Häälj

Jaha då har man en ledig helg framför sig, snyggt! Har inte tagit beslutet vad jag vill göra ikväll än, om jag ska bege mig till nån eller sitta hemma själv med en kebab å ett par öl. Skulle tippa på att det blir det sistnämnda! Känner mig rastlös samtidigt som jag är sleten och inte upplagd för att göra mig iordning för att hitta på nått. Så kebaben och Let´s dance ligger MYCKET nära tillhands! =) Kanske pysslar lite hemma för att bli av med min rastlöshet, det e ju aldrig fel!

Imorrn blir fest, jajjämään!! Jag är sjukt festsugen alltså, det ska bli kulikul! Ska till Kil först då, känns väl sådär, men vad gör man inte för att få gå ut med syrran! ;-)
Sen blir det Ankan, DET ska bli kul! Det har ju öppnat igen efter en månads renovering. Så det kanske gäller att va där i tid för det kan ju va MYCKE folk som ska dit nu när det öppnar igen! Är det fullt får vi la tyvärr bege oss till Nöjes, eftersom jag ska ut med småttingar som inte kommer in på BMB eller Koriander ;-) hehe... Harrys kanske? Jaja, jag håller tummarna för Ankan, å Ankan ska det bli, för det e ju därför vi ska ut! :D

Mätt å trött

Fan va trött jag blev efter maten nu då! Det är väl egentligen bara det jag orkar skriva :P Gjorde mig en smarrig nachostallrik, jäääävlar va gött de va!!!

Har inte simmat nått denna vecka, men har däremot vart ute på två rejäla powerpromenader igår och idag, duktiga mig! Så nu ska jag ligga i soffan, kanske somna snart? Vore gött som fan de =)

Benjamin Buttons

Jag är frälst. Färdig. Trött. Glad. Eftertänksam. Sorgsen. Så mycket känslor efter att ha sett en film. Kan nog vart den bästa film jag sett. Någonsin. Vet inte vad mer jag kan säga om det, förutom att om ni inte redan sett den: Se den!
Jag är slut efter 3 timmar med Brad Pitt ;-)

Han har dessutom aldrig vart snyggare. Å herrejesus....

Benjamin som blir yngre till det det yttre ju äldre han blir



Handling

Jaha, idag har Tina fått lön, och lön betyder ju handling! Har vart å storhandlat på Maxi idag, köpte med hela affären hem tror jag! Storhandlade när jag flytta hit för ett halvår sen, sen dess har jag inte storhandlat  EN ENDA gång! Det ni! Har lixom blivit lite smått här å där på Wallinders hela tiden. Men nu var det soprent i både kyl å frys, så nu har jag fyllt på ordentligt, kul kul!

Dagens nyhet: Dom har nya pantmaskiner på Maxi där man pantar burkar å flaskor i SAMMA maskin! Helt fantastiskt, där har dom verkligen löst ett I-landsproblem, slippa sortera burkar och flaskor, slippa hålla reda på två kvitton och framförallt, slippa stå i två köer om det e många som pantar! Vilken jävla Jesus-grej alltså.

Tog svängen förbi Gina Tricot också där jag fyndade ordentligt! Hade en hel del fint för bara 50 kr! Så jag fick 7 nya plagg för 330 spänn, de ni!!

Vit T-shirt med tryck


Lila T-shirt med tryck


Svart T-shirt med tryck


Lång vit tröja


Vanligt brunt linne


Svart T-shirt med djup ringning i rygg å kedja


Långt lila halternecklinne med guldkedja


Till mami! Smile to the camera!!! (Lagomt psyk)

Ge mig vår!

Så att jag kan visa upp min supersnygga tatuering och glida runt i mina grymt snygga gladiatorsandaler som syrran köpt åt mig för 40 spänn på en amerikans internetsida!! :D





Spara

Jag och Sofia kom in på det här med att spara pengar idag. Man är ju alltid så besatt av att spara, spara, spara. Alla sparar pengar, men nästan ingen vet vad man sparar till. Man sparar ifall nått skulle hända eller om man vill köpa nått speciellt, men sen när man hittat nått man verkligen vill ha så vill man inte ta utav sparpengarna, för dom ska ju SPARAS! Man får ångest av att ta utav sparpengarna, dom ska lixom bara ligga där på ett konto och gärna bara växa och växa, men ajajaj om man tar utav dom!!
Då undrar jag; vad ska man med sparpengar till om man aldrig tar utav dom? Ska det bara ligga pengar där som sparas, som man aldrig får användning för? Ju mer pengar man sparar dessto svårare är det att ta utav det där jävla kontot också!

Nej jag röstar för att vi måste börja använda våra sparpengar lite mer och köpa sånt vi vill ha! Inte bara gå att vänta på att få användning för pengarna och sen inte ha samvete att använda dom! En buffert ska man ju ALLTID ha såklart, saker går sönder och man kanske sparar till semester osv, men att spara bara för att lägga på hög, det är ju helt onödigt!

