Hyllning

Jag måste bara hylla Fridas nygjorda blogg! Hon är SÅÅ duktig på att skriva alltså! Det är roligt, bittert, smart och jävligt välskrivet.

Jag kan säga som så att jag stänger inte av ljudet på tv:n när jag pratar i telefon med Dan, mamma, Sofia, eller nån annan människa som jag pratar regelbundet med (ja jag vet, jag kan då bli rätt ofokuserad :P).
Jag stänger inte av ljudet på tv:n när jag skriver på msn eller kollar facebook.
Jag stänger inte av ljudet på tv:n när jag läser runt på andra bloggar, MEN när jag läser Fridas blogg, då stänger jag fan av ljudet på tv:n. Lutar mig tillbaka, läser, garvar och beundrar hennes sätt att skriva på. Det är genomkul!

Så gå in och ta er en titt på EnsamBitterochJävlig 

Måste bara be om ursäkt till Frida om du läser detta. Jag vet att du vill spy på mig nu och får obehagliga rysningar av komplimangen, men du får skylla dig själv när du är en sån bra skribent/författare, eller vad jag nu ska kalla dig!


Aktiv

Idag har jag hållt igång, jävlar i min lilla låda!

Började dagen med en underbart skön massage, har nog aldrig varit så avslappnad tror jag! Och mjuk kände jag mig, har inte så ont i axlar å nacke längre, så det är grymt skönt! Massagen är guld värd!

Sen bar det av till Therese för lite klippning, det behövdes verkligen, va långt nu! Så nu är jag fiiiin igen, tack Therese! :)

Hmmm, vad gjorde jag sen? Jo sen åkte jag hem och tillagade en omelett för då var jag sjukt hungrig! Sen tanka jag bilen och off till Örsholmen för att även tvätta bilen. DET behövdes, tror jag inte jag gjort sen i våras!

Efter biltvätten åkte jag till tågstationen för att hämta ut biljetterna till Kalmar (yeeyy!), sen var det skynda, skynda hem för att svira om till träningskläder och iväg till Friskis! Ett dundersvettigt men superskönt pass blev det.

Nu har jag ätit, plockat lite hemma, diskat och nu är jag heeeeelt sluut! Så jävla aktiv jag vart idag alltså! Men det är skönt, dagarna går fort, jag längtar till helgen :)
Så nu blir det Idol och troligtvis somnar jag i soffan!

Helgen klart!

Äntligen va andra jobbhelgen på raken gjord, ledig en dag imorrn! Känns skönt att ha det gjort och nu är det nedräkning till Kalmar-trippen! Har vart jobbigt att jobba så mycke, men det har ju ändå gått bra. Nu är det fyra arbetsdagar kvar innan min treledighet!

Tänkte försöka avsluta den här helgen med ett träningspass nu snart. Fick dock jävligt ont i huvudet nu, kanske ta en prommis istället? Jaja, vi får se vad det blir, tänkte ta å svettas lite iallafall!

Tatuerad

Yes nu är tatueringen utökad, nu syns den tror jag :) Kände ju att den va för liten förut, nu känns det braaaa :D









Före påbyggningen


Tattoodags!

Nu om nån timme bär det av till Kristinehamn för gaddning, äntligen! Jag är taggad, jajjemen! Sofia blir min chaufför och sällskap dit. Nu ska rankan på benet byggas på och bli lite längre. (Förlåt mami, men du kan inte stoppa mig! ;) hihi)

Bild kommer GIVETVIS :)


Tisdag

Hej höpp!

Fikan med Even igår var supertrevlig! Jag , han och Malin intog Carsten´s och snackade om allt mellan himmel och jord; Dåtid, nutid och framtid. Va svinkul att se han igen och det kändes precis som förr. Vi bestämde att upprepa framöver, fast då får det allt bli öl istället för kaffe sa vi :) Vore kul att dra ihop det gamla gänget från Tullholmen och festa te´t lite, det ska vi allt styra upp! :)

Idag har jag jobbat och tränat. Efter träningen va jag så rastlös så jag tog mig en tripp till Sofia å Pitha å snyltade mat, å inte vilken mat som helst, utan favoriten nudelwook med kycklingfilé och jordnötssås! **Dregglar som Homer**
Smälte som skit i mun!!
Möe trävvlit!

