Begravningen

Jaa igår var den svåra dagen kommen, lilla Liams begravning, våran groda. Det var en jobbig, men otroligt fin stund måste jag säga. Begravningen var helt klart den finaste jag har varit på och allt var så bra planerat. Det blev ett vackert avslut och farväl med fina dikter, låtar och en liten saga.











Lilla Liam
Så önskad
Så älskad
Så saknad




Personalfest

Onsdagkvällen var ju himla trevlig! Hela personalstyrkan var ute å käkade på Alfies, såååå gott som vanligt! Jag åt biffsteken (som alltid) med bearnaisesås å råstekt potatis, mmmmmm...... Klämde ett vitlöksbröd innan åxå, smälte som skit i mun kan jag säga! Så jäkla gött! Så blev de ju en hel del öl åxå ;) Vi hade himla trevligt, skrattade och skrålade, tror dock att dom andra gästerna blev störda av oss, men, men skit samma =) Kul hade vi iallafall! Sen var vi sex av nio stycken som drog vidare till Harrys och skakade lite rumpa. Det var också jättekul, Var dock extremt lite folk på Harrys, men men, det var kul ändå!

Tinchen redo att dra! Ser lite sur ut, men jag var nog bara jävligt hungrig :P höhö


Vädligt mörka bilder blev det med min mobilkamera, men men,.,.











Träffade på lillpojken

Jaani, mycket har hänt dom senaste dagarna, tänker dela upp det lite grann, börjar med dom lite roligare sakerna! I onsdags var jag och hälsade på familjen Lindblom/Kolberg och hälsade på den lilla nyckläckta herrn, som än inte har något namn vad jag har förstått =) Han var så söt så, den minsta bebisen jag sett tror jag!










Grattis!

Grattis, Emmeli och Kristian har fått en son och Elina en liten lillebror! =)

Humor



Jag och pappa stannade vill Shells parkering nyss och fick se det här! HAHAHAHA, det här är verkligen humor på hög nivå! Vi skrattade gott kan jag säga, ett verk utav shells trogna raggare skulle jag tippa på! ;)
Riktigt kul!

Storm

Satan vad det blåser! Låter som balkongen snart ska ryckas med! Och nån sa att det skulle bli ännu värre imorrn! Hej å hå..
Imorrn får jag iaf en timmes sovmorgon innan jag börjar jobba, för inatt ställer vi ju tillbaka klockorna, om nån har missat det??
Jag har redan klarat av det, så det blir rätt i mitt huvud för imorrn bitti, så för mig är klockan nu 22.30 ;) Skönt dä!

Spontan utgång

Jaaa det blev en ride på krogen igår kväll, helt spontant efter jobbet. Det blev faktist riktigt kul! Gick till Ankan med Petra å Linda å där stöter jag spontant på Robbelibobban åxå, vilket ju inte alls var dumt :P
Träffade även Efraim för första gången på 100 år tror jag, mycket kul att se henne! Så det var en himla trevlig kväll, men så är det väl, dom spontana oplanerade tillfällena blir ju alltid roligast! :D

Nu bär det av till jobbet! Två pass kvar, sen har Tina semester i 8 dagar, jihooo!! =)

Fika på stan

Jaaa idag har jag varit ledig, har vart gött. Har tillbringat en stor del av dagen nere på stan, både ätit och fikat. Jag å Petra stötte på Tess, Isabelle å Johan och sen kom Linda åxå så det blev det kaffe på Waynes!

Petra


Therese å Isabelle


Linda och Skalman :P


Lilla Isabelle

Vart ska det sluta?

Tänk om man bara visste hur sånt här skulle sluta!! Det vore lite enklare! Visst är det pirrigt å spännande, men va fan, det får ju va nån måtta på spänningen lixom :P
Kanske e sjukt tråkig men jag vill ju veta ju haha!
Känns jävligt bra iaf, från min sida åtminstonde!

Yeeeaaahhh

Trevlig kväll!

Jaa igår var jag med Petra och Linda på Score och spelade biljard, det var riktigt kul! Dåliga var vi allihopa, Petra var väl snäppet bättre än mig å Linda kanske, men dåliga iaf :P Men kul var det! =) Så stötte vi på Sofia å Peter som satt på romantisk dejt, hehe, sen spelade dom bowling.
Efter biljarden slog vi oss ner och drack några bärsa och tjötade och ältade, Sofia och Peter anslöt sig till oss. Det var mycket trevligt måste jag säga! Sen blev jag kanske snäppet socialare med syrran å Peter än med mitt orginalsällskap men men så kan det gå! Vi hade mycket att tjöta om ;)
Kvällen avslutades med en cheeseburgare å chilicheese på Burker King vid 23, mumsigt! Peter hade lite oflyt å brände sig på tungan på sin chilicheese, haha! Han fick verkligen ett rött köttsår på tungan, jag å Sofia röstade på stämning, men sen kände vi att det orkar vi inte :P Hade annars kunnat få en liten peng kanske, hehe.
Så det var en mycket spontan och rolig tisdagskväll måste jag säga!
Nu ska jag snart bege mig till jobbet. Tänkte gå idag, solen skiner ju! Det sägs dock att det e kallt å blåsigt som fan, men man får väl klä på sig då, behöver solsken å energi! =)
Have a nice day!