Pengar är till för att rulla ;)


Frågestund

Nu har jag hittat lite frågor på Emmelis blogg som jag tänkte jobba mig igenom, i brist på annat :D

01. Stänger du av mobilen när du sover?
- Nej gud nej, tänkt om jag skulle missa nått! :P  
02. Vem såg dig senast naken?
- Ja de va ju Anders dä
03. Hur såg du ut på högstadiet?
- Jadu, det beror på när på högstadiet, i 7an var det blonda robyn-frillen och collagetröjor och i 9an hade håret växt lite, var det nog mest uppsatt och det var då man hade savann-byxor å bara handlade på butique unique å akazia va?? :P
04. Hur kommer du se ut om tjugo år?
- Lika het som nu? :P
05. Hur var du på dagis?
Tyckte mycke va pinsamt kom jag ihåg, rodnade ofta, konstant knallröd i ansiktet! Annars lika goo å gla som jag alltid ha vart! :P
06. Hur är du att ha som arbetskamrat?
-  Jadu ingen aning, men jag hoppas att jag är bra och gör det jag ska. Jag är iallafall inte lat och lämnar över jobb åt andra!
07. Har du celluliter?
- Oh ja
08. Biter du på naglarna?
- Ibland

09. Har du något handikapp?
- Jag är väldigt yvig :P höhö
10. Är du rädd för att få hängbröst?
-  Rädd å rädd, det är väl bara att gilla läget antar jag, jävla oflyt hela tiin!

11. Tror du att gud är en man eller en kvinna?
- Finns det en Gud kan man undra?
12. Svär du?
- Så inni helvete

13. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen?
-  Vet faktist inte, tror aldrig jag lyckats stöta på nån än :P Men jag tycker dom är lite creepy!

13. Hur homo är du på en skala 1 - 10?
- Ja hånglat med tjejkompisar på fyllan har man väl gjort, hur homo är man då? Annars, inte alls skulle jag nog säga
14. Tror du på utomjordningar?
- Vet inte, kanske, skulle det bara va på jorden det finns liv i hela universum?
15. Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut?
- Pettza såklart, den kan man få i många olika former! :P Jävlar va fet man skulle bli... Kanske tacos förresten! Fan, svårt val...
16. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
- Hmmm.... Jag som älskar mat! Lever e rätt snuskigt faktist, kalops äter jag inte gärna, eeeuuu!
17. Har du blivit arresterad?
- Nej

18. Ljuger du?
- Det gör alla ibland, punkt slut.
19. Har du kysst en polis?
- Nej.
20. Är du rädd för Securitasvakter?
-  Öööööööö??? Är dom farliga eller? :P
21. Har du någonting att dölja?
- Inte som jag kommer på, jag är nog oftast fånigt öppen
22. Vad har du på din nyckelknippa?
- Hemnyckel, cykelnyckel, en "tappa-bort-bricka", en såndär som man "låser upp" kundvagnar med iställe för mynt, å sen tror jag faktist att min gamla förlovningsring hänger kvar där åxå, den vet jag inte vad jag ska göra med, har inte tagit tag i de än :P
23. Är du / har du varit gift?
- Nej
24. Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen?
- Ja självklart, om jag inte jobba dagen efter då! Risken finns dock att jag då själv e ute å härjar åxå :P
25. Kan du laga cyklar?
- Vet jag inget om, så troligtvis nej
26. Kan du fixa med bilar?
- Fylla på olja, spolarvätska å bensin, jag är en jävel på att fylla på alltså, annars är det dåligt :P
27. Brukar du köra om?
- Är det tvåfiligt kör jag om en hel del, på landsvägar är jag dessto fegare!
28. Kan du baka bröd?
- Ja det kan jag väl, men jag gör det inte! Finns det nått tråkigare tro?
29. Vet du hur man frostar av en frys?
- Japp.

30. Vilken tvserie skulle du helst leva i?
- Tveklöst Vänner! :D

Lite väl många frågor som jag svarade med en fråga. Vad står det för? Ännu en fråga. :P


Kommentarer!

Tycker att många är ruggigt dåliga på att kommentera allt "roligt" jag skriver om, skärpning skärpning! Det roligaste med att skriva blogg är ju att få kommentarer och nu de senaste veckorna har antal besökare nästan dubblats, av nån konstig anledning, men vad ere för enna som läser??! Ja inte fan vet jag iallafall, men mer kommentarer åt Tina, som är så duktig å bloggar varje dag om mitt otroligt innehållsrika liv! :P

Utmaning

Fan jag har missat att har blivit utmanad av Emmeli!



1. Placera ovanstående banner på din blogg.
2. Lista tre saker med din kropp du är särskilt nöjd med
3. Länka till den du fick utmaningen av
4. ...och skicka vidare utmaningen till tre personer du tycker borde vara extra nöjda med sig själva.

Jafan, då ska vi se:

1. Är nog rätt nöjd med smilet, tänderna å skrattgroparna tycker jag är fina!
2. Bena är helt okej, dom e smala och kan bli bra läckra i högklackat! Haha! :P
3. Fan svårt, men ögonen är jag väl nöjd med också får jag väl säga!

