Sorry

Dålig uppdatering på senaste tiden, men det finns skäl till det. Känner mig inte så upplagd att skriva just nu, så vi får se när jag kommer igång igen, men det blir nog snart!

Magnus Betnér

Jaa igår va vi på ståupp med Magnus Betnér, det va skitkul! Aningen för långt måste jag säga, man blev väldigt trött där man satt och det blev bitvis lite halvsegt. Men i det stora hela var det skitkul, skratta så jag grät emellanåt. Kristoffer Appelqvist (eller är det Appelgren?) var med som typ uppvärmare och han var lika rolig han. 
Han är ju så jävla arg och bitter, Magnus Betnér, och ibland blir man nästan förskräckt över vissa saker han kläcker ur sig, men det är ju sån han är och därför han är så jävla bra.
Efteråt var vi alla rätt sletna, det höll ju på till halv tolv, så vi åkte direkt hem till sängen allihopa.

Nu blir det en sväng till IKEA med systeryster!

SNÖ!!??

Men va fan, det snöar ute! Nej, nu fattar jag ingenting, blir rädd på riktigt... Var det inte 25 grader och sol, gick att bada i Sundstatjärn för en vecka sen??!!
Vad är det som händer egentligen?

Jag bara roar mig

Jaa igår var det fest igen. Har haft en jävligt intensiv vecka kan jag säga och det känns nu också vill jag lova. Fredag, lördag, onsdag, fredag fest, ujujuj.. Men alla tillfällen har ju varit inplanerade sen ett tag tillbaka, så det har ju inte bara vart och ställt in heller. Sen var det ju tokigt att allt kom på en gång. Men jag har haft jävligt roligt iallafall =)
Igår var det iallafall Sofias födelsedagsfest som gick av stapeln. Vi förfestade hemma hos henne och sen drog vi till Ankan. Det var jävligt roligt måste jag säga, bra musik på dansgolvet där för en gångs skull. Annars brukar det ju vara live-bandet som räddar Ankan på fredagar (dom var också bra) men nu var det röj på dansgolvet också, mycket kul! Träffade även Sandra därinne, vi satt å tjöta i slutet. När det stängde tog vi en burgare på BK sen var det sängen som ropade!
Är inte speciellt bakfull idag, mest lite trött och seg. Värre var det i torsdags, fy bövelen! Det blev ingen lägenhetsvisning, för övrigt. Vi var alldeles för sega och det kändes ändå onödigt när vi visste att vi inte skulle ha den.

Idag blir det mer nöjen! Herregud :-D Idag ska vi på Magnus Betnér på Scalateatern, äntligen! Det har jag längtat efter hur länge som helst nu, bokade ju biljetterna vid jul redan. Hoppas det blir bra!

Så, vila för man väl göra i ett annat liv, nu kör vi! (Börjar bli sleten, som sagt, hehe)


Ryggläge

Jaa idag har det inte gått måna knop, och jag har inga planer på att det ska gå några fler heller. Var ute igår med Marie. En askul kväll måste jag säga! Först var vi hemma hos Marie, hon å jag, sen drog vi till Harrys. Va inte alls mycket folk på Harrys men jag tyckte det var jäkligt kul ändå, vi dansade och röjde!
Idag är jag sjukt sleten, har precis sovit en stund innan jag släpade mig till datorn. Denna dagen går endast ut på att överleva bakfyllan, med hjälp av pizza och cola. Som sagt, ryggläge hela dan.

Nej, jag och K ska faktist iväg om en timme och titta på en lägenhet (känns jävligt onödigt just nu men) på Orrholmen. Det är  ingen vi ska ha, den är alldeles för stor och alldeles för dyr, dessutom hyreslägenhet, KBAB. Ska mest kolla för att det var en kul grej, vi fick ett erbjudande om den nämligen. Men just nu känns det inte som en kul grej när jag är så sliten, mer en jobbig grej =/ Jaja, vi får se hur det blir, K ligger också och sover i soffan nu. Inge heta idag =)

Shoppat elektronik

Jaa igår brände vi pengar minsann! K har ju tjatat om en platt-tv ett bra tag nu och igår hade jag en svag dag så jag kände väl också att det var dags! Ville ju ha en ny kamera också, eftersom den pajjade i helgen, så då tänkte jag att det var lika bra att ta allt på samma gång. Som att dra av ett plåster, snabbt så att det blir gjort. Hmm... Ja men när vi kommer till Elgiganten så ser jag ju väggen med mobiler också, börjar dreggla :P Jag har ju haft en stenålderstelefon nu i ett halvår, sen den andra gick sönder, så då blev jag mer sugen på en telefon än en kamera. Jag tänkte ju som så att det finns ju en kamera i telefonen som ine är helt dum, så då kan man ju lika gärna vänta med kameran. Så det blev faktist en telefon till Tina istället, jag är sååå lycklig. Och Kristopher fick den tv han har velat ha länge, den låg ute på annons på Elgiganten nu, så vi slog till! Känns rätt bra faktist, gött med en rejäl tv. Men det bästa av allt med tv-köpet är ju ändå att vi ställde in den gamla tv:n i sovrummet, där vi hade en 14tummare innan. Igår kväll SÅG man faktist texten när man låg i sängen och tittade! Helt underbart :-D

Men telefonen är ännu roligare, som sagt hade jag en stenålder innan, så nu tycker jag att jag ör AScool som kan lyssna på mp3 och RADIO, och jag kan ta bra kort med den också! Helt otroligt, jag lyssnar på den just nu =) hehe.


