Promenix

Nu har jag precis kommit hem efter en prommis med systeryster på Skutberget. Det var gött som fan, det fina vädret är ju påväg igen! Jihoo, äntligen! Skulle visst bli varmt i veckan.
Var beredd på att få min dubbla lön nu i fredags, men så blev det ju inte! Blev riktigt sur när jag såg att bara en lön gått in! Så idag var jag beredd att ringa och skälla ut dom, men innan det var jag smart nog att gå in och titta på kontot, och vipps, där var den! Försenad, men dock där =D Så det känns bra. Men har ännu inte fått något lönebesked, om den inte kommit idag då. Tur att inte båda lönerna var försenade :P
Annars vet jag inte om jag har några uppdates, har jobbat idag. Funderade på att packa om lite grejer, har packat i massa påsar, så det vore väl bra att packa ner i kartonger nu när jag införskaffat mig några. Men vet inte om jag orkar det, blir lätt att man bli sittandes här istället och tiden går.. Tycker inte det finns nått speciellt att göra här på Internet, men ändå går timmarna, helt sjukt egentligen.

Inget vettigt att säga

Nu har jag vart lite dålig på uppdatering. Veckan som vart har väl mest bestått utav jobb, men har vart ledig i helgen. I fredags var jag till banken igen och skrev på 1000 olika papper inför lånet. Nu ska vi bara dit en gång till när fredrik ska få pengarna. Guuuud va jag längtar till flytten! Börjar på att bli riktigt tölit att bo hemma kan jag säga! Men det får ju gå, det är ju bara så.. Oftast går det bra men ibland går vi varann på nerverna, mamma och jag.
Har shoppat loss lite nu när lönen kom, slog på stort och köpte 6 par skor på skopunkten, betala för 4. Hehe, så nu har jag sommarskor iaf! Sen köpte jag tre klänningar/långa tröjor också på Gina Tricot. Skulle lägga upp bilder, men som sagt, dom får ni vänta med tills jag flyttat och kommit iordning. Om det inte finns nån smart person som kan visa mig hur det går till här nån dag, vi får se! :P
I helgen har jag vart ute och skakat rumpa, det har vart kul kul.
Känner mig inte så motiverad att skriva idag, tänkte bara slänga in ett litet inlägg. Ska kasta mig i sängen och läsa en bok nu tänkte jag!

Vilka är alla??

Förresten har mina unika besökare bara ökat å ökat den senaste tiden, vilka är alla som läser min trevliga blogg egentligen?? :P Skriv kommentarer för guds skull! Jag är nyfiken! :D

Powerwalk

Ja idag begav jag mig ut på vägarna med mina stavar igen! Fan, har jag börjat ett nytt liv nu eller? Det var gött som fan, jag, mamma och pappa tog en snabb promenad (utan hunden) på över en timme. Mamma har ju börjat ett nytt liv nu så då får man väl hänga på :P Ludde orkar ju knappt gå längre, han är gammal och trött, så med honom blir det ju bara korta sega promenader runt kvarteret typ. Gör inget för kropp och själ det inte!
Det blev dock inte riktigt lika snabb promenad som igår, föräldrarna är ju inga tonåringar direkt, så man fick ju hålla deras tempo :P Men det var tillräckligt för att man skulle bli svettig iaf. Gött vare och vädret är ju kanon nu ikväll!

Stefan, Anneli och Elvin kom med jordgubbar och glass under eftermiddagen, gott gott! Elvin måste va en av väldens goaste ungar! Han är fortfarande besatt utav "tittut!", tycker det är lika kul varje gång, och speciellt när farfar gör det ;) Så söt! Fast nu tycker han att det är ännu roligare när han får göra tittut själv, lägger en filt över ansiktet och "tittuar", hehe. Han har fått massa tänder nu också, sex stycken, tror jag, och massa ljust hår, en riktig lite goding! Synd att Stefan är så törr så jag inte får lägga ut några bilder på han, men så är det :P (Vet att du läser, så det var en pik, bara så du vet!)

Annars har jag jobbat idag, känns som man sliter ihjäl sig. Massa nya sommarvikarier som inte riktigt kommit in i det. Vet att det inte lätt och det reder sig säkert, men det blir ju lite tungt då i början..
Har så JÄVLA ont i ryggen! Mycket därför jag är ute och går nu också, fått för mig att det ska göra det bättre. Vi får se, ska på massage till veckan igen också.

