Åt helvete med Sommarlagret!

Okej, nu är Tina förbannad igen! Det här är fan inte bra för mig! :P Men syrran ringde nu. Dom hade vart på Sommarlagret nu, för det är ju 50% på hela sortimentet där nu och då tänkte dom passa på att kolla om dom hittade ett matsalsbord. Dom hittade ett som dom ville ha, så då började dom leta efter personal. Ingen personal så långt ögat kan nå. Då gick dom till kassan för att vänta på hjälp, men den som stog där var ju så jävla långsam så där hade dom inget att hämta, fick vänta hur länge som helst. Så ser dom en personal på golvet komma gåendes, den feta besserwissern som jag inte tänker tillkalla vid namn, men som de flesta säkert vet vem det är!
"Ursäkta" sa Sofia till honom, så som man säger när man vill fråga om nått. Till svar får hon spydigt och otrevligt:
"- Ja vi ursäktar oss!" åsså går han bara!
Ööööööööö!!!
Jävla serviceminded alltså! Jag blir så förbannad, jävla praktas! Kan man inte bete sig så ska man inte jobba med folk alltså!
Härmed bojkottar iallafall jag Sommarlagret, iallafall så länge den där fåniga låtsaschefen glider runt därute med sin jävla buk!
Sofia och Peter blev måttligt roade och fick åka därifrån utan bord.

Shopping

Jaa igår när jag inhandlade mina nya skönhetsprylar så köpte jag även några nya klädesplagg. ALLTID kul! :D Allt e inhandlat på Gina Tricot, dom har sjuuuukt mycke snyggt just nu, blev nästan manisk! Å billigt är det ju ockå! Ångrade nästan att jag inte handlade mer, men man blir ju lite snål i början på månaden, man vet inte hur mycket man vågar bränna på en gång!

Vit kofta


Grön kofta


Vit lång tröja


T-shirt


Den vita långa tröjan är bland det bästa plagg jag ägt! Har redan en svart och en brun, hehe.. Det är en bred mudd längst ner så den e taight runt rumpa å höfter, åsså är den lixom "slapp och hängig" upptill, vilket är PERFEKT för att dölja fetbuken! Haha! Mycket bra!

Tillägg

Jag vill tillägga, att SJÄLVKLART måste man få ha problem som är pissproblem också, trots att man vart med om tunga saker, eller inte vart med om tunga saker. Och ens egna problem är ju alltid dom jobbigaste problemen vare sig dom e små eller stora, just för att det är ens EGNA problem.
Hur smått ett problem än är, så är det alltid ett problem. Jag blev bara lite upprörd :P
Men man skulle försöka tänka oftare på vad bra man har det och på allt man HAR, inte på vad man saknar eller INTE har. För dom flesta i vårt land saknar faktist inte så viktiga saker, dom flesta har det man mest behöver. Men ett fåtal blir av med det dom behöver allra mest och det kan ibland göra mig jävligt förbannad och ledsen!

För livet ÄR orättvist som helvetet och så är det bara. Punkt.


Rynkor

Jaaa ni är väl ett par stycken som vet om att Tina har börjat få lite ångest över sina rynkor runt ögonen :P Så patetiskt om jag får säga det själv! Men dom är faktist nu för tiden rätt rejäla och jag fick höra förra veckan av en ärlig och mycket trevlig (?) man att jag ju "har ganska mycket rynkor runt ögonen med tanke på att du bara är 24 år"! OKEJ! Inget jag inte redan visste, men TACK så mycket för din extrema ärlighet, det var liiite onödigt! :P Jaja inget ont om denna man för övrigt, det e en bra pöjk, men nån måtta får det va på ärligheterna, haha!
Så nu har Tina faktist tagit steget och köpt ögoncreme som ska reducera linjerna (låter bättre än rynkor) runt ögonen, jäjjemen Emmeli, nu har jag gjort det! Detta har jag pratat om länge, men kännt "orka, så farligt är det ju inte, jag e ju ung än!" Men nu börjar det bli farligt :P
Jag får ju skylla mig lite själv, för jag har ju alltid sminkat mig mycket och aldrig använt ordentliga rengöringsmedel, bara tvål och vatten, så man kanske kan säga att jag har misshandlat huden. Smörjt in mig med vanlig kroppslotion lixom, men orka stå med massa olika flaskor å skit å kleta och smeta och rengöra! Ujamejjen! Men det e väl det jag får göra nu antar jag. Jag är 24 år och har mer rynkor runt ögonen än dom flesta i min ålder och mer finnar än när jag var 14, inte så jävla rockigt om jag får säga det själv!
Jaja, nu har jag iallafall köpt rengöringscreme, ansiktsvatten, ögoncremen och dag & nattcreme, haha! Tvättäkta kärring, men då kan ingen säga att jag inte försökt iallafall, när jag e 45 och ser ut som ett russin! :-D

