Så här solar jag

Idag har jag arbetat, mycket trevligt, fina flickor jag har jobbat med idag =) Kul kul. Blir tydligen party med brudarna på 34an igen, den 15 dec. Får man ju hänga med på om man inte jobbar, mycket skojsigt! Hörde att MAVA gav 34an storstyk i innebandy igår :P Men jag hörde också rykten om att MAVA var "dopade" och hade spettsat laget med några elever. Fusk! :-D Bättre lycka nästa gång! Jag får vara med som hejarklack så går det bättre (INTE som spelare, då går det MYCKET sämre vill jag lova, haha).
Var på en föreläsning i slutet på dagen om hjärtsvikt, var ganska intressant.

Efter jobbet idag kom Sofia och hämtade mig så åkte vi till mromor. Vi hjälpte henne att sätta upp lite julsaker inför advent också tryckte vi i oss McDonalds som vi hade köpt med. Mormor ville bjuda oss på det så då passade vi ju på såklart. Vi är inte svåra så :P

Sen bar det av till sundsta och sola solarium. Skittråkigt men jag måste. Låg och var helt rastlös, som vanligt. Jag försöker hitta på diverse danser där jag ligger för att fördriva tiden, knäppa med fingrar och trumma med händerna. Skaka rumpa är inte jättelätt när man ligger i ett solarium, för övrigt, men det gick iaf någorlunda :P Sen vill jag bara sjunga ut när jag lyssnar på MP3, men är rädd för att nån ska höra, så jag varvar mellan att sjunga lågt och mima med extrem inlevelse. Ja ni, om man fick se sig själv så herregud. En annan taktik för att få tiden att gå är att räkna antalet låtar jag har lyssnat på. Man brukar hinna lyssna på 8 låtar under ett "solpass". Skönt att veta när man tänker "puh, bara två låtar kvar!"
Intresseklubben...
 Solarium, avslappnande my ass.

Imorgon ska jag till Ludde på morgonen och tydligen måste jag va där senast klockan åtta för att släppa in "bergvärmssnubbarna" som håller på att borra. Då kom mamma med förslaget att jag skulle sova över hos henne inatt, så behöver jag ju inte gå upp och åka och krångla så tidigt. Inte helt främmande för idén, men det är ju goast att sova i sin egen säng. Har inte bestämt mig än hur jag ska göra..
TV-kväll=noll idag  =(
Ha en god kväll!

Julstök!

Halli hallå!
Idag har jag varit på stan med Emmeli och Elina. Mycket trevligt, som vanligt! Vi tog svängen till Pekås i Viken där jag shoppade loss ordentligt på diverse kroppssmörjor för billiga pengen. Det var lotion, scrub, duschcremer och hårspray. Någon solskyddsfaktor och after sun fanns det inte där, så jag köpte solskydd på H&M. After sunnen var slut så det är väl det enda jag har kvar att inhandla inför den juvliga solresan som nu är ruggigt nära! Tänk, bara en vecka kvar! Känns helt overkligt, vi ska verkligen till SOLEN och VÄRMEN! Hoppas, hoppas, hoppas det blir fint väder! Någon enstaka regndag kan det ju alltid vara, det får man ju nästan räkna med, men är det inte mer så så blir det perfekt! Måste kolla vad det är för väder där nere nu bara för det :P
Prognos för Playa del Inglés
2007-11-28
Soligt. Svalt.
 21°C5,6 m/s
2007-11-29
Mestadels sol. Svalt.
 20°C3,3 m/s
2007-11-30
Mestadels sol. Svalt.
 21°C10,2 m/s
2007-12-01
Mestadels sol. Svalt.
 21°C10,6 m/s
2007-12-02
Soligt. Svalt.
 21°C9,2 m/s

Ja det får väl duga ändå, man kan ju sola iallafall. Ett par grader varmare kan ju aldrig skada, men det är ju inte regn iallafall, det är det enda viktiga! Varmt och skönt i solen, mmm... =)

För att helt byta ämne: Idag har jag och Kristopher städat och dragit fram stakar och stjärnor! Riktigt mysigt, men vi blev inte helt färdiga så nu är det lite halvrörigt. Får göra färdigt imorgon. Ska byta lite gardiner och lägga på lite juldukar också. Under eftermiddagen gick jag och Kristopher en sväng med Ludde i det härliga spöregnet :P Inte det ultimata vädret för en stor Berner Sennen. Eller för han är det bra men inte för mig när vi kommer in och ska ta reda på det stora blötdjuret som är full i lera och grus. =) Han trivs nu på vintern, Ludde, när det är kallt. Han blir pigg och glad. När snön kommer blir han ännu gladare. Jag med :P
Imorrn ska jag jobba, Halleluja! Va på tiden, inte jobbat på en vecka nu =) Ska bli skönt. Så torsd och fred är klart nu iallafall med arbete.
Måste försöka hinna med att sola lite solarium mer nu innan vi far, inte solat på över en vecka nu! Måste ju lägga lite grund :P Mest för att man ska våga visa sig i bikini också, det är illa som där är ändå! Argghh! Måste ta tag i det imorrn efter jobbet.