Helt okej bild med mobilen, Ludde är supertrött =)
image31



Våran nya tv (tror jag) Det var iaf en Panasonic 37tums plasma-tv

Panasonic 42" Plasma
Och min underbara telefon =) SonyEricsson K660i


The Simpson family!

Haha, har hittat en skitkul sida på internet där man kan ladda upp bilder på sig själv, så gör dom om en till en Simpson-figur! Blev inte särskilt likt, men ändå jävligt roligt måste jag säga, så här har ni familjen Larsson/Simpson! =)

Jag och Kristopher
327175-31327175-26

Mamma och pappa (mamma ser ut som typ 5 år :P)
327175-27327175-23

Sofia och Peter
327175-29327175-28

Stefan och Anneli och Elvin
327175-30327175-24327175-25

Hihi, lite kul eller hur? Som sagt inte speicellt likt, men man kan ändå se vissa drag på några från de korten vi valde.

Sidan heter simpsonizeme.com

Kanonhelg!

Jaa kära nån vilken helg jag har haft! I fredgas var vi bjudna hem till Carro och Per på grillning å vin. Maten var skitgod såklart och vinet var inte dumt det heller!  Senare på kvällen tittade Marie och Fredrik förbi också och vi hade verkligen askul hela kvällen. Det var en sån kväll som man inte ville skulle ta slut och det var så himla kul att alla sex kom skitbra överens! Vi sjöng och skrålade och Per spelade gitarr, sen blev det även lite Singstar. Mycket lyckad kväll, men den slutade med att alla var klapp kanon dyngraka och vi vinglade väl hemmåt vid tvåtiden.

Lördagen var då ingen lek när jag vaknade. Skallebeng så det stod härliga till, ajaj vad bakfull! Och då visste jag att jag skulle ut på kvällen igen, nej herregud det går aldrig kände jag. Emmeli ringde vid halv tolv för vi hade pratat på att ses. Hon sa att dom skulle va på Sundstatjärn och sola. Nej, nej kände jag i den stunden, jag dör om jag får sol på mig, är alldeles för dålig! Sen ryckte jag upp mig och glad är jag för det! Mådde mycket bättre när jag kom ut i friska luften och det var jätteskönt och trevligt att sitta där med brudarna.

Senare på kvällen kände jag dock att det skulle bli mycket svårt att dra i sig vin igen, kände mig INTE hundra. Men men det var bara att bita ihop och köra på! Men när jag väl kom till Helen och vi korkade upp så var det fan riktigt gott. Vi hade skitkul, snackade om jobbet å allt mellan himel å jord. Även här blev det lite Singstar, höhö. Hade bilder från hela helgen på min kamera, men den tappade jag i backen igårkväll så det blev kapputt... Så en ny kamera behöver inhandlas, ajaj!
Vi gick iallafall till Nöjes, det var kul, men jag tror nog att det är BMB som gäller nu.. Kände mig nästan lite gammal å det var inte många där jag kände igen.
Hände en liten insident på natten sen. Vi gick in till stan när det stängde för att käka på BK. Helen klagade på att hon var så himla hungrig å att hon skulle äta som en häst, hade blodsockerfall osv. När vi sen står inne på BK känner hon plötsligt att hon börjar må jättedåligt, måste ut därifrån, så hon ville att jag skulle beställa mat åt henne. Jag tittar efter henne å ser att hon nästan faller ihop, men går några steg till. Jag går ur kön för att följa henne och precis vid dörren så bara faller hon ihop, svimmar och slår huvudet i backen, jätteotäckt. Inga vakter fanns det i närheten och ingen hjälper mig, alla bara står och glor med öppen mun. Jag ropar å ruskar, Helen reagerar inte så jag börjar leta puls å grejer på henne, herregud. Jag skriker lätt hysteriskt "hjälp!" "finns det inga vakter, kan nån hämta någon!?" Då kommer en civilpolis som säger att vi ska lägga henne i framstupa sidoläge, sen ropar han på henne för att se om hon reagerar nu å då fick vi kontakt med henne. Det kommer två till poliser som hjälper henne upp och följer henne till deras bil så hon får sitta, vi köper dricka och choklad till henne, om det var blodsockret. Himla otäckt var det, speciellt efteråt. När hon låg där så kände jag mig relativt lugn, jag var bara fokuserad på om hon levde och att vi behövde hjälp. När hon vakna, då kom min chock, började skaka och nästan lipa. Ja det var ett dramatiskt slut på en utekväll, men hon mådde okej sen iallafall, jag följde med henne hem och sov hos henne tills hennes kille kom hem som jobbade natt. Poliserna körde oss hem och dom var supertrevliga och jättebra på alla sätt och vis!
Vi hade, förutom den incidenten, en skitkul kväll tycker jag, och jag hoppas vi kan göra om det framöver =)