Nu är det 10 dagar kvar tills jag ska till Kalmar, fånig nedräkning, men vad ska man göra? Jag saknar killen så inni helvete! Ska visst få träffa släktá när jag kommer ner, å herregud! :P Så den blommiga klänningen på då eller? Haha, nej det blir det inget med.
Så ska man sitta å "njuta" av kroppkakor igen då med en massa Ölänningar runt en... Tur att jag inte tyckte det var superäckligt, det gick ju ner, helt klart. Men det var ju inte den där "delikatess-känslan" som dom ju tycker. Jag får väl låtsas att jag ÄÄÄLSKAR det, speciellt eftersom det är "MAMMAS kroppkakor" :P
Haha, jaja, det ska bli kul att träffa hans familj iaf.

Nu ska jag sätta mig och göra en budget för oktober månad så jag vet hur jag ligger till egentligen!


Even

Jaha då va helgen gjord då, tre dagar kvar innan en ledig dag :) Men det går nog bra, helgen gick ju faktist väldigt fort måste jag säga. Får hoppas dom här dagarna går fort också.
Har precis pratat med Even på facebook nu, han gick i min klass på gymnasiet, umgicks jättemycket med honom då, men vi har inte setts sen jag gick bartenderutbildningen i Sunne. Men nu har vi bestämt att ta en fika imorrn när jag slutat jobbet, det ska bli SÅ roligt att träffa honom igen! Han var typ ensam kille i vårt brudgäng och vi har haft sjukt mycke skoj tillsammans! Nu bor han i Oslo, så då är det klart att man tappar kontakten, det blir ju så. Ja det blir kulikul dä!
Nehe om man skulle krypa till sängs!

Nostalgi! Dagen efter studenten: Ida, Sandra, Even och Sofia :)

Inget att förtälja

Jaha då sitter man här och är ruggigt skrivsugen, men har fan inget att skriva om! Jag gör ju inget speciellt på dagarna och alla mina dagar denna vecka har sett likadana ut nästan:

* Jobbat
* Tränat
* Ätit mat
* Idol
* Töler i telefon
*Sängen

Haha, där snackar vi rutiner! :P Fy fan, men dagarna går fort när man åker å tränar på eftermiddagen iaf! Igår hann jag med en repa på stan med systeryster också, fönstershoppade lite, men hitta inte mycke i klädersväg jag ville ha. Däremot skor, mmmm.... Å smycken som jag måste köpa när pengarna rullar in igen!

Idag har jag joggat! Haha, det är helt sant! Senast jag jogga var när jag bodde hemma, drog en repa i Piggelinspåret, kan det va 10 år sen? Men, men, det var rätt gött! :D 6 km på Kilenegården, men jag gick å jogga om vartannat, vilken DÅLIG kondis jag har!! Det ska det fan bli ändring på minsann! Jag är helt träningstaggad och tycker det är riktigt kul och framförallt gött!

Imorrn är jag ledig, sen går jag på en hård arbetsperiod; jobbar lörd-onsd. Kanske inte låter så blodigt, men det är rätt jobbigt eftersom vi är så lite personal och långa pass (lördag har jag dårpasset 6.45-21.30) Men det är bara att ta en dag i taget så ska det väl gå. Skulle ju vart ledig denna helgen men får jobba igen för den helgen när Therese hade fest. Så nu blir det två helger på raken, men men, det känns helt okej, har ju ändå inga pengar att göra nått annat för! ;)

DET HÄR KAN HA VART DET TRÅKIGASTE INLÄGGET JAG SKRIVIT NÅGONSIN. HAHA!


Dansa dansa!

Idag var jag på ett dans-pass på friskis å svettis å guuuuuud va roligt det var! Helt sjukt! Man garvade, hoppade, skuttade, svettades och DANSADE konstant i en timme. Det var hiphop, afrikanskt, disco, tango ja jag vet inte allt det var, det var galet och det var SVIINkul! Det här kommer jag absolut att gå på igen å igen å igen, man är glad och upprymd efter ett pass, jajjemen!

Och Carro: Nu är jag ännu mer sugen på att hänga på ett afropass på N´Joy, det får bli snart! :D

Mer dans till folket!

