Sjukling


Jaa nu får jag iallafall synda för att jag har haft en så sjukt bra ledig vecka! Nu ligger jag nerbäddad, sjuk i sängen... Snorar, fryser, svettas, halsont, ja ni vet all den där skiten... Har jobbat idag, fast jag kanske inte borde ha gjort det. Nu har jag legat nerbäddad hela eftermiddagen och här ska jag stanna till imorrn! Så hoppas jag att jag är redo att jobba imorrn kväll igen.
Väntar på godisleverans nu, haha! Stefan och Anneli skulle köra förbi med en påse plockgodis till mig, MYCKET bra! Har jag nått att smaska på när jag ligger här och kurar ikväll :D

Das förhuden

Jag är lite upprörd. Satt och läste i Expressen om Fritzl-aset. Där har dom satt upp punkter idag på varför Fritzl kan ha tänkas agerat som han har gjort och det bottnar NATURLIGTVIS  i dålig barndom. Så en av anledningarna var ju då att Fritzl som barn då hade problem med trång förhud som gjorde att det sved när han kissade och detta gjorde hans elaka moder ingenting åt. JAHAAAAAA. Så det var DÄRFÖR han låste in sin dotter i en källare i 24 år och våldtog henne och skaffa en drös ungar med henne som fick växa upp under jorden. AHAAAAA. Ja men då förstår jag. That makes sense!
Jag blir så jävla trött.

Så alla mödrar där ute som har söner, va JÄVLIGT uppmärksamma på era söners förhud så den inte är för trång, det kan ge oanade konsekvenser...

Trött på datorn

Jag har tröttnat på datorn lite måste jag säga. Därför jag inte bloggat på några dar. Kanske kommer lägga ner det här med bloggen, får se hur jag gör. Åtminstonde kommer jag nog bli en såndär tråkig bloggerska som kanske skriver max ett par ggr i veckan, haha! Kul va?! :D
Nej, men jag orkar inte sitta vid den här datorn och glo, det är inget roligt längre, jag har bättre saker för mig =)
Vem vet, det kan va en period bara, jag kanske blir datornörd igen, men jag hoppas inte det! ;) hehe.

Idag har jag fyllt i tatueringen iaf! Det gick fort som fan, va klart på typ 20 min, va inte så mycke som behövde fyllas i, de va gött!

Nej nu ska jag slappa i soffan!


Tvätting

Jaha då satt man hos mamma och titta på en snurrande tvättmaskin. :P Nej inte riktigt då kanske, men jag tog min tvätt och drog till mormin å tvätta, haha! Aningens "ungkarls-style" över den, men vad ska man göra? Igår när jag skulle boka tid i tvättstugan så var det fullt HELA veckan! Va fan... Så då är det ju bra att man har bil och bara kan slänga in en maskin här!
Nackdelen är bara att mamma har en utvecklingsstörd hund som inte låter mig vara ifred... Han bara skäller och e jobbig. Den hunden kan ibland göra så att man funderar på om man verkligen är djurvän... Haha, nej nu var jag elak! Men det ligger lite sanning i det...

Ursäkta pausen av min dagens svengelska, fantasin är i bott för tillfället! Ska försöka återuppta det :P

Ahaa

Nu har jag äntligen förstått. Poletten trillade ner tillslut. Lampan är tänd och den lyser så jävla skarpt.
Fan också.

Nöjeshelg

Vilken höjdarhelg! Jag har roat mig i mängder! Det tveklöst bästa på hela helgen var Volbeat-konserten, jävlar vilket ös det var!! Så klockrent och alla bra låtar spelade dom, saknade endast "A broken man and the dawn". Fyyyy fan när dom avslutar konserten med "Still counting" då var det inte ett hårstrå som låg ner på kroppen kan jag säga och taket var inga mil från att lyfta! Adrenalinkick så det stog härliga till, haha!
Efter konserten var det dock inte så rockigt, alla drog, så Nöjes blev näst intill folktomt, så jag och Sofia som hade tänkt att fortsätta parta gav upp ganska fort vi med, gick in till stan och fick skjuts hem av Peter, via Kenneth´s för fyllemat :D




Igår var jag och Anders på Henrik Schyffert. Han var riktigt bra tycker jag, man fick sig en hel del gapskratt! Samtidigt som han hade vävt in lite allvar också, det var en genomtänkt show där det faktist fanns ett budskap också, ja jag gilla det som fan måste jag säga. Han pratade mestadels om hans liv och drev mycket med sig själv.
Efter Schyffert gick vi till en kompis till Anders och drack lite öl, sen vart det Blue Moon Bar. Ja det var även det en bra kväll, jag har haft en riktigt rolig helg faktist! Utvilad kan jag ju inte påstå att jag är, men vafan, det är smällar man får ta!


Utmaning

Jag har blivit utmanad av Jolie!

Regler: Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger!
Lycka till!