Man blir pigg av promenader, jag är helt rastlös nu! Men, men det får väl bli sängen snart ändå, ska ju upp vid fem imorrn. Hujjedamejen!

Hård helg

Jaani, helgen har vart hård, som ni kanske kan förstå. :P
På midsommarafton var jag med syrran till Kil och partade. Vi grillade världens godaste köttabet och drack en hel del öl. Det var kul, ända tills det trilla in 342 fjortisbrudar :P Japp så var det, då blev man lite trött. Men efter en stund insåg man att dom var ganska roande att titta på, så då var det kul igen! :P Speciellt en tjej var så klassiskt fjortis genom hela kvällen. För det första hade hon muskort kjol, jag skojar inte. Det första man ser av henne är att hon ramlar och ragglar och fnittrar hysteriskt. Mycket fjortis. Klänger på alla med snopp. Typ. En timme senare sitter hon och grinar hysteriskt i en stol på altanen, helt ohämmat. Ännu mera fjortis. Jag satt mitt emot henne och skrattade hysteriskt, åt henne. Också fjortis, men jag får vara fjortis för jag är tillräckligt gammal för det :P Hon var typ 17.
Så det var lite roande.
Sen blev jag ännu mera fjortis för T-B drog fram Mintun. INTE bra. Jag drack lite, sen drack jag lite till och sen 30 minuter senare såg jag dubbelt och behövde spy :P Men då var klockan dags att åka hem, så det blev en ganska fin avslutning på midsommarafton. :P
Hade kul, trots att jag inte kände så många och tros att majoriteten, som sagt var fjortisbrudar från Kil :P Så kan det va!

På midsommardagen tog Tina nya tag. Först åkte jag, mamma, pappa, Sofia å Peter ner till Pitcher´s för att käka och ta en öl. Mycket gott var det! Sen åkte jag hem till Josse på förfest på Herrhagen. Vi var fem brudar. Vi hade himla trevligt. Åkte sen till blue moon, där var det inte riktigt lika trevligt måste jag säga, ganska segt ärligt talat. Och i slutet på kvällen kände jag att man inte riktigt pallar två festdagar på raken längre, man blir helt slut! Men, men det var väl säkert inte sista gången det blev så, dum som man är!
Har försökt lagt upp bilder från mobilen, men det funkar inte, vet inte varför, går inte att ladda över till datorn. Så jag får vänta med det tills jag har flyttat och packat upp så jag hittar någon form av instruktion jag kan använda. Hittar ju ingenting nu i röran, inte ens nån idé att leta. Så, tyvärr, bilder blir det inte på bloggen förrän om en månad.
Finns förresten en vimmelbild på mig på Blue moon, om någon är intresserad :P Eller, det ska finnas det iaf, dom tog i lördags, har inte kollat om dom lagt upp den än. ;)

Idag har jag jobbat kvällen, kom nyss hem. Var ute med mina stavar i förmiddags och powerwalkade, och det var, seriöst, bland det jobbigaste jag gjort! Var jobbigare än vad jag minns att det var är jag vägde 14 kg mer :P Tvi vad dålig kondis jag har! Måste ta och ändra på det..

Nu blir det en god kopp välling, sen är det sängen som gäller!

Trevlig midsommar!!

Snart drar jag till Kil och öppnar första ölen! Mmm...
Have a nice day!


Fika, fotboll och jobb!

Igår var jag som sagt på stan med Pia och fikade, jättetrevligt.  Vi snacka skit om allt mellan himmel och jord och den här gången var det barnfritt för första gången tror jag =) Lilla Novis var hemma hos pappa.

Senare på kvällen åkte jag till Marie och tittade på fotbollen, som för övrigt var VÄRLDELÖS! Jag var helt laddad och alla hade ju typ sagt att Sverige var givna vinnare, så det var ju ingen dålig besvikelse när dom förlorade med 0-2. Men men så är det, tråkigt att EM är slut för Sverige. Vi drack några öl och tjötade, det var jag, Marie och Tezzan som hade myspys!

