Läs

Jag uppmanar er alla att läsa detta!

Hmmm, länken syns inte, men den är efter ordet "läsa"! :P

Kroggalan

Jaaa igår vart det lite fest! Sådär på en söndag är ju aldrig fel! =)  Det var kroggalan på Nöjes igår så vi hade lite förfest hemma hos mig innan. Jag hade himla kul och blev bra i gasen!
Annars har hela julhelgen varit mycket lugn, har jobbat hela julen och nu i helgen har jag bara slappat och haft det gött. I lördags var jag på stan hela dagen och shoppda loss! Hittade lite reakläder på Gina, dom har ju solklart den bästa rean, allt rear dom ut typ!
Idag blir det väl pizza och soffläge hela dagen, var längesen jag var bakis nu så idag ska jag vara det med gott samvete! :-D hehe...

Lite bilder från gårdagen







God Jul!

God Jul önskar jag er alla! Hoppas ni får en kanondag! Själv ska jag pallra mig iväg till jobbet nu jah, känns väl sådär! Men det är bara att göra det bästa utav situationen och se till att vi får en mysig julafton på jobbet!


Currylinjer

Sitter å tittar på Erik å Mackan på tv 6. Idag handlar det bla om såkallade Currylinjer som vissa påstår finns överallt på jorden. Dom ska tydligen gå i diagonal riktning jämfört med väderstrecken och finnas med ca 4 meters mellanrum. På de platser där Currylinjer möts bildas så kallade Currykryss. Det påstås också att om man tex har sin säng ståendes i ett Currykryss så kan man lida av sömnsvårigheter och man kan även drabbas av sjukdomar. Man ska tydligen inte sova i dessa kryss och man ska heller inte sitta å arbeta i dessa kryss, för då presterar man sämre. Negativa kryss helt enkelt :P

Nu sitter jag här och funderar på om min säng står i ett sånt kryss, haha. För jag har mycket lättare att somna i soffan än i sängen, varför är det så tro? Sängen är ju faktist skönare, men i soffan somnar jag ändå mycket lättare. Nu ska jag inte påstå att jag har sömnsvårigheter, jag sover oftast bra. Men vissa nätter ligger man ju å vänder och vrider på sig och då går jag alltid tillslut och lägger mig i soffan istället och somnar direkt. TV:n ser jag ju både från sängen och soffan så det har ju inte med det att göra iallafall. Kan det vara så enkelt att Tinas säng står mitt i ett jävla Currykryss? :D Jävla oflyt isåfall, eftersom jag inte kan möblera på så mycket annat sätt, haha!

Lite intressant för övrigt, om denna teori om Currylinjer och Currykryss verkligen kan stämma. Jag vet inte ja... Det fanns inga vetenskapliga bevis iallafall, det är, som sagt endast teorier.


Ledig dag

Idag har jag vart ledig, sen blir det jobb å slit hela helgen. Hoppas verkligen det blir en bra jobbhelg! Man vet ju aldrig vad som har förändrats sen senast när man är ledig i en och en halv dag, det kan räcka ibland det!

Idag har jag vart hos Emmeli och fikat och vi hade himla mysigt. Ellion växer å frodas och Elina det lilla charmtrollet vill man ju bara rycka av ett ben och äta upp!! Mycket fin gran hade dom köpt sig också!

Sen tog jag en repa på stan för att köpa julklappar och jag tog mig en sallad på MaChé som var lika svingod som alltid!

Annars har jag putsat och städat lite här hemma, skönt att få ordning lite, fan va fort det går att stöka till det när man bor på så liten yta! Fast det går jäkligt fort att få ordning också, som tur ä.

Gick till Lundbergs vid 19-tiden och tog en kaffe med Sandra också =)

Under kvällen har jag mest sjungit hehe. Söker låttexter och skriver ner låttexter och ylar här hemma! All American Rejects är ett nyfunnet band för Tina som verkar mycket bra! Så dom har jag sjungit endel till, men det är ändå mest Volbeat som pumpar ut ur Tinas högtalare just nu, så jäkla bra! En å annan svensk låt slinker ju såklart emellan, typ lite Evighetsmaskin och En sång till dom ensamna, CP-låten med Thomas Järvheden... Ja lite gott å blandat hehe, men bara bra låtar, LOVAR! :D

Kliar!!

Jääävlar vad tatueringen kliar nu då!! Jag vill ju bara riva sönder den totalt, men det gör man ju såklart inte! Smörja, smörja, smörja! Men jag vill riva, klösa, nästan skära! Gahhh...

Nyss tryckt i mig en stor portion med Flygande Jakob å ris och jävlar så gött de va! Men nu är jag så mätt så jag vet inte om jag orkar stå upp mer idag! :S Hade en vision om att jag skulle plocka iordning lite här hemma, men tveksamt om jag orkar det idag alltså.... Får la se när jag smält maten, annars blir det väl soffan resten av kvällen skulle jag tro! :D

Ansiktsstatus :P

Då har man nyss kommit hem från ett kvällspass på jobbet då.

