Imorrn börjar flytten!

Åhhhh äntligen ledig i tre dagar! Känns fantastiskt! Men jag ska ju arbeta å slita. Flytta :) Äntligen. Hoppas det blir bra!
Imorrn kör jag igång. Ska försöka ta en tripp till IKEA imorrn också om jag orkar, köpa köksgrejor, småkraffs.
Är så jävla sleten. Kanske påväg å bli utbränd? :P Måste tagga ner, vart en galen sommar.. Jobba, festa, umgås, jobba, jobba, aldrig vila. Orkar inte längre. Vill bara slappa. Flytta och slappa. Längtar efter mulet väder. Kyla. Ja det gör jag faktist! Men i helgen skulle det inte bli så fint, vilket är perfekt! Asjobbigt att flytta i värme. Så det blir nog bra. Bara hoppas på att det inte blir totalt spöregn, för det är ju inte så trevligt det heller. Men man får ta det som blir!
Köpt internet idag också, så jag ska vara redo att surfa direkt jag flyttar in! ;-)
Äntligen kunna börja lägga upp lite bilder igen på bloggen! Men nu krånglar min mobil också, såklart! Media funkar inte, alltså bilder och musik, Hakar upp sig, så jag får väl lämna in den antar jag. Så tölit när jag nyss köpt den! Men men så är det.
Nej nu ska jag nog sussa, är trött som fan, som sagt.
Gonatt alla godingar! ;-)

Blir så trött

Jag är såååå trött på att jobba med massa vikarier som inte gör det dom ska! Jag är hemskt, ledsen, jag är vikarie jag med och jag vet att det inte är lätt i början, men nu är det fan inte början längre! Efter sex veckor på heltid på samma våning så vet man vad som ska göras! Å det är inte det som är problemet, endel är så jävla lata! Dom kommer väl med inställningen att dom bara ska va där en liten period så det kvittar iallafall. Men det blir så jävla tungjobbat! Jag är väl elak, men jag måste spotta ur mig, ikväll hade jag lika gärna kunnat jobba ensam! Usch usch, jag längtar till hösten när allt blir som vanligt igen.. Känns som jag är påväg att slita ihjäl mig.
Det vara bara det jag ville ha sagt, nu ska jag försöka sova :P

Det gick inte

Nej, golvet var ingen hit kan jag säga. Fick typ ångest :P Försökte sängen också, men fan det gick inte det heller. Så det fick bli framför tv:n uppe i soffan inatt. Mamma gick också ut och la sig där för hon mådde så dåligt efter att ha ätit för mycket mat, haha. Så där låg vi som två utsketna äppelmos och flämtade i värmen. Jag vaknade till vid fem imorse och tänkte att jag skulle gå ut och lägga mig på altanen för jag höll på att dö av värmeslag. Men platsen var upptagen, mamma hade lagt sig där vid tre på natten! Haha, jävla tattarfamilj :P Så då gick jag ner och la mig i min mjuksäng istället, åtminstode svalare på nedervåningen.
Idag är det iallafall inte lika brutalt varmt. Tur det, ska jobba ikväll igen, usch usch!
Idag har jag fixat och trixat endel med flytten, ändrat elen, ringt om hemförsäkringen (som tydligen ändras automatiskt vid addressändring) och nu väntar jag på att bankkillen ska ringa upp mig, som han sa tidigare idag att han skulle göra. Dags att ringa nu tycker jag!
Har börjat packat å rensa lite idag också. Uuuu va tölit det ska bli att bära upp för alla dessa trappor! Men skönt när det är gjort.
Nu bär det snart av till jobbet!

Det blir på golvet inatt

Har jag nämt vilken extremt dålig säng jag har? Å vad sjuuuukt ont i ryggen jag fått av den? Jag lovar er att jag knappt tar mig ur sängen på morgonen, så ont gör det. Imorse strålade det ut i magen så jag trodde jag hade magknip, men så när jag kände efter lite så kände jag att det var smärtan från ryggen. Bedrövligt! Så inatt ska jag prova en ny taktik; Jag ska lägge den ca 3cm tunna madrassen jag har på golvet, och sova där. Jag lovar att det kommer vara mycket bättre! Hårt som busen, men jäääävlar vad jag längtar efter en hård säng! Stenhård! :P Så nu ska vi se om jag sussar nice inatt, hehe..