Fyyy fan vilka TUNGA världsproblem, eller hur??? :P Jag har det så HIMLA jobbigt för jag börjar få lite streck runt ögonen, så jääävla hårt liv!
Finns inga problem som känns speciellt tunga med tanke på allt som hänt. Fy faan va lätt många människor har det egentligen! Alla borde tänka på det VARJE dag, vad jävla bra man har det och att dom flesta problemen är bara små jävla pissproblem om man tänker på vad ett fåtal andra männsiskor ska behöva gå igenom!
OJ, nu blev jag helt plötsligt förbannad här, det var lite oplanerat!

Men ärligt? Vad faaaaaaan spelar det för roll om man ser ut som ett russin när man är 30, så länge man lever och är frisk och ens nära och kära lever och är friska?
Inte ett jävla piss spelar det roll!
Uj, nu måste jag gå och ta mig en kalldusch så jag lugnar ner mig! :P

Prover

Var ju och tog en massa prover för några veckor sen när jag hade såna jäklans magbesvär. Va tillbaka till Gripen igår, och fick provsvar, allt var bara finfint. Inga magsårsbakterier, ingen gluten- eller laktosintolerans och alla andra prover var också bra. Snyggt dä! Så Tina har ju, inte helt oväntat, "bara" magkattarr, en sjuhelvetes stressmage helt enkelt! Så det gäller nu bara att äta nyttigt, dricka mindre alkohol och kaffe och stressa mindre. Ja det blir ju jävligt lätt! Hela min livsstil är ju fel, men det vet jag ju redan! Det svåra blir ju att ändra på den.... Hmmm, jaja, jag ska göra ett försök iallafall. Måste tydligen lära mig att slappna av, vilket jag har JÄVLIGT svårt för.
Motion är ju alltid bra också :P Fy fan!

Måndag

Nu är dag ett gjord utav min helvetesarbetsvecka. Denna vecka är nog den jobbigaste jag har på schemat tror jag, inget kul att ha den framför sig! Men, men det går väl när man väl sätter igång.
Har vart lite praktisk idag efter jobbet åxå, tvättat, diskat å handlat! Sen efter jag hade lagat mat och ätit så deckade jag i soffan, så nu har jag precis sovit en timme, det var inte dumt! Bara jag somnar ikväll nu då!
Är i ett litet dilemma. Vet inte om jag ska ge mig ut på en promenad i ovädret med Petra, eller om jag ska ge mig på och måla listerna i hallen! Lite beslutsångest!
Får se vad jag bestämmer mig för... Går jag ut på prommisen så lär jag nog somna ikväll iochförsig.... Hmmmm... Mysigt ute nu! Men blåser lite för mycket, lär väl bli piskad i ansiktet och det är INTE skönt!


Hade det vart sånt här väder hade jag inte tvekat!


Lite nytt

Igår var brorsan och pappa här och hämtade min gamla tv-bänk och lämnade av en ny! =) Eller ja, ny och ny, Stefans gamla tv-bänk fick jag för dom har köpt en ny. Men den är bra mycket finare än den jag hade innan, så det duger bra innan jag har hittat en egen!
Och idag var pappa här och hjälpte mig sätta upp hatthyllan, så nu kan man äntligen hänga av sig jackan på ett vettigt sätt! Det blev mycket bra tycker jag!

Tv-bänken


Hallen, hylla i ek


Ställde den där istället, så länge iallafall

Härliga fredag

Jaa det e fredag och Tina är ledig i tre dagar! Underbart!
Idag har jag vart Luddevakt, sen har jag å syrran vart på tur. Har vart på jakt efter en hatthylla och idag tänkte jag ta tag i det på riktigt! Hörde att Rusta (faktist) hade fina och billiga hatthyllor. Men först tog vi svängen förbi EM och Sommarlagret. EM hade en jättefin som inte va så dyr, men jag hade ändå hoppet kvar på Rusta som blev vårt sista stopp. Och där hittade jag den också! =) Den var jättefin faktist, i oljad ek, ganska rejäl med två hyllor så det rymms lite kraffs på där. Och den kostade bara 350 spänn! Lite skillnad mot för den jag först hade tänkt att köpa på RJ´s möbler, som var mycke mindre och kostade 1200 kr! Så tur att jag väntade med den! Mycket nöjd med mitt kap måste jag säga! Så nu har jag skruvat ihop den, så får pappa sätta upp den nån dag! ;-)