Nehe nu ska man ju helt plötsligt upp imorrn bitti då, så det kanske är läge att snart krypa till sängs. Tänkt att det är bland det bästa jag gör; krypa ner under täcket och veta att man ska få sova en hel skön natt. Jag älskar verkligen att sova! :P Jag nästan önskar att jag inte tyckte det var riktigt så skönt som jag tycker det är, och att man var lite piggare människa, så man inte sover bort så många timmar av sitt liv :P Eller det blir väl sisådär 8 timmar, det är ju normalt, men tänk om det räckte med 5? Vad mycket mer man skulle hinna =) Men men, nu är det som det är. Jag hinner väl med det viktigaste iallafall, det är huvudsaken.
God natt!

Shopping och hundpassning

God afton mina vänner!

Lite uppdatering. Tina har fortfarande inte jobbat något, så hon får göra allt för att fördriva tiden på annat sätt. Jävligt tölit får jag lov att säga, men det får ju gå bara.
Igår hade vi en "nyttig-dag". Vi storhandlade och tvättade, var ungefär det vi hann med. Kristopher var med och handlade, men i slutet av Maxi kunde han knappt gå med längre. Han fick gå iförväg till bilen och sätta sig, stackarn. Idag var han hos läkaren igen eftersom det inte blivit bra i ryggen. Läkaren sa att Kristopher fått förslitning på några ryggkotor och det enda han kunde göra för att det ska bli bättre var att ligga med benen högt och gå korta promenader. Vi undrade hur det ska gå med semesterresan, men läkaren sa att det bara var bra för ryggen att få värme och vila. Vi kommer ju mest ligga och slappa i solstolar om vädret tillåter. Det blir ju flygresan som kan va lite besvärlig, men man får ju resa på sig och ändra sittläge, så det ska ju gå bra.

Idag har jag på morgonen passat Hugo, brorsans hund. Sofia passade Ludde så vi slog oss ihop och passade och promenerade dom tillsammans.

Ludde & Hugo
 image45 
Sofia var tvungen att va hemma hos mamma tills klockan ett för det var några "arbetare" där i huset, som håller på att sätta in bergvärme. Så då var vi hemma hos mamma till dess, sen begav vi oss ner till staden. Sofia skulle köpa julklappar och ville ha sällskap, så jag hängde på. Vi köpte en gemensam julklapp till Stefan och Anneli, jag köpte julklapp till Peter och så köpte jag lite trevliga saker till mig själv.

                   
Två par vinterstövlar        Gråa benvärmare               Vetekudde som är
från Skopunkten               från Lindex                          underbar att värma
                                                                                        och lägga på min 
                                                                                        stela nacke! Mmm...

Imorrn ska jag på stan med Emmeli, ska bli himla kul! Då ska jag försöka hitta julkapp åt syrran också ska jag köpa lite saker vi behöver till resan. Kollade förresten på en Volumaster på Åhléns idag, kostade 600 kr, alldeles för mycket för Tinchen! Så den får jag önska mig i julkapp av mamma oxh pappa :-D

Måste bara visa en söt bild på Isola. Hon passade på att ta plats i tvättkorgen när den var tom igår när vi tvättade ;) Sötis!
image49

Party & Kalas

Igår var jag alltså hos Tessan på lite vin- och ostkväll, som utvecklades till partyparty =) Vi hade himla trevligt hemma hos Tessan måsta jag säga. Vi tjötade, drack vin, smaska ost och kex och lyssnade på musik. Det var jag, Tessan och tre kompisar till henne plus en influgen pojkvän från Göteborg :P 
 

 
 
 

  
 
 
 När det var dags att dra vidare begav vi oss till Nöjes. Tessan bor 5 minuter därifrån så det är mycket smidigt. Hade himla kul på Nöjes faktist! Vi dansade och röjde och bra musik var det, träffade ett par kända ansikten från förr också och nån arbetskompis med. Hörde ryktas att Karl-Petter i Bonde var där och skakade rumpa också, men honom missade jag. Jag tror att alla på Nöjes såg honom utom jag :P
Tack för en trevlig kväll Tessan!

Idag fyller min faster Inger 49 år så vi har varit där på lite fika. Det bjöds på pajer med sallad och sen var det kaffe och kladdkaka, mycket gott! När vi kom dit möttes vi utav ytterligare ett tillskott till familjen, en liten goding som heter Ville!
image39
Det är Karin, min kusin, och hennes kille som har skaffat sig en liten labradorbebis, så söööt! Han lekte och busade och rotade i allt, sen tvärdeckade han under bordet hehe. Kul att titta på. Lille Elvin var med och showade idag också, smilade upp sig ordentligt idag och pratade och charmade =) Speciellt när han var hos sin farfar, det verkar vara en favorit =) Elvin blir 6 veckor imorgon.

Idag blir det inte många knop mer inte. Är inte bakfull direkt, men lite trött och sliten blir man ju alltid när man varit ute. Så nu blir det slappdag resten av dagen och så tar vi nya tag imorgon!


Julmarknad

Idag har jag och Kristopher varit på julmarknad på Alsters herrgård. Det var mysigt, men lite trångt i alla små bodar, Tina får lite panik :P Köpte lussebullar och bröd =) Sen var vi och köpte glögg så nu ska det mysas lite om en stund, mamma och pappa ska komma förbi och ta en kopp glögg och käka årets första lussekatt. Hoppas den är god!