Jag utmanar:

Petra

Jolie

Therese

Ajaj, som vanligt syns inte länkarna!! Jag måste ta tag i å fixa de, PETRA! :P Dom syns när man för pilen över!

tvätting å söving

Jaha idag var man totalt utrunkad då! Så JÄVLA trött!! Men jag sov INTE  bra inatt, dessutom tredje morgonen på raken och det är sjukt mycke på jobbet denna veckan!! Tre morgnar att gå upp, det låter inte så mycket, men när man går skift så som vi gör med kvällar, morgnar, helger osv, då är det faktist svinjobbigt att ha för många morgnar på raken! Kroppen kommer väl aldrig in i nån form av rutin som den gör när man går månd-fred. Jag har jobbat månd-fred också så jag vet att det inte blir lika jobbigt att gå upp då som jag tycker det är nu! Men imorrn gör jag kvällen så då ska jag få sooooova!

Idag har jag tvättat, äte å söve :P Börjar precis känna mig som folk igen, har vart helt borta hela eftermiddagen! Somna som en gris efter maten, det var nice! Som tur va satte jag klockan så jag inte skulle sova över tvättiden, hade jag inte gjort det, hade jag nog sovit än!

Nu har jag precis smällt i mig en ölkörv, den va sketagod, men het som fan, så det brinner i käften på mig nu! Har lagt in en peoplebeer (Pölsas engelska översättning på fölköl, haha!) i frysen som  jag tänkte dra i mig nu, blev så sugen på en bärs! :D

Visst har jag blivit en jävligt aktiv bloggerska?? :D Har ju skrivit varje dag nu i bra många dar, heja, heja! Fast det är ju lite tragiskt faktist, för det beror ju på att jag inte har så mycket bättre för mig på kvällarna!
Så nu ska Tina smutta på sin fölköl i sin ensamhet, yeeeeaahh I will!

Nya livet?

Nu ska ni få höra. Tina har vart och tränat idag! Vänta... Måste skriva det igen, ni kanske inte uppfattade? TINA HAR TRÄNAT IDAG! Ja jävlar, nu ska det nya livet tas tag i, beach 2009 som gäller nu för fan och slut på onda ryggar! Jajjemen!
Det vart simning idag, har ju kvar ett simkort som jag kan gå typ 6 ggr till på, som jag inte använt på kanske.... aa kanske snart ett år, hehe.... Till veckan ska jag bege mig till Nautilus, nu ska det jävlar byggas muskler! Hehe.. Så det blir varvat styrketräning med simning har jag tänkt, jag HOPPAS verkligen att jag tar tag i detta nu! Men jag känner mig taggad faktist, det var gött att simma! Man blir ju så härligt mör efter träning. Jag har ju dessutom inget bättre för mig, fan jag kan ju inte sitta å flöbba framför datorn hela eftermiddagarna efter jobbet! Nej nu får det vara slut på det!! Man blir trött å slö när man inte tränar, en ond jävla cirkel alltså. Lite extra depp också, man mår bättre på alla dess vis när man håller igång, så är det!
Jag gick dessutom hem från jobbet idag igen, det har jag blivit duktig med! Försöker gå hem så ofta som möjligt, och till jobbet om jag gör kvällen då. Det tar exakt en halvtimme. Lite lagomt.

Efter simningen tittade jag upp till Sandra på en kaffe, det var najsigt, va jävligt gött me kaffe när man va nytränad :D Smidigt när man har vänner i närheten så man bara kan kila upp! Är dock INGEN garanti att man ses bara för att man bor när, eller vad säger DU MARIE?? ;-) Hehe, samma gata, men vi har typ inte träffats sen jag flyttade hit, illa! Samma med dig Carro, vi ses ju inte alltför ofta heller, ibland på helgerna bara! Helen som bor på rudsvägen, också 5 min bort, var och hälsade på mig för FÖRSTA gången i onsdags. Så att bo nära är ingen garanti för att man ska träffas, men det är ju så, dagarna går och vi jobbar olika allihopa osv.

Jag ska bli lite spontanare tror jag, börja på att försöka träffa folk, eller nått! Jag är trött på att sitta i den här jävla söndernötta soffan, så passa er kära vänner, nu kommer snart Tina på besök!! Jag lovar dock att ringa först ;-) Fast visst vore det lite roligt om man kunde "titta förbi" folk ibland? Det gör man aldrig längre, jämt tittar in. Man e rädd att störa, för folk har så jävla mycket att göra nu för tiden! Nu för tiden måste man planera in en kaffe 3 veckor innan. Illa. Tragiskt. Jag är dock inte så tragisk. Jag har inte ett piss att göra förutom att jobba, så jag börjar träna utav ren rastlöshet och för att ha något att göra.
Ännu mera tragiskt för övrigt.

Sega ostbågar

Sitter å trycker i mig gamla ostbågar. Jag öppnade dom i fredags redan för att dom skulle va sådär "en-dags-sega" till lördagen, gäller att planera, haha! Var dock inge sugen på ostbågarna på lördagen, så först idag trycker jag. Så påsen har varit öppen i tre dagar, så nu är dom härligt sega! Färska ostbågar är ingenting mot segisarna. Jag gillar ju när dom är extremt sega tillochmed så om jag sparar lite av påsen och äter om typ..... tre-fyra dagar till, DÅ är dom RIKTIGT goda! :D  (Som ni kanske förstog så blev det INGENTING gjort idag, soffläge!)


Sleten

Åh fy för fan va trött fleckan e idag! Har gått i ett på jobbet idag å sov väl inte så jättebra inatt, det känns nu kan jag säga! Deckade i soffan en stund när jag kom hem, inte dumt! Blev lite så att jag vände på dygnet under helgen å har väl inte sovit så många timmar heller, så det straffade väl sig nu det.

