Ledig!

Ååhhhh nu är jag verkligen ledig HELA helgen! Hör verkligen till ovanligheterna så jag tycker det ska bli underbart! Har jobbat i sju dagar, men det känns faktist inte så. Konstigt med tanke på vad förkyld jag har vart i veckan! Men idag kände jag mig bättre. Sov 12 timmar inatt, jag tror det behövdes. =)

Imorrn blir det en kul dag! Vi ska köpa sängstommen på IKEA på dagen, och på kvällen blir det party party hos Emmeli! Det ska bli skitkul att sjunga sing star! Hur det kommer låta med min snornäsa vill jag inte veta, men skit samma! Efter några glas vin är förkylningen nog som bortblåst ;)

Nu ska jag titta på vem som vinner Let´s Dance. Hoppas det blir MatTina, hon är skön!

Fyyyy

Fy för bövelen va förkyld jag är! Hela huvudet är bara ett helt mos. Så jobbar man sju dagar på raken, känns ju jävligt lägligt. Nej usch va seg jag är! Men imorrn jobbar jag iallafall kvällen så jag får sovmorgon.

Har vart på stan en sväng efter jobbet, fyndat lite kläder ;) Finns ju en liten håla i mitt i city med vero moda-kläder, där var det 70 % nu, nästan gratis! =) Mycket fult, men ett å annat fint plagg också. Är det rea så är det oftast fult faktist, men ibland har man tur!
Har fått en vidrig utväxt också så jag köpte hårfärg. Jag undrar ibland om jag är lika blond nu som innan jag började färga håret.. Vore kul att se, men man orkar ju inte låta håret växa ut till det blonda igen, hujedamejen va det ska se ut innan det är färdigt!  Troligtvis är jag väl typ råttfärgad. Eller gråhårig :P Man vet aldrig, pappa blev gråhårig runt 25. Ja, det lär jag inte få veta nu iallafall, för nu ska det färgas!
Imorse synade jag mina ögonbryn, det gör man ju ibland. Tycker jag ser ett å annat blont/grått hårstrå ibland, vet inte vilket utav det det är. Målar iallafall bort det illa kvickt! hehe...

Hoppas verkligen jag är kryare på lördag när det ska partas! Och Emmeli för bövölen hoppas VERKLIGEN att du är piggare som ska hålla i det! Jag kan ju parta även om jag är förkyld, det är värre när man är värd ju. Tycker alla blev förkylda den här veckan, konstigt. Värsta snorepedemin på jobbet med.

Skulle så gärna vilja ha pizza idag, är såååå sugen på det! Problemet är bara att jag knappt känner nån smak, så jag är rädd att bli besviken.. Hm, vi får se hur vi gör, orkar INTE laga mat idag iallafall!

Vintern är här!

Japp nu har vintern kommit som vi alla har undrat över, just när man slutat undrat :P Visst vore det skönt med vår, men det är väl optimistiskt att tro att den ska komma i mars tycker jag. Det brukar ju faktist snöa till och med i april. Så vi får allt vänta på våren ett tag till! Jag tycker faktist att snön kunde ligga lite nu, någon vecka iallafall. Känns så meningslöst med all snö och plogning och sen tinar det bort direkt. Kul för barnen också att få åka lite pulka.

Börjar på att bli förkyld. Igårkväll kände jag hur det började göra ont i halsen, första symptomet. Idag har jag börjat bli lite snuvig också, men är mest seg och mosig, sådär som man är innan det bryter ut ordentligt. Är väl så jävla typiskt att jag ska bli sjuk inför helgen, min första lediga helg på, jag vet inte när! Men så är du ju alltid. Men jag kurerar mig så gott jag kan nu med nässpray, panodil och fisherman´s friends! Ska nog ta och gå och lägga mig nu, ska ju jobba imorrn och jag känner mig INTE fräsch.
Natiinatti!