Det borde för övrigt vara olagligt att jobba i värmen. Helgen har varit helt underbar och jag har njutit till fullo, men att jobba! Big no no, att jag inte svimma! Höll jag väl typ på att göra men.. Vart yr och mått illa hela dagen. Gamlingarna blir dessutom mycket oroligare i värmen, så det blir jobbigare för det också. SOBRIL! :P Allmän utdelning ikväll, haha! Nejdå...
Asmånga på jobbet som e sjuka nu också så vi går typ på knäna. Hatar att jobba när det är såhär.. Finns inga vikarier att ringa in heller, så vi får slita ihjäl oss vi som är där, värsta sommarn någonsin säger dom när det gäller brist på personal. Orkar inte.. Längtar till hösten lite när allt blir som vanligt på jobbet, är så sjukt rörigt nu. Dom som har semester: NJUUUUUT!!!
 Jag är helt slut...
Saknar sommaren på Rosenbad för två år sen, när jag jobba med Jolie å Pernilla, det var fint dä! KOM TILLBAKA TILL MIG! ;-)

Nu ska jag bädda åt mig på golvet så får vi se om jag somnar gott  ;-)
Nattinatt

Underbar helg!

Jaaa, helgen har verkligen varit fantastisk, och jag är så nöjd över att jag inte har jobbat denna stekheta sommarhelg!
Tina har grillat fläsket hela helgen, vart ute på Hammarö med mamma och pappa både lördag och söndag. I lördags låg vi på Mörudden och idag har vi vart på Getingberget. Så har vi ätit goda sommarrätter på altanen när vi kommit hem. Självklart har det ju druckits lite öl på kvällarna också, var till hamnen både fredag och lördag, RÄTT mycke folk! Men det har vart en trevlig, skön och rolig helg, men jag är sleten utav värmen.. Men det är vi väl allihopa, det finns ju lixom inget mellanting. Idag fick jag faktist sätta mig i skuggan en stund för jag kände att det blev för mycket, och det ska mycket till innan jag sätter mig i skuggan frivilligt! ;) Blev typ yr av solen. Var väl nästan 35 grader idag va? Aningen för varmt, men nu skulle det väl bli lite svalare tror jag. Bra det, för imorrn är det jobb igen!

Nu är det nära till flytt iallafall! På fredag smäller det, tjohoo. Då börjar jag flytta grejer, men jag flyttar inte in helt förrän på söndag, för det är då jag har bärhjälp, så då flyttas alla stora saker. Så det blir väl smågrejer jag får köra fram och tillbaka innan, ladda upp i kylen osv. Känns helt overkligt och konstigt, hur ska detta gå? Jag blir väl knäpp att va ensam, men vad ska man göra. Det får ordna sig.

Solen är här!

Åhhh vad härligt, äntligen sommar igen!! Idag efter jobbet åkte jag ut till Carros mamma på Hammarö för att sola och bada. Inget tölit hem hon har, herregud! Dom bor långt ut på Hammarö, typ på landet. Så har dom byggt upp en jättepool, med soldäck, bar och hela kittet, det var inget tråkigt att ligga där och slappa kan jag säga! Hängde vid poolkanten, solade och bada. Visst låter det glassigt? :P Höhö, skönt var det som busen iaf. Stekte gjorde vi! :P Haha.  Tyvärr blev det inte så långvarigt, för mamma ringde och behövde bilen akut för stackars lilla Ludde är suuuuuuuuk... :( Så hon behövde bilen för att akut åka till veterinären. När jag sen kom hem så blev det ingenting iaf för hon fick ingen tid förrän imorrn bitti.

