Aj aj!

Tina har gallsmärta allan! Drog i mig en och en halv smaskig smörgås på jobbet ikväll, med ost, skinka och mimosasallad. Mimosan satt inte fint för min stackars galla, ååhh herregud vad ont det gör! Hela mellangärdet och bak i ryggen. aj aj! Nu har det pågått i tre timmar, tycker det vore läge att släppa snart! Nej, jag får väl tänka på det där med fet mat lite mer, våra gallor i familjen är ju inte prima. Får börja äta lite nyttigare, för det här är inge kul.

Såg slutet på programmet med Carolina Gynning på femma, hon är ju tveklöst en av Sveriges roligaste människor! Så jävla schön på nått galet sätt. Japp, henne gillar jag.
Igår var jag på yoga igen, skönt skönt. Det är så avslappnade, faktist. I like.

Nej fy, nu blir det två panodil och sängen, imorrn måste det ha släppt, då ska det arbetas igen!

Heath Ledger

Är extremt bitter och deprimerad över att vi inte kommer få sen den fantastiske Heath Ledger i mer filmer framöver! Vilken stor skandal att en så underbar skådespelare har dött! Han var en utav mina absoluta favoritskådespelare och jag har aldrig sett han i en dålig film. Nej usch, jag blir otroligt trött alltså... Hade sett fram emot många härliga filmer med den snubben i huvudrollen alltså..
Heath Ledgers mest kända roll är den som Ennis Del Mar, en av de två cowboyerna i Brokeback Mountain.
I rollen som William Thatcher i


Han gjorde många bra filmer som tex "10 orsaker att hata dig", "Casanova", "En riddares historia", "Bröderna Grimm" och "Brokeback Mountain".
Nej, stoooor förlust.

Idag har jag vart på stan en sväng, handlade inget. Annars har jag mest varit hemma och plockat, och vikt tvätt, sett några avsnitt av "Sex and the city", som vanligt. Vad ska jag göra när jag sett alla? :P Får införskaffa mig någon annan box, hehe.
Var förbi Emmelis salong en sväng också, bokade klipptid och fyndade hårprodukter som är på rea just nu, MYCKET billigt! 

Ikväll blir det Let´s dance, yohhoo! Kan inte låta bli att heja på Bonden, även fast alla göra det, lite tråkigt kanske, men har är ju såååå skön! Förra veckan, på världens breeeedaste värmländska: "Jag fatter inte varför alle tjejer tycker att en är för snabb jämt!" HAHAHAHA! Kan tyckas va ett töntigt skämt, men jag tycket det va ASkul! Speciellt med dialekten såklart. Det är ju inte utan att man blir lite stolt! :P Haha, nejdå, men INTE skäms jag över värmländskan iallafall, säga vad ni vill om den, låter kanske lite (okej, mycket) töntigt, men ack så härligt!
TJIPP, FRÅN EN STOLT VÄRMLÄNDSKA (fast vi säger faktist inte tjipp här i värmland :P)


Sorry

Är extremt dålig på att skriva just nu, sorry. Men Tina är lite trött just nu, sitter inte mycket vid datorn heller. Sen har jag jobbat en hel  massa dagar och då brukar jag va dålig på att skriva.
Har fastnat i ett "Sex and the city"-beroende. Lånat en box med samtliga avsnitt utav Sofia så nu går alla mina lediga kvällar åt till att glo på det. :p Mycket bra, jag har nog plöjt igenom hälften nu ungefär.

Idag började Kristopher på Plantagen. Spännande! Det hade gått bra, men det blir ju mycket att lära sig nu, nya rutiner osv. Men det ska nog bli bra! Han är redan iväg nu ikväll på bowling med några från Plantagen. Dom har tydligen ett Korpenlag så det passar ju Kristopher perfekt som tycker det är så kul med bowling!

Nej nu blir det nått ätbart!


Yoga & barndag

Hej hallå!