Fick svar på mitt cellprov idag, det var normalt, vilket va mkt skönt! Hade ju små förändringar första gången jag tog det, så därför har jag ju fått gå tillbaka tätare två gånger nu, men dom två har båda vart helt normala, så nu nehöver jag inte gå på 3 år igen, så som det ska va. Skönt!
Tydligen jättevanligt med små cellförändringar, det har dom flesta nån gång. Men man slänger ju såklart en extra tanke till det då om man får det resultatet varje gång, men det var ju en engångsföreteelse nu då, så det var ju mycket bra, jag som kan va så nojig :P

Har inte bestämt mig om jag ska tillbringa eftermiddagen i soffan, eller om jag ska göra nått..... Får se...

Svinkul utekväll!

Ja, igår hade vi en kanonkväll måste jag säga! Vi körde brudkväll hemma hos Carro. Det var jag, Carro, Petra och Marie. Jag åkte hem till Carro lite tidigare och fick låna hennes badkar, det var inte alls dumt! Så jag slappade i badkaret och Carro slappade en stund i soffan, gud vad jag älskar att bada! :D Man blir som en ny människa! Sen vart det öl och mat, det bjöds på oxfilé, pommes och rödvinsås å kantarellsås. Resultatet: Smälte som skit i mun! Jävlar va gott det var!

Efter maten vart det såklart ännu mera öl, så spelade vi Buzz å Singstar, jag sög stenhårt på båda två ;-)

Utekvällen rockade stenhårt också, fan va kul vi hade igår!! Vi gick till BMB där vi röjde loss i rockbaren hela kvällen, jävlar va roligt de va alltså! Måste säga att det var den roligaste utekvällen på väldigt, väldigt länge! Så även fast man är lite sleten idag så känns det verkligen att det var värt det. Oftast när man är ute så tycker jag att man tänker efteråt  "varför envisas man med att gå ut jämt egentligen?" För oftast är det inte så kul när man väl kommer till krogen. Men nu vet jag varför man envisas med det. För man hoppas varje gång att man ska få en sån jävla rolig kanonkväll som vi hade igår! Så är det :D

Så tack flickor för en klock kväll! Nu blire snart petzza ;-)


Jag vill känna att jag levt mitt liv

Det är nu som livet är mitt, jag har fått en stund här på jorden, och min längtan har fört mig hit, det jag saknat och det jag fått. Det är ändå vägen jag valt i förtröstan långt bort om orden, som har visat en liten bit av den himmel jag aldrig nått.


Jag vill känna att jag lever, all den tid jag har ska jag leva som jag vill. Jag vill känna att jag lever, veta att jag räcker till.


Jag har aldrig glömt vem jag var, jag har bara låtit det sova. Kanske hade jag inget val, bara viljan att finnas kvar.
 
Jag vill leva lycklig för att jag är jag. Kunna vara stark och fri, se hur natten går mot dag. Jag e här och mitt liv är bara mitt. Och den himmel jag trodde fanns, ska jag hitta där nånstans.


Jag vill känna att jag levt mitt liv.


Medium

Idag var jag på massage hos en tjej jag aldrig vart hos förut, hon skulle tydligen va bra. Vad jag inte hade uppfattat innan var att hon var "medial" och höll på med heeling också. Hon gav mig den bästa massagen jag fått i mitt liv, men på slutet blev jag yr och mådde illa. Då började hon trycka på vissa punkter på händerna och hon gjorde heeling på mig, höll händerna över huvudet, det gick över direkt och man kände ett märkligt lugn.
Efter massagen säger hon till mig: "Du är så full i en massa, massa känslor"
Jag blev helt paff, jag visste som sagt inte att hon hade förmågan att känna sånt.
Min reaktion blev tårar och det hade jag INTE räknat med. Dom bara kom. Inför en helt främmande människa, det bara kom.
Efter massagen skulle hon prata med mig och beskriva vad hon hade känt, hon gjorde tydligen alltid så. Det kan ha vart bland det kusligaste, jobbigaste, bästa och skönaste jag har vart med om.

Hon sa bl.a:
"Du har vart med om mycket tråkigheter. Du verkar inte ha bearbetat dom, utan du har bara gått vidare i livet, trott att du har smält det, men det har du inte. Du mår inte alls bra. Du ger för mycket utav dig själv också, du måste tänka på det, du ger så mycket så du får inget kvar till dig själv. Du ger för mycket utav dig själv i ditt jobb också, det är inte bra, för man orkar inte ge så mycket när man inte mår bra. Du måste kunna gråta också, du är inte svag om du gråter, håll inte inne det och säga att "det ordnar sig". Du vill inte visa att du mår så dåligt som du gör, du vill va glad och positiv inför folk, men man kan inte alltid vara det. Du måste bearbeta allt som har hänt dig, vara ledsen för det, så kan du gå vidare sen. Du är en otroligt snäll människa, men kanske lite för snäll, du måste tänka mer på dig själv. Du tänker väldigt negativt nu också, det måste du försöka komma över och bli mer positiv."