Var inget kul att gå upp vid kvart över fem imorse kan jag säga, för det blev rätt sent, kom hem vid typ kvart i ett. Så jag har varit lagom mör idag, men jag får skylla mig själv! Jobbardagen har varit bra, men ganska jobbig. Mycket att göra och tunga boende.  Dagen går fort iallafall, men man hinner inte riktigt göra allt som man vill och borde. Nu har det börjat nya sommarvikarier också, endel som aldrig jobbat i vården förut och då blir det ju lite annorlunda. Men det blir nog bra när dom har kommit in i det, klart att det är svårt att veta allt som ska göras i början.

Idag blir det nog soffan hela dagen skulle jag tro, imorrn jobbar jag dagen igen, sen blir det till att fira midsommar! Ser ut som det blir med syrran och hennes kompisar och det är ju alltid roligt. Sandra frågade om jag inte skulle med till kusten och fira, men jag känner att det blir för tölit att åka, speciellt när man jobbar på dagen. Alldeles för stressigt!
Vad ska man hitta på för mat idag då tro? Hmmm.....


Mer flytt

Jaa gårdagen blev en bra, trevlig kväll med mysigt umgänge :)
Först kom Sandra förbi en sväng hem till mig (eller till  mamma då :P) Vi satt och tjötade en stund. Sen åkte jag in till stan och träffade Carro och Per. Vi tog en öl och käkade på uteservering, var himla mysigt. Gled väl hemmåt vid halv tolv ungefär.

Idag har jag flyttat mer saker från lägenheten, det tar aldrig slut! Men nu tror jag att jag fick med det sista från inne i lägenheten, nu är det bara vinden kvar, och det vill jag inte veta hur grejerna ligger där, i en enda röra! Det blir så himla jobbigt att göra allt själv, det tar sån tid.. Men jag jobbar på så gott jag kan. Ryggen värker järnet idag! Syrran var med som moraliskt stöd, men hon kan ju inte bära och stå i. Men det är alltid trevligt med sällskap och lite lätta saker bar hon allt ner :)

I eftermiddag ska jag fika på stan med Pia. Ska försöka hinna en vända ner till Sunnegatan igen innan det och lämna lite saker som jag inte ska ha längre, mest papper på bilen och katterna och så. Får se om tiden räcker till. Körigt nu känns det som, hela tiden. Men det är väl så när man ska flytta och dela upp allt, sen jobbar man samtidigt. Ska bli sååå skönt när allt är färdigt! Har jag nog sagt förut, men det tåls att säga igen!

Massage och Ikea

Gött å va ledig efter helgens slit vill jag lova!
Igår när jag slutat jobbet åkte jag och kollade in Sandras nya lägenhet. Hon har precis flyttat till Herrhagen. Det var en tvåa i en källare, med en egen liten gullig uteplats, jättemysigt! Nytt och fräscht kök och fint klinkergolv.

ALLA flyttar verkligen nu! Känns helt hysteriskt nästan, folk bor i flyttlådor och andra bor i bilen :P Inte riktigt men heller inte långt ifrån. Ska bli så gött att få eget, längtar som busen! Även fast jag har det bra hos mamma så bor man ju som sagt i flyttlådor, har ju bara det nödvändigaste uppackat, och det blir lite rörigt.

Idag har jag vart på helkroppsmassage! Det var inte dumt alls! Fast det blev inte riktigt helkropp, för min rygg var tydligen som en planka så det blev mest ryggen och sen lite massage på benen. Men det gjorde inget, det är ryggen jag vill åt för det är den jag har ont i. Var himla skönt iallafall och jag bokade en ny tid om två veckor igen för nacke och rygg. Jag ska verkligen försöka att gå på massage regelbundet, men bokar man inte ny tid direkt så blir det inte av. Dagarna, veckorna och månaderna går och sen går man när man känner att det är olidligt i ryggen, typ så som jag känner nu.

