Målare & Pepparspray

Jaha nu har man fått skäll och hot av Sofia igen att jag är för dålig på att skriva och att hon snart slutar läsa min blogg. MOAHAHAHA; det tror jag inte ett skit på, du har inge bättre för dig om dagarna ändå just nu! :P Jag tappar visst inte besökare heller, trots att jag e så dålig på att skriva, ni väntar tålmodigt på att få höra om mina otroligt  spännande upptåg! :P Hehe... Men det är det som är grejen, jag har inget spännande för mig. Inget alls faktist, jag har bara jobbat. Eller i torsdags var jag i och för sig på IKEA och handlade lite småskit, ett överkast, kuddar, galgar och en ställning med trådbackar som jag ska ha i garderoben.
I fredags jobbade jag kvällen, kom hem vid 22 och somnade inom 20 minuter. I lördags jobbade jag också kvällen och idag har jag jobbat, kom nyss hem till mamma där jag nu sitter och skriver. Passar Ludde. Så innehållsrik har min helg varit! :D

Vi har raggat målare som kan fixa mitt rum. Vi har insett att det får va värt att betala lite så det blir riktigt gjort, för väggarna är verkligen för jävla fula! Går lixom inte bara att måla, är ju en hel del jobb. Och då betalar jag hellre lite så det blir riktigt fint, plus att mamma och pappa slipper slita ihjäl sig. Det får det vara värt och det behöver ju inte bli superdyrt när någon gör det "privat" (låter finare än svart va? :P) Det går dessutom fort som busen när nån kunnig gör det. Några dagar, istället för att vi ska hålla på och dola med det där i flera veckor! Nu har mamma iallafall hittat en målare som kan tänkas ställa upp, hurra!! Så mamma ska prata med honom idag, så ska han komma och titta till veckan. Längtar såååå mycket efter nya fina väggar!! Jag trivs jättebra med lägenheten nu, men sen när väggarna blir klara och man kan sätta upp tavlor och hyllor då kommer det bli super!

Carro skickade sms idag, stackarn. Hon hade vart ute igår och efter krogen såg hon en utländsk kille som misshandlade en dyngrak kille, som inte hade en chans att försvara sig. Han bara matade slag tydligen. Carro blev frustrerad och sa till honom att lugna ner sig. Då flyger en tjej på Carro från ingenstans, skriker till henne att hon inte ska lägga sig i, och sprutar pepparspray i ögonen på henne. Fint... Så det var ambulans till akuten som gällde för Carro inatt, värre smärta har hon aldrig vart med om sa hon. Jävla brudjävel! Bara hoppas på att Carro får ett ordentligt fint skadestånd nu, för anmäla skulle hon naurligtvis. Vad är det med folk? Ärligt? Jag blir så trött, förstår inte hur dom orkar.
Hon mådde rätt bra nu, Carro, iaf, hade lite ont och var svullen i ögonen men det är nog ingen sörre fara, tack och lov.

Nu är jag ledig i två dagar,  kanske får bli en pizza ikväll då, eller nån annan smarrigt köpemat? =)

Surströmming

Jaa, idag hade vi vår årliga surströmmingsträff med familjen Larsson. Jag, mamma, pappa, Stefan, Anneli, Elvin, Inger; Olle och Anders var hemma hos farmor som ställde till med surströmmingskalas! Såååå gött var det! Sofia och Peter var inte bjudna för dom äter inte surströmming :P Stefan äter inte heller, så han var inte heller bjuden, men bjöd in sig själv. :P Hahah!
Surströmming blir verkligen godare och godare för varje år som går. Okej, lukten är faktist inte att leka med, men man känner den ju bara en kort stund, sen vänjer man ju sig.
Till och med lille Elvin smakade på surströmming, haha! Jag vet inte vad han tyckte, han såg lite fundersam ut, som om han inte riktigt kunde bestämma sig, men han grimasera inte iallafall.

Har ni aldrig hört på törr humor förut så kommer ni få höra det nu! Tagit lite dåliga historier från en dassbok, jag tycker det är huuur kul som hellst! Historier utan poäng, så klockrent!

"Det var två älgar som satt i en tall och dinglade med klövarna. Då kom det en ubåt och landade i en tall brevid, varpå den ena älgen säger till den andre: -Han bor nog där!"