IKEA blev det

Japp det blev en tripp till IKEA, det var riktigt kul, trots slitenhet efter arbetsdag. Var beredd på världens kaos där eftersom det är röd dag och folk är lediga, men det var näst intill stendött, hur skönt som helst! Vi var inne på att köpa sängstomme och sängborden som vi velat ha i 100 år men aldrig köpt. Nu när vi fått våra nya madrasser känns det ju extra kul att göra det fint i sovrummet. Vi vill ju ha den typ vanligaste sängstommen som finns på IKEA, Malm i ek.
MALM Sängstomme
Men när vi kom till tag-själv-lagret insåg vi va stora paketena var och dom skulle aldrig gå in i våran lilla bil, haha! Vi hade verkligen inte en tanke på det innan och vi var helt inne på att köpa nu, så vi blev måttligt besvikna! =) Men vi kom hem med lite annat småkraffs, sånt som alltid slinker med. Så sängköpet får bli lite mer planerat, med ett släp bak på bilen och eventuell bärhjälp, hehe, så kan det gå!
Köpte flera glasburkar som jag har tänkt att ha mjöl, socker, havregryn och sånt i, istället för att ha det i påsarna i skafferiet. Känns roligare och fräschare att ha det i täta glasburkar, blir nog bra! Kanske ska ta tag i och fixa med det nu? Mmmm, kanske, måste känna efter om jag orkar ;)

Bloggdrog

Mina unika besökare har ökat för varje dag nu i några dagar. Rekord på rekord :P Troligtvis för att folk är påsklediga och inte har nått bättre för sig än att sitta vid datorn och röta, men jag kan ju inbilla mig att det är för att jag har ett sånt superintressant liv som är så kul att läsa om :P I alla fall så blir man lite taggad när man ser dettta, så man vill ju vara aktiv och skriva ofta för att få ännu mer läsare. Problemet är bara att jag har faktist inte ett superintressant liv och måste ibland tänka efter för att ha saker att skriva om, så som nu, när jag bara skriver utan att egentligen skriva om nått. Men nu skanske ytterligare nån mer hittar hit :P
Höhöh

Har jobbat idag, kom nyss hem. Vad ska hittas på idag då? Ingen aning faktist, K är ju ledig iallafall, så vi får se vad det blir. Han vill tydligen till IKEA. 

Missa inte Parlamentet ikväll, Björn Gustafsson är med! 


Grattis!

Måste bara säga grattis till min mamma som kammade hem 15 000 kr på BingoLotto ikväll! Jajamänsan, grattis, grattis! Hon fick fyra hörn, ringde in och var en person ifrån att komma fram för att ta en låda. Blev ingen låda, men 15 000 är inte fy skam!

Sitter just nu och lyssnar till mina grannar som sjunger kareoke. Vi har skrämmande lyhört och dom är INTE duktiga på att sjunga. :P Hoppas dom inte håller på alltför länge för Tina ska upp 05.00 imorrn. Ska nog krypa till sängs nu, hela min kropp ömmar, som alltid på bakfyllan. Två Panodil så är jag klubbad :P

Bakfull

Ja idag mår jag inte prima vill jag lova! Det blev utgång igår efter hockeyn, var på Blue moon bar med Tessan, det va kul. Träffade faktist mycke folk jag kände, det va himla kul, många som är hemma nu när det är påsk. Blev full som en kastrull och jag mår som jag förtjänar idag. Släpade mig iväg på en fika med Ida idag på förmiddagen innan jobbet, va jättekul att träffa henne men ruggigt jobbigt att va ute bland folk ;) Men jag får passa på när hon väl är hemma från Göteborg.

Måste bara säga igen att det var så himla kul att va på hockey igår, och jävla gött att Färjestad vann! Hurra! =)

FÄRJESTAD!

Färjestaaaaad tjalalalala, Fääääärjestaad, tjaaaaaaaaaaaalalalalala, Färjestad tjalalalala, Färjestad, TJAAAAAAAAAAAAAAAAALALALALALAAAAAAAAAAA!!!
Färjestad till semifinal, jajämensan, och vi var där och såg det!!!

Underbart.
Jag är full.