Vad är det då med Ludde? Jo han har ju, som jag tidigare nämnt, var extremt jobbig den senaste tiden, skällt på nätterna, vandrat omkring och aldrig kommit till ro. De senaste nätterna har det blivit värre och igår fick han diarre på eftermiddagen. Den fortsatte hela natten, bajsade inne och fick springa in och ut på gården hela natten. Detta fortsatte även hela dagen idag och nu under eftermiddagen började han bajsa blod istället, och DÅ är det verkligen nått som är galet. Det är verkligen bara blod också. Stackar lille bubben... Hoppas han inte har ont! :( Våran böbbis..
Och med all tragik vi har vart med om så tror ju naturligtvis både jag och mamma att detta blir hans död. Alla sjukdomar leder till döden, så känns det för så har det vart för oss. Jaja, vi ska inte ta ut nått i förskott, vi får se nu imorrn vad veterinären hittar. Bara han inte har ont, som sagt..

Ikväll har jag umgåtts med mamma och pappa, har vart mysigt.
Imorrn blir det jobb igen! (Som vanligt känns det som) Härligt i värmen! :P

(Varför blev texten i kursiv idag? Går inte att ta bort heller, hmmmm...? Jaja, det får väl funka ändå, hehe)

Å han ångrar sig :P

Hörde förresten att Anders Eklund hade brytit ihop i rätten idag och börjat gråta och bett om ursäkt för allt han gjort. Jaha? Ska man känna lite medlidande då eller? "Va fan, det var inte meningen" Ööö, nej! Du är INTE förlåten! Sick bastard...

Åsksmäll Allan

Jaha, nu var ytterligare en arbetshelg gjord, skönt! Det har vart en bra helg måste jag säga, ganska lugnt, men så blir det ju när alla gör det man ska! :P
Idag har jag tillbringat större delen av dagen på stan med Sofia, min gamla kompis från gymnasietiden. Vi åt lunch och hade supertrevligt! Alldeles för sällan man träffar henne, men det blir ju så, hon bor ju i Sunne, så då blir det inte att man ses så ofta tyvärr. Sen tog vi en liten repa på stan och tittade lite.

Mormor va på besök när jag kom hem och vi åt pyttipanna med stekt ägg, var inte igår jag åt det vill jag lova! Sen när jag hade skjutsat hem mormor cruisade jag runt lite i mammas bil :P Tog en kort sväng förbi Sandra och sen en kort sväng förbi Carro.
Vilken jävla åsksmäll det var förut!! Nån som missade den? Jag var hemma hos Sandra då och hon bor ju i en källarlägenhet, men ändå så small det så det kändes som huset var påväg att rivas! Lite äckligt. Mamma berättade att hon stog i altandörrn precis när det small och och höll på att börja lipa sa hon för hon blev så jävla rädd. Måste vart precis här i krokarna runt Kroppkärr/Lorensberg/Rud typ. Ja det var nog den värsta smäll jag hört nån gång. Nån som vet vart blixten slog ner?

Fan vad jag vill flytta nu, räknar vekligen dagarna! Är ledig den 1,2 och 3 augusti, helgen där, så det blir perfekt att flytta grejer då! Knappt två veckor kvar, fan va skööönt! :D Äntligen få mitt egna.. Undrar bara hur det ska bli att bo själv.. Det har man ju aldrig gjort förut. Jag får hoppas det går bra så jag inte känner mig alltför ensam. Men det kommer jag säkert göra periodvis, men det är bara att jobba sig igenom.

Imorrn är det back to work igen!
Hoppas verkligen att det fina vädret kommer nu i veckan som folk säger att det ska!

Peter Siepen, inte så bra som alla säger

Jaha, nu har jag vart hundvakt åt Ludde sen i onsdags. Mamma och pappa är på semester i Båstad. Mammas något försenade födelsedagsresa till pappa (han fyllde i mars :P) Så där är dom och myser och pappa spelar golf och mamma leker caddie =) Hoppas dom har fint väder! Så jag har fått äran att passa kära Ludde.