Efter massagen tog jag och mamma en repa på Ikea, kul kul! Det är så mycket jag vill köpa, hur ska jag ha råd!? Köpte bara en lampa, ett litet verktygsset och mer flyttkartonger. Jag vet, onödigt att köpa flyttkartonger, men jag örker inte fråga runt i affärer och skit om lådor, dom var inte så dyra. Mamma tyckte jag var fåning som köpte en liten verktygslåda, haha!Men va fan, det är ju bra att ha, jag vill inte vara så kvinnlig så jag står och slår in spiken i väggen med en sko! Någon måtta får det vara.
Svårt att köpa så mycket nu också, man vet inte vad som får plats och inte, så jag får vänta att köpa det mesta tills jag fått lägenheten. Sen behöver jag ju mycket småskit till köket, men det väntar jag nog också med, onödigt att först frakta hit och sen flytta igen om några veckor. Vi får se, det lär bli många turer till Ikea framöver ;)

Vad ska jag göra ikväll då? Det vet jag inte, men nått vill jag hitta på eftersom jag är ledig imorrn också, känns som det var tusen år sen jag lämnade Lorensberg på en eftermiddag/kväll :)

Ska försöka hitta min sladd till mobilen också, så jag kan föra över kort till bloggen, har vart dåligt med det på senaste och det är alltid kul att titta på bilder på bloggar! Men jag hade ju kameran förut och då var det lätt, men det lär väl inte vara nått svårare med mobilen, bara att jag aldrig har gjort det förut. Men det ska jag ta tag i, som sagt!

Jävla skator!

By the way, igår hade det trippat in en skata och satt sig och sket på min säng.. Angenämt.. En goo skitklutt låg det på sängen när jag kom in, vad fan står det för!? :P
Man kan bli trött för mindre...

Jobbhelg

Jaha, helgen har vart lugn och stilla, har jobbat som en galning. Fredag kväll, lördag delad tur, söndag kväll och jag avslutar med en dagtur imorgon. Fy fan det känns som jag bor på jobbet! Men det blir väl så när man gör helgen också, blir extra intensivt och många dagar. Men sen är jag tack och lov ledig tisd och onsd, hurra, hurra!

Sen är det ju midsommar till veckan nu också, vad fort det går! Ångest! Har ingen aning om vad jag ska göra, paniken börjar komma krypande... :P Hehe, nejdå, det får väl ordna sig hoppas jag! Hoppas det blir fint väder bara, då går det ju alltid att lösa. Får ladda med ett rejält alkoholförråd bara, Tina är ju ledig ;) Ledig på en midsommar... Mycket underligt, kan inte minnas att jag vart det på dom senaste tre åren iallafall.. Eller jag jobbar midsommaraftons dag till typ två, sen är jag ledig, det får duga ;) Men typiskt att man inte har några planer när man väl är ledig! Jaja, så är det.
Vad har folk för planer på midsommar? Kul att veta ;)

Dagarna som vart

Fan, jag har ju en blogg! :P Är lite dålig på att skriva, glömmer bort den nu förtiden. Jaja, dagarna går, har jobbat månd, tisd, onsd, men idag är jag ledig inför jobb i helgen. I tisdags var jag hemma hos Josse och kollade på film. Blev lite halvlurad, för det sas att vi skulle se fotbollen, men så blev det inte när vi kom dit. Va lite synd tyckte jag faktist, va laddad, det är ju faktist Sverige! Så jag missade matchen, vi var väl dom enda i hela Sverige som såg en film istället kändes det som :P Bra var matchen också sas det. Jaja, ganska lättsmält, är ju inget fotbollsfreak direkt :P

Igår var jag hemma hos Marie och Fredrik. Vi skulle egentligen skriva kontrakt på lägenheten, men det blev aldrig av. Vi drack lite vin och öl och sen kändes det som vi var lite för berusade för att skriva kontrakt, lite oseriöst =) Så det får bli nästa gång vi ses, det är ju ingen brådska. Vi satt på balkongen och njöt och drack, kvällen igår blev ju kanonfin! Vi gick ner till Rimini och åt en varsinn pizza och tog en stor stark i kvällssolen, va så jävla gött! Sen blev det mer öl på balkongen igen, å vips så blev Tina plötsligt dyngrak. Mycket märklig fylla måste jag säga, för jag drack inte så mycket kändes det som men jag blev apkalas. (Igen) Jaja, Tina fick ta taxi hem så var det bra med det.
Skulle dessutom till banken idag kl 10, så det kändes som det var lika bra att packa sig hemmåt. Men det var väldigt trevligt iaf hos M & F, som det alltid är! ;)

Det gick bra på banken. Hon godkände mig som lånetagare och jag öppnade ett par nya fondsparkonton.

Idag har jag legat i soffan hela dagen, blev bra bakfull efter gårdagen, har sovit från och till. Har nyss ätit årets första skål med jordgubbar, gräddmjölk och socker, så jävla gott vare!