Igår hade vi lite plockkväll framför TV:n, jag och Kristopher, som vanligt på fredagar =) Och som vanligt var det Idol och Fredag hela veckan som gällde. Och som vanligt så somnade Tina när nyheterna började vid 22 :P
Plockmaten bestod av kycklingbitar, stavar av morot, gurka och paprika, dipp, sockerärtor, ölkorv, kex, ost, chips och ostbågar. INTE tokigt! =) Jag älskar plockmat! Att bara sitta å småäta hela kvällen med massa nyttigheter och onyttigheter, sååå smarrigt!


Mmmm, jag blir sugen igen... :P

Blev besviken på Idol igår igen. Konstigt, när Daniel var bättre än någonsin så ryker han.. Fattar ingenting.. Och Andreas?! Vad har han för hemlig fanklubb egentligen?? Jag har inte hört någon som fattar vad han gör kvar i tävlingen, men han hänger sig kvar ändå. Stor släkt kanske? :P

Ikväll är jag bjuden på ost-och vinkväll hos Tessan. Jag har inte bestämt om jag ska gå dit, men jag är lite sugen. Har inga pengar, men det får lösa sig i såfall. Kristopher är ju gift med Canal plus på lördagar så. =)

Nu ska jag plocka iordning lite i lyan!

Ludde igen..

Jaha, nu sitter man här igen hemma hos mamma. Fy fan vad den här hunden tar upp allas tid jämt, känns det som. Men han är rätt söt också =) Ska bara gå på en liten eftermiddagsprommis med honom, det ska man väl orka med. Synd bara att det blir så kolsvart ute så tidigt, är inge kul att gå själv i mörkret tycker jag. Tur att det är en stor vovve som skrämms :P
Idag har jag jobbat och slitit, gjort rätt för mig i samhället, höhö. Eller slitit är väl kanske att överdriva, har varit en bra dag på hospitalet tycker jag, ganska lungt. Hoppas det blir lika bra imorrn.

Längtar just nu både efter sol och värme på Kanarieöarna och snö och julpynt. Slits mellan dom olika känslorna, det är lite förvirrande =) Blir sån kontrast att först tänka på adventssjustakar och hur snön singlar ner och sen inser man plötsligt att man ligger på playan med en drink i näven om bara två veckor och bränner sig i värmen :D Just nu längtar jag faktist mest efter värmen kan jag lova! Men det kanske inte är så konstigt. Gud! Det är verkligen inte ens två veckor kvar tills vi åker, helt ofattbart! Vilket underbart avbrott från vårt mörka Sverige!

Nej, här får man inte sitta ifred, har en rastlös Ludde som står och stirrar på mig; "Dags att gå ut!" säger han =)
Det är väl lika bra att få det överstökat så man får åka hem sen. Idag blir det tacos till mat! TVtorsdag är världelöst så jag tror vi ska se på en film jag har lånat av mamma. Hoppas jag hinner se halva innan jag somnar iallafall :P

Oh my God!

Såååå jävla gött det var med massage! Jag var helt slapp efteråt, var knappt så jag kunde köra bilen hem, jag lovar att jag var trafikfara just då =) Känns som en sak jag kan bli beroende  av =)

Någon hörde mina böner om att jag har dåligt med jobb, ringde från sjukhuset så nu ska jag jobba imorrn bitti. Fredag blir det också arbete, en tur jag fått sen tidigare. Bara hoppas att jag får jobba i helgen också då! Lite helgOB sitter aldrig fel.

Nyss tittat på Bonde, börjar hetta till nu! :P
Kristopher är jättetråkig, tittar på fotboll (som resten av Sveriges alla sportintresserande nördmän, i och för sig.)
Funderar starkt på att gå och lägga mig... Klockan är bara nio, men vad ska jag annars göra? Titta på fotboll känns INTE aktuellt :D
Tjipp! (som vi inte säger här i Värmland, vad jag vet?)


Skåpsrensning!

Hallå alla glada!

Sitter hos mamma och skriver lite. har nyss varit ute på en promenix med mamma och Ludde. Det var skönt, lite ruggigt och slaffsigt väder bara. Ska snart iväg på massage, ska bli så jääävla gött! Har haft så satans ont i axlar och nacke ett bra tag nu, så det kommer sitta finfint! Hoppas hon är duktig, har aldrig varit där förut. Ska till ett ställe i Viken som heter Ankis massage. Blivit tippsad av Pernilla på Fyren =)

Igår var jag till badhuset och simmade och solade. Va äckligt skönt måste jag säga! Den här gången hann jag med att basta också, var inte helt fel det heller, men jag är nog ingen bastumänniska tror jag. Höll på att smälla av efter knappt 5 minuter! Huvudvärken kom smygande. Jag tror jag satt i bastun i max 10 minuter =) Men det var sköna 10 minuter, det är det viktiga!

Idag har jag och Kristopher varit effektiva i köket. Vi har rensat och städat i alla lådor och skåp, förstår ni den härliga känslan!? Känns helt underbart och tillfredsställande nu när man är färdig. Jag tror vi slängde fyra påsar med massa skit som var trasigt, gammalt eller helt onödigt. Skulle ha tagit före- och efterbilder för att visa vad äckligt organiserat det är nu (om man jämför med innan), men jag glömde att ta förebilderna tyvärr, och då känns det som poängen försvinner =)

Ikväll är det Bonde söker fru, hurra! Min numera TV-höjpunkt under veckan när både Prison Break och Idol har svikit mig lite. =)
Börjar bli lite rastlös måste jag säga, dåligt med jobb nu. Jobbar alldeles fölite och känner att det kommer tryta på kontot nästa månad... Men det ordnar väl sig det med, men det är inte kul att va hemma för mycket.