Sedan avslutade hon med att böja sig fram och sa:
"Tänk inte på han, det tar alldeles för mycket energi. Du ska tänka på dig själv så kommer allt lösa sig"

Jag grät. Jag grät hos henne, jag grät på vägen hem och jag har gråtit hela dagen. Det var kusligt. Jag kom inte ihåg exakt allt hon sa och hur hon sa det, men det var som en käftsmäll, hur kan hon känna precis hur jag mår genom att massera mig?? Vissa saker hon sa hade jag inte ens tänkt på själv men när hon sa det så tänkte jag: "Jaaa, PRECIS så är det och PRECIS så mår jag." Det var så jobbigt, men på ett mycket positivt sätt, så sjukt befriande och skönt. Lustigt hur något kan vara så jobbigt men skönt på samma sätt? Så jag har varit helt förstörd hela dagen, men nu känner jag mig starkare än på länge. Det känns som jag är redo att ta tag i mitt liv igen. Hon har räddat mig. Hoppas jag. Hon knäckte mig totalt, bara för att jag skulle kunna resa mig igen. Jag hoppas jag vaknar med samma känsla imorrn som jag har nu. Jag hoppas verkligen det. Jag vill det.
Tack Lotta.

Töntiga påsar

Kom ni ihåg när man gick på högstadiet och inte kunde gå runt med vilken påse som helst? En Ica- eller Konsumpåse var ju helt uteslutet att gå med! Det var big big töntvarning, man var ju tvungen att ha en SNYGG påse! På högstadiet hade man ju inte ryggsäck, det var ju åxå töntigt, nej man var ju tvungen att ha en snygg handväska och där fick ju inga böcker plats, därav påsproblemet. Så det allra bästa och coolaste var ju papp-påsarna, ala Akazia typ. Hade man böckerna i en Akaziapåse så var man inne. Butiqe Uniqe var också bra, dom var snygga. Egentligen funkade dom flesta påsarna från klädaffärer, men jag minns att Akazia och Butiqe Uniqe var helt klart coolast. Kom man som sagt med en mataffärspåse, då visste man INTE vad man gjorde, såååå B!

Detta släppte man ju sedan och gav blanka fan i vilken påse man gick runt med. Trodde jag. Idag kom jag på mig själv med att jag nog inte hade släppt det helt. Idag tittade jag snett på en kille som hade sin matlåda i en Lidl-kasse! Haha, det är helt sant! Min första tanke var: "Gud va sleten, måste han visa att han handlar på Lidl? Kunde han inte ha valt nån annan påse, vilken som helst, varför tog han Lidl utav alla?"

(Jag vill tillägga att jag har nån form av fobi för Lidl, jag vet inte vad det är, men jag tycker det är äckligt på nått vis. :S Ändå känner jag supermånga som handlar där och det är tydligen mycket bra, men jag har ändå fobi. Förlåt kära ni, den som handlar på Lidl, men jag vet inte varför jag tycker det känns så sletet!)

Tillbaka till påsproblemet. Jaa, jag ratade honom direkt, skickade honom längst ner i näringskedjan och tänkte att den där har det nog inte gott ställt. För en påsjävel. Nu snackar vi stora fördomar här, jag vet att jag har det ibland, inget jag kan hjälpa. Men jag inser ju iallafall att jag är störd, jag dömde en människa för påsen han bar på lixom.
Troligtvis gav han blanka fan i vilken påse han gick runt med, han tog den som låg ytterst.




Mag- och kindkramper!

Ja jävlar vad jag har skrattat ikväll, jag kommer lätt ha träningsvärk i magen imorrn! Jag är fan helt färdig. Helen har vart på besök idag, första gången hon var här i min "nya" lägenhet, så det var fan på tiden! Helen är en arbetskamrat. Eller, vi jobbar inte på samma våning, tyvärr, men vi har gjort det. Helen är en utav dom absolut roligaste människor jag känner! Alltså, hon är så utflippad och hon vet aldrig när det är nog med att vidareutveckla ett skämt, på ett bra sätt då! Å det är så jävla roligt! Hon är typ en kvinnlig Jim Carrey, för mycket, men på ett mycket bra sätt! :D Jag blir ju likadan med henne, så innan vi har släppt ett skämt så ligger vi på golvet, redo att kissa ner oss :P
Nej det var himla trevligt att hon kom hit, och jag känner mig trött å sliten nu för allt gapskrattande. Samtidigt som hon är mycket lätt att prata allvarliga saker också, mycket lättsam människa den där Helen! ;-) Det blev en hyllning till henne detta, haha!
Pöss pårej Helen! :-D

Sexy fucker!

Ett tillägg här efter att ha pratat med mamma i telefon! Hon klagar på att jag inte skrattar på kortena jag la ut. "Du plutar med läpparna och försöker va sexig! Du är finast när du ler, du ska le på kortena, ta nya å lägg ut" Hahahahahahahaha, min mor dä! Grejen är den att jag kan verkligen inte le på beställning! Jag kan inte le när jag tar kort på mig själv, det blir stelt och helt fel. Så tanken var inte att va sexig, men tackar så vänligast om jag ser sexig ut! ;)
Känns bra om man har lyckats med det :P

Så mamma; Jag tar inga nya kort å lägger ut, du får stå ut med mitt SEXIGA jag!

Klippt å färgad!