Igår var det middag hemma hos mamma. Mamma fyllde år i fredags så vi käkade mat och åt god tårta som mormor hade gjort. Firade även mormor som fyllde år för ett par veckor sedan.

Nån förresten som är nyfiken på hur min hud har blivit sen jag började bli seriös och använda rengöringsgrejer, ansiktsvatten och cremer? Troligtvis inte, men jag tänker berätta ändå :P
Rynkorna är samma som förut, fast jag kunde inte bry min mindre egentligen, jag har ju egentligen inga rynkor :P Mamma säger att det är endast skrattrynkor och mamma har ju ALLTID rätt så jag lyssnar ju på henne såklart. :D höhö.
Finnarna har bara blivit fler... Snyggt dä. Alltid sånt jävla oflyt :P Kanske ska övergå till tvål å vatten igen? Varför skriver jag ens om detta?? Jag blir trött på mig själv. Nu ska jag poppa lite popcorn istället!

Hej mitt vinterland...

Jaa nu är det verkligen underbart ute måste jag säga! Har nyss vart ute på en låååång promenad med mamma och Ludde och det var helt underbart måste jag säga! Kallt och ljust och tyst... Härligt! Så när man kom in var man sådär gött mosig som man blir när det e kallt ute och man kommer in i värmen!
HAHAHAH, mamma gjorde en goo vurpa i skogen förut! Hon halkade på en rot eller nått och började stappla frammåt med full fart. Tillslut ger hon upp, inser att hon inte kommer kunna hålla sig uppe, så hon sträcker fram armarna i en dykställning och liksom glider ner å fram på snön! HAHAHA, vi skrattade så iaf jag nästan kissade på mig kan jag säga! Mamma tyckte själv att det roligaste var hennes planering i huvudet under fallet. "Hur ska jag göra nu? Jag dyker, det borde vara det bästa." Fy fan va roligt det var! Vi skratta nog nästan resten av promenaden tror jag!

Nu är jag hemma hos mamma och pappa och ska äta pappas fantastiska köttfärssås! Mums!

Idol igår, rätt person vann, heja Kevin! Han verkar vara godheten personifierad, kan nån tycka illa om honom? Tror inte det.. Men jag röstade faktist inte, för jag var nästan så jag i nte ville att han skulle vinna. Det brukar ju alltid gå bättre för tvåan, hehe.... Fast den här gången tror jag att det kommer gå bäst för Kevin, trots att han vann, för han är ju nästan överlägsen sångare alla som någonsin varit med i Idol.

Tatuerad!

Jaha nu har Tina vart å märkt sig för livet för andra gången! Å jääääääävlar så ont det gjorde! Fy för helvete, det var en och en halv timmes smärta. Eller ja, det gjorde ju inte olidligt ont hela tiden, men det KÄNNS på foten kan jag säga! Och på fotknölen, fy för fan! Men jag är så jävla nöjd, den blev precis som jag hade tänkt, svinsnygg! Jag var i Kristinehamn och tatuerade mig där syrran har varit. Jag hade ju ingen färdig tatuering utan jag beskrev typ vad jag hade tänkt mig så skissade hon upp en direkt på benet och foten och det blev kanonbra!

Bilder har jag ju såklart! Nu vill jag bara innan tillägga att den ser ganska stor ut på dom första bilderna! Visst, liten är den ju inte, men den går ju inte över hela underbenet, men det ser nästan så ut. Så därför har jag tagit en till bild på benet, bara för att visa typ hur högt den går. Där ser man ju inte tatueringen dock eftersom den nu är täckt med plast. Jag är iallafall sviiinnöjd och vill ju visa den för alla såklart! :D Heheh...






Helgen

Nu har jag vart dålig på att skriva igen! Men jag har väl haft annat för mig kanske :P
Helgen har iallafall varit kanon! I lördags var jag med Sandra och Petra å vi skulle spela biljard och ta ett par öl. Så blev inte fallet dock. Vi gick till Pitcher´s för jag var svinhungrig och sugen på deras pubburgare som dom har där. Den satt som ett smäck och ett par öl slank ner! Sen var vi inte lika sugna på biljard längre utan tyckte det kunde va roligare att bara sitta å töla, så vi gick till Arena Bar och drack lite mera öl. Då skulle det givetvis ut och festas sen när berusningen slog till! Jag kan inte påstå att jag var speciellt sugen, men det var Sandra och Petra. Vi drog iaf till Ankan och där var det inte speciellt kul tycker jag, trångt å jävligt, asmycke folk! Men innan Ankan hade jag en supertrevlig kväll! Det bästa är att, som vi gjorde på Arena Bar, sitta på en pub och töla å dricka öl, då har man alltid trevligt!