PS: Nu har vi sett några som har satt upp advensljusstakar, hurra! =) Kan vi snart göra det med! :P Körde stenhårt på julsånger i bilen idag, premiär! =)

Arena--->Biljard nian--->Blue Moon Bar

Igår kväll var vi alltså ute och käkade och firade Sofias och Peters förlovning. Det var våran familj och Peters familj som var med, tio personer sammanlagt.  Mamma hade bokat bord på Arena till klockan sex. Det var jättetrevligt och god mat, men den absolut sämsta service jag har varit med om, tyvärr. Våran servitris som vi hade fått "äran" att ha under kvällen var minst sagt otrevlig och kunde nog inte riktigt sitt jobb. Vi fick in drycken relativt snabbt, men sen tog det ytterligare en halvtimme innan vi fick beställa maten. Det värsta var att hon verkade inte alltför överupptagen, för mamma såg hur hon stod i baren och drack kaffe (?). Så när vi äntligen fått beställa mat tog det över en timme innan den kom ut. Det var ett bord med herrar bredvid oss, som kom in efter oss, fick maten före, hann äta upp maten och få tallrikarna bortplockade innan vi fick våran mat. Sen när vi äntligen fick maten var det inte riktigt som det skulle. Jag skulle t.ex ha klyftpotatis till min mat, men fick pommes frites. Då säger hon att "det går väl bra, du kan väl ta den där?" Jag höll på att tappa hakan! NEJ, det går inte bra, jag hade ju beställt klyftpotatis, vart är problemet!? Så då fick jag vänta en stund så kom tillslut en tallrik med klyftpotatis som, till råga på allt inte var färdigfriterade. Ja herregud.. Men då teg jag, orkade inte bry mig ärligt talat, var så jäkla hungrig. Så himla synd! Arena brukar ju vara jättebra på alla sätt och vis, men denna servitris förstörde för oss. Men maten var god och vi blev mätta. Dricks fick hon inte mycket, höhö...
 
När vi hade käkat tyckte mamma att vi skulle spela biljard. Blir lite lättare att umgås när man sysselsätter sig med en aktivitet, istället för att sitta still vid ett långbord. Man får ingen vidare bra kontakt med dom som sitter längst bort. Så då betalade vi och gick sedan till BiljardNian och spelade biljard. Vi var ett kvinnobord och ett mansbord som spelade, hehe, det var kul. Värdelösa var vi alla tjejer så det passade att vi spelade ihop =) Kristopher fick sitta bredvid och titta på, orkade inte spela för ryggen, stackarn.
 
 
När klockan närmade sig elva började det bli dags att bryta upp, men vi hade himla trevligt. Ida hade bjudit in mig till Therese samma kväll och jag var osäker på om jag skulle gå dit, var lite halvsleten. Men Therese bodde mitt i stan och det var himla längesen jag var ute med Ida, och träffade Therese, så jag bestämde mig för att gå dit. Dom hade gratis inträde till Blue Moon för alla, så då passade en fattiglapp som jag på att följa med :P Det var jättekul att va ute med Ida och Therese, vi röjde och dansade hela kvällen nästan. Therese syster var även med och två kompisar till Therese. Jag drack inget vidare mycket så det var skönt att vakna upp idag efter att ha vart ute, utan att vara bakfull :P
 
 

Idag var jag och Sofia på Bergvik, mest för tidsfördriv. Tittade mest på julprylar och lite inredningskraffs. Hittade jättemycket fina julsaker som jag vill ha! Men jag tror jag behöver kolla över vad mycket vi har först, vi har ju köpt på oss en hel del julsaker redan, så vi kanske inte ryms med så mycket mer :P
På eftermiddagen var jag och Kristopher hemma hos mamma och pappa och åt söndagsstek. Kära nån vad familjära vi har varit den här helgen! =) Stefan, Annelie och Elvin var med också. Han har lärt sig att fokusera med blicken lite mer nu, inte lika vinnögd =) Så har han tydligen börjat le nu också, inget vi fick se direkt, han sov mest.
Imorrn blir det arbete igen!
Tack å hej


Fredagsmys

Ja igår kväll hade jag och Kristopher riktigt fredagsmys. Vi dukade upp med en massa gosaker framför TV:n. Titta här:
image20
image21
image22

Mumms mumms! Det var inte dumt, räkor, avokado, ostar, baguette, diverse kex och friterade vitlöksscampi. Scampin var dock inget att rekomendera! Faktist riktigt äckliga. Det kändes inte riktigt rätt när det var vitlökssmak på dom tror jag. Men resten var mumms filibubblan! Jag åt räkor så jag mådde illa =) Sen tittade vi på Idol, som jag för övrigt SVOR förra veckan på att jag ALDRIG mer skulle se :P Så kan det gå... Men jag tittade inte så seriöst, zappade mellan Idol och Dobbidoo. Dobbidoo var faktist bättre. Sen blev det Fredag hela veckan, det är ju helt okej. Det blev inget vitt vin till räkorna tyvärr, skulle upp och jobba imorse, så det fick duga med vanlig dricka.