Japp, nu är håret gjort! Det blev riktigt fint! Hade ju i rött i partier, det syns dock inte så mycket som jag och Therese trodde, men det gör inte så mycke, det blev så bra ändå! Vill jag kan jag ju alltid ta en starkare röd nästa gång. Det syns defenetivt inte på bilderna, i dagsljus kommer det ju skimra igenom. Notera mitt engagemang på efter-bilderna hur jag står i köket, där det är bäst ljus, med datorn i en besvärlig vinkel för att få någorlunda bilder med webcamen på håret! Haha, man får la försöka lägga ner sig lite ibland när man skriver blogg :P

FÖRE




EFTER





Man kan ana det röda på bild nr 2 iaf ;) Nu är iaf den hemska utväxten borta och håret är blank och fint! :D

Lika bitter som vanligt :P

Jaha då var man inne i en ny arbetsvecka igen då. Ännu en helg är över.
Igår var jag och fikade med Emmeli och Therese hemma hos Therese, det var supertrevligt! Så kom jag på den briljanta idén att gå till Therese å klippa mig nu när Emmeli är mammaledig. Jag har inte haft en tanke på det innan och jag har gnagt å funderat länge på nu vem jag ska gå till. Jag har vart så rädd för att gå till nån jag inte känner så att det blir fel, så detta blir ju perfekt! Känns som det e svårare att förklara hur man vill ha det till nån som aldrig sett en innan. Så imorrn blir det klippning. Jag ska även färga åxå, för FÖRSTA gången hos frisör, det ni! Har alltid köpt färg å färgat hemma, men jag vill göra nått extra kul nu när jag tycker att allt är så sjukt bajstråkigt. Inte bara enfärgat. Så det ska bli skitspännande och kul att få lite nytt hår! =)

Det är väl det enda roliga som händer i mitt liv just nu, annars är allt allmänt pisstråkigt tycker jag, jag har en släng av depression tror jag. Va ju bättre några dar, men nu är det fan tölit igen alltså, jag e allmänt less. Jag vet precis varför också, men tänker inte gå in på detaljer känner jag.
Men jag vill ha VÅÅÅÅÅÅÅÅR nu!!! Allt blir så mycket lättare då! Ge mig vååååår!!!!! Januari å Februari är ju två fittmånader som inte borde existera, ursäkta min svenska, men det är ju så! Man är så jävla trött på mörker å kyla och man vill bara att det ska bli vår! Den här januari är dessutom extra fittig, troligtvis min fittigaste januari någonsin :P Så nu har jag skrivit fitta tillräckligt många gånger för att det ska kännas lite bättre i själen.

Ge mig vår nu.


Ny dator!

Jag har äntligen köpt en bärbar dator! Så jääävla gött är det, jag är så nöjd! :D Kan ligga i sängen, sitta tillbakalutad med bena på bordet, jaa hur faaaan man vill helt enkelt, jag tror det kan rädda min rygg endel faktist! När man sitter så mycket vid datorn som jag så är det inte så gött när man måste sitta framåtlutad som en metkrok å skriva med stela, höjda axlar. Inte bra! Så jag är helnöjd med min nya leksak, värt varedna tusenlapp :P

Igår tillbringade jag kvällen hemma hos mamma och pappa. Sofia och Peter var där också.Vi käkade räkor och drack lite gott. Det var inte alls planerat, helt spontant och vi hade hur kul å trevligt som helst! Vi var kvar ända till klockan 2 på natten och när det var dags att bege sig hemmåt så var vi bra runda under fötterna allihop, utom Sofia då som var tvungen att va chaufför :)
Riktigt klockrent bra kväll iaf!
Så idag har Tina faktist varit bakis, så jag har mest spenderat tiden i soffan vid datorn. Det har vart gött, hehe. Pizza har det ju blivit också såklart, hihi.
Rikitgt kul med  webcamera också för övrigt! Den har testats idag =)
Nu ligger jag i soffan med datan i knät och tittar på Körslaget. Precis vad jag känner för så lördagskvällen kunde inte bli så väldigt mycke bättre! =)

Ni är bäst!

Vill hylla mina kära vänner och familj som är så himla gooooa! Mina vänner som ringer och frågar hur det är och sysselsätter mig med promenader och fika, ger mig massage och planerar att göra roliga saker! Ni vet vilka ni är och ni är bäst!
Min syster som underhåller mig med shopping på stan å Buzz å lånar ut badkaret åt mig så jag kan slappna av!
Och min kära mor som jag ger magsår snart tror jag (hehe), som oroar sig så mycket för mig hela tiden och som är livrädd varje gång jag ringer för hon tror att jag ska vara ledsen!

NI ÄR ALLA GULD VÄRDA!

Miss Li-Oh Boy

Miss Li har anlänt till Tina för att ta henne ur sina ledsamma tankar och få henne att återigen börja skumpa på rumpan. Jag har iallafall börjat gunga lite på rumpan ;) Energin har krypit sig tillbaka alltmer igen och huvudvärken är påväg att försvinna.
Så lyssna på min älskade Oh Boy med Miss Li och skaka lite på rumpan ni åxå! (Länken syns inte, som vanligt) Vet tyvärr inte hur man lägger in videon i bloggen, e inte så haj på sånhär teknisk skit :P

Så har ni tråkiga tankar så kan jag nästan lova att dom försvinner, åtminstonde för stunden när denna skumpvänliga trudelutt pumpar ut genom högtalarna. Thank god for music!

