Snart nytt år

Hej och hå!
I lördags var Tina på lite fest, det var kul! Var ute med Ida (från Göteborg) och hennes moster. Vi gick till Blue moon och när vi kom dit var det knappt en människa där. Vi insåg att det inte skulle bli mer på något annat ställe så det var lika bra att gå in. En lördag mellan juldagen och nyår var uppenbarligen ingen het dag för utgång =) Men vi hade skitkul iallafall! Träffade Thessan och Louise där inne också, och dessutom Stefan, en arbetskompis från 34an, så det var kul! Dansade loss lite.
Igår mådde jag som jag förkände, blir så sjukt bakfull nu för tiden så det är på gränsen att det inte är värt det alltså. Får inte i mig mat förrän på kvällen, spyr och har ont i hela kroppen. Helt fruktansvärt. Men men idag är jag en ny människa igen, tack och lov! Har nyss varit ute på en härlig promenad med Kristopher, pappa och Ludde ute på Kilenegården. Det var skitgött och det är sånt härligt väder idag!
Ikväll blir det trerätters hemma hos mamma med hela familjen och mormor. Det ska bli trevligt att fira nyår ihop nu när vi inte fick någon gemensam jul.
Idag firar dessutom jag och Kristopher 4 år ihop! Härligt, min gubbe!

Love you!


Ha nu alla ett riktigt gott nyått år! Har jag nått nyårslöfte? Jaa, måste lära mig att stressa ner! Och jag måste börja träna igen. klassiska nyårslöftet :P

FYNDAT!!

Åhh, herregud vad nöjd jag är! Idag efter jobbet tog jag en repa på stan. MYCKET bra gjort utav mig tycker jag! Fyndade tröjor järnet på rean, har nog aldrig handlat så billigt =) Var väl kanske inga tröjor jag hade köpt om dom kostat normalpris, men dom var ju absolut värt dom billiga pengarna som dom kostade nu. Jag kommer ju att använda dom och det är huvudsaken! Nu ska jag stolt visa upp mina fynd :P

Svart klänning, Gina Tricot 99 kr


Gråbeige längre T-shirt, Gina Tricot 64 kr


Kort svart "kavaj" med kort ärm, Lindex 49 kr


Lång ljusgul oversice "T-shirt", Lindex 49 kr


Långt guldigt linne, Lindex 99 kr


Lång lila tröja, KappAhl 50 kr


Ljusbrun/Beige tröja, KappAhl 49 kr

Japp, alla dessa tröjor/klänningar, för en total summa på ca 460 kr. Inte illa va?! :P Jag e nöjd iallafall! Shoppade ju några tröjor på rean för ett par dagar sen också, på Gina Tricot. Dom ser ut såhär:
  
99 kr                   99 kr                   64 kr 

Jag har fått en förkärlek till guld som ni kanske har misstänkt. Köpt en guldtröja och ett guldlinne nu hehe. Om jag vågar använda guldtröjan återstår att se, den är VÄLDIGT guldig =) Nyår kanske? Ja nu har jag tröjor så jag klarar mig ett tag, kul kul! KappAhl och Lindex imponerade måste jag säga! Om man tog sig tid att leta så hittade man en hel del fina grejer för runt femtiolappen, jag blev nästan manisk ett tag! Rekomenderas på rean! När jag kom till Gina Tricot, som jag gick till sist så blev jag nästan lite snål och tycket att vissa grejer för 99 kr var för dyrt! Helt sjukt, man vänjer sig fort vid priser =) Så det var en lyckad shoppigtur, är nöjd med mina köp.

Ikväll blir det mys i soffan, gött dä! Undrar om det är nått bra på TV? Ska jobba imorrn bitti också, sen är jag ledig några dar, känns gött!
Har bokat tid för massage också *LÄNGTAR!* 4 januari.

ÅH! Det skönaste utav allt! Behöver inte gå till tandläkaren igen på 4 år för allt va bra! FYRA ÅR! HURRA!! =) Då är det inte så dyrt med 730 spänn måste jag säga.

Ha en goo helg alla!