Har inte skrivit nu på några dagar igen, har vart en hårt arbetande kvinna igen :P Eller ja, hårt och hårt, fyra dar =) Men då har jag inte så mycket att skriva om, när jag har jobbat alltså, plus att jag ööörker inte! =)

Jag tog en låååång promenad igår eftermiddag med Ludde, mamma och pappa, himla skönt! Så mycket roligare att gå med någon! Det är bra tölit att gå ut med Ludde bara för att man måste och ensam.

Kristopher, stackarn, är sjukskriven. Han har fått ryggskott (det är sant!). Han var hos en läkare på VC där dom gjorde olika tester och han fick försöka göra diverse gymnastiska och erotiska övningar och böjningar :P Det gick ju inget vidare, så nu är han sjukskriven i tio dagar med, vad läkaren konstaterade var ryggskott. Har fått några starka värktabletter. Synd om han! Han blir ju så rastlös me! Han e ju pigg så han vill ju göra saker, men han kan inte för ryggen. Haha, 24 år liksom, värsta gubben, å jag värsta kärringen med min nacke och mina axlar. Hur ska vi må när vi är 50?! Ojojoj..

Ikväll ska familjen ut och äta på Arena. Vi ska fira Sofia och Peters förlovning. Peters familj ska med också, det blir nog trevligt. Så ikväll blir det nog vindrickning för min del iallafall, är ju ledig imorgon så =)

Cyklister har inte företräde!

Jag blir lite arg måste jag säga! Nästan VARJE gång jag är ute och kör bil så håller jag på att köra ihjäl en cyklist! Dom cyklar bara rätt ut i gatan, fort som busen och dom kommer från ingenstans! Livsfarligt! Folk säger att dom vet att cyklar inte har företräde på ett övergångsställe så som gångare har, men likt förbannat så sker det överallt hela tiden, folk som bara cyklar rätt ut framför en bil och förväntar sig att man ska slänga sig på bromsen.
Nån gång kommer det hända någonting. Jag vill då inte vara den som kört ihjäl en cyklist, det vill jag lova!
Visst kan jag stanna för en cyklist om dom kommer cyklandes i lugn takt, man har ögonkontakt osv, men ofta kommer dom i full speed så man, som sagt, måste slänga sig på bromsen, tittar inte ens efter bilar och dom kommer också gärna från "döda vinkeln-hållet".
Nej, speeda ner cyklister!


Prison Break ballar ur

Igår brännade jag mig IGEN när jag solade! Otroligt... Men det är nya rör så jag kanske ska tona ner lite på ansiktskanonen, jag är ju lite känslig i fejjan. Men jag vill ju bli brun nu! =) Så jag kan bli neger på Gran Canaria! :-D

Igår åt vi middag hemma hos mamma, det var gott. Blev nån pastavariant, sen vart det glass och kaffe. Alla satt och trånade mot Elvin, tänk vad kul det ser ut! Tio vuxna männiksor sitter med ett leende, säger ingenting och bara stirrar på det lilla livet som inte fattar något, hehe. Barn är livets under, trots att att det är så himla naturligt och vanligt så blir man helt tagen varje gång ändå. Lite roligt.

Blev besviken på Prison Break igår. Sara är tydligen död, luften gick ur mig. Det är ju därför man sitter och tittar på det där programmet vecka ut och vecka in, för att få se Michael och Sara förenas. En omvälvande kärleksförening så man får sitta och störtlipa en stund med ett månigt leende på läpparna. Men jag vill inte riktigt tro att hon faktist är död, det kan ha vart fejkat. jag tror hon dyker upp igen om några avsnitt. Det är iallafall vad jag vill tro. Jag måste tro det för att jag ska vilja fortsätta titta på serien =) Så är det.

Michael & Sara, a hot couple :P


Lite sugen på att åka till Rusta idga, titta på julgrejjer. Nu borde det ha kommet endel ju! Får se om det blir av! Måste vika tvätt och duscha nu!

Online pizza!

Hur coolt är inte det här??! Nu kan man beställa pizza via internet! Bl.a Kvarnens och Norrstrans pizzeria har den här funktionen och det tycker jag verkar mycket ballt! Okej, hur svårt är det att ringa? Inte alls, men själva grejen att man kan maila iväg sin beställning och sen kör dom ut precis som vanligt. Det är ju jättebra om man är hes och har tappat rösten och just då verkligen MÅSTE beställa pizza och det finns INGEN annan som kan beställa den åt dig! :P
Jaani, denna tekniken :-D

Till startsidan: OnlinePizza.se - beställ pizza via Internet

Måste provas på nästa gång vi ska ha pizza hemkört! (På Kvarnens kunde man beställa online även vid avhämtning)
Tjipp alla pizzaälskare!

Helgens bravader

Ja i lördags var vi alltså hemma hos syrran och partade loss lite. Det blev inte så mycket folk men vi hade himla trevligt ändå. Det var jag, Kristopher, Peter, Sofia, Peters bror och två killkompisar till Sofia och Peter; Tor-Björn och Sigge. Vi hade skojsigt men som vanligt så vill alla vara med och styra upp musiken och ingen vill höra samma låt :P Ett jävla kacklande om vad som ska lyssnas på härnäst.