Avslappning

Äntligen har jag tagit tag i att städa min lilla lya. Julsakerna är nere och ytorna är rena, känns så jävla gött! Frid i själen. Jag blir så jävla stressad av stökigt hem. Appropå stressad så har jag lånat en avkopplingsskiva av min mor. En sån där, ni vet, som säger åt en att spänna å slappna av, med en lugn entonig röst. Han beskriver hur man står vid ett hav och på det viset ska man "hitta sig själv". Vågskvalp i bakgrunden. Typ. Rätt fånigt om jag får säga mitt, men visst fan slappnade man av utav den! Eller jah... Jag är inte så duktig på att slappna av just nu överhuvud taget, efter allt. Men lite slappnade jag av iaf och ju mer man lyssnar på den där skivan, dessto mer lär man sig nog och det är ju det jag är ute efter. Att lära mig slappna av.
Så klockan 21 igår slog jag av tv:n å satte på den där avslappningsskivan. Den håller på i 30 min. När den var slut var jag så trött så jag orkade inte ens sätta på tv:n. Så jag drog på lite panflöjtmusik för att bibehålla mitt avslappnade tillstånd, haha! Tina somnar gott i soffan och sover hela natten, 22.00 somnade jag! Så jävla gött måste jag säga! Å det känns idag, jag har inte vart trött på hela dagen; jobbat hela dagen, tog en promenad hem och sen städat hela lägenheten, jag är nöjd! Lagat mat har jag gjort åxå.
Så jag borde lägga mig vid den tiden faktist, bara att dra på min nya skiva, så somnar jag :P Jag har ju inget att va uppe för direkt heller så.

By the way, panflöjt is the shit!

Krossat hjärta

Tänker alldeles för mycket ibland. Ibland går det bra, ibland går det väldigt bra men ibland går det inte alls. Det blev så fel. Det var inte såhär det skulle va. Den här gången var det inte det.

Det blir bättre. Det kommer bli mycket bättre. Men just nu är det långt ifrån bra.

Trodde inte jag skulle bli så påverkad som jag blivit. Men den här gången blev jag det.
Det är alltså såhär det känns att få sitt hjärta krossat. På riktigt.


Kräftan

Har läst i en bok om stjärntecken om hur Kräftan fungerar. Endel är faktist skrämmande vad det stämmer. Lite uttrag:

De flesta kräftor har utmärkt minne och en underbar fantasi, och även fast du är oerhört känslig och ibland dyster, så kan du ge mycket vänlighet och sympati åt din omgivning. Men det är kanske uppfattningsförmågan och intuitionen som är dina största tillgångar. Det är nästan otäckt hur Kräftan kan avläsa stämningen i ett rum eller känna på sig vad någon tiger om. Många Kräftor utnyttjar denna gåva, ingen hemlighet går säker för dig! Om du blir utmanad drar du dig inom ditt skal och stannar där tills faran är över och det är dags att krypa fram igen.
Du har en utpräglad vårdinsikt, och hemmet och familjen är dina starkaste själ att arbeta hårt. Denna insikt att älska och beskydda, och att bli älskad och beskyddad i gengäld, är starkare hos dig än hos något annat tecken. Kräftan är den sanna romantikern, lojal och kärleksfull, med förmåga till djupt uppriktiga känslor

Vad Kräftan inte vet om sig själv
Gnäller om allt och alla. Du njuter faktist av att klaga hela tiden, och hittar alltid nått att beklaga dig över i alla situationer. Du har ett mjukt och känsligt inre som skyddas av ett hårt skal. Kräftan är alldeles för känslosam. Du är i grunden innåtvänd och är mest intresserad av dig själv och din egen omgivning. Du tycker väldigt synd om dig själv! Du hämnas alltid på den som har sårat dig. Du hungrar efter kärlek och gråter och ber för att få den, och du kräver ständiga bevis på kärlek av din partner.
Du älskar detta livets goda- särskilt pengar- och gör vad som helst för att få det materiellt bra. Men se upp för din glupande aptit på mat och sex lika väl som för din tendens att bli vulgär! Kräfta skaffa dig lite stolthet!

Fritiden
Kräftan trivs med att småpyssla. Det bästa du vet är att pyssla i hem och trädgård. Du lagar gourmetmat och ser efter barnen och tittar på TV samtidigt. Kräftan gillar TV-program om matlagning och heminredning.
Alla program som vädjar till dina starka beskyddarinsikter kan få dig att gråta- och du tycker det är skönt att få gråta ut. Du skrattar och gråter mycket till TV:n och tycker överhuvudtaget om program som stimulerar känslorna.
Att bada tycker du om- du njuter av den sensuella känslan av att flyta i vattnet. Kräftor brukar undvika idrott.
Du älskar hemmet och familjen över allt annat och är känslig för främmande omgivningar. På semstern hyr du gärna en stuga vid havet- där känner du dig särskilt lycklig! Du vill helst resa i första klass och du vill vara i en smakfull miljö. Du sitter hellre vid poolkanten än vid flodstranden, och dig ser man inte stå och köpslå i basaren- att pruta är alldeles för vulgärt för din känsliga natur! De traditionella semesterorterna passar dig bra, du vill veta innan att det ska vara bra och bekvämt!