Saknar

Fy fan för att sakna Dan så mycket redan, vafan jag åkte ju därifrån i onsdags! Å inte ska jag dit förrän första helgen i oktober. Inte är det någon idé att han kommer hit innan det heller, eftersom jag jobbar båda helgerna innan. Jävla oflyt hele tiin! Jag ska fylla mina dagar med jobb, jobb, jobb, träning, träning å ett å annat umgänge. Tänkte försöka träna så mycke som möjligt nu, och det är enbart för att dagarna ska gå fortare! Kanske bli matmanisk på nyttigheter också? För att få annat att tänka på? Haha, tragiskt, men men.

Saknar Dan, my man =)


För ett år sen...

..imorgon föddes en underbar liten prins. Imorrn är det Liams födelsedag. Vet inte om jag kommer orka skriva något imorrn så. Det blir en tung dag imorrn. Det har varit en tung dag idag.

Saknaden är olidlig och mina tankar är på Sofia och Peter hela tiden. Mitt hjärta värker för dom.

Hur kan livet vara så orättvist? Fy fan säger jag bara. Fy fan.

Fina Liam

Så önskad
Så älskad
Så saknad

Du fattas oss



Dagarna hos Dan

Så jag har ju inte dragit nån uppdatering om min Kalmarresa, så är kommer den:

Måndag eftermiddag efter middagen jag slängde ihop så tog vi en roadtrip och guidad tur på Öland där han visade hans jobb, vart han växt upp (där hans föräldrar fortfarnade bor) och lite annat smått och gott.

Öööölandsbron (den riktiga Stefan!! :P)


På tisdagen var jag ju, som jag tidigare skrivit hundvakt åt Dans bebis. Så jävla söt å snäll vovve så det är helt sinnesjukt. Det var inga problem att passa en sån raring! Under mina fyra dagar där hörde jag honom inte skälla EN gång. Inte ens ett "voff" Börjar funder på om han va stum, hehe. Sen tog jag en till tripp ner på stan och köpte bootsen jag hittade, mycket nöjd :D Var även inne och shoppade lite på apoteket efter Dans operation. Var ju tvungen att ha lite sprit å omläggninggrejer :P

Sötnöt


My new boots ;)

När Dan kom hem bjöds det på kroppkakor. Vad ska jag säga om det då... Det var sådär alltså. Varken äckligt eller gott, gick ner liksom. Mäktigt som fan. För er som inte vet vad kroppkakor är så kan jag säga som så att det är typ riven potatis som blandas typ med vetemjöl å vatten (tror jag) till en deg. I mitten av degen lägger man fläsk och kryddor (bakar in) sen kokar man denna klumpen. Haha, ja det är helt sant tyvärr! :P Ölands nationalrätt ;)
Detta intas med smör och lingonsylt (grädde åxå om man vill göra en deluxe) Mjölk drickes till. Jaja, nog om kroppkakor, det gick att äta men mer än så var det inte.
Kvällen blev det bara slappa, titta på Idol och gå med vovven, vi var assletna båda två, å Tina har åkt på en dunderförkylning :S

Hade kanondagar iaf, men gick som vanligt alldeles för fort! Nu är man hemma igen och ska jobba som ett svin i tre veckor, usch å fy.... Blir bitter när jag tänker på det!!

Dans hem
  

  

Tjusigt va?? :D


Bebisvakt

Ja idag fick jag den stora äran att passa lille Wille. Vi har vart ute på prommis och nu sitter han nästan i knät på mig. Vet inte om Rottweiler-hundar ska va knähundar? Han är iallafall underbart snäll och kelsjuk :)

"Kliiia mig på maaaagen!"


Knähund


Nej nu blir det dusch ocn ner till centrum idag igen, MÅSTE köpa ett par boots jag hitta där igår!! Blev kär kan jag säga.
Idag ska Dan bjuda mig på kroppkakor, det ser jag INTE fram emot, haha! Låter inget vidare gott, men men... :)


Fingret

Jaha, såhär såg mitt finger ut igår, kändes kan jag säga!!



Fick bege mig till Kalmars akutmottagning igår, hahahahahah! På order från mamma. Dom sa att det inte va så mycke, man kunde göra, det skulle va att skära upp och tömma på blod för att lätta på trycket, men det tyckte jag inte det var värt, för SÅÅÅ ont gjorde det ju inte. Detta sa ju Dan redan när jag kom, att han skulle borra ett hål i nageln för att lätta på trycket, men då skrek jag rätt ut: ALDRIG!!! Ta inte i mitt finger för helvete, det går bra så länge det får vara ifred!