"Det var en gång två sköldpaddor som var ute och sprang, då sa den ena sköldpaddan till den andra:
- Kör du med I-Pod?
- Ja vadå? Är det mitt fel eller?"

"Två älgar var ute och flög, då sa den ena:
- Älgar kan väl inte flyga?
- Nej, men jag har röda kalsonger"

"Vad är det för skillnad på en häst?
Alla ben är lika långa, särskilt det högra"

"Vad får man om man korsar en cykel med en bil?
En cykel-bil"

" Det var två älgar som var ute och flög. Då sa den ena:
- Du har en bulle i ögat!
-Va? svarade den andra
-Du har en bulle i ögat!
- Va?
-Du har en bulle i ögat!
- Va? Jag hör inte för jag har en bulle i ögat!"

MOOOAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Visst är det sjukt bra skämt!? Eller nej, inte bra, som är sämst, men därför är dom så roliga! Den sista är bäst, med bullen i ögat, haha!! Jag får fan magrutor av dom här skämten och dom är lika roliga varje gång jag läser dom! Så törr e jag! Men det var det väl ingen som inte redan visste? :P

Kort från 25årsfesten

Blev inte så  många bra bilder, blev mörkt fort oh vi var ute hela kvällen, men några bilder blev det iaf! =)











Och så kvällen höjdpunkt! Ni kommer nu få se den absolut fulaste grimas jag någonsin har sett! Haha, jag skrattar lika mycket varje gång jag tittar på söta Petra. Måste visa en förebild först för hon är ju så söt, men ack så ful hon blir! :D

Vanlig Petra, till vänster


UGLY PETRA!! HAHAHA, den är såååå fin! :D


Söt va?

Men skandal, jag hade inga kort på födelsedagsbarnet! Å inga på mig själv heller. Men men, det var en kul kväll iallafall, och visst är väl Petra en riktig sötnos på sista bilden? =)

25årsfest

Jaha, nu har jag varit ledig i tre dagar, har vart hur gött som helst! Torsdagskvällen tillbringade jag hos mamma för jag passade Ludde. Skulle även passa honom på fredag morgon så jag sov över. Hyrde film, köpte pizza och moffade ner mig i soffan!
Har vart en hård helg nu (igen :P) Fest två dagar på raken. I fredgas var jag och Petra på ankan. Det var väl sådär medelkul, helt okej.
Igår gick ju Carros 25åsfest utav stapel! Och så tur vi hade med vädret! Passade ju perfekt eftersom vi var ute med partytält och det skulle badas pool och leka lekar :) Dom bjöd på jättegod mat, vi lyssna på musik, lekte lekar och hade det gött. Badet blev inte förrän på natten, men guuud va skönt det var när det var lite kyligt i luften och det var 28 grader i poolen! Inte dumt! En rolig fest var det iallafall.
Så idag är jag rätt sleten kan jag säga! Inte gjort många knop idag inte! =) Slappat framför tv:n och bara plockat lite här hemma. Imorrn är det jobb igen, fan va lediga dagar går fort! Men det är ju så det är!
Ska lägga upp lite bilder från festen, men det gör jag inte nu! =)

Dagarna som gått

Fick lite klagomål från syrran att jag e för dålig på att skriva. Är beredd att hålla med, jag glömmer fan bort, även fast jag sitter vid datorn mest hela tiden när jag e hemma. Så nu får jag väl skriva några rader trots att jag inte har så mycket att berätta ;)

Va hemma hos Emmeli och Kristian för första gången igår och tittade på deras lägenhet, sååå fint! Jättemysig lägenhet och mycket hade dom hunnit med tycker jag. Sen följde dom med hem till mig och tittade på min lägenet =) Rundtur blev de. Fick träffa Elina också för första gången på typ ett halvår eller nått! Var skitlängesen jag såg henne, sötare än någonsin! =) Å hon va så goo, så jag var nära att äta upp henne faktist! Charmtroll.