Igår jobbade jag på förmiddagen, sen tog jag trippen till farmor. Hade framkallat kort på Elvin som jag gav henne, uppskattades mycket! Vi fikade och tjötade i ett par timmar, var mycket trevligt!
Igår kväll var jag på Yoga! Premiär! Har gått med i en nybörjarkurs med tio lektioner, spännande! Måste ju lära mig att slappna av :P Det var riktigt skönt faktist och avslappnad vill jag lova att man blev! För stunden iallafall :P Jag var så avslappnad så att det faktist blev otrevligt/obehagligt. Var nästan tvungen att spänna mig ibland för att känna att jag fortfarande hade kontroll över kroppen. Konstig känsla. När jag kom hem slocknade jag i soffan direkt. Var dock tvungen att hämta mamma på jobbet vid 22.00 för jag hade hennes bil så jag fick släpa mig iväg. När jag kom hem därifrån gick jag raka vägen till sängen och slockande där, direkt. Hann knappt få av mig kläderna :P Sov stenhårt hela natten. Herregud. Det blir nog spännande med yogan tror jag.



Idag har jag varit hos Pia och Nova och fikat och lekt, jättetrevligt. Nova har blivit så stor, det går så fort. Nu springer hon runt, runt i lägenheten och leker med allt hon får tag i hehe. Skolas in på dagis nu och det verkade gå jättebra, kul att leka med jämngamla. Så nu ska snart Pia börja jobba och slita igen! :P

Under kvällen har jag och Sofia varit hemma hos Anneli och Elvin. Stefan var inte hemma, var hos en kompis och spelade tvspel. Där fikade vi och snackade skit, det var trevligt. Elvin hann både äta, sova, skratta och gråta under tiden vi var där =) Så söt grabben. Så idag har det varit en riktig barndag, härligt det!
Nu ska jag gå och se om det finns något sevärt på tv!

Guitar Hero

God afton!
Sitter hemma hos syrran och Peter just nu. Gött med en bärbar dator, sitta i soffan och skriva. Det är jag inte  van vid. =) Lite små knappar bara, hehe, ovant. Har käkat tacos är hos syrran ikväll, var gött som fan, blir bara för mätt jämt när man äter det! *Buäck!* Sen har jag gett mig på Guitar Hero för första gången här också!Jag sög stenhårt i början kan jag säga! Blev lite bättre efter ett par gånger, men det är lååångt ifrån min grej, haha! Men det är kul som fan ändå!

Har vart ledig idag. Mamma kom förbi hemma hos oss och hade med sig en semeltårta, så det blev semla idag igen hehe.. Gött idag också :P Sen gick jag och Kristopher runt Kroppkärrsjön. Det var gött, kändes lite bättre efter semlan ;)
Nej nu ska jag och Kristoper bege oss hemåt, ska jobba imorrn bitti igen! Gonatt!



Japp det var kul

Ja det var riktigt kul, singing bee, tycker jag! Kristopher höll däremot på att spy, han fick gå till andra tv:n för han klarade inte av att titta på det, haha. Jag skulle ju passa skitbra i det programmet! Ni skulle ha hört va säker jag var på låtarna, hade lätt vunnit! :P Inte behöver man sjunga bra heller, ännu bättre! Hehe.
Ser på filmen på 4an med John Travolta och Vince Vaghn nu, skitspännande! Är nyheter nu så jag funderar på att passa på att krypa till sängs, se slutet där!
Gonatt!

Singing Bee

Jaha då var den här helgen gjord. Har vart en bra helg på arbetet, lugnt och skönt på Rosenbad. Nu ska det bli skönt att va ledig någon dag. Vet inget mer arbete under veckan, men man får ju hoppas att det blir något iallafall. Idag får det bli lite myskväll, eftersom jag jobbat både fredag och lördag kväll. Kristopher var ju ute igår så han är säkert bakfull idag när han kommer hem från jobbet och vill då ha pizza såklart. Nu var det ju en heeeeel vecka sen vi åt pizza så... :P
Ikväll är det premiär för Singing Bee på trean! Verkar sjukt pinsamt och därför också sjukt kul! Typ som Idolauditionspinsamtkul. Eller så är det så pinsamt så man blir förbannad istället. =) Återstår att se. Jaja, nu ska jag nog göra det lite mysigtfint här innan jag dimper ner i soffan. Där lär jag bli liggnas ikväll.

singingbee_logo.jpg

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Emmeli att visa vart jag sitter när jag bloggar.