Helgen

Jaha, ytterligare en helg har gått, uuu va tiden går fort när man e ledig! Fast i och för sig går den faktist rätt fort när man jobbar med, så det är inte allt för farligt.
Har vart en bra helg iallafall. I fredags var det ju såklart idol som gällde! Var hemma hos Petra å kollade och sen efter Idol åkte vi ner till Pitchers å tog ett par öl med Håkansson.
I lördags var det ju fest som gällde då. Linda har kommit hem från England och det var ju tvunget att firas! Var helt okej kväll, men inte superrolig dock... Hemma här hade vi trevligt tycker jag, sen gick vi till Blue moon bar, å det var rätt världelöst måste jag säga.. Va så längesen jag var på BMB så jag var jättesugen på att gå dit, men känner nog nu att det inte är min grej längre, mycket roligare på dom lite mindre ställena, som Koriander å Ankan.
Söndagen tillbringades hemma med upprensning av ölflaskor, mycket slappande och en pizza såklart  =)

Idag blev den en repa till IKEA efter jobbet med Sandra. Hon skulle dit å köpa flyttlådor. JAg ryckte med lite pappershållare, eller va fan man kallar det (sånna man typ har räkningar å sånt i), galgar och ett blockljus. Sen åkte vi till Josse som bjöd på kaffe, det var mys!

Så var nästan ännu en dag till ända. Kanske kommer Petra å Linda hit sen å kollar på film, det hoppas jag på iallafall! =) Annars lär det bli sängen tidigt, är rätt sleten, hade lite svårt att somna inatt när jag vart ledig!

Skruvat slappfetto

Hej svejs i lingonskogen! Tina har vart ute på en jävla powerpromenad, svett som fan, men jävlar så pigg jag e nu! Känner mig helt skruvad, haha! Måste införa en sån varje dag nu, det är bara så, kan inte sitta är som ett slappfetto!

Idag kommer Linda hem från England, så det blir lite öldricka hemma hos mig för att fira hennes vecka i Karlstad :P Ska bli skitkul att se henne igen! Men det blir nog ingen utgång tror jag, vi ska bojkotta krogen. Bättre att sitta hemma hos Tina och lyssna på Eddie Meduza å Tomas Ledin, moahahahaha! Vad jag kommer må när jag får styra musiken, hihi!

Annars har jag inte så mycke att säga just nu, pirripirr i magen är det ju nu för tiden iaf ;)

Hmmm....

Börjar det verka kärlek bannemej? ;) Jag vet inte jah, det märks... =)

Ledsamheter och roligheter

Jaaa, det här har allt varit en förvirrande vecka för Tina känslomässigt. Familjen plågas utav det tragiska som hänt, samtidigt händer det lite spännande saker i mitt liv nu med. =) Så det går upp och ner hela tiden just nu, ledsamt och roligt. Kanske är bra det med så man inte bara tänker på ledsamheterna hela dagarna, jag vet inte men...
Har iallafall haft en riktigt bra helg, så mycket kan jag säga! ;)

Igår åt vi middag hemma hos mamma, hela familjen, mormor, farmor och Peters familj. Syftet var väl att vi alla skulle träffas efter det som hänt och även titta på bilder på Liam när han var nyfödd och under tiden han var sjuk, och när han hade somnat, så vi som inte deltog i sthlm skulle få mer insikt. Det var väldigt fina bilder på lilla Liam! Och mer kort kommer väl också, dom tog en massa i sthlm med en kamera som var sjukhusets, så dom korten skickas väl hit snart. Det var en mycket trevlig och mysig middag iaf.

Jag ska iallafall inte avslöja så mycket om mina spännande saker som händer :P Det märks väl framöver isåfall.

Idag ska jag jobba för första gången på en vecka. Känns riktigt tölit! Samtidigt som man kan ju inte sitta hemma å uggla heller, det blir säkert bra när jag kommer dit, så brukar det ju va!

Våran Liam

Vila i frid lilla älsklingen! Du fick somna in gott i din mamma och pappas armar. Vi älskar dig alla för alltid.



Världens finaste pojke, massor med pussar från moster

Varför???

Det värsta som någonsin kan hända, har hänt.... Såklart känner jag nästan just nu, varför skulle det någonsin sluta bra för oss? Det har det ju inte gjort hittills när det gäller sjukdomar. Jag är bitter. Så jävla ledsen, arg, tom, uppgiven, jag vet inte vad jag ska säga. Det är så overkligt och sjukt.
Det finns en mening med allt säger man ibland. NEJ, det gör det inte! Hur kan det någonsin finnas en mening med det här?

Slajten

Ledig daaaag idag! Äntligen! Jag å Ludde sov till 12 :P Det behövdes nog! Vart aningens sliten denna vecka, förkyld å grejer, så det kanske inte va konstigt! Så skönt att vovven låg tyst i sängen med mig å snosa :)

Liam ska iväg på röntgen idag för att kolla om det finns kvar vätska i lungorna. Crp:t hade ju gått upp igen. Men idag var det lägre igen. Det går upp och ner hela tiden, lite tröttsamt, kan det inte bara sjunka!? Men vi får väl se nu då om han har någe mer vätska kvar, allt annat är ju bra på han så det e ju konstigt att crp:t inte vill gå ner. Men vi väntar och väntar, som vanligt!

Annars händer de inte mycke, jag har bara jobbat å jobbat denna vecka, gör ju helgen nu också, så nu är jag inne i en period där det känns som jag bor på jobbet. Hinner inte med nått annat. Hade lite sällskap av Sandra igår kväll som kom å titta på min omgjorda lägenhet, vi drack te å snacka skit.

Idag känns det som det inte blir många knop! Klockan e över 14 å jag har inte ens borstat tänderna än! Sitter kvar hemma hos mamma med hunden för jag orkar inte fröflytta mig! En riktig slappdag blir väl detta, men det kan behövas! =)

RSS 2.0