Idag har jag varit sliten efter en hård helg =) Har fan ont i hela kroppen. Vart på kalas hos Sofia som fyller 21 år idag, grattis grattis! Bjöds på mycket godsaker och tårta, hon är en jävel på att baka!
Annars har det vart lugnt, läst Linda Rosings bok "Den nakna sanningen", inte så värst bra, hon skrev rätt dåligt tycker jag. Graafs bok var tusen gånger bättre.

Herregud vilket lång inlägg det blev, någon som orkar läsa allt detta? =)
Gonatt!

Full fart!

Jaa nu tycker jag att jag har haft häcken full i några dagar måste jag säga, gjort en hel del skoj! I tisdags blev jag och K sugna på att bege oss ut i den härliga sommarkvällen, så vi gick till Vedugnen, käkade mat och drack ett par öl, det var hur gött som helst! Varm och skön kväll så vi satt på uteserveringen, snackade skit och tittade på folk =)

Igår var jag och hälsade på Jolie på Långtäppan. Himla mysigt område måste jag säga och en jättefin lägenhet hade hon. Det var kul att se hur dom har det =) Och Gabriel var minst lika söt som sist! Vi hade jättetrevligt på balkongen där och jag hoppas vi kan ses snart igen. Jolie: Marita hälsade tillbaka så mycket till dig och pratade så himla gott om dig, hur hon saknade dig ;)
Efter besöket hos Jolie var jag tvungen att passa Ludde. Det är folk hemma hos mamma nu och byter ut alla fönster, så det fick bli lite extra lång pass igår, eftersom dom håller på att springa in och ut hela tiden. Då är det inte så bra att Ludde är hemma själv, han kanske smiter ;) Men det var rätt skönt att passa honom, det går ju an nu när vädret är kanon, låg och solade i trädgården. Han är dessutom inge pigg på att gå nu när det är så varmt, det tycker han är jättejobbigt. Han vill bara ligga i skuggan i trädgården, och det gör inte mig något :P

Idag har jag jobbat och efter jobbet mötte jag Pia på en fika på Café August. Mycket socialt den här veckan =) Fika och fika, jag som inte ska äta sånt! Men det är väl så det är, trevligt är det i alllafall! Sen har jag legat och slappat i solen på trädgården tills nu, fan va skönt det är med solen och värmen! Jag älskar det!
Ska väl snart ställa mig i grytorna, men jag vet inte vad jag är sugen på... Vi får se vad jag kastar ihop!
Imorrn blir det mer socialt, då ska K och jag grilla med Carro och Per. Grillat å vin! Jag är ledig hela helgen =)

Trött

Ytterligare en fin dag. Men idag har jag varit så jävla sleten. Har tvättstugan idag så jag har grejat lite med det, plockat lite här hemma. Sen åkte jag till mamma för att få sitta ute och sola. Va inte jättemycket sol när jag kom dit, molnen hopade sig, men det var varmt och skönt så man kunde sitta ute iallafall. Vi köpte en sallad från Rimini som vi smaskade i oss. Sen somnade jag i solstolen och nu har jag pallrat mig hem igen, astrött. Man har väl såna dagar, när man inte alls orkar nånting nästan, och idag är en sån dag för mig. Så kvällen blir nog bara slappa i soffan skulle jag tro.
Men nu när jag är hemma i lägenheten igen, DÅ är det klarblå himmel. Så himla typiskt. Man vill ju inte sitta inne när solen skiner, är nästan stressande. Men idag skiter jag i det, nu har jag iallafall varit ute några timmar.

Annars har jag inga nyheter, har jobbat i fem dagar så helgen har vart coolugn. Inhandlade lite kläder i går under rasten av min delade tur, bla två shorts och två långa tröjor/klänningar med kort ärm.

Grillat igen :P

Jaa igår blev det grillat igen. Hela familjen hemma hos mamma och pappa, farmor va också med. Inget vidare grillväder, men det gick bra att sitta inne också. Blev lite valborgsfirande i efterhand. Gott som fan var det, som alltid.



Annars, inget nytt, jag jobbar igen som sagt. När man jobbar så gör man inte så värst mycket mer än jobbar tycker jag, blir inte så mycket skrivande då. Idag är dessutom fantasin i bott :P Ska försöka hinna ner på stan en sväng innan jobbet idag också, så jag får väl sätta fart!

Lägger in en bild på gravida Sofia för den som är nyfiken hur hon ser ut nu för tiden :P
327175-18

RSS 2.0