Vårt lagom stökiga databord
image153
image154

Tyvärr har jag ju inga bloggvänner, förutom Emmeli som redan utmanat mig, så jag har ingen jag kan utmana vidare! Jag var inne på att skicka till folk med bloggar jag inte känner först, men jag känner mig inget sugen på det. Så om det är någon som läser detta som har blogg så kan ni ju anta utmaningen och visa vart ni sitter när ni bloggar! Skicka sedan utmaningen vidare till tre vänner, och länka dessa i er blogg. Go go!

Kom nyss hem från jobbet, till en tom lägenhet. Både skönt och tråkigt. Kristopher är ute på galejan och det var väl på tiden. Inte ofta han umgås med sina vänner så det är bra det! Jag ska ändå snart gå och lägga mig, ska upp imorrn bitti igen och jobba.
Sugen på en hamburgare... Orkar nog inte åka och köpa en så jag får väl hitta på nått kul här hemma istället.
God natt!

Massage & ärtsoppa

Var på massage på dagen idag, så himla underbart! har verkligen hittat en tjej på BM som är så jävla bra! Tar i för allt vad hon är värd, det gör så ont, men gött ont! det känns verkligen att hon gör nytta. Men nu under kvällen känner jag att det ömmar i rygg och nacke, men det är väl postivt hoppas jag =) Ska dit nästa vecka igen.


Eftermiddagen och kvällen har jag tillbringat hos mamma och pappa med hela familjen. Åt ärtsoppa och pannkaka, inte varje dag! Gott var det! Tillbringade stora delar av tiden att bära runt på Elvin, han är så goo! Men tung som fan, det var inte långa stunder man orkade gå runt med honom. 8500 väger han nu och det är helt sant! Galet.

Har fått kort som jag framkallat idag också, skitkul! Visst är det bra med digitalkamera, men det blir något speciellt när man framkallar dom och får som riktiga kort tycker jag. Mest kort på Elvin som farmor och mormor vill ha. Va skitsmidigt, laddade upp korten på internet på en kortsida, så tog det bara två dagar så kom dom hem på posten! Perfekt! Skickade efter på extrafilm.se

Imorrn blir det jobb igen, jobbar hela helgen.

Jag har fortfarande inte...

städat någonting... Jag har skrivit det i de senaste två inläggen, tror jag, men än har det inte blivit av :P Idag kanske.. men idag är mamma ledig, då kan man alltid umgås med henne och så har den här dagen också gått utan att städa. =) Är ingen sjusovare längre iallafall. Idag vaknade jag klockan åtta och kände att nu blir det inget mer sova för min del! Rätt skönt måste jag säga. Så ligger jag kvar i sänger och myser framför tv:n, får bli Montel på 3an som är det enda som går vid den tiden typ, haha. Gick upp vid nio, alldeles lagom.

Jag ska tvätta idag iallafall, det kan man ju inte skjuta på, har man tvättstugan så har man, inga undanflykter där inte :P

Årets första....

Mmmmmm..... Har nyss ätit årets första.... SEMLA! Åhh herregud, va gott det var! Många tycker att det är illa att dom börjar så tidigt med semlorna, men det tycker inte jag!  Jag tycker bara att det är gott gott gott! Det fick gärna finnas året runt, men tyvärr så har dom ju en mening så det går ju inte... Mumms var det iallafall!
image151
image152

Hyrfilm och besök hos mormor

God Onsdag!

Man kan ju inte bli mycket mer än deprimerad när man tittar ut genom fönstret... All härlig snö är direkt påväg bort... *suck* Visst när man traskade ut klockan halv sju i lördags och bilen var täckt med en halvmeter snö så var man inte jättemunter. Fick sakta och systematisk jobba mig in i bilen, men mycket hellre det än den här skiten. Det var ju så fint! Vi kanske får räkna med att det är såhär Sveriges vintrar kommer att se ut i fortsättningen. Och sen i mars, precis när man tror att våren är påväg, DÅ kommer snön. Helt sjukt.

Såhär såg min bil ut i lördags :P
 

Numera svensk vinter


Hyrde två roliga filmer i förrgår som jag starkt rekomenderar! Den ena var "På smällen" som va sjukt rolig! Rekomenderar jag stark! Sen hyrde vi The Simpson Movie. Också skitkul men På smällen  var nog snäppet bättre enligt mig. Se den! Handla om en karriärskvinna och en lodis utan jobb som träffas ute på krogen och får till det. Så blir hon gravid, skitkul!