I onsdags kombinerade jag nytta med nöje och tog hem några kompisar för lite förfest. Vi hade kul och Ludde fick sällskap. Skulle prova på Koriander på en onsdag för första gången, alla säger ju att det är såååå kul där då och att Peter Siepen spelar superbra musik. My ass.. Jag tror att han den sämsta dj:n någonsin faktist, massa konstiga låtar spelade han som man typ aldrig hade hört förut. Och musiken är ju allt när man går ut tycker jag (lite vad det är för folk också då)  så det var ingen höjdare, rätt besviken. Inte var det något speciellt kul folk heller för den delen, så det var en medelmåttig kväll. Men hemma hos mig innan var det skittrevligt tycker jag, men så är det ju alltid.

Igår körde jag en riktigt skön slappdag, gjorde verkligen ingenting. Låg framför tv:n, gick med hunden, plockade lite hemma, käkade McDonalds... Riktigt skön dag.

Idag har jag jobbat kvällen. Just nu är jag hundfri för Sofia tog med honom till Forshaga och grillade =) Hund- och föräldrarfri, SÅÅÅ JÄVLA SKÖNT! Det här med att vara ifred har jag glömt hur det är. Ibland är det sjukt rastlöst och ensamt men ibland är det också så extremt skönt! Just nu känns det gött =)

Jobbar hela helgen nu, känns rätt skönt och ganska kul för det är superarbetskamrater jag jobbar med =) Då är det roligt att jobba, när man får jobba med sina favvosar =)
Så jag får väl snart hoppa i säng nu, så jag är pigg imorrn!

Tisdag

Jaha idag har det varit jobb och slit igen. Har vart astrött idag för jag sov bara tre timmar inatt.. Misstänkte ju dock att det skulle bli så efter helgens dyngsrubbning. Så förhoppningsvis sover jag gott som busen inatt! Får väl se, somnade nu vid sex ikväll och sov till nio, inte så bra det inte om man vill sova hela natten! Men men, det får gå som det går.
Gick till solariumet på tingvalla idag som har sån självbetjäning eller vad man ska kalla det. Känner mig så jävla blek så jag tyckte det var dags att få lite färg! Tragiskt, mitt i sommaren... Dom hade ju sånna där hightek-solariums som jag berättade att jag solade i när jag var på spa! Sånt med AC, radio, aromaduschar, och svalkande  vattenduschar mm. Nice! :) Dyrt var det, men dom är ju sjukt bra också så man behöver ju inte sola så länge, det får det vara värt! Jag har ju berättat innan att jag inte gillar att sola solarium, kan inte slappna av! Men i det här är det inga problem, så det är värt pengarna för den sakens skull också!
Så dit ska jag nog gå om jag ska sola mer trots 60 kr för 18 min... Jag vet, helt sjukt! På jobbet är det 20 kr för en haltimme, LITE skillnad, men det är ju ett sånt där gammalt cellskräckssolarium utan fläkt och med knöliga spår så man inte vet hur man ska ligga. En halvtimmes piiina =)
Nu har jag ordbajsat om solarium i ett helt inlägg, så mycke har jag att skriva om :P
Men för dom som solar och inte har provat dom där toppmoderna solariumena (blev det rättstavat? :P), GÖR  DET! Det är skööönt, man blir inte svett, det tar bra och man ligger jätteskönt!

Nu ska jag försöka sova igen, hela långa natten till fem imorrn bitti! ;)
Nattinatt

Uttråkad

Jag är så rastlös och har så lite att göra just nu, så jag tänkte fördriva tiden med en sånhär grej som många tycker är tråkiga =) Hittade denna i en annan blogg. Så är ni rastlösa och har tråkigt så varsegod att läs, sån här är jag! :P

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[ ] Jag har många ärr.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ X] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[X ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ X] Jag har en tatuering.
[ X] Jag är osäker över mitt utseende. (Från dag till dag :P)
[ X] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ X] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[ ] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ X] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn. (Beror på hur man ser det, barn kanske inte direkt..)

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ X] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats..
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[ X] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ X] Jag har pissat på mej av skratt. (Typ, iaf :P)
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ X] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ X] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[ X] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit i Asien
[x] Jag har varit i England
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ X] Jag har sett en fallande stjärna.
[ X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[X ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping". (Vad f*n är det?!)
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil.
[ ] Jag har skidat. (Å det är??)
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[X ] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ X] Jag saknar någon just nu.
[ X] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en person av samma kön.