Julen är slut

Jaha, nu var julen äntligen över =) Nejdå, men lite skönt känns det faktist. Julaftonsmorgon hade vi lite julfrukost med risgrynsgröt och skinksmörgås. Så var det lite julklappsuttdelning till katterna =) (jag vet, vi är töntiga). Katterna har ju såklart en varsin julstrumpa som hänger över spisen, och vad kunde man hitta där?
 
Jajjemänsan, en klapp var fick dom utav snälla Elina =) Detta uppskattades mycket kan jag säga, råttor går alltid hem hos dom små liven. Titta här, Elina va kul dom hade med din julklapp!
image124

image125
Tack så mycket!

Julafton tillbringade Tina på sjukhuset. Det var lugnt och skönt hela kvällen, så vi hade gott om tid att svulla och äta. Vi gick emot alla regler och åt libanesisk mat (ja, på julafton, inte min idé vill jag understryka) Blev för mycket utav det goda då tror jag för Tina mådde inget bra på resten utav den kvällen. Åkte till mamma en sväng när jag slutade vid nio och slet upp alla mina julkappar :P Mycket nöjd, fick bl.a örhängen, en Volumaster, tvål, doftljus, sängkläder, smink och presentkort på BM hud och spa (så jävla gött!)
Var inte med under julkvällen, men Kristopher har knäppt lite kort så vi kan ju låtsas att jag var med.
  
  
  

Ja, så var det med det. Igår jobbade jag också kvällen, så inget juldagsfestande blev det för Tina. Gjorde väl inte så himla mycket, var rätt sleten, men lite sugen var jag allt ändå. Blev lite vin här hemma för att släcka törsten, det var inte dumt.. Händer inte ofta att Tina tar sig ett glas i hemmets lugna vrå. Idag har jag äntligen fått vart ledig en dag, det var skönt! Har varit på stan med syrran och mellandagsfyndat lite grann. Köpte tre tröjor på Gina, rea, mycket bra :P Sen var vi hemma hos mamma och åt rester från julafton, skitgott! Har ju inte ätit nått julbord hemma iår så det satt finfint! Goare med julbord hemma än på restaurang faktist.
Imorrn blir det arbete igen! Ska till tandläkaren också, buuuhu..

Julafton

GOD JUL! Ska snart åka och jobba, tänkte fördriva dom sista minutrarna med en lista jag hittade =)

1. När gick du upp idag?
10

2. Diamanter eller pärlor?
Diamanter skulle jag tro, har inget utav det men..

3. Senaste filmen du såg på bio?
Va så länge sen jag va på bio så jag kommer fan inte ihåg.. Va nog tredje Pirates-filmen

4. Favorit-TV- program?
Bonde (tyvärr slut nu då) Ugly Betty, Idol, Prison Break

5. Vad åt du till frukost?
Eftersom det e julafton så myste jag och kristopher till det med risgrynsgröt och skinkmackor. Julmust också faktist, hehe..

6. Vad är ditt andranamn?
Har inget

7. Din favoritmat?
Pizza såklart! :P Och julbord :D

8. Vilken mat gillar du inte?
Rotmos! Buäck! Lever e ingen höjdare heller

9. Favoritchips?
Lättsaltade, räfflade

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Absolut Christmas :P Går stenhårt just nu

11. Vilken bil kör du?
Riskokare

12. Favoritmacka?
Salami & Brie baguette, mmm... Eller med skagenröra!

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag kan du inte stå ut med
hmmm.... Spydighet kanske?

14. Vilka är dina favoritkläder?
Legins, Oversicetröjor och stövlar

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
Mauritsius eller Maldiverna

16. Favoritklädmärke?
Öööhhh?? Är Gina Tricot ett märke? :P Billigast möjligt höhö...

17. Var vill du dra dig tillbaka?
I ett badkar om jag hade ett.

18. Favorittid på dagen?
Från dag till dag det. Idag blir det vid 21.30 när jag slutar jobbet =)

19. Var är du född?
Kaaarlstad

20. Vilken är din favoritsport att se på?
Friidrott, tveklöst

21. Coca Cola eller Pepsi?
Cola light

22. Fotboll eller ishockey?
Hockey

23. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
Hmm, inget utav det tror jag, trött jämt :P hehe

24. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Nepp, inte en enda

26. Vad ville du bli när du var liten?
Skådespelare och polis. =) va nog fler saker också, växlade en hel del

27. Bästa barndomsminnet?
Oj, mycket.. Alla lekar med kompisar, när vi sov över hos varann, alla släktkalas.. Ja det är mycke bra minnen iallafall, orkar man ju inte rabbla. Vet inte om jag har ett överlägset bästa men.