Idag var jag ute på en kvällsprommis med Petra, det var hur gött som helst! Så skönt väder ikväll, blev väl 45 minuter ungefär. Gick förbi Therese så jag fick se hennes lilla Isabelle, som är ca tre månader, å guuud va liten! Skitsöt unge det med =) Jaja, alla bebisar är väl söta iochförsig hehe... Tänk va liten man ska tycka att lilla systerbarnet är när den kommer! =) Nu var det ju ett tag sen man såg en nyfödd, man glömmer fort vad små dom är! Ska bli kul, det är ju dags nu snart! Kläm ut ungen nu Sofia! :D

Annars har jag inte gjort så mycket mer än å jobba i veckan. Har blitt bättre på jobbet nu iallfall, om man nu vågar säga så! Lite lugnare, och den vanliga personalen börjar komma tillbaka.
Har målat färdigt alla hyllor på toan nu också =) En hylla är omålad, men den ska bort har jag tänkt. Nu vill jag ta tag i väggarna! Ska försöka hinna köpa spackel å lite grejer på fredag så jag kan börja så smått att fixa lite.

Annars sitter jag här och ugglar och lyssnar på musik. Är inne i en ballad/hårdrocksperiod, haha, lite kontrast! Varierar Mariah Carey och Celine Dion med Metallica och Guns´n Roses :P Bra som fan! Men storköraren som går nu är "I just called to say I loveyou" med Stevie Wonder, åååå sååå bra! Den går på högvarv nu på Ulvsbygatan 3b =)

Nu blir det bädden!

Västkusten

Jaha, då är man hemma igen då. Har haft några underbara dagar på kusten med familjen. Hade verkligen tur med vädret, det var strålande väder både fredag och lördag, så vi har solat, badat och glidit runt och haft det skitgött. Vi hann med både Smögen, Lysekil och Fjällbacka, åkte runt lite ;)

















Sista sommardagarna antar jag :) Men gött var det!

Egentid

Jaa idag har jag vart med mig själv hela dan. Jag har städat lite, målat lite, handlat och vart hos mamma en sväng å vattnat hennes blommor. Målat hyllor på toaletten, har lite för å efterbilder, hehe. Lite halvtaskig kvalité men.. Blev finare med vitt tycker jag :)

FÖRE


EFTER


Fick ju färg i håret, klumpig som jag e, men fick ett tips av en smart typ att ha keps på mig. Hitta dock ingen keps, men ett hårband funkade ju utmärkt :D



MÅLARMONSTRET!! :P


Hehe.. :P
Ikväll blir det bio med Petra, vi ska gå på den nya Batmanfilmen. Va typ 100 år sen jag var på bio så det ska bli lite kul :D
Imorrn drar jag till västkusten! Ska tillbringa helgen där med la familia, ska bli gött att komma bort på lite minisemester!

Måndagsklubben

Sååå dålig är jag på att skriva! Sorry.. Sitter och muppar framför datorn, kollar facebook och karlstadbo, men glömmer bloggen! Ajaj! What´s new? Jag har jobbat hela helgen, vart kort med personal som vanligt, men det har gått bra iallafall, bra tjejer jag jobbade med. Nu är det sista veckan, sen kommer all ordinarie personal tillbaka, wihooo! :D Nu vet vi också vilka som ska gå för Lisa och Helen till hösten, det blir Anso och Jenny, vilket är mycket bra tycker jag! Så det känns bra, hoppas det kan bli lite ordning på Lanternan ;)

Blev en spontanutgång igår, måndag lixom. Är tydligen nått som heter måndagsklubben på Arena på måndagar under sommaren, sista igår, så vi fick för oss att det kan bli kul! Det var inte kul. Men men, vi hade trevligt innan, jag, Petra och Carro när vi satt hemma hos mig. Var superlitefolk ute och jag blev lite för full för att det skulle va kul (återigen). Kan fan inte dricka vin heller ju, jag får hålla mig endbart till öl i fortsättningen, det blir jag aldrig för full på, å inte så värst bakfull heller. Har vart sjukt bakfull idag, legat i soffan hela dagen, hyrde en film och tryckte en kebabtallrik. Funderar på att gå ner med filmen och hyra en ny till ikväll kanske.. Så idag har det inte vart många knop! Eller inga alls rättare sagt.. Men det e skönt de, jag är dessutom ledig imorgon också så då hinner jag ju göra nått mer än slappa bort min ledighet :)

Mitt nya hem

Fan jag tror jag har löst mitt mobilproblem! Bytte memorystick idag till ett med större minne och nu verkar media funka igen. Kan det ha vart så enkelt?? Jaja, jag är glad iaf =) Så nu tänkte jag lägga upp lite bilder på min lägenhet. Det är lite rörigt än och mycket som är provisoriskt men ändå. Så här har ni min lilla lya på ynka 33 kvm. Men jag gillert! =)

Soffdelen =)


MYCKET provisorisk tv del... Mammas tv bänk


Data, byrå och säng


Det fina lilla köket. Lite rörigt nu dock..