ÄRLIGHET
[ ] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ X] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ X] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ X] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ X] Jag har sett någon dö.
[ X] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[x] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[ X] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ X] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det. (Tveksamt, men är jag full så måste alla lyssna på det :P)
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ X] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ X] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[X ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ X] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått MVG i en kurs.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ X] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ X] Jag biter på mina naglar.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[ X] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.

Brutal helg

Jaa ni, ytterligare en ledig helg full i fest, både fredag och lördag.
Fredagen var tokig på alla dess vis. Jag och Petra var sögna på party så vi slöt samman hemma hos henne och pimplade lite och körde kareoke på nån musikkanal, kul kul! Sen bar det av till ankan, smockfullt med folk som vanligt på fredagar! Träffade på massa kul folk, Petra blev dyngrak och försvann, jag hänge med några som jag inte träffat förut. Jag har Petras alla grejer i min väska, utom mobilen som hon tydligen tappar nånstans. Som tur var var det nån snäll själ som hittade den och svarade i den när jag ringde så jag kunde komma och hämta den. När jag sen tagit mig hem till Petra så hittar jag henne liggnas utanför porten, sovandes! Då har stackarn gått hem, men kom på när hon var hemma att hon inte hade några nycklar, dom hade ju jag! Så hon somnade gott när vi kom in kan jag säga! Haha, eller deckade är ordet kanske! Petra har en tendens att ofta bli lite för berusad ;) hehe...
Detta var en censurerad version av kvällen, utvalda människor har hört eller kommer för höra detaljerna :P Galet var det iallafall, men mycket kul.
Jag var dock inte bakfull på lördagen, skönt! Var inte så full under kvällen heller för den delen, jag höll mig städad. =)

På lördagen var det fest igen. Då var jag hemma hos Marie innan. Petra, Carro och Per kom förbi också vi hade jättekul på balkongen med tjöt, öl och musik.
I stan delade vi på oss, för Petra å Carro kände att dom inte hade så mycket pengar och Marie å jag ville till blue moon. Världens längsta kö var det till Blue Moon, aldrig sett dess like! Men den gick rätt fort. Det var asmycke folk ute i lördags! Hade skitkul även denna kväll, vi röjde loss, mest i rockbaren faktist, för en gångs skull, riktigt bra musik spelade dom! Vi pratade på att vi skulle efterfesta, men det blev aldrig något av det. Jag velade och andra tvekade och när jag väl bestämde att jag ville med så bestämde Marie å Fredrik sig för att det var dags för sängen =) så kan det va. Men jag hade en skitkul kväll iallafall och även denna kväll ballade jag inte ur utan höll mig riktigt bra och lagom i min berusning =) Fint jobbat Tina!

Igår hade jag en skön dag också. Bar av hem till Josse på eftermiddagen och tog en kopp kaffe. Sen käkade jag svingod fläskfilé med mamma å pappa. Efter maten drog vi ut till Skoghall och jag dängde mamma och pappa i minigolf! Så jäkla säker var jag! :P Haha! Premiär för mig och minigolf iår, men jag var i fin form ska jag säga er :P Inte ofta man slår pappa, lite stolt var jag och lite halvbitter blev han, hehe...
Åkte tillbaka till Josse på kvällen och såg på film och käka chips, hade riktigt mys mys!

Idag har jag umgåtts med mamma, mormor och syrran. Vi åkte till Mörudden och käkade lunch på restaurangen som är där, skitfint! Så himla mysigt det är där ute, jag har inte vart medveten om det förräns för några veckor sedan när jag var där med Sofia å Peter.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra än. Något vill jag göra, får se vad det blir.
Snart slut på min treledighet nu iallafall, gått så fort som vanligt! Men jag har haft en kanonhelg och träffat mycket folk, det har vart roligt!
Back to reality tomorrow!