28. Varit i Afrika?
Nepp

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Nej hehe

30. Varit med om en bilolycka?
Nej, men sett en på väldigt nära håll, usch

31. Favoritdag i veckan?
Fredag & Lördag får det väl bli då

32. Favoritrestaurant?
Pråmen och Alfie´s! Mmm, nu blev jag sugen..

33. Favoritblommor?
Klassiskt, rosor :P

34. Favorit-snabbmatsrestaurant
Pizzerior! (med god pizza då såklart)

35. Äger du en cykel?
Japp, används flitigt (inte)

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
???

37. Läggdags?
Idag blir det nog rätt sent

38. Vad lyssnar du till just nu?
Stilla natt =)

39. Favorit färg
Svart, vit, röd, grön

40. Hur många tatueringar har du?
Ein, vill ju göra en till, men det blir aldrig av!


4 Advent & Julefrid

image117
Jaa, nu har Tina äntligen funnit julefrid! Idag har jag känt julstämning till max måste jag säga. På förmiddagen var jag i full fart med bakningen. Jag satte på min älskade julskiva i bott och diggade med elvispen i högsta hugg! :P Sen var det julklappsinslagning som gällde!
 
Mycket mysigt måste jag säga! Sen bar det av till jobbet (vart på Rosenbad i helgen), tredje kvällen på rad. Kändes lite töligt att lägga samma tanter och gubbar tre kvällar på raken, men det är mysigt att jobba där, speciellt nu på jul. Nu blir det ytterligare två kvällar att jobba, men på sjukhuset då så det blir lite andra rutiner och arbetssysslor, känns gött! Nu ska jag se klart på uppesittarkvällen och spela Bingo! Kristopher har gjort mysigt här hemma med skinkmacka, julmust och glögg, mys mys! man kan allt fira jul även fast man jobbar och det känns skönt att jag nu känner julfrid istället för hysteri =) Kan det vara för att allt som jag skulle göra nu är gjort? Troligtvis. Skönt iallafall. Titt här va gött man kan ha det =)
image120
image121

Hoppas alla får en RIKTIGT God Jul! Det ska jag ha =)

Julefrid?

Ikväll har vi dekorerat pepparkakshuset som vi klistrade ihop hemma hos Emmeli och Kristian i onsdags. Vi hann innan jul! =) Köpte massa Non Stop att klistra på, men Kristopher fick för sig att det såg töntigt ut (hur man nu får ett pepparkakshus att se otöntigt ut?) så vi gick lös på glasyren istället! :P

image113

Jag tyckte det blev kalt utan Non Stop så jag fick tillåtelse att sätta några på skorstenen =) Vi får väl se hur länge huset står, för Ebba tyckte huset va MYCKET intressant, men framförallt gott, så imorrn kanske glasyren är bortslickad... Vi får se =)
image114

Observera skumgodistomten till höger. Det är han som bor i huset om någon undrar :P
image115

Har inte visat årets gran än heller. Ser väl ut som tidigare, men iår har vi lagt till lite guldkulor också, hade vi inte förut. Jag har blivit en sucker för guld på senare tiden, MYCKET fint!
image116
Den gör sig inte på bild, granen. Ser mörk och tråkig ut, men den är skitfin på riktigt! Eller ja... den VA skitfin, nu har ju katterna halvt förstört den, kulorna rullar på golvet och endel grenar hänger och slokar.. Så är det när man har odjur i hemmet, går inte att göra fint då inte.Men men vi brukar tröttna rätt fort efter jul, så den ska väl snart ner :P

Nej nu tror jag att jag ska slå in dom sista klapparna så det blir gjort innan julafton. Här får man hålla igång på nätterna, när man jobbar alla kvällar, hehe.. Imorrn innan jobbet ska jag baka kladdkaka. Gjorde cheesecaken idag när jag var ledig ett par timmar. Gött när julen är över kan jag säga. Jag känner verkligen så iår, vill bara att det ska bli över och allt blir som vanligt, med aningen lugnare tempo. Den här julen har bara känts som ett stresskaos, och jobbigt moment. Ett par mysiga julstunder har man ju haft med julstämning, men det hela är mest bara stressigt känner jag. Tyvärr. Men snart är det över som sagt! ;)
På återseende! :P

Jag är kass!