Jaa, rummet, det enda jag har =)


Garderoberna i hallen. Utgång till höger, toalett till vänster


Åsså toan =)


Jaa så här bor jag nu mera, det är inte stort som sagt, men jag tycker det är supermysigt! Det blir ännu bättre när jag får nya tapeter å kan sätta upp saker på väggarna ;)

Mår bättre nu också, känns bra. Känns mindre bra att jag ska jobba i helgen, men så är det. Går ut stenhårt imorrn med en delad tur, ajaj! Hoppas verkligen det känns bra att jobba imorrn! Jobbar iallafall med Anso, det är mycket bra :D

 

Utsliten

Ojoj, lite uppdatering nu känner jag. Har haft det rätt körigt dom senaste dagarna och är för övrigt helt slutkörd också. I söndags gick iaf det sista lasset till Ulvsbygatan så numera bor jag här! =) Sovit två nätter här nu och det har gått ganska bra. Lite svårt att somna i sängen, för jag har inte kunnat se tv:n därifrån så det har slutat med att jag gått å lagt mig i soffan och somnat där. Har lite svårt att somna när det är helt tyst, mörkt och jag är helt själv. Men idag har jag köpt ben till sängen, så nu ser jag tv:n från sängen =)
Packar upp så gott jag orkar, men har mycket kvar. Har ju gått och blivit sjuk eller nått med. Är yr, matt och mår illa emellanåt så idag hade jag tid på gripen. Såg inget konstigt på undersökning och prover, men läkaren trodde att jag var utsliten och att jag kunde ha nått virus i kroppen. Ska va hemma å vila i veckan och käka panodil. Utsliten är jag kan jag lova, har aldrig vart så här trött och slut. Förut kunde jag nästan håna dom som kallade sig ha "gått in i väggen" men nu börjar jag förstå vad som menas med det. Att vara trött jämt och så gärna vilja göra saker, men orkar verkligen inte! Det är extremt enerverande! Jag vill bara sova. Sova, sova, sova, orkar inte mycket annat. När jag sovit känner jag att "nu är jag nog pigg igen!" Går upp och börjar greja, tar inte lång tid sen orkar jag inte mer, fy fan va tölit det är! Men jobbet har tagit allt ifrån mig den här sommaren, kan inte beskriva hur vi faktist har haft det. Och nu får dom börja plocka personal från olika våningar till oss, för nästintill hela våran personalstyrka är hemma och är sjuka. Aldrig vart med om dess like!
Två veckor kvar, sen kommer all ordinarie personal tillbaka, tack gode gud! Å bara jag blir pigg igen! Vill bli pigg nu! Har så mycket jag vill göra med lägenheten å allt!
Nej nu ska jag återgå till min numera vanliga ställning, liggandes i soffan med täcke och kudde, titta på tv. Gud va skönt det ska bli! Fast ändå inte.. :/

Flytten är igång!

Jaaa idag gick de första lasset till ulvsbygatan! Flyttat lite småsaker bara och rensat ur vinden på sunnegatan. Så nu tror jag att allt ska vara färdigt där iallafall.
Tog en tripp till IKEA också och shoppade loss. Mest kökssaker, men även nån matta, lampa och lite kraffs. Fortfarande svårt att veta vad jag ska köpa för byrå, tv-möbel och så, får vänta tills mina saker är inne i lägenheten på plats.
Måste tapetsera om också, men det får vi ta sen. Får bli en helt ny renoverinstapet, eller vad det heter, dyrt, men det får jag ta. Väggarna är så håliga och jag lägger hellre pengar på det än att riva, spackla och slipa hela väggarna. Det går nästan inte det när man har möbler i rummet!
Så imorrn blir det väl mer flytta utav småsaker, sånt jag kan bära själv.
Ujuj vad svettigt det har vart idag! Men imorrn skulle det bli svalare, bra dä! =)

RSS 2.0