1. Vad heter du? Tina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Tala
3. Flicknamn: Therese
4. Pojknamn: Tage
5. Yrke: Tandläkare
6. Färg: Turkos
7. Klädesplagg: T-shirt

8. Mat: Tacos
9. Sak i badrummet: Tandborste
10. Plats/stad: Trollhättan
11. En orsak att vara sen: Tidsbrist
12. Något man skriker: Tusan
13. Film: Tomten är far till alla barnen
14. Något man dricker: Teuqila
15. Band: Takida
16. Djur: Tiger
17. Gatunamn: Tullhusgatan
18. Bil: Toyota
19. Sång: Time to say goodbye
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Tango

T var en otroligt lätt bokstav, det var på gränsen till inte roligt :P


Köpt

Handlade ju lite igår och har fått lite önskemål att det ska visas upp här och jag är ju inte den som är den! Köpte nya pilotisar och ett par nya pumps!

Allt för att visa upp min kärlek, das tattoo :P Är ju lixom givet att det är på den foten man visar upp skon ju! :D


Men hallå??? Hur cool är jag inte här eller?! Jag skulle ju lätt vilja vara jag varje gång jag är såhär frän i mina nya snygga pilotbrillor! :P




Dagens svengelska: Hmmm... That´s foam...------> Hmmm... Det var skumt....


Mörk

Jaha då såg man ut som en blatte i hövvet igen! Men det känns bra, jag trivs i mörkt! :D Gjorde ett desperat försök att klippa luggen åxå, blev ju sådär... Men men lite spray å flatseeweed löser det mesta! :D


Färgar

Färgar håret på mig själv för första gången någonsin nu! Gick finnt som fan, dutti jah! :D
Spillde inte eller nått, vilken grej! Fick lite färg på örat, men det får man ju leva med!
Så nu blir jag mööööörk igen, härligt! :D


Lediga dagen

Fan vad jag har flängt runt idag! Jag är helt färdig! Och vad mycket pengar jag har gjort av med, det ska vi inte gå in på... Men typ allt jag köpt idag har varit medräknad i planen så =) Känns ju mest slitsamt att alla utgifter blir på samma dag, känns ju bättre att lura sig själv lite och sprida ut kostnaderna... Men fan, kanske bättre att göra som man ska göra med plåstrena, fort som fan av bara så man blir av med det!

Jag startade dagen på stan med Sofia och Frida, där blev det ett par inköp, lite fika och uthämtning av biljetter till Henrik Schyffert som ska ses på lördag.
Sen var det dags för massage igen, lika gött som alltid! Idag kände hon bara ilska som negativa känslor, kan ju stämma ganska bra, jag är ju lite aggresiv nu för tiden! :D haha!
Efter massagen var det off till Spara för att handla mat!

Volbeatbiljetterna är i Tinas hem numera! :D Dom har jag hämtat nu på kvällen, känns ju förjävla bra!! Nu blir det av lixom! Var ju nervös att hon skulle ångra sig, eller lova bort biljetterna till nån annan, man vet ju aldrig med folk, men nu är dom MINA! :D

Nu har jag nyss tryckt en Big Mac från Donken, mmmm..... De va inte dumt =) Kvällen ska tillbringas i söffa!

Dagens svengelska: Yesrawsoto-----> Joråsåatt

Lördags-mys på hög nivå!

Jaa jävlar vilken fin kväll vi hade i lördags! En av dom bästa! Och helt utan alkohol, otroligt va?? :P
Anna hade fixat ett överraskningsparty för Emmeli som fyllde 25 år igår och det blev ju svinlyckat! Kristian körde runt på Emmeli med ögonbindel så hon var clueless vart hon skulle, sen lämna han av henne hos Anna som följde henne upp till lägenheten, fortfarande med ögonbindel. Hon blev lagon chockad när Anna tog av den och där står jag, Therese, Sofia, Jenny, åsså Anna då. =)
Då blev det lite tårar från Emmeli, hehe. Vilket jag kan förstå, jag skulle åxå ha börjat tokböla, jag grina ju fan i somras när dom hade gjort en tårta i smyg för att jag fyllde år på jobbet , haha! Så känschli!

Det var iaf en av dom klockrenaste kvällar på länge och eloge till Anna och Therese som hade styrt upp detta och himla kul att Emmeli va nöjd, det tror jag vi alla va =)

Vi kom



Vi åt


Vi badade! (Kvällens höjdpunkt om jag får säga mitt) 4 av 6 dog och vi lekte "Sex and the city" plus att snuskhumorn frodades :P Ja det e ju sånt jag gillar lixom :D






Dagens svengelska kommer från älskade Caroline. Denna är ju inte given, men väldigt rolig!
Flatseeweed-----> Plattång
Förklaring för den segtänkte: Seeweed= Sjögräs. Tång är ett slags sjögräs
MOAHAHAHAHAHAH

RSS 2.0