Ikväll blir det SJÄLVKLART Idol för hela slanten! ;-)

Typ klart

Jaa nu är nog bloggen näst intill färdig, det blev kanon tycker jag! Gillar dom blåa blommorna väldigt mycke som var innan så dom ville jag ha kvar. Passade dessutom bra till texten "Tina den fina" och till mina ubersminkade ögon! Så blev resten svart, lite dystert, men det passar ju till mitt bittra jag, haha! Och det röda vid rubrikerna är väl tanken att det ska matcha lite med den röda bakgrunden på mitt profilkort. Kanske inte riktigt samma röda nyans, men det gör inget. Jag är nöjd! Får se om vi göra några småändringar eller inte, behöver inte vara pråligare än så heller tycker jag! Jag e ju ingen aktiv proffsbloggare direkt, haha! =) Men kul med lite ny design!

Det tar sig

Jaaa nu börjar hon få ordning på bloggen Petra lilla! :D Den ändras hela tiden nu, haha! ;)

Nydesignad blogg

Petra är här å leker med min blogg ;) Ska försöka snygga till den lite. Men jag har ju inte photoshop så då blev det nog lite svårare. Ska iallafall ha det som jag har fått nu, fast texten och ögat ska bli över hela överkanten, den är för liten nu. Så det får vi fixa till någon dag! Men lite coolt blev det =)
Jag kan ju absolut INGENTING om sånt här kraffs, men Petra är ju utbildad inom design och sånt så det e prima att hon hjälper mig! Kul med en liten egendesignad sida iallafall! Så nu är den påbörjad, så får vi se när det blir ett färdigt resultat!

Det är inte lätt grabbar...

Vi tjejer är ju jävligt jobbiga egentligen. Vi vill att karlar ska va på ett speciellt sätt och dom ska göra saker på ett speciellt sätt. Först blir vi sura på dom om dom inte ha gjort något, tex städat någonstans där det ser för jävligt ut. Nästa dag kanske dom har tagit tag i att städa där, inte för att dom bryr sig om att det är stökigt, utan för att vi tjejer bryr oss om det. Då har dom, enligt oss brudar, troligtvis inte städat på RÄTT sätt.
Det är ju heller inte helt ovanligt att vi går runt och är lite småsura över något, utan att säga vad vi är sura över. Frågar killarna så säger va bara lagomt buttert: "Det är inget". Sen blir vi ännu surare för att dom inte FATTAR vad vi är sura över. Någon som känner igen sig? Fy fan, det kan inte alltid va lätt för de där grabbarna, haha!

Här kommer lite regler som killar önskar att tjejer kände till:

* Gråt är lika med utpressning
* Vill ni något, fråga! Små ledtrådar funkar inte.
* Klipp aldrig av er håret, aldrig någonsin!
* Ibland tänker vi inte på er. Lär er leva med det.
* Saker vi sa för 6-8 månader sen är inte ett argument för att få bråka.
* Alla kläder ni tar på er ser bra ut. Så är det bara!
* Ni har för många par skor.
* Om ni tycker att ni ser tjocka ut, då är det säkert så. Fråga inte oss.
* Lär er använda toalettlocket: Om det är uppe, fäll ner det.
* Markera alla bemärkelsedagar i den GEMENSAMMA kalendern.
* Självklart är det svårare att pissa stående än sittande. Nån gång så missar vi, så lev med det!
* Ja och nej är helt acceptabla svar.
* Huvudvärk i 17 månader är ett problem. Sök upp en läkare.
* Fejka aldrig. Vi är hellre ineffektiva istället för att bli lurade
* Om det är något som kan uppfattas på två sätt, och det ena gör er ledsna och arga, då menade vi det andra.
* Låt oss kolla in andra tjejer. Om vi inte gör det, hur ska vi då kunna veta hur söta och fina ni är?
* Tjejer som använder push-up bh och lågt urringade tröjor har ingen rätt att bli förbannade när killar kollar in era bröst.
* Ni har tillräckligt med kläder.
* Sex är det bästa sättet att säga: Jag älskar dig!

Tänk på det här nu alla brudar! Hehe...

Det här gäller ju SJÄLVKLART inte mig, för jag e ju inte som alla andra tjejer... :P
Ehhmm....