Haha, jag är verkligen USEL på datorer! Men nu har jag hittat något revolutinerande i mitt bloggande! Nån kanske har läst mitt ursinniga inlägg från igår kväll? Jag var så arg att inlägget försvann och jag var tvungen att ladda upp alla bilder igen? Det behöver man ju inte! HAHA! Bilderna sparas ju i bloggen så det är ju bara att snabbt lägga in alla bilder i inlägget igen. Daaa! Det kom jag på NU, just i denna stund, har bara bloggat i över 4 månader :P Bättre sen än aldrig? Vette fan, men okej då. Så då kanske jag kan visa dom mysiga bilderna från julbordet ändå, när det ändå var så lätt =)


  
  
  
  

image110

Lite mysigt va? =) Har såna jäkla goa bilder på våran lilla gosetjockis i tomtedräkt också! Men pappa Stefan är ju inte så pigg på att ha Elvin på internet tyvärr, så jag får skippa dom korten, men ajajaj va gooo han är! Ikväll blir det mer julstämning när vi ska hem till Emmeli och Kristian och lappa ihop ett pepparkakshus =)

Begravning

Ja idag har vi varit på begravning för Kjell. Det är aldrig kul att gå på begravning, men det är ändå skönt på ett sätt. Det var jättefint, med vacker sång och fina ord och det blir som ett avslut på något vis. Man säger verkligen farväl och det är som sagt jättejobbigt, men det behövs. Efteråt åkte vi till mamma och åt smörgåstårta och drack kaffe. Mammas bror med familj var med och det var trevligt för det är så sällan man träffar dom, kusinerna i Örebro. Det var en fin begravning och himla trevlig stund efteråt.
När fikastunden var över och alla hade avlägsnat sig så följde jag med mamma och pappa ut på en lååångprommis med hunden, det var himla skönt! Så himla underbart väder, kallt, frostigt och vackert. Var skönt att gå när man suttit hela dagen.Gick förbi kyrkogården och tittade på blommorna som dom lägger ut efter begravningen.

En fin dag, en fin begravning, fina minnen.


Vila i frid

Datorer är skit ibland

Ibland hatar jag verkligen bloggen! varför sitter man ens och slösar tid med den här skiten!? Blir så förbannad! Har suttit här i över en halvtimme och laddat upp massa fina bilder från julbordet i söndags. Så när jag precis är färdig och bara ska skriva några ord till så kommer jag åt någon jävla knapp nere på vänster sida av tangentbordet så sidan bara försinner??Alla kort och all text, borta. Stor lust man har att börja om från böjan då, NEJ! Man borde väl spara emellanåt, jag vet, men man tycker att det som man skrivit ska lagras automatiskt faktist.. Ibland kan ju en dator haka upp sig bara sådär och då är det också kört (vart med om det också). Nej usch och fy vad sur jag är! Jag vet att det är mitt fel egentligen som kom åt nån jävla knapp, men det är lättare att skylla på bloggen :P hehe... Jag fattar heller inte varför det tar så lång tid att ladda upp kort? Ett kort tar ju typ en minut. Är det så eller har det med vilken dator/internet man har? Inte vet jag, jag kan ingenting..
Nu blir det inga bilder från julbordet iallafall, det orkar jag inte med! Kanske lägger in det imorrn om jag känner för det.

Igår var jag på stan med motti. Köpte lite julklappar och åt lunch, mysigt! Var även till Gripen och tog prover, bl.a ämnesomsättningsprovet, tack för tipset Emmeli! Får se om det kan vara mitt problem, eller om det enbart är hypokondrin som spökar lite extra just nu :P Annars är jag tydligen oförskämt frisk enligt doktorn så jag får väl tro på det då, höhö... Extremt hyperstressad kan vara orsaken till mina största krämpor.
Klädde granen igår kväll, det var på tiden! Fick pappas gran, den skulle han inte bry sig om iår, han är ju ändå aldrig hemma hos sig, är ju hos mamma jämt.