Mat
Du tycker om god mat Kräfta, men du brukar ha dålig matsmältning och tar oftare en Nuvalucol efter maten än en kopp kaffe! Alkohol kan vara ett problem för dig, för du tar lätt till spriten när du är deprimerad och dyster. Du har klara tendenser till alkoholism. Helst dricker du i sällskap. Vanligen behöver du äta bättre snarare än mindre- du har en tendens att binda vätska i kroppen så att figuren blir lidande. När du blir ledsen eller arg så tröstäter du gärna. Du har svårt att banta eftersom du har svårt att ta tag i saker och ting men har du väl börjat så håller du ut, vad som än händer. Du är ganska lat ifrågan om mat, men när du väl tar tag i att göra något så är du en trestjärnig kock

Hemmet
Du anstränger dig en hel del för att få ett vackert hem. Hemmet är centrum i ditt liv och Kräftan är det mest hemmakära tecknet. Kräftan håller hemmet i perfekt skick och inte av samma pedantiska instinkt som Jungfrun, utan därför att hemmet är medelpunkten i Kräftans värld. Dina skiftande stämningar märks också, för du ändrar och möblerar om nästan dagligen när du städar, och är du på humör kan du få mycket gjort med pensel, hammare och spik. Om du däremot inte är på humör kan det behövas en bulldozer för att ens få dig att gå ut med soporna! Kanske det tar dig lång tid att skaffa drömvillan, men du arbetar hårt för att få den.

Kärlek och äktenskap
Du är en riktigt gammaldags typ som vill en gammaldags uppvaktning och en man som ger dig barn. Du älskar komplimanger och vill bli uppvaktad och försöjd. Du är ytterst känslosam och sårbar. Du är mycket sentimental, mjuk och öm. Du är oftast mycket svartsjuk och skulle aldrig spela andra fiolen. Du gifter dig av kärlek, men samtidigt påverkas ditt val av make av vilket sorts hem han kan ge dig. Kräftan är penninggalen. Du behöver trygghet. Detta beyder ett ombonat hem, familj och romantisk kärlek. Kräftan har mer modersinstinkt än någon annan kvinna och därför måste hon se till så hon inte överbeskyddar man och barn. För att vinna din kärlek måste mannen vara stark, självsäker, aggresiv och full av liv. Han måste ge dig mycket stöd och hjälp att bygga upp ditt självförtroende.


Jaaa, det var endel av vad som stog i boken och det mesta (skulle nog säga allt nästan) stämmer alldeles precis på pricken! Så det här är jag gott folk, den klassiska Kräftan, som njuter av att klaga på folk, älskar sitt hem å familj över allt annat, älskar att va vid havet, möblerar om ofta och som har problem med matsmältningen, haha! Jävligt känslig ska man ju vara som Kräfta också, det stog det upprepade gånger i alla kategorier, och det stämmer ju också.
Kul med horoskop tycker jag. Kanske inte direkt tror på dagshoroskop om vad som ska ske under dagen, dom e ju så suddiga så alla kan relatera till dom, det e ju lite fusk. Men såna här böcker som beskriver personligheten, det är mycket som stämmer måste jag säga.
Undrar om det är nån som har orkar läsa igenom hela detta inlägg? Hehe...



Huvudvärk

Jaaa nu har jag plågats av huvudvärk varje dag i en månad. Den senaste veckan har den ökat nått så gud förbannat. Varje eftermiddag får jag så ont i huvudet så jag inte orkar stå upp. När jag lägger mig ner blir det lite bättre. Panodil hjälper ikke någonting, aldrig haft sån här huvudvärk förut. När det börjar släppa lite i huvudet så gör det ont bakom ögonen och i bihålorna. Detta pågår varje dag ungefär mellan 16-19. Mkt knepigt måste jag säga. Får la ringa vårdcentralen på måndag för såhär kan jag ju inte gå. Migräntabletter har hjälpt hyffsat, men dom ska man äta max tre dagar å om det inte gått över ska man kontakta läkare. Och migrän ska ju inte komma tillbaka varje dag, så jag vette tusan. Kan ju va spänningshuvudvärk kanske, men gör så satans ont bara! Jaja vi får se.
Jag är ju en otroligt positiv människa för övrigt! :P Skriver ju bara en massa tråkigheter här! Jaja så är det.

Mitt horoskop för dagen:
"Nu har du turen på din sida och kan satsa friskt. Du ska inte oroa dig för att bli lika lurad varje gång."

Joråsatte... Den satt som en klocka den, bara hoppas att det stämmer ;)

Orkar inte

Tänk om livet nån gång kunde gå åt det hållet man vill? Allt slutar alltid med skit. Det är väl bara att inse att vissa människor aldrig kommer få ha det riktigt bra, medans andra bara glider genom livet på moln. Ursäkta om jag låter avundsjuk på er lyckliga själar, men det beror på att jag är avundsjuk.
Så Gott nytt år på er alla då, för det har då fan inte jag.

PS. Ska väl skriva om året som gått nu när man är inne i ett nytt, men vad finns det att skriva om? Missfall, separationer och dödsfall? Inte jättesugen faktist.

RSS 2.0