Pepparkaka

Allt stekande börjar ge resultat, jag är på god väg att bli pepparkaka ;) Mycket trevligt :D Semester is the shit!


Danmark















Hemma

Nu är vi hemma igen efter en veckas semester i Danmark, vad underbart vi har haft det! Kanonfint väder hela veckan och vi har gjort allt kul som vi ville göra. Ska lägga upp lite bilder från resan men det orkar jag inte idag, e helt slut. Åkte hem igår, va hemma efter 22 och då åkte jag till Henrik där det va lite partaj och idag när vi vaknade drog vi alla iväg till älven och där har vi legat å sola å badat hela dagen, så nu är jag helt färdig.
Nu blir det soffan heeeeela goa kvällen, har hyrt en film som jag ska roa mig med nu :)


Trevlig midsommar!

Hoppas alla får en riktigt fin midsommar nu! Än så länge är ju vädret ganska godkänt iallafall, hoppas det håller sig så, inget regn vill vi ha! Ikväll blir det grill och öl med syster och hennes trävvliga vänner. Kan nog bli bra :) Första ölen är redan öppnad, mumma!

Väskan är packad, imorrn flyr familjen Larsson landet! Danmark en vecka och prognosen är sol hela veckan, så det hoppas jag verkligen kommer stämma! :D Härligt härligt!!
Hade fint alla!

SEMESTER

Tänkte bara att jag har SEMESTER!!!! Min första semester i hela mitt liv! Visst har man haft en vecka hit och dit, obetald, men nu snackar vi FYRA OCH EN HALV VECKAS BETAAAALD SEMESTER!! Förstår ni???? Jag gör det inte kan jag säga, har inte alls fattat det än, och kommer säkert inte göra det förrän det e över. Men gött är det iallafall :D Jävligt ofattbart och jävligt gött!
Så nu ska jag njuuuuta och föroppningsvis ha en massa skoj! :) Hoppas på sommarfint väder!

Kanske man har tid å lust för att blogga mer? Fast e vädret kanon så troligtvis inte ;)

Vila i frid

Fick nyss reda på att morfar dog under eftermiddagen idag vid fem. Fick en hjärtinfarkt i hemmet. Var ju inte längesen han låg inne på sjukhuset efter en hjärtinfarkt och han repade sig väl aldrig riktigt efter den. Den här gången orkade han inte. Det blir ingen begravning för det ville han inte ha.
Vila i frid gamle man.

Kalas hos twinsen

Har haft en riktigt bra helg måste jag säga. Tillbringat större delen av helgen hemma hos Henrik och Rikard. I lördags vankades det fest där eftersom dom fyllde år i torsdags. Riktigt bra fest, med en massa roliga människor, en salig blandning av släkt och vänner. Tog tyvärr alldeles för lite kort under dagen/kvällen, glöms ju lätt bort när manb har kul.

Berra och Henrik värmer upp på uteservering, glada i hågen


Rikard gillar läget


Manlig kärlek


Jerry och Emma myser till det


Pusskalas. Göllit


Rikard och Josefina är lite slitna på ballen dagen efter

Nya skor

Inhandlade två par nya skor idag, alltid lika roligt! Kan kanske tyckas att dom är lite lika, men jag kunde inte bestämma mig om vilket par jag skulle köpa så det blev båda två :P 
 
Lite högre klack på dessa, men grymt sköna


Gladiatorstyle, min favorit, assköna

RSS 2.0