Mammas nya kök

Här kommer bilder på mammas efterlängtade nya kök! Tagna igår. Köket är inte helt färdigt än, det ska tapetseras också. Det syns runt fönstret att det saknas tapeter och jag har inte tagit kort på delen där bordet ska stå för där är det inte heller tapetserat. Men en aning skillnad va?
image156


image157

Gissa om mamma är i himmelriket just nu, hehe, hon står och beundrar och tittar, smeker bänkarna, suckar nöjt. Ja, köket är nästan det enda hon tänker på just nu :)


Mammas gamla kök

Måste bara visa en bild på hur mammas gamla kök såg ut innan det renoverades. Här har mamma stått ut i tio år och vi barn har tillbringat vår tonårstid i detta kök :)
En bild på det nya köket kommer imorrn.

image155


Hehe, nej det är inget skämt!


Middag å bio

Ja igår hade vi en mysig kväll. Först åkte jag och Kristopher ner till stan för att äta. Vi var inte sådär övervrålhungriga som man brukar vara så vi tyckte det kunde va lagom med någon pubrätt. Det fick bli Bishop´s. Gillar faktist det stället himla mycket, trots medelåldern på 50. Det är så himla mysigt att sitta där, verkligen engelsk pubkänsla. Så jag åt Bishops toast, skitgod toast med en liten oxfilébit och bearnaise, mmmmm..... Kristopher åt, som vanligt, hamburgare. Han drack rödvin och jag tog en öl. Det var himla gott och mysigt.
Sen bar det av till Filmstaden för möte med Emmeli och Kristian för att se på film. Vi var sugna på något roligt så det fick bli komedin "Meet the Spartans". Den va jättekul, men jag har ju inte sett nån av filmerna dom gjorde parido på, det var lite synd. Tror jag hade tyckt den var ännu roligare då. Men den var bra, parodifilmer går ju alltid hem!
Meet the Spartans

Imorrn blir det grejjer! Ska på hockey, jihoo! Emmeli ringde och kom med den briljanta idén och dom kämparna har jagat biljetter nu under förmiddagen, heja heja! Det var tydligen ingen lek att få tag på biljetter, så starkt jobbat Emmeli och Kristian! Det ska bli SKITKUL! Älskar att se Färjastad live, och speciellt nu när det är slutspel, gud va kul det ska bliiii! Ja, jag är exalterad. :P



I eftermiddag blir det påsklunch hos mamma, gud va gott! Får ta det idag istället för både jag och mamma jobbar sen under resten av påsk. Har ett litet problem dock, spisen och fläkten är inte insatt i mammas nya kök än, så det ska bli spännande att se hur vi ska tillaga maten :P Jaja, i värsta fall får vi väl äta hemma hos pappa på Lamberget :-D
Ska ta ett kort, förresten, för å visa mammas nya kök, det är skiiiitfint! (Visst låter jag äckligt glad och positiv idag? Allt är prima liv liksom :P)

Nya sängar!

Idag har vi äntligen fått våra nya sängar, dom är såå sköna! Så var vi på tippen med dom gamla å en massa annan skit, känns så gött att slänga saker! ;) Ut med det gamla å in med det nya. Annars har vi inte gjort så mycket idag, Kristopher och jag har vart lediga tillsammans idag (kors). Jag har bakat en liten kaka (två dagar på raken, är jag sjuk?). Nu ska jag och Kristopher snart ner till stan. Vi ska träffa Emmeli å Kristian och se på bio vid nio, då tänkte vi passa på att äta nått på stan innan, kan ju va lite mysigt.
Får vi se om sängarna är lika sköna att sova i en hel natt nu då, är ju alltid lite sådär med sängar man inte är van vid, men det blir nog bra.
Ett glas vin kanske?

Trött på fölk

Jag var faktist inte medveten om att folk är så jävla hysteriska inför påsk. Jag fick för mig förut att jag var lite sugen på vin, så jag ringde till syrran och hörde om hon kunde skjutsa mig till Bergvik. Det kunde hon för hon skulle handla lite också. Varken hon eller jag reflekterade över att hela Karlstad idag skulle påskhandla. Dumt av oss. Innan vi var färdiga på bolaget och Maxi var vi beredda att med glädje mörda alla i vår omgivning. Jag får alltid lite lätt panik när det är mycket folk, och som sagt hatar de flesta i min omgivning. Med all rätt också enligt mig själv, för det finns så mycket folk som är så jävla dumma i huvudet, ursäkta mig, men så är det. Och trafiken ska vi inte ens gå in på... Tur att jag var med Sofia, som är en av de mest lättretade människor jag känner, annars hade jag kännt mig så elak. I hennes sällskap känner man sig aldrig elak, för hon är alltid snäppet värre :P
Jag fick mitt vin iallafall.

