Sommaren är här

Det här med bloggande blir mer och mer utdött för min del. Men det kan bero på att jag aldrig är hemma. Jag har nått för mig mest hela tiden och det är skitkul :-)
Den här helgen har ju varit helt fantastisk, nu är sommaren här! Jag har tillbringat hela helgen ute, solat, badat, grillat, druckit öl och bara haft det helt underbart. Nu är jag ordentligt grillad också kan jag säga, haha. Vet inte om jag är röd eller om jag är brun, men jag kan ju säga rödbrun då :-)
Har haft det riktigt gött kan jag säga!

Vare sig jag är röd eller brun så är det iallafall en brutal skillnad mot för ett par veckor sen.

Det här kortet togs för ca en månad sen:


Idag (ignorera psyk-stirr-blicken :P)



Uuu va gött med lite färg!


Fina dagar

Härliga dagar under våren.

Öl-på-filt-i-det-fria-kväll =)







Grilla med familjen Stefan Larsson





Mammas besatta

Ni få tappra som inte har gett upp min blogg än vet säkert vad besatt min mor är utav blommor. Hon har ju så det svämmar över både i rabatterna och på altanen. Dyrt och ett jäkla jobb, men ack så vackert! I år har hon jävlar i mig börjat i tid, för iår har hon planterat en massa lådor som står inomhus, på nedervåningen som ska "växa till sig" innan hon sätter dom på plats. Blommorna har tagit över hela nedervåningen och nått som en gång var våra rum är nu ett planteringsområde, med jord över hela golvet. Hon har lampor som lyser på växterna och ett stort planteringbord. Det ser lite komiskt ut måste jag säga, så jag var ju naturligtvis tvungen att föreviga detta på bild:





Nej, detta är inget skämt och ja, det är inomhus



Sista jobbhelgen gjord

Jaha då var sista jobbhelgen på läääänge gjord! :) Nu är jag ledig 10 helger på raken, hur skönt ska inte det bli??? Troligtvis dyrt, men skönt =)
Har hunnit med att va ute å träffat lite folk i helgen trots jobb, va på ankan både fred å lörd. Fredag hade jag sjukt kul, träffade mycke folk jag kände å mycke roligt folk. Lördagen va helt okej den också.
Nu är jag ledig i två dagar ska bli finfint att vila upp sig :D

Vårruset

Jepp, idag har Tina gått/joggat vårruset, riktigt duktig va hon :D Det va ju skitmysigt, en hel massa folk, skön uppvärming, bra underhållning längs vägen och avslut med en kasse picknik som vi fick avnjuta vid sundstatjärn. 8000 undefär deltog i år, tydligen mindre än vanligt men tillräckligt med folk om jag får säga mitt! Riktigt bra väder hade vi åxå, varken för varm eller för kallt, alldeles lagom för lite motion. Har aldrig varit med på Vårruset förut, men det var riktigt kul! Josse var det som bjöd med mig och Sandra, hennes jobb hade några platser över för några som dragit sig ur, så då passade vi på =)
Är mycke bättre i min mage/bröst nu, känner ingenting nu, asskönt! Så nu har medicinen gjort sitt tror jag =) Bara hoppas det inte kommer tillbaka på ett tag, det var fan jobbigt!

Dålig på att blogga

Jag vet, jag är sjukt dålig på att blogga, men jag ycker verkligen inte att det e kul just nu. Haha jag drar mig verkligen för att skriva, å då känns det ju meningslöst. Jag har inte skrivit privat dagbok heller på länge, dagarna har lixom bara svischat förbi.
Helgen har varit superkul, med fest, piknic, kalas hos syrran å jaa lite mera fest :P Inte att förglömma grym middag med oxfilé och VÄRLDENS godaste sås hos mamma och pappa! Så idag har jag vart bra sleten kan jag säga, men det får det vara värt, har haft skitkul som sagt, det är det viktiga :D

Har dragit på mig grym magkatarr igen, den värsta hittills tror jag, för det gör ont i bröstet, speciellt när jag andas djupt, då spränger det. Så då inbillar sig ju Tina NATURLIGTVIS att det e nått värre än magkatarren, typ hjärtat eller nått :P Hoppas det går över snart, har haft ont sen i onsdags när jag va på kurs i Västerås. Äter mediciner sen då och än är det inte bra, så jag hoppas verkligen det ger sig snart! Så jävla jobbigt att gå runt å ha ont hela tiden. Så kan jag inte anstränga mig för då gör det ändå ondare, nej fy va jobbigt det är!

Nej nu har jag skrivit nog, nu blire ryggläge!

Dagens köp

Såhär illa såg det ut i min garderob innan:



Nu ser det ut såhär :D



Mycket bra, nu är garderonsgolvet NÄSTAN rent från skor ;-) Eller det ligger inte i en hög iaf.. Ska nog köpa en till sån tror jag, man köper ju endel skor på sommarn och den tog ju inge plats alls! Jag gillert!

Nya tröjan/klänning/tunika/va fan man nu kallar det:


Gina Tricot 149 kr, vad annars lixom? ;-) Hehe...

Helgen till ända

Åter en helg snart till ända. Känns inte som det har vart helg. Men det är väl för att jag hade tagit på mig en extratur på jobbet igår kväll. Va ute å härjade i fredags. Jag hade sjukt kul hela kvällen måste jag säga! En riktig kanonkväll :D Men det fick jag sota för igår när jag jobbade... Hujedamejjen vad bakis jag var igår, en av de värre måste jag säga! Men det fick gå det med, Tina bet ihop på jobbet och det gick. Hade planerat en fet pizza efter jobbet, men mami ringde å sa att det fanns grillat till övers, det var ju ännu bättre de =) Så lördagskvällen tillbringades hemma på altanen på Lorensberg, alldeles lagom och det enda jag orkade med.

Idag har jag vart en snabbis på IKEA med pappa, köpt skoförvaring nu som jag snart ska sätta upp, jag tror det blir bra. Tack för tipset Carro och Sofia som tipsade om samma sak! =)
Sen vart det en tur på stan med sötnosCarro. Jag köpte mig en tröja och åt på Waynes som jag verkligen inte hade råd men, men men skit samma...
Är hemma hos mamma och tvättar nu, haha! Värsta ungkarlsstylen! Men vad ska man göra när det e fullbokat flera dagar i sträck hemma, åsså jobbar man ju fan jämt nästan.. Tur man har bil nu så är det ju lätt att tvätta hos mamma =)


Va blire ikväll då? Ingen aning, slappa framför tv:n skulle jag tippa på.

Tjipp!


RSS 2.0