Tisdag & Onsdag

Igår var också en skön ledig dag måste jag säga!
Drog ut till Bergvik med syster på jakt efter ett par svarta byxor. Först smet jag in på bolaget och fyllde på öl- och vinförrådet, alltid bra! :P
Sen gled vi runt i affärerna. Hittade inga svart byxor tyvärr.. Men däremot fyndade jag ett par jeans på Vero Moda, endast 150 spänn! Vilken jävla Jesusgrej va? :P Snygga var dom också. Tyckte dom var aningen taighta men jag fick lyssna på Sofias ord att jag skulle ta den storleken, för jeans töjs ju. Å så är det ju. Får väl gå runt och töja ut dom hemma lite först :P
Sen åt vi wook på thairestaurangen på Bergvik, lika gott som alltid! Den är lätt min favorit, jordnötssåsen is to die for! Så jävla god!
På kvällen åkte jag hem till Carro och Per och drack vin på ballen, skitmysigt var det! Var ju klockrent väder igårkväll så det var superskönt att sitta i kvällssolen på ballen och skvallra och dricka vin. Per kände sig osocial så det blev riktigt tjejsnack.
Idag har jag jobbat kvällen. Sitter här och är rastlös igen :P
Skulle vart kul att gå ut idag, verkar som dom flesta är på stan idag, med Rix FM-festival, Peter Siepen på Koriander och Sommarplaza. :(
Men jag har nu, med hjälp av syrran, intalat mig själv att det är FÖR hysteriskt på stan idag ändå, så jag gör rätt i att stanna hemma :P Sofia var på stan nu under kvällen och hon sa att det inte var något att rekomendera, så jag tror på henne! :-D Inga platser på uteserveringarna, smockat med folk överallt och allmänt hysteriskt.
Ska upp och jobba imorrn bitti, så det blir snart sängen! Om jag ändå kunde bli trött, det vore så mycket lättare då! =)

Umgåtts

Idag har jag haft en skön ledig dag. Eller den började inte så skönt för på morgonen var jag hundvakt och det var inte jättemysgt att va ute i spöregnet med Ludde! Fick packa på mig full mundering med regnjacka, regnbyxor oxh stövlar, usch usch! Men promenaden är inte det värsta, det värsta är när man ska in med odjuret =) Att duscha en 50-kilos vovve som är full i skit och torka den blöta besten, det är INTE roligt! =) Men han är så söt så det gör inget ;)

Sen bar det av ner till stan för en dejt med Emmeli! Vi skulle fika, men det slutade med natchostallrik på Carsten´s, så jääävla gott var det! Vi satt å töla och hade mysigt också fick jag en present av henne, så söt! En jättefin kylväska till en baginbox, haha! Klockren var den! :D

Senare på dagen åkte jag till Sandra och drack kaffe å töla med henne om livet. Så idag har jag varit riktigt social, men nu är jag rastlös som fan, sitter här som en mupp och försöker få tiden att gå.
Men så är det!
Nu ska jag spana på klipp från YouToube!

Utmaning

Jag har visst blivit utmanad av Emmeli att svara på några frågor.

Utmaning!
REGLER:
-
Beskriv först reglerna
- Svara på alla frågor
- Välj ut 6 personer att utmana
- Låt personen som utmanat dig veta att du antagit utmaningen

Fem saker som finns på din "Att Göra-Lista" idag
* Träffa Emmeli på stan (redan gjort)
* Träffa Sandra
* Betala fackavgift som ej dragits
* Hänga vid datorn, som vanligt :P
* Ringa Marie och fråga om helgen


Vad gjorde du för 10 år sedan?
Då hade jag precis gått ur sjuan, jag tror vi hängde en del på Holkendiscon :P Minns inte vad som hände under sommaren där, men till hösten när vi började åttan började vi härja lite och Tina hade sin första fylla på några punköl, fina minnen, hehe..