Lite bildbevis från kvällen:

  
  
  

Sedan drog jag och Sofia, T-B och Sigge till Nöjes, medan Kristopher, Peter och Erik gick till Arena Bar. På nÖjes hade bartendern i schlagerbaren hottat upp sig lite, kvällen till ära :P Oh my god..
image18

Träffade Marie på Nöjes, det var himla kul! Va så länge sen vi festade ihop nu, så det var en glaaad överraskning när hon ringde under kvällen! Synd bara att DJ:n för kvällen inte var någon höjdare för det var inte jättebra musik i schlagerbaren, som det annars brukar vara.
Tina köpte sig en drink vid sisådär halv två, lagom tills vi snart skulle gå hem. Inte så smart kan man tycka såhär i efterhand. Vet inte om det var den som gjorde min bakfylla igår lite extra kraftig men... Var iallafall helt död igår. Vaknade vi kanske halv ett på dagen, med ett kraftig illamående. Fick springa på toa några gånger och kasta upp kan jag säga, ingen vidare information men så var det allafall :P

Beställde pizza och köpte cola omgående, sen var det bara att ligga i soffan och åma sig. Tyvärr fick jag inte ligga så hela dan, det var ju faktist fars dag igår så det skulle ju firas lite lätt. Brorsan är ju numera pappa också så vi var hos honom denna gång. Pappa fixade en god tårta och Stefan stod för kaffet =) Det var mysigt trots bakfyllan och det var skönt att komma ur soffan, jag mådde mycket bättre när jag kom dit. Det var kul att träffa Elvin också, han var så vaken igår, mer än jag sett honom tidigare, så det var jättekul! Så kul att se ögonen på honom. Hehe, han skelade ibland när han försökte koncentrera sig, så söt! Har inte riktigt kontroll på ögonen =) Han är fyra veckor idag.

Ikväll ska vi till mamma ock käka middag. Elvins mormor kommer från Norrlands skogar idag för att träffa sitt barnbarn för första gången, lagom exalterad nu kan jag tro! =) Så då ska vi äta middag tillsammans ikväll, det blir mysigt!
Nu funderar jag på att ta en tripp till sundsta för att sola. Inget simma denna gång tror jag, känner inte riktigt för de! =)

Have a nice day!

Förresten! En bild på mitt nyfärgade hår! Dark dark, I like it! =)
image19

Orkar inte..

Vill bara meddela att jag inte orkar skriva om gårdagens bravader idag, är alldeles för bakfull. Har vart otroligt dålig hela dan idag, värre än vanligt. Usch usch!

Grattis på fars dag, käre far!

Hårfärgning!

Jag ska bara meddela er som läser detta att Tina igår tittade på sitt sista Idolprogram! Vilken skandal att Christoffer åkte ut, årets bästa deltagare! Nej, nu ska jag inte titta på den där skiten något mer detta år! Vinnaren är borta.. *Snyfft!*

Idag har jag varit på stan med Emmeli, himla skojsigt! Först va vi i Emmelis salong och hon klippte mig, himla schyrre! Blev superduper och känns gött att ha fått ordning på håret igen!
Sen cruisade vi ner till la´stadas och shoppade loss lite. Jag köpte strumpbyxor, tights, knästrumpor, en halsduk och hårfärg. Hade velat köpa grejer för flera tusen kändes det som, men så fet är ju inte plånkan tyvärr..
Det var iallafall en himla trevlig tur på stan med Emmeli som snart får göras om! Vi gav tyvärr upp efter nån timme sådär, för vi blev båda hungriga och sletna =)
Sen for jag hem till Sofia för att kolla om hon hade någe jag kunde låna i klädväg. Ingen större lycka där, tog med en röd skjorta, får se om jag ska ha den.. Sen var det bolaget för fulla slantar. Tina hade fått order att köpa med till både Kristopher, Sofia och peter så jag fick faktist ta en vagn på bolaget, lite pinsamt :P Kändes som det stog "utköpare" i pannan på mig med denna saliga blandning av cider, vin, öl å likör. Men det är väl inte olagligt när alla är 20? :P

Nu sitter jag här med en flaska hårfärg i håret som snart ska duschas ur. Ska på galejjan ikväll, hem till syrran på förfest, sen får vi se vart det bär hän!

Ha en goo lördagskväll!

Ja se det snöar..

JAAA!! Det är härligt att se snö! Det är inte mycket, det ligger inte kvar och det är inget singlande, MEN det är iallafall snö! Det lixom yr runt och det är inte fy skam det heller, när man är inne åtminstonde. Tänk var mysigt när snön ligger vit på taken och endast tomten är vaken :P Bara lääängtar till det kommer riktigt snö som lägger sig!
   

Tänk när man går på gatan, tidigt på morgonen och det har kommit massa snö. Det är knappt plogat någonstans och det är alldeles tyst. Inga bilar som hörs, ingenting. Bara knarret under fötterna. Och vitt överallt. Mys mys!! Alla årstider har sina fördelar, I love Sveriges årstider! Sen när det är totalt snökaos och man ska försöka skotta fram bilen och skrapa rutor, det är en annan historia :P


Jag längtar plötsligt väldigt mycket till jul! Funderar starkt på att spela julsånger, men jag tror inte att jag klarar det för då slutar det nog med att jag plockar ner julpyntet från vinden :P Emmeli är steget före, hon har redan spelat julsånger och bakat lussekatter :-D Men hon kan ju skylla på att det är för Elinas skull :P hehe.. Tänk att man har en sån stark längtan till jul och julpynt varje år och sen efter nån månad är man så trött på skiten så man skulle bara kunna slänga iväg allt på tippen. Konstigt.. Det är ju minst lika kul att ta bort allt pynt så det blir som vanligt som vad det är att sätta upp allt. Men nu tar vi en sak i taget, nu är det UPP med pyntet jag längtar efter! Se här bara va mysigt!
  