Igår tillbringade jag dagen hos mormor. Mormor älskar pizza, men köper det aldrig själv, så det brukar hon passa på att bjuda på när vi kommer dit. Så hon och Sofia åt pizza och jag åt kebabrulle. Sen fikade vi och hjälpe henne att rensa bort julen. Mormor är för tillfället handikappad. Hon har fått ont i en höft så hon knappt kan gå, så hon behöver lite hjälp just nu. Får hoppas hon snart blir bättre.

Funderar på att röja lite här hemma nu när jag är ledig. Känns som det var ett tag sen, göra det fint nu när julen är borta. I eftermiddag blir det en promenix med Ludde.

Ha en bra dag!

Bowling & Sällskapsspel

Ojojoj vad dålig jag har varit på att skriva den senaste veckan! Har jobbat hela veckan så då blir det inte riktigt av. Har iallafall haft en mycket trevlig helg. I fredags var jag och Kristopher ute med Sofia och Peter och käkade mat. Det var himla trevligt men jag måste tyvärr ge lite minuspoäng till vårat älskade Alfie´s som vi åt på. Vi hade inget flyt den dagen tror jag. Det var proppat med folk, helt hysteriskt, dom gav oss inget bröd innan maten, servitrisen var otrevlig, vi fick vänta nästan lika länge på drickan som på maten, köttet var kallt och potatisgratängen var inte ens färdig. Det är verkligen ingen överdrift heller, allt detta hände. Katastrof. Men mätta blev vi och trevlig hade vi. Man får hoppas att det var en engångsföreteelse, för Alfie´s brukar va så himla bra annars. Vi ger inte upp Alfie´s för det =)
 Sen skulle vi gå och bowla på Score men då hade vi oflyt igen. Såklart var det helt fullbokat så vi hade inte en chans att spela. Vi skulle ju promt spela bowling så vi begav oss till Nöjes för att spela istället. När vi kom dit var klockan 20.45.
"Tyvärr, vi stänger om en kvart", sa han i baren till Kristopher. Va??!! På en fredag? Vi fattade ingenting. Så vi lunkade sakta och besvikna ut igen, där vi såg på dörren att det stod att det stängde 22.00 just denna fredag (annars är det ju öppet till 01.00) Peter såg sin chans och sprang in igen och sa att vi ville spela. Återigen sa bartendern, "Vi stänger nu".
"Men det står på dörren att det är öppet till 22.00 idag", säger Peter.
"Jasså, gör det? jaja, då går det ju bra då", säger han i baren. Haha, helt knäppt, lättövertalad! :P Så vi fick spela en timme. Sista halvtimmen var vi ensamna på hela Nöjes, haha. Men men rätt ska va rätt, det stog att det var öppet till 22, så..

Maten på Alfie´s. Observera den kletiga skålen, inte heller jättetrevligt :P Men bearnaisen var iallafall gudomlig!
image145

Heta bowlingspelare! Observera Kristophers stil! Haha
 
 
image150

Igår var vi hemma hos Emmeli och Kristian på kvällen. Först åt vi pizza och titta på en film och tjötade. Sen tog vi tag i livet och drog fram sällskapspel! Herregud, va kul det var! Sällskapspel funkar verkligen alltid och man tröttnar ju inte heller! Kanonspel måste jag säga, tiden gick alldeles för fort, måste göras om snart! Elina var för go också, som alltid. Somnade i farbror Krisophers knä gjorde hon, det var så man nästan blev rörd =) Söta. Tyvärr fick jag inga bilder från denna kväll, glömde kameran, dum som jag var. Men det kommer snart fler sådana kvällar får jag hoppas, då blir det kort! Heja sällskapsspel!

Idag har vi skickat ut julen, guuuud va gött det känns! Tyvärr orkade jag inte röja på riktigt och städa ordentligt, det får bli en annan dag. Men nu är allt borta iallafall, känns skitgött! Nu vill jag ha nya gardiner till vardagsrummet, ljusa och fina! Väntar ju på våren nu! :P När vintern nyss har kommit, hehe...
Kristopher och jag kom nyss in från en promenad. Det var gött promenadväder ikväll, inte alls som igår eftermiddag när vi också gick ut, hehe. Inte lika lyckat i snöstormen..
Imorrn ska jag upp och jobba igen så ikväll blir det nog sängen tidigt!


RSS 2.0