Ställen du bott på?
Bodde tydligen i en lägenhet på Hagaborg mitt första levnadsår, sen flyttade vi till det lilla radhuset på Stockfallet där jag växte upp. När jag gick i åttan flyttade vi till villan på Lorensberg, där mamma fortfarande bor kvar.
Efter gymnasiet började jag en bartenderutbildning i Sunne, då bodde jag i en liten stuga där med en kompis, Malin. Där var vi i sju månader.
Träffade Kristopher i Sunne, på nyårsafton, och när jag gått färdigt utbildningen flyttade jag ner till honom i en lägenhet i Nässjö, där bodde vi i ett år. Sen fick vi för oss att flytta till Uddevalla, varför minns jag inte, där trivdes vi inte och bodde bara i tre månader.
Sen flyttade vi tillbaka till Karlstad iallafall, till Norrstrand, där vi har bott i drygt tre år.
Nu bor jag tillfälligt hemma hos mamma igen, men ska om två-tre veckor flytta till en etta på Ulvsbygatan på Norrstrand.

Fem saker du skulle göra om du blev biljonär?
* Resa
* Ge bort till nära och kära
* Handla något oerhört, fint boende, bil, kläder, you name it :P
* Spara
* Skänka till välgörenhet

Jag har inte så många att utmana, känner bara Emmeli och Jolie som bloggar, och Emmeli har ju utmanat mig :P Tänker INTE utmana någon jag inte känner, så seriös tänker jag inte vara.
SÅ, jag utmanar endast Jolie
=)


Jobbhelg

Jaa nu är ännu en jobbhelg över, känns skönt. Vart en bra och ganska lätt helg, ingen delad tur heller, skönt! Har nog nästan inte gjort någonting annat än jobbat så jag har faktist inte ett skit att skriva om :P Har suttit här vid datorn när jag vart ledig, sen har jag jobbat fred, lörd kväll och då hinner man inte göra så mycket mer än jobba.

Idag börjar det ett nytt svenskt komediprogram som verkar kul! På fyran, "det sociala spelet" eller vad det hette, don´t miss it! Sen är det ju Mia & Klara, också klockrent! Riktig komikerkväll ;)

It´s my birthday, I´m gonna party...

like it´s my birthday!
Nej, nått party har det ju inte blivit direkt =) Har jobbat ikväll. Skulle egentligen byta å jobba dagen och gå ut ikväll, men jag kände att jag var för sleten för det, kände inte för något party. Men nu har jag suttit med mamma och druckit ett par glas vin, det var alldeles lagom tror jag. Vi satt pa altanen, men jäääääklar vad mygg det har kläckts nu när det blitt varmt igen! Tjoho, och alla var på mig! Mamma hade fritt fram hon satt å myste, och hade himla kul åt mig som hade fullt schå med att mörda dom små äcklen. Dom var verkligen överallt! När jag såg en som satt på mig och mördade den, så råkade jag mörda två på en gång, helt sjukt. Nej, mygg tycker vi inte om, mygg ska mördas, mygg ska utrotas. Funderar på att ta reda på om dom verkligen har en funktion här på jorden. Visst, fåglar (som för övrigt också är grymt äckliga) äter ju dom, men dom äter ju så mycket annat också, så visst borde jorden överleva utan mygg??

Fick en dammsugare av mor och far i present, perfekt! Ett nödvändigt ont, men som är så jävla tråkigt att köpa själv! Så det var bra, en liten rund och go sak som säkert är bra, elektrolux.
Imorrn blir det kalas med familjen. Då ska vi käka sill och potatis sen bjuds det på jordgubbstårta, som alltid när jag fyller år! Finns lixom inget annat alternativ på min födelsedag än jordgubbstårta, eftersom jag är den enda i familjen som fyller år på sommaren, då är det jordgubbstårta alla vill ha. Man får väl ställa upp på det :P

Fan, jag är helt pigg, vad ska man göra?? Försöker ta till min fantasi och hitta nått kul på internet att kolla på, men jag kommer inte på ett skit! Inte kan jag ringa till nån och tjöta heller, det är för sent. Nej, jag får kanske ta mig en cigg, är rätt röksugen nu när jag druckit vin, sen får vi se om jag ska sova eller surfa vidare :P

RSS 2.0