Senare på eftermiddagen blev det värre, olidligt. Det tryckte och pulserade i hela fingret, utan att jag gjorde något, det gjorde SÅ ont! Tillsut kände jag att jag var beredd att göra vad som helst, till och med låta Dan borra upp min nagel... Så det var precis vad han gjorde. Tog en liten liten vass borr och borrade sakta för hand. "VAd har jag gett mig in på?" tänkte jag hysteriskt när han höll på. Tillslut var han igenom och det var som att sticka hål på en sprängfylld ballong! Vilken skön känsla! Det bara slutade göra ont på direkten, trycket släppte! Helt otroligt, doktor Dan fixade smärtan, haha! Så jag tackar honom idag för att han övertalade mig, för idag har jag inte hälften så ont som igår!
Han sa: "Jag sa ju att du ska lyssna på mig, jag har jobbat som snickare i en massa år och fått ett antal blånaglar, så jag vet att man måste göra så för att lätta på trycket"
Jaja, skönt är det nu iallafall! Nu är det väl bara att vänta på att nageln ska trilla av, blir inge läckert dä!

"Fulla kylen och fysen med mat"

Hahahah, det här är bara SÅ komiskt, så det måste dokumenteras! Jag har lovat Dan att laga mat till honom och mig som vi ska käka när han kommer hem från jobbet sen vid 16.30. Så frågade jag honom om det var något speciellt han vill ha eller va sugen på. Då säger han:
"Nej, gör vad du vill, jag äter allt. Du får överraska mig, hela kylen och frysen är ju full i mat"

Okej, bra tänkte jag. Nu kommer det komiska! Sitter här och äter frukost nu så tänkte jag: Kanske ska kolla vad han har så jag kan planera lite vad jag ska laga.

Här är Dans fulla kyl och frys:




Hahahahah, sådär ser det inte ut hos mig ens när det är TOMT! När jag ifrågasatte hans fulla frys så förstog han inte frågan. Han säger:
"Ja, vadå? Det finns ju både lax och kyckling."

Förvisso, förvisso.

Det var komiskt :)

On the road

Jaha då var man äntligen påväg till Kalmar nu då :D Sitter på tåget nu, första stoppet blir i Hallsberg. Vidare från Hallsberg till Mjölby. Byte i Mjölby till Alvesta och där är sista bytet till Kalmar, puh! Kommer bli dryyygt! Finns dessutom inget uttag till datorn så batterierna håller ju inte alls länge, så det lär bli drygt utan dator! Men men, tur jag tog med en bok iaf!

Ska bli kul att se hur Dan bor och att träffa honom igen såklart! :D

Thereses fest igår va kanonkul! Förutom att jag krossade långfingret i dörren, fy faaaan va ont jag har!! Nageln e knallblå... :(
Återkommer mer om festen och bilder kommer åxå! =) Nu ska jag stänga ner datorn en stund å spara på batteri, tjipp tjipp!


Tina on the road!

Efraim

Grattis Therese på 25-årsdagen!!! Idag blire party för Therese på Stocken och vi ska ha så kul! :D

Hoppas du får en fantastisk dag Therese!

Helt slut

Idag är jag inte på gång kan jag säga! Jag är helt totalt slut... Jag hoppa verkligen inte att jag e påväg å bli sjuk, det går INTE! Va på massage imorse, så kan ju va därför jag e trött.. Å hade en riktigt jobbig kväll på jobbet igår. Plus att jag va ute å festade till det lite i onsdags. Kan allt spela in så jag bara e sleten tro? Hehe, jag skulle tro det, och hoppas som sagt bara att jag är trött!! Så idag blir det allt soffläge heeeela dagen. Se på film, slappa och bara vila mig. Det ska bli riktigt skönt.
I tisdags var jag hemma hos syrran och snodde kläder, riktigt bra! Hon höll på att rensa i sin garderob och jag hittade ju en hel massa snygga saker som hon inte ville ha! Så jag kom hem med en helt ny garderob! Perfekt när man kan göra så, för man kan ju själv tröttna på ett plagg, eller bara inte trivas i det, men andra kanske vill ha det och så var det i detta fall :D Fick med mig en jäkla massa T-shirts, som jag faktist ville ha mer utav, men nu slipper jag köpa det på ett tag ;)

Här kommer endel av det jag tog med mig hem från Sofia (inte allt dock, så det blev endel, hehe)
 

  

  

  

  


RSS 2.0