Idag har jag, hör och höpna, BAKAT MATBRÖD. Japp, detta är ingen lögn, jag är helt ärlig. Vet faktist inte om jag gjort det förut, någonsin. Men idag fick jag ett baksug. Dom blev helt okej, nybakat bröd är ju alltid gott. Är fortarande inne lite på bakspåret, så det blir nog paj till middag idag. Köttfärspaj eller tacopaj, inte bestämt mig riktigt än. Typ samma sak, men ändå.
Annars händer det väl inte så mycket, var ute på prommis med mamma och Sofia under förmiddagen (å Ludde såklart) i det fina vädret. Idag har det varit sådär härligt vårigt igen, lite kallt, men det gör inget. Men var snön nödvändig? Jävla väder. Fast jag är inte inställd på våren än riktigt. Både under mars och april kan vad som helst hända så. Men visst vore det jävligt skönt, att kunna sitta mot en husvägg och sola, hänga undan vinterjackan och börja plantera blommor ute. Japp, längtar som fan. 

Sandra kom förbi spontant imorse på en kopp kaffe. Det var kul, inte ofta någon bara "tittar förbi" sådär, det var himla trevligt. Folk är så upptagna jämt nu förtiden och man tror att man stör så det är inte ofta man ses spontant. Det tycker jag det skulle bli ändring på. Det är ju jättetrevligt om någon bara "Tittar in på en kopp kaffe" i en halvtimme. Men, som sagt, man har aldrig tid, det är synd det.

Nej, jag kanske skulle sätta fart med den där pajen, Krsitopher kommer snart hem nu.


Shakie Shakie!

Måste säga att MatTina är en jävel på att dansa! Heja, heja! Åh vad sugen jag blev på att dansa bugg när jag såg henne fara runt på golvet! Gud va kul det är! Funderar starkt på att börja en buggkurs eller nått framöver här. Vore jävligt roligt alltså. Dansade ju ganska länge när jag var liten, så man kan ju grunderna :P Mmmm, det tål att tänkas på..


Har jobbat ikväll, lungt å skönt var det.
Mamma och jag ska åka på spa och nu är det bokat och klart! Den 9 April blir det en natt på Quality Spa & Resort i Strömstad, ska bli mycket skönt! Jättefint spa!
Mjaa, annars inget nytt, ska nog göra mig lite välling innan Let´s Dance börjar igen, kanske gnugga av mig sminket också. Jobbar imorrn bitti igen.

Borderline

Okej, jag har nog Borderline sjukdom eller nått, antingen är allt botten, eller så är allt toppen. :P Nej inte riktigt, men ändå. Igår var jag extremt depp när jag skrev att jag skulle lägga ner bloggen. Men idag är jag inte extremt depp och då är det ganska roligt att skriva :P Men det är väl lite det en blogg är till för, att skriva vad man känner just för stunden, eller? En dagbok, utan hänglås. ;) Men ibland önskade jag att det fanns hänglås på bloggen med. Så man får skriva av sig ordentligt om sånt man inte vill dela med alla. Fast det är klart; man kan ju faktist skriva utan att publicera, så det går ju :P Nu bara svamlar jag. Dit jag ville komma var iallafall att jag inte ska lägga ner bloggen, jag tar nog inte ens en paus :P Hehe, Bordeline som sagt. Spännande störning förresten, Bordeline.