Julbak hemma hos oss förra året med Emmeli & Kristian

  
Julmaten hemma hos mamma

   
Jul hemma hos mig och Kristopher, myyys.

Skrället i granen!
image131


Jaa, vissa kan nog tycka att jag är ute i lite väl god tid, men det är ju faktist inte lång tid kvar till 1 advent! =)

Fika & Filmkväll

Idag har mamma, mormor och Sofia varit här och fikat. Vi kom fram till att mormor inte har varit här sedan 2005.. Helt SJUKT med tanke på att vi bor på samma område! Fattar inte hur det har gått till, men tiden har tydligen bara gått... Så det var kul att dom kom hit idag, vi drack kaffe och käkade ostkaka, mmm...

Under eftermiddagen åkte vi till mamma en sväng och Peter va så snäll så han bytte till vinterdäck på våran bil, va gött att få det gjort! Har hört att det blir snö imorrn :-D Ligger väl knappt över dan, men ändå! Man kan ju hoppas att man får se det singla lite grann.
Fick träffa lille Elvin idag också en snabbis. Dom var också hos mamma och skulle hjälpa till att få in några nya sängar. Han va lika söt som alltid, lite större bara =)
Kvällen har jag tillbringat hos Sofia och Peter. Kristopher är på nån typ av företagsfest (nått företag som fyllde 25 år som Sommarlagret hade fått 2 biljetter till) så då åkte jag hem till dom och lagade mat som tack för däckbytet. Flygande Jakob med pressad potatis gjorde vi, supergott! Va himla längesen jag åt Flygande Jakob så det va kul omväxling. Vi hyrde även en film, Mr Brooks, en ny thriller som låg etta på topplistan med Kevin Kostner och Demi Moore. Den va bra tycker jag!
DVD Thriller/Skräck, Mr Brooks (Kevin Costner/115 min)

Nej, nu ska jag åka och hämta Kristopher! Blev inte senare än så, han ska upp och jobba imorrn, stackarn!
Gonatt!

Pia, Sofia, Simma, Sola & Kjell :P

Halli hallå!

Igår hade jag en himla trevlig dag. Socialt värre! På förmiddagen kom Pia och Nova och hälsade på. Det var första gången dom var här så det var lite kul. Men nästa gång vi ses tror jag vi får va hemma hos dom, haha. Nova är nu inne i en "riva-och-dra-i-allt-jag-kommer-åt-och-helst-stoppa-ALLT-i-munnen-period" =) Hon var överallt och snabb som busen, rensade under bordet, drog ut allt ur tidningsstället och bokhyllan och ALLT skulle verkligen smakas på! Välte ut saft och slängde kakor, ja herregud vilken fart det är nu haha! Man var tvungen att ha stenkoll hela tiden och Pia sa att hemma hos dom har dom ingenting framme längre, för allt åker i golvet eller äts upp. Så Pias hem består just nu enbart utav Novas leksaker, hihi. Men det var kul, hon var så söt, men jag hade tydligen inte så barnvänligt för en buse på snart ett år. ;) Och det var ju ingen större idé att städa innan dom kom haha, tidningar och skivor över hela golvet på två minuter. Det är så kul att se hur fort dom växer och lär sig saker, herregud.
Hon har lärt sig att säga "titta" så hon sa "titta" och pekade på allt, himla roande faktist! Goding.

På eftermiddagen igår hade jag stämt träff med Sofia från Sunne. Vi sågs på stan klockan fem. Först gick vi till T (trot jag det hette), ett nyöppnat café där Megahertz låg förut i hörnan. Där var det himla mysigt! Där käkade vi lite, jag köpte en kycklinwraps och Sofia köpte en smörgås med salami och brie. Vad vi inte visste var att det stängde redan klockan sex så vi fick gå vidare för att få oss en kopp kaffe. Vi hamnade på Wayne´s Coffe på gågatan där vi köpte en smarrig kaffe med chokladsmak, toppad med vispgrädde, mmmmm.... Mummsigt!
         
                                                         Sofia

Vi hade supertrevligt och pratade om allt som hänt och allt som ska hända och allt som vi vill ska hända :-) Tiden gick alldeles för fort och vi sa att vi skulle försöka hinna ses igen under november, innan hon flyttar till Härjedalen över vintern och säsongsjobbar. Hade tänkt att åka till henne i Sunne faktist, hoppas det blir av!

Imorse när jag vaknade kände jag mig ganska pigg och allert och fick för mig att jag var sugen på att simma! Så Tina gjorde slag i saken, packade badväskan och begav mig till badhuset. Det var gött som busen att simma! Lugnt och skönt, jag tror jag var där vid rätt tidpunkt, annars kan det vara riktigt hysteriskt på badhuset! Efter en 40 minuters simtur slängde jag mig i ett solarium. OTROLIGT skönt speciellt så efter lite träning! Jag kan annars bli lite rastlös i ett solarium, men nu var det jätteavslappna
  
Hade jag haft tid så tror jag att jag hade bastat en stund också, var lite sugen på det! Men, som sagt, tiden räckte inte till. Klockan två var jag tvungen att hämta Sofia f¨ån hennes jobb för vi hade bestämt att vi skulle hälsa på Kjell på sjukhuset, var länge sen vi var där nu. Så vi åkte dit, mormor var där också. Vi satt å tjötade nån timme sådär, Kjell verkade väl må ganska skapligt. Han hade problem med fantomsmärtor ibland bara, det var ju lite otrevligt såklart.. Sen i slutet blev han lite trött, hade suttit upp flera timmar i rullstol idag så det var ju inte så konstigt.