Idag har jag jobbat. Gick bättre idag än senast, klarade mig utan hjärtklappning ikväll. :P
Imorrn förmiddag är Kjells begravning.

Hjärtklappning

Jaa igår drabbades jag utav något hemskt när jag jobbade. Fick världens hjärtklappning och blev svag ocg skakig i armar och ben. Kändes som jag höll på att försvinna och allt runtom mig blev helt overkligt på något konstigt vis. Hjärtat rusade och bultade så otroligt hårt. Var den värsta känsla jag har haft i hela mitt liv kan jag säga och jag var tvärsäker på att jag skulle dö! Det har jag ju varit förut då iofs :P men nu kändes det så på riktigt kan jag säga, ursch hur det blev! Tur att jag var på jobbet iaf, haha! Stackars mina arbetskompisar... Dom kan inte tycka att jag är riktigt klok, fick koppla upp mig på telemetri, ta EKG och blodtryck. Sen fick dom jobba utan mig resten av kvällen.. Mig kastade dom in på ett rum där jag låg och väntade på en läkare. De va mycke att göra på akuten så det tog tid, så när jag mådde bättre gick jag ner till akuten istället, i arbetskläder med mitt EKG i handen, hehe, va stört.. Allt va bra iallafall, inge fel på mig, var bara nått "anfall". Men ajajaj vad hemskt det var! Jag hoppas det var första och sista gången jag råkade ut för denna pärs.
Tack för hjälpen iallafall, kära kollegor! :-D Alla var så snälla mot mig, fick en extra patient istället för en personal hehe, herregud..
Idag mår jag bättre iallafall, känns skönt!

Semesterbilder

Här kommer lite bilder från resan!

Förväntansfull på planet!
 
Sett från balkongen


Stranden!
  
 
image77

Poolen/Hotellet

  
  
  
image87

Och till sist, lite kvällsbestyr!

  
  
image94

image96

image95

Det var en snubbe på stranden som hade gjort coola verk utav sanden. Bla Simpsonfamiljen. Mycket fränt!
image97

Nej, nu orkar jag inte lägga in mer bilder! :P Dags för mat, hungrig som en varg! Blir tacos, var ett tag sen nu faktist :D

Back in town!

Nu är vi hemma igen! Det har varit så himla skönt! Strålande solsken och värme varje dag, sol och bad i poolen och havet. Underbart fin strand och massa palmer =) Finaste stället jag har varit på hittills måste jag säga! Vi har slappat, ätit och druckit gott hela veckan, allt har varit perfekt, utom vissa krämpor som har slagit till ibland :P
Flygresan dit var en skräckupplevelse för mig kan jag säga. Var en massa turbulens, aldrig flugit ett plan som skakat så förut! Mådde illa hela resan typ och det var en låååång resa! 5,5 oändliga timmar som kändes som 20 timmar. Men vi överlevde =) Hemresan var betydligt bättre, nästan skön och den gick mycket snabbare också. Kom hem igår vid 15-tiden till ett iskallt, men underbart Sverige! Har vart en otroligt kul, trevlig och skön vecka, men fan va gött det är att komma hem! Och vad mysigt det kändes med allt julpynt när man kom hem och den iskalla luften. Det hade nog inte känts lika skönt om det hade vart ett par plusgrader, regnigt och mörkt, som det tydligen har varit större delen av veckan. Så vi hade tur med vädret när vi kom hem också =)

Idag är det städ, tvätt och uppackning som gäller! Det är lite att rota i när man varit borta såhär, tur att det fanns tvättid idag! Någon känsla för att det är Lucia idag har jag inte. Kanske kommer ikväll. Ska gå och handla det viktigaste på Wallinders sen ska jag till Ludde. Allvaret börjar direkt! Lägger in bilder senare, blir väl några stycken så det orkar jag inte med just nu! :P

Kjell har fått somna in. Dagen vi åkte, den 5 december. Begravning 19 december, onsdag.

Hysteriskt förväntansfull!