Parrty

Fan idag är man bakfull då, usch usch... Det blir soffan hela dagen kan jag säga och en pizza är jag ju värd! :D Haha Det var kul igår! Skönt att inte dra på krogen måste jag säga! Full som ett ägg blev jag ju naturligtvis, aningen för berusad hehe, men det e sånt som händer! Kul var det iallafall och idag mår jag som jag förkänar!
Hur gick det med mina 2 kg förresten? Ett gick jag ner bara, hmmm :S Fast får ju skylla mig själv för jag försökte första dagen, sen var det kört. Nya tag till veckan! Hehe

Lite bildbevis från gårdagen!

  
  
  

Visst ser jag nykter ut på den näst sista bilden? :D Hujedamejen!

Kroppsrenovering

Jaaa nu har jag å Petra haft en riktig brudkväll! Vi har gjort ett tappert försök att renovera oss själva med diverse behandlingar! Fan va snygga vi e nu! Eller nått.... :S Heheh...

Jag började med hårfärgning
  

Sen blev det en dusch med helkroppspeeling! Mmmmm, mjuk Tina :P

Sen körde vi på en värmande ansiktsmask. Petra klenade med sin mask så hon såg bara lite svettig ut :P Jag däremot brännde på ordentligt å blev snyggt grisrosa!
   

Till sist var det naglarna då! Petra har ju långa naglar så hon fixade till sina, medans jag fuskade stenhårt å drog på lösisar! Inte så långa dock, så jag tror jag ska kunna hantera dom, hehe.
  

Före


Efter


Jo men visst, tjusigt värre va? :P Sen har det vart Idol, plockmat å punkbärs för hela slanten! Har käkat grönsaksstavar med dipp, vitlöksbröd, ölkorv å ost, så jävvla gött!
En riktigt goo fredagskväll, nu ska vi bara se vem som ryker från Idol, hoppas på Johan, som jag alltid hoppas på!!! Att han ryker alltså :P
SÅ nu börjar Tina ladda för lördagen, imorrn blire fest!

Tråkig

Jaja, min blogg e enligt syrran jävligt tråkig! Jag är beredd att hålla med... Men va fan ska jag skriva om när jag jobbar då?!
"Idag har jag jobbat, sen åkte jag hem å la mig i söffa!
"Idag har jag åxå jobbat, å sen åkte jag hem å satt framför datororn!"
"Idag har jag jobbat kvällen, då sov jag lääänge, sen åkte jag å jobba"
JÄTTEKUL läsning, JA mitt liv är så roligt, haha!

Men ikväll har jag lite brudkväll med Petra, då kommer det liiiite roligare läsning! Antingen ikväll, eller imorrn, i promise Sofia! Tar bilder, ENDAST för din skull :P höhö
Nu sitter jag med färg i håret å Petra filar naglarna! Snart ska vi fixa till lite plockmat som vi ska trycka till Idol, inspiration från Emmeli å Kristian! =)

IQ reklam

Nån som har missat världens klockrenaste reklam? Reklamen om att man ska tänka på vad mycket man dricker, den e sååååå skön, så jävla svenskt med riktiga urballade fyllor! Å det bästa är ju såklart låten, Tinas nya bästa låt! :P Lill Lindfors- Rus
Läs å njut över denna genomtänkta text, den stämmer så bra!

När vinet glöder i dom fyllda glasen och vi börjar bli i gasen, då lossar tungans band. Vi som gått omkring å vart så blyga vi slutar upp att smyga, modet kommer efter hand. Hej, tjo och klackarna i taket, nu visar vi helt naket hur modiga vi e. Inga ord kan bli för stora, vad har jag att förlora, så är det med det. Alla rus i stora famnen å skeppet söker hamnen å vänskapen är varm. Livets gåtor blir så uppenbara och dom kan jag förklara när du vilar på min arm.


Senare när berusningen har lagt sig å det som jag har sagt, det verkar ganska meningslöst. Då undrar jag över hur du ser mig, man får se upp hur man beter sig och då skrattar jag nervöst. Mitt hjärta har en frusen inneboende med pajat självförtroende som inte mår så bra. Hon plockar fram allt det jag gömmer och minns allt det jag glömmer och säger att hon är jag.




Noooooooooo!!!!!

Fetblöbba har gått upp 2,5 kg! DET var inte bra! Jag tyckte att jag kände mig extra fet i helgen när jag jobbade, jag sa till och med på jobbet att "jag måste ha gått upp typ 2 kg under helgen!" Och så var fallet..... Fy fan, nu blir det svält den här veckan alltså, det vill jag lova! Ska det hårdräknas kalorier! Fick bara bli en smörgås till frukost, istället för två. Kanske skulle ha gjort gröt istället?! Tänkte jag inte på... Jaja.
Jag har vart så jävla slarvig på sistonde så jag får la skylla mig själv! Vet inte om jag tryckt mer onyttigheter förut, nu är det riktigt illa! Chips, ostbågar, sötsaker till kaffet, pizza, kebab, "åh jämt stanna vid mc donalds å ta en cheeseburgare!" Åsså har jag nyss suttit å skrytit om att "jag går inte upp i vikt igen, hur mycke skit jag än äter, verkar det som!" Det har tagit ut sin rätt nu kan jag säga...
Nej, det är det slut med nu! 2 kg ner innan helgen ska jag!
Tror ni jag klarar det?