Lider av diverse krämpor just nu, så det är väl inte riktigt tipptopp, men. Har fått sånt jävla besvär med magkatarren, känns som hela magen ska sprängas på mig stundtals. Som inatt tex, sov två timmar, så det är konstigt att jag är vaken än. Men jag känner mig faktist inte så trött som jag borde. Japp, två timmar var ingen överdrift, 03 inatt tittade jag på klockan sista gången innan jag somnade. Klockan ringde 05.00.
Imorrn ska jag jobba en delad tur så jag är korkad som sitter här. Ska gå och lägga mig nu.

Är faktist glad att datorn är tillbaka och på plats. Har tillbringat några timmar här idag :) Då förstår ni ju att tillslut går det inte att låta bli att skriva på bloggen. "Sluta blogga" HA! Jag är rolig ja...

Tråkigt

Det är bara så att det händer aldrig något kul längre. Jag har verkligen inget flyt det är bara så.. Kommer nog inte skriva på länge, trots att vi får skärmen tillbaka idag. Lagom till man inte vill ha den längre. Också typiskt. Får se om jag lägger ner bloggen, eller om jag bara tar en paus, men just nu har jag inget sug för att skriva. Ni som känner mig vet varför.

Förresten...

Skärmen är inte klar ÄN! Fick ett meddelande (INTE oväntat) att den var vidareskickad till en specialverkstad och det skulle ta längre tid. Varför är det alltid så? Alltid är det något konstigt fel som bara kan lagas utav en specialverkstad. Dom kan lika gärna skicka grejorna till den där specialverkstaden direkt tycker jag, för det blir ju jämt så. Och jag LOVAR att det kommer sluta med att vi får ett meddelande att felet inte gick att laga så vi får en ny på försäkringen istället. Så mycket besvär, varför får man bara inte en ny skärm direkt, kostar typ 1000 spänn, måste va billigare än att skicka den runt halva Sverige?! Måste va lättare för både dom och oss...


Full fart

Jaa ni, nu är vi i full gång med att riva och bygga kök! I helgen åkte hela köket ut ur fönstret och det gick med en himla fart! Alla skåp, bänkar och golvmattan var ute på en timme! Gick fort som busen. Skåpen är ihopbyggda och står bara och väntar på att bli upphängda. Idag är golvet lagt och taket uppsatt, blir jättefint! Så nu är Kristopher i full gång med att måla taket, medan jag sitter här och latar mig :P Men jag ska snart göra lite nytta, ska ut med Ludde en sväng. Mamma och pappa fick kasta sig till IKEA för det var nått dom fick för sig at dom var tvygna att ha, som dom inte hade tänkt på innan.

Annars har jag mest jobbat, som vanligt. I lördags var jag hos Carros pojkvän på lite fest. Det var trevligt, vi såg på Melodifestivalen och sen åkte Sing Star fram. Gissa om jag rockade?! Det var så jävla kul och jag spöade skiten ur min motståndare! :P Hehe... Kul att träffa Carros kille också, en mycket trevlig kille!
Sing Star var som sagt en riktig höjdare och alla borde testa det =) Alla som tycker det är kul att sjunga iallafall, jag skulle kunna ägna kväll efter kväll med det där :P

Annars letar vi mest efter lägenhet, varför finns det så dåligt!!?? Så tölit när man verkligen vill flytta NU! Men det är väl så, om vi lägger ner letandet så har vi säkert större chans att hitta nått, det är så typiskt.

Imorrn är jag ledig, men då ska jag ägna mig åt mormor (ge mig styrka). Jag ska med henne till sjukhuset, till röntgen och sen ville hon på stan för att hitta ett par nya skor. Hoppas bara hon inte får nått hysteriskt utbrott mitt i Duvanhuset. Hon har en förmåga att göra så nämligen, dra till sig uppmärksamhet. Nej usch va dum jag är nu som säger så, men tyvärr är det sant. Det är sannerligen inte lätt att bli gammal.
Sen blir det tvättstugan som gäller imorgon. Tänkte försöka rensa ur våra garderober imorrn med, det vore så himla skönt! Hoppas jag verligen känner för det imorrn, så som jag känner för det idag! Bara få undan en massa kläder som vi aldrig använder som tar massa plats. Det är så befriande att rensa! ;) Det ser ut som skit i våra garderober just nu!

Nej nu väntar hunden på mig!

RSS 2.0