Fina dagar

Johan från Göteborg har varit och hälsat på lilla Tina. Han kom i måndags och åkte hem idag. De va riktigt roligt, vi har ju inte setts på, jag tror det är 7 år, så det var ju fan på tiden om man nu säger så! Vi har haft två kanondagar tycker jag! I måndags när han kom blev det ett par öl på balkongen, sen gick vi till Vedugnen och käkade. Resten av kvällen tillbringade vi på min balkong tillsammans med Carro och Per, vi hade riktigt trevligt!

Igår åkte vi ner till stan och kollade runt i lite affärer, sen tyckte Johan att vi skulle käka sushi som han tydligen är beroende av. Jag som aldrig provat, men velat göra det länge blev ju spänd som få, haha! Vad tyckte jag då? Joo jag tyckte det var gott! Inte "himmelskt gott" men gott. Och jag tror att det är något jag kommer tycka är godare och godare för varje gång jag äter det, typ som surströmming (ÄLSKERT!) Jag kommer absolut äta sushi igen, den saken är klar! Så det är väl ganska bra betyg? =)

En tur till Ludde var vi ju tvugna att ta också, skulle gå en sväng med honom eftersom mamma och pappa va och hälsade på morfar. Han har haft en hjärtinfarkt, ligger på Västerås sjukhus. Men han mår bra nu, tack och lov! Är på bättringsvägen.
Johan är ju förälskad i Ludde så han blev ju superglad att vi skulle åka dit en sväng.

Till kvällen blev det ju lite mer öl på balkongen, solen sken, det var hett som busen så det var riktigt skönt att sitta där! Sen tog vi bussen ner på stan för att käka. Vi var inne på att prova Habibi, ingen utav oss har direkt ätit libanesiskt innan så vi tänkte testa det, men när vi kom ner till stan kändes det roligare att sitta på Kungsgatan där det var lite mer rörelse. Och jag var nöjd med att ha provat en ny sak för dagen, hehe, nån måtta får det va på att vidga sina vyer lixom  :P För den som inte vet förresten så är Johan en grymt duktig kock, och både han och jag älskar ju mat, så det blev mycke snack om mat och mycke kretsade kring måltiderna, haha. Gött dä! Han bjöd mig dock inte på något lagat, vi åt ute alla gånger, men när jag åker och hälsar på han i Lysekil skulle jag visst få nått smarrigt!
De blev iaf Ankan och en varsinn plocktallrik, ostfreaks som vi är! JÄÄÄVLAR vad god den plocktallriken va kan jag säga! Den rekomenderar jag till alla! Och mycket mat! Det var ölkorv, salami, oststänger, brieost, oliver, handskalade supergoda räkor, vitlöksdipp, kex.. Hmm, kanske glömde nått. Skitsamma, den var helt underbar och vi åt så vi blev så trötta så vi fick åka hem, fy fan va groteskt! Jag älskar plocktallrikar, få lite av varje, sitta å pilla lite med maten, ta en paus, äta lite till. Det är supermysigt.


Jaa det har som sagt vart två kanondagar, känns nästan som jag har varit på semester! Sjukt, men grymt gött. Så nu har det pratas massa gamla minnen och om allt annat mellan himmel och jord. Ska bli riktigt kul att åka ner och hälsa på Johan i Lysekil när det blir ytterligare lite varmare! Då ser jag fram emot Langos!


Äntligen

Nu äger jag dom. Äntligen. Dom är mina. My own....

Nu ska jag bara lära mig att gå i dom! :-D Hihi...







Mjukglass

Årets första mjukglass har intagits. Helt underbart i solen vid Pråmen med sösstra mi! :-D




Våren

Vad underbart skönt det är att våren är här! Sitta ute, längre kvällar och denna fantastiska, fantastiska sol! Blev lite käk hos mamma å pappa idag och sen blev det slappa lite i eftermiddagssolen.














Fölk

Jag är så trött på komplicerade människor! Och folk som "inte vet vad dom vill eller tycker om saker och ting". What´s up with that? Det är SÅ fånigt, nej jag hyllar folk som mig själv: okomplicerade jävlar som har en egen åsikt om saker och ting och som oftast vet vad man vill ha.
Sådäså! Haha!

I´m the shit helt enkelt och jag gillert ;-)

Inge EGO

Skoförvaring

Ledig dag idag efter arbeting hela påsken. Jag har hållt igång hela dagen faktist, vart riktigt aktiv! Jag började dagen ute på IKEA med systeryster, skulle åka dit och kolla på utemöbler och visst kom jag därifrån med två bänkar! Mycket bra. Bordet får jag inhandla näsa lön tror jag, det e mycke utgifter nu! Men nu har jag nått att sitta på därute iallafall! Sen vart det storhandling och luspank som jag är så tänkte jag ekonomiskt och shoppade loss på Willys istället för på ICA. Vilken jävla Jesusgrej, varför handlar man inte på Willys??? Svinbilligt vart det ju, ska lätt börja handla där, skiter i att det är jag och socialbidragarna som glider runt där, vafan det är ju bara onödigt att betala mer än nödvändigt för mat! Finns så mycke roligare saker att lägga pengarna på än på olja, bröd och duschcreme lixom. (Där kom för övrigt fördomarna igen, att alla som handlar på Willys skulle va fattiga, precis som dom som handlar på Lidl)

I eftermiddag har jag vart hos mor och far och ätit stek som var lika god som den alltid är! Såsen kan intas med sked, mmmm.....