Jag får passa mig, rätt vad det är så bär det iväg!


Inga mer godsaker på att tag nu, buuuhuuuuu!!! :(



Citat

Jag har världens klockrenaste syster! Sofia pratar om hur hon ska klä sig och se ut på en kommande fest, så har hon köpt en grej som hon tycker är skitsnygg, men hon var osäker på om hon skulle våga ha det på sig för att det är lite ovanligt. Då säger jag:
- Det spelar väl ingen roll om nån tycker det ser konstigt ut, om du själv tycker att det är snyggt, du har ju ändå kille redan så du behöver inte oroa dig om nån vill ragga på dig eller inte.
Sofia svarar:
- Jag skiter väl i killarna, det är ju tjejerna jag gör mig snygg för så att dom ska hata mig!

Hahahahha, that´s the spirit! Min syster i ett nötskal, en riktigt bitch ;) Hon är min idol :P 



Min familj

Jag nämner inte ofta vad mycket min familj betyder för mig. Jag tänker på det jävligt ofta, men nämner det inte. Min familj är iallafall det bästa jag har och det finns inga människor i världen som betyder mer för mig! Det finns inga människor som jag har det så bra med, som jag har så roligt med och som får mig att må så bra.
Vi har gått igenom många helveten tillsammans och man har ofta undrat varför vi ska behöva genomlida så mycket skit. Men vi fortsätter, vi står ut och vi gör det tillsammans. Min familj är världens bästa, trots alla tragedier så har vi ofta jävligt roligt ihop!

Jag är medlem i världens bästa, schönaste och roligaste familj, jag är en stolt jävla Larsson! ;)

Mamma & Pappa


Stefan & Anneli


Lilla Elvin, brorsan och Annelis vackra avkomma


Peter & Sofia


Lilla Liam, syrran & Peters vackra avkomma


Me and siss


I lööööve them all!!!

Happy Halloween!

Jaaa igår spökade vi ut oss, jag, Sandra och Petra, så jäkla heta vi var, haha! Drog på förfest till en kille som bor på Herrhagen, där var det en jäkla massa folk, men ingen utklädd. Jaja, det gjorde inte så mycke, vi var jävligt coola iallafall! =) Sen drog vi till Nöjesfabriken där det för en gångs skull va riktigt kul! Kan ha vart för att det var Halloween kanske, va riktigt kul att gå ut utspökad!!
Hade en riktig kanonkväll och synd att det bara är Halloween en gång om året! Helnöjd med kvällen, från början till slut!









Läckra va? =) Jag e helnöjd med Sandras spindelnät i ansiktet, ett verk av Tina! =) Å gillar PG:s lite för korta kjol, där en oväntad överraskning tittar ut :P Hahah

Kiss-party

Ibland händer det roliga saker i livet också, haaaaaaallå??? Gör de!? ;) Heheh, jodå det gör det allt! Var lite spontat på party igår. Therese kille, Johan fyllde år igår, så då var det ordnat ett överraskningsparty åt honom hemma hos Fredrik. Han älskar Kiss, så festen hade ju såklart Kiss-tema, med sminkning och Kiss-kareoke, haha! Han var riktigt nöjd, så det var kul! Sen bar det av till ankan med våra snygga utsminkningar! Var inte så konstigt dock, en hel del som var utklädda nu när det e Halloween ju så. Men vi blev kallade för "Kiss-bordet" där vi satt och bandet som spelade tillägnade ett par extra Kiss-låtar till oss, haha! Det var kul. Nyfikna på hur vi såg ut? =)












Kiss röjer till Kiss ;)

Bajsinlägg

Robert och jag ses inte mer. Så, nu vet alla det och tänker inte ta upp det här igen.

Var hos läkaren igår för min mage e fucked up. Troligtvis magkatarren som har blivit mycket värre. Fick några nya mediciner mot det, sen tog dom en massa prover också, som jag får svar på om nån vecka, massa rutinprover och även prover för att kolla om jag kan vara laktos- eller glutenintolerant.

Roligt inlägg va? Bara bajs, nu säpper vi det.

RSS 2.0