Årets fest

Ja jävlar va kul jag hade det i fredags! Då bar det av till Mölnbacka, utanför Deje på F 30-årsfest. Jag åkte med M och F dit på dagen, vid tvåtiden för att hjälpa till att göra i ordning innan. Det var lite att ordna med å fy fan va varmt det var! Ingen lek att bära ölflak, vin-och spritdunkar i mängder, flytta bord och härja. Det var att jobba i bikini som gällde, svetten rann!
Vid typ kvart i sju kom alla med en hyrd buss som åkt från Karlstad, via Forshaga och plockat upp fyllesvinen :P
Först bjöds det på bål, sen tölade vi en bra stund och sen åt vi mat. Kallskuret, med potatisgratäng, sås, sallad å massa goda exotiska frukter. Å ölen slank ner som den skulle vill jag lova! Smidigt (men farligt) att det bara gick att gå å hämta sig obehindrat med alkohol. Men jag blev faktist inte för full den här gången, höll mig till edast öl.

Sen var festen igång! Bandet som skulle ha spelat blev tyvärr inställt, sångaren va sjuk, men det gjorde ingenting, vi hade mycke bra musik. Så vi dansade, drack, tjötade å träffade mycket nya männiksor, det var himla kul! Enda nackdelen var alla mygg som är så ute på landet! Jag har aldrig haft så mycket myggbett någonsin förut! Jag lovar att domsitter så tätt på bena så det går inta att räkna dom för man kommer inte ihåg om man har räknat med ett eller inte redan! Försökte räkna förut på ena foten och kom upp till 30 (japp, bara på ENA FOTEN!) Helt sjukt!

Vi festade hela natten lång, tror klockan var 8 på morgonen när sista ölen rann ner :P Helt galet kul hade jag iallafall! Mer privatfester åt folket, krogen är ingenting!
Men igår var jag lagom mör vill jag lova efter så många timmars festande. Sov en stund på dagen, blev inget solande för mig inte! På kvällen vart det hemmakväll med familjen. Vi firade Peters födelsedag med fika och senare åt vi mat allihopa, pappa slänge ihop en svingod cesarsallad. Gick och la mig vid 23 typ, var helt färdig.

Idag blir det sol och bad hela dagen med syrran. Blir nog Tynäs. Nu ska jag kasta mig på frukosten som pappa har dukat fram. Ganska smidigt att bo hemma ändå, ett kokt ägg som står och väntar på en när man vaknar :-D Får väl passa på att njuta den månaden som det är såhär, sen får jag sköta mig själv :P

I´m back!

Jaha, nu är jag tillbaka i bloggvärlden igen! Anledningen till min paus är att jag och K har gått isär, så jag har haft en hel del annat att tänka på och har heller inte känt för att skriva. Bor just nu hemma hos mamma och den senaste tiden har mest gått åt till att jobba och leta lägenhet. Igår fick jag det lyckliga beskedet att jag får köpa M och F lägenhet så jag är överlycklig över det! Är ju en jättefin lägenhet med stor balkong och en etta räcker gott åt mig. Så det är jag verkligen helnöjd med! Kändes ett tag som att jag aldrig skulle hitta nått, trots att det bara gått typ en och en halv vecka, men nu drog jag verkligen högvinsten ;-)

Annars vet jag inte om det hänt så mycket, var ute med jobbet i lördags, det var kul, men blev lite för full :-/ Satt och kletade med en hamburgare på BK efter krogen och var allmänt skabbig :-P Så kan det gå ibland, hade kul iallafall.
Söndagen spenderade jag och syrran på Skutberget, brände mig som satan! Tyckte inte det tog någonting, det blåste ju, så då känner man inte att det bränner, farligt! Men, men det var inte så illa ändå.
Har jobbat hela veckan, vart jävligt rörigt och jobbigt på jobbet i några dagar.. Men ikväll var det bra, nu börjar det ordna upp sig tror jag.

Liten uppdatering, nu ska jag försöka skriva lite oftare igen!

Lägenheten ligger för övrig på Ulvsbygatan, vid Rimini, och jag flyttar in någon gång i juli. Tills dess får jag stå ut med mami och mami får stå ut med mig! :-D

RSS 2.0