Vid fyra var jag tvungen att bege mig så jag skjutsade hem Sofia och mormor och sedan bar det av hem till mamma för att gå med Ludde.
Fick för mig att jag skulle vinna pengar idag också så jag spelade på Keno. Vann inte ett skit. :P

Annars har jag ju tittat på Bonde söker fru såklart och vi har ätit kött med klyftpotatis och café de paris-sås, MYCKET mumsigt och lättlagat =)

Kände, för övrigt, inte att solandet hade tagit något alls efteråt, men nu såhär på kvällen bränner det lite här och där, mest i ansiktet, ajaj! =)


LEDIG!

God afton!


Vill bara meddela alla kära läsare att nu har Tina avverkad sina sju arbetsdagar på raken, och jag kan inte med ord beskriva hur skönt det känns! :-D Nu är jag ledig i tre dagar, om jag inte får någonting mer. Måste vara ledig imorgon för då är jag fullbokad, annars är det fritt fram för alla kära arbetskamrater som läser detta att ringa och jaga mig :P

Jag börjar bli lite nervös och förväntansfull inför utlandsresan nu också! Har inte riktigt fattat att vi ska åka, men nu börjar det pirra lite i magen, GUD va kul det ska bli! Har inte nämnt resan nått på bloggen än så för er som det är en nyhet för så ska jag och Kristopher åka, med Marie och Fredrik, till Gran Canaria den 5 december. Ska bli så jävla underbart! Åker här ifrån Karlstad och blir borta en vecka, så vi kommer hem till Lucia. Jag har aldrig åkt utomlands på vintern förut så det ska bli en rolig upplevelse, lär ju bli en rejäl kontrast! Hoppas det är riktigt snöigt och kallt här! :-)

Vi ska iallafall åka till Playa del Inglés på Gran Canaria, hotellet heter Riu Flamingo. Ska väl visa lite smarriga bilder på hotellet också, det ser riktigt fint ut tycker jag!








Nice va??!  Jag tycker det ser riktigt härligt ut! Det blir nog bra!

Idag har vi (eller Kristopher) köpt nya vinterdäck. Känns MYCKET bra att vi hittade ett par bättre begagnade som inte ruinerade oss. Inte jättetjockt i sparkassan nu när vi, som sagt, ska dra till varmare länder snart!

Idag är det ÄNTLIGEN Prison Break igen! Känns som det var hundra år sen jag såg det nu eftersom jag somnade ifrån förra avsnittet. Ingen repris har jag sett heller så det blir väl svårt som tusan att hänga med nu kanske.. Händer ju endel i den där serien om man säger så.

Imorrn har jag två dejter. Först kommer Pia och Nova hem till mig och hälsar på, det är fanimej på tiden för hon har inte varit här än! Sen under eftermiddagen ska jag träffa Sofia från Sunne. Det ska bli HIMLA skojsigt, henne har jag inte träffat på över ett år tror jag! Kul kul. Så det blir en social dag!
Tack för mig!


Tacos, spel och vin

God afton kära läsare!

Igår kväll hade vi en mycket trevlig kväll måste jag säga! Vi var bjudna hem till Emmeli och Kristian på middag. När vi kom dit var det snyggt uppdukat med tacos, lika gott som alltid!

         

image117

Jag och Kristopher var ruggigt vinsugna så vi hade dunken med oss, och Kristian var inte sen att hänga på! Emmeli får vänta ett tag till med alkoholen tills amningen är färdig. Elina var lika go och glad som alltid, men hon var trött och somnade ifrån oss efter ett tag.

image116

När Elina hade somnat åkte sällskapspelet "Med andra ord" fram. En klassiker som vi fyra nästan alltid spelar och jag och Kristopher spöar alltid skiten ur Emmeli och Kristian :P Hehe.. Kristian letade även fram någon typ av sprit som skulle shottas, men den skippade jag, det fick grabbarna sköta, vilket dom gjorde väldigt bra :P

image118
image119

Efter att jag och Kristopher hade spöat Emmeli och Kristian (hehe) i spelet några gånger fick vi för oss att vi skulle spela Plump, ett mycket roligt kortspel. Då vände turen för både mig och Kristopher. Kristian tog hem segern (fuskade säkert, det var han som förde protokollet :P) och Emmeli kom på en fin andraplats.

När klockan närmade sig elva var vi alla trötta som busen och de flesta av oss lätt berusade =) Då va Emmeli så snäll och skjutsade hem oss, sen var det sängen som väntade direkt. En mycket trevlig kväll får jag säga!

Ikväll har jag jobbat, sjätte arbetsdagen i rad, nu har jag bara en kvar innan jag är ledig. Tycker det har gått fort ändå, dessa sju dagar och det har inte varit så väldigt farligt. Fast jag är ju trött som busen när jag är hemma, men det får va så nu, snart är långpasset över som sagt..

Nej nu blir det en mugg gooood välling innan jag kryper ner under täcket!
Frost på bilrutan ikväll, brrrrr! Nu kanske vintern kommer?

RSS 2.0