Annars har helgen mest bestått av mys och pys, vilket inte är alls dumt ;)
En skön helg har det varit.

Å nu jobbas det och slits igen! Eller slits var nog fel ordval.. Har aldrig vart så lugnt på min avdelning nån gång under dom tre åren jag vart där, som det är nu! Så vi njuter i fulla drag! =) Och det behövs, för så mycket som det har varit.... Men det blir det nog snart ändring på, så som sagt, nu njuts det!  Igårkväll när jag jobbade var det rövsitting i 7,5 timme å jobb i 30 minuter... typ. Haha! Göööött dä!

Sjukling

Jaaa idag blev det hemma från jobbet, Tina är sjuuuk! :( Eller jag VAR sjuk kanske jag ska säga. Kunde inte sova en blund inatt. Låg och mådde illa och magen körde som jag vet inte vad! Jag måste haft feber också för jag svettades och frös om vartannat! Så jag tippar på att jag fått en släng av magsjukan, som alla andra på mitt jobb nu! :S En lightvariant kanske, för jag spydde aldrig, tack gode gud! Fast det kändes allt som att jag skulle velat spy ett par gånger.... Så när jag skulle upp å jobba imorse så tog jag mig inte ur sängen kan jag säga, mådde riktigt dåligt!
Så det var bara att sjukskriva sig.... Kändes lite jobbigt, för det är så många som e sjuka på jobbet nu så det känns som man sätter arbetskamraterna i skiten när man själv blir sjuk också! Men det är ju verkligen ingenting man kan göra något åt så... Man får ju inte gå till jobbet med magsjuka.
Så idag har jag tillbringat dagen i soffan med täcket över mig! Mår bättre nu, men jag får ändå inte jobba imorrn, det ska ju gå 48 timmar så... Bara att hålla sig hemma!

Igår hade jag försenat inflyttningsfika här! Så familjen var här och åt tårta. Första gången mormor var här så det var väl på tiden. Å nu är jag äntligen ägare av en micro! =) Hehe... Fast nu har jag klarat mig så länge utan micro, så det är nästan så jag undrar vad jag ska ha den till! Fast det är ju alltid bra att ha! Fick även en jättefin golvblomma av Sofia, Peter, Stefan å Anneli ( Å Elvin såklart).

Hyrde film idag, What happens i Vegas, riktigt bra och rolig tycker jag! Sjukt förutsägbar, men jag gillar sånna filmer ibland! En riktig Tina-film!

Ölkorvsallad

Va jävligt hungrig å blev sjukt sugen på att göra pastasallad! Men i en sallad vill man ju även ha nått "köttigt" också, så man blir ordentligt mätt och det som låg närmast till hands var en nyinköpt ölkorv! Så nu har Tina ätit ölkorvssallad, och jävlar så gott det var! För er som tycker om ölkorv kan jag starkt rekomendera detta, hehe.



Jag hade i denna delikata sallad:
* Pasta med pesto
* Babyspenat (istället för sallad, godare och nyttigare!)
* Tomat
* Gurka
* Avokado
* Oliver
* Fetaost
* Sockerärtor
* Ölkorv
Sen ringlade jag över olivolja med citronsmak, som jag alltid har på salladen, den är så sjukt god!
Jag blev galet mätt och det var faktist en utav de godaste sallader jag ätit, ölkorven ger ju mycket smak! Dessutom är jag besatt utav oliver, avokado och fetaost, så att jag hade alla dom tre sakerna hemma var ju ren och skär lycka! :D
*RAAAAAAP!*

Julpynt

Jaaa idag har jag gjort julfint hemma. Ett tappert försök till att mysa till det lite, även fast julen inte känns så väldigt lockande iår. Men men, levande ljus är ju alltid mysigt!








Sådär jah

Då var helvetesveckan avklarad! Det känns att den är gjord kan jag säga, jag är totalt utrunkad! Så jävla trött alltså... Så nu blir det inga fel att vara ledig i två dagar!
Har ställt in en färdig fiskgratäng i ugnen som jag ska smälla i mig, sen ska jag nog decka i soffan tror jag!
Har stora planer för mina två lediga dagar, jag har tänkt att städa å måla, bjuda familjen på fika, julpynta, kanske baka.... Jaaa schemat är speckat i huvudet iaf :P Känner jag mig själv rätt så blir det fika (med KÖPTA bullar, inget bak alltså) åsså lite julpynt, punkt.
Men man vet aldrig, kanske får nått jävla energiryck! Troligtvis inte men.
Nej här har jag inget att förtälja heller, har som sagt bara jobbat.

Eller JO, jag var ju på 50-årsfest i fredags, faster har fyllt 50. Det var ju trevligt med god mat å tårta. Inga direkta skandaler där så länge jag var kvar iaf. :P

RSS 2.0