Jaa, nu är det nära till resan, imorrn åker vi till varmare breddgrader! Idag har varit en ganska hysterisk dag. Vi har packat, fixat hemma, handlat (till Sofia som ska vara här när vi är borta och passa katterna), jag har varit hos Ludde och jag har solat. Full rulle hela dan kan jag säga! Ändå har dagen inte gått speciellt fort kan jag säga, kvällen har varit RIKTIGT dryg! Har dragit i mig ett par öl för att fördriva tiden och vid nio gick jag och Kristopher och köpte en pizza som vi delade på, mest för att fördriva tiden det med, men vi var ju lite småhungriga också såklart :D Nu sitter vi och glor på "Fyra bröllop och en begravning" i väntan på att vi ska bli trötta så att vi kan sova så det blir onsdag :P Värre än ett barn kvällen innan julafton kan jag säga.
Det här har vi sett fram emot så länge nu och det ska bli så skönt att komma bort lite grann! Både jag och Kristopher gjorde ju inte mycket annat än att jobba i somras, så nu ska vi ta igen det :P

Här ska vi spendera den kommande veckan


Så om jag inte skriver mer innan det bär av så vet ni vart jag har tagit vägen kära vänner! Tina ligger i en solstol på Gran Canaria, Playa del Iglés och sippar på paraplydrinkar! :P
Hade gott!

Helgen

God eftermiddag mina kära läsare! :P

I lördags kväll var det lite party party med några brudar från Rosenbad, lite personalfest kan man väl säga. Väldigt vad jag har förlustat mig dom senaste helgerna! =) Vart mycket nu!. Vi var hemma hos en tjej som heter Ann-Sofie som bor på Herrhagen, sen gick vi till Blue moon bar. Som vanligt tappar man bort varann allt eftersom inne på krogen, men jag och Helen J hängde ihop hela kvällen och vi hade skitkul! Mycket lyckad kväll!

Hela gänget
image50

Helen A & Malin     Ann-Sofie                  Malin
image53image52image51

Jag & Helen A           Helen A dansar      Helen J posar *säxy!*                   


Linda & Åsa               Jag & Helen J        Helen & Helen släpper loss!


Helen J dancing   Ann-Sofie               Malin på BMB


Vimmel på BMB       Heta bartenders! :P



Igår var vi hemma hos mormor och firade lite första advent. Det var jättemysigt, med glögg och tårta. Tyvärr blev vi avbrutna halvvägs utav ett tråkigt samtal från sjukhuset; Kjell är jättedålig. Så mormor och mamma fick störta iväg till sjukhuset och det blev inte så mycket mer firande än så som man kan förstå.. Senare på kvällen åkte jag och Sofia upp till honom på sjukhuset. Han var ändå med och visste att vi va där så det kändes bra, men han försvann med andningsuppehåll. Var där efter jobbet idag också och då var det sämre ändå. Blandade känslor man har kan jag säga. Han hade inte fått ett värdigt liv om han hade fått komma hem och det här har vi varit inställda på länge, Men det är ju alltid en konstig känsla när man vet att en som man har nära ska försvinna.. Men det blir bäst för han, man får tänka så. Man har varit med om endel tråkigheter nu de senaste åren så det här känns ju ändå på något vis mer naturligt, livets gång, eller vad man ska säga. Han är ju gammal och sjuk kraken. Ja så är fallet nu iallafall. Lägger in lite bilder från adventsfirandet, medan det fortfarande var trevligt.



Idag har jag varit på hockey med pappa. Det var skiiitkul! Färjestad-Luleå, det blev 2-1. Har inte varit på hockey sen jag gick i sjuan eller åttan, helt galet! Har för övrigt inte ens varit i den nya (inte så nya längre) arenan! MYCKET fin! Och va kuuul det är att gå på hockey! Måste verkligen göras oftare! Sånt röj och sån stämning. Var en bra match också, spännande och jämn. Mycket bra =)
image69

Om inte ens två dagar, reser vi! Tjohoo! Ska packa gärnet imorgon! Har redan lagt fram det mesta jag ska ha med, nu ska det bara få plats i resväskan också :P Ojojoj, det blir hårt!

RSS 2.0