Jag har ett serious skoförvaringsproblem... Jag rensade bort alla mina vinterskor idag. Glad i hågen gick jag upp med dom på vintern och tänkte att "gud va fint det blev bland skorna nu!". Jag hade dock förträngt alla sommarskorna jag hade på vinden! Hade ju några nere och hade fått för mig att det var typ alla jag ägde... Naturligtvis har man ju sjukt många fler sommarskor än vinterskor, men så långt tänkte ju inte Tina. Så jag tog ner dom skorna jag kände att jag kommer använda och det blev ju bra många fler än vad jag hade i garderoben innan! Så det vart inge finare där inte... Ringde Sofia (ni vet hon med den största skomanin i Karlstad) för att höra hur hon har organiserat det hela med alla hennes skor. Svaret va typ: "HA! Organisera? Jaadu, jag har mina sommarskor i en stor kartong inne i klädkammaren, dom jag använder mest står framme."
Jaha... en kartong lixom, det hjälpte ju inte mig för det har inte jag plats med, och RIKTIGT så många skor har jag inte heller för den delen! Men det får väl bli en såndär man hänger upp på stången i garderoben med massa fack i...  Tar ju sån plats för kläderna som hänger där bara, men men vad göra... Eller ska man köpa en skohylla å ställa in i garderoben?? Jag vet inte vad som är bäst, nån av mina kära vänner som har nått tips?

Glad Påsk!

Blir nästan lite ledsen när jag sitter här med öppen dörr och solen strålar in och jag vet att jag snart ska åka till jobbet och vara inne hela dagen.. Men det får gå det med! Får ju iallafall en rejäl påsklunch där ;)
Härliga vår! Glad Påsk alla godingar!


Grattis Färjestad!

SM-Guld 2009, mycket bra!

Detta firades på stan igår med lite öl och en massa skrikande FBK-fans, mycket trevligt =)


Det är mycket bra nu

Sjuklingen är frisk, det är ju underbart! Förkyld som fan, men det får man ta. Nu är det bra, mycket bra, jag ägnar mig åt min absolut favoritsyssla i hela världen, nu är livet skönt igen! Se bara:

Solstol


Kaffe, godis och bok


Det blir inte bättre än så här just nu!


Tog en bloggpaus för att se så jag inte har bränt mig, legat i tre timmar nu, men jag kan nog grillas lite till så nu beger jag mig ut i värmen igen, tjohooo! Finns bara en sak som hade gjort det hela bättre och det hade vart att byta ut kaffet mot en öl, men det ska ju köras bil sen.

Trött på det här

Fan va jag e trött på att va sjuk nu alltså... Dag 5 nu, fy helvete... Jag har ju blivit lite bättre, men långt ifrån bra. E så SJUKT trött och har sån jävla huvudvärk alltså.. Dyngförkyld också. Jag vill bara sova!
Så nu sitter man här på en söndag och känner sig lika dålig som man brukar, fast jag inte ens intagit alkohol :P Illa alltså..
Va hos systeryster å Pitha igår på grillpremiär, det var gott som fan! Har inte jättebra smaksinne just nu, men tillräckligt för att känna den underbara smaken av grillat. Sen låg jag i deras soffa och halvsov resten av kvällen, medan dom partade till det lite, haha. Jättesocial! Men jag var så trött på att ligga ensam hemma så jag tänkte att jag kan lika gärna ligga i deras soffa och snora och lyssna på lite folk och skitsnack. Kanske ingen lysande idé egentligen för som jag mådde när jag åkte hem sen ska vi inte prata på...
Har ju planerat att jobba imorrn, jag kan ju inte va hemma hur länge som helst! Som jag känner nu så undrar jag hur det ska gå... Men kanske jag blir bättre om jag ligger deckad idag också..
NU VILL JAG BLI FRISK!

Lite bättre

Idag mår jag lite bättre, men långt ifrån bra. Jag orkar sitta upp lite grann iaf, och jag har faktist diskat och lagat lite mat! Okej, disken tog hela dagen och laga mat innebar, koka potatis, åt sill till och den lägger man ju bara upp :P Men det var mer än vad jag klarade av igår iaf! Så imorrn hoppas jag på att jag mår helt okej.. Det är verkligen bajstråkigt att ha noll energi! Detta vackra vårväder och man orkar inte ens sitta i solhelvetet.. Me don´t like.
Sillen var för övrigt typ den godaste sill jag ätit! Smögensill, mmmmm.....

Tragisk

Titta va sjuk och eländig jag är! Blek å jävlig. Darrar lite på läppen, jag tycker SÅ synd om mig själv!



Haha, jag vet, jag är värre än en karl! Men det va så längesen jag hade influensan (iallafall i den här utsträckningen), vi snackar flera, flera år, så jag har rätt att va lite patetisk nu!
Jag är en patetisk sjuk liten Tina.
Har tryckt 2 panodil igen nu, så nu har jag orkat mig upp och gjort en kopp Varma koppen, sovit till och från.
Såg att jag hade 25 grader på balkongen, förjävligt alltså...



Fucking sjukdom!

JAG ÄR SÅ JÄÄÄÄVLA SJUK!
Fan vad ynklig jag är just nu alltså! Jag hatar det! Jag vill vara pigg och alert, solen skiner ju fan ute! Så tar man sig inte ens ur sängen...
Jag minns inte när jag hade influensan senast, men jag vill lova er att det är VIDRIGT! Jag känner mig så liten och klen, jag vill bli omhändertagen, haha! Sitter och klämmer i mig en rostad macka nu, har proppat mig med alvedon, nässpray och halstabletter!
Jag e suuuuuuuuuuk!!!! :(

RSS 2.0