Mer bilder

Syrran skickade över lite mer bilder till mig från festen i lördags som jag tyckte va lite kuliga, så här kommer lite fler bilder från tunnan ;)











 


Vilken helg!

Ja nu början helgen lida mot sitt slut, och det kan ha varit den bästa helgen, kanske någonsin. Det är grymt mysigt att ha Dan här och vi har haft det så bra! Jävla jävligt att man har blivit intresserad av någon som bor 47 mil härifrån, men men, det blir som det blir! Nu har han precis åkt och han har en 6 timmars bilresa framför sig stackaren!

Så vad har vi gjort då. Det hinns ju inte så mycket tyvärr, han jobbade ju till 15 på fredagen, så var ju inte här förrän runt 21. På lördagen var vi på Bergvik och strosade runt, tänkte köpa stövlar men det blev aldrig så, kände mig omotiverad :P
Stötte på Sofia och Peter där ute och det var lite komiskt för det var Dan som sa: Är inte det där din syster?
Tyckte jag va imponerande med tanke på att han bara sett henne på kort, haha! Men hon har ju numera ganska uppseendeväckande hårfärg ;)

På kvällen vankades det 30-årsfest för Per. Och vilken fest sen! Herrejösses, kan ha varit den bästa festen någonsin! Vi var ute hos Carros mamma på Hammarö och det var väl ett gäng på kanske 25 pers. Det bjöds på tacos och sen blev det lite tävling i We-spel, vårat lag sög, haha, men det var jävligt kul ändå!
Så fort vi hörde ordet "tunna" så förstog vi att det var dags för att bada tunna, det hade vi väntat på hela kvällen, så jag, Dan och Jocke var snabbast ut, kastar oss i, Suss är snart efter och sen tog det nog över en halvtimme innan resten kopplade att det var baddags. Så jäääävla gött det var! Tror vi satt i den där tunnan i 3-4 timmar, haha! Riktigt skönt och en kanonrolig kväll! Kul också att Dan hade så roligt, det har han pratat om hela dagen idag och han kom jättebra överens med mina vänner.
Festen drog iaf igång vid 18 och vid 4 på morgonen  var det dags att bege sig hemmåt, då var vi ganska runda under fötterna allihopa kan jag säga. 10 timmars fest, herregud, men det var så roligt så det kändes bara som typ 3 timmar! Så tack alla (speciellt Carro och Per) för en kanonkväll! Kul också att Sofia och Peter tittade förbi sådär runt 1 på natten, det gillades! :D

Dan tror att han är hård, men han är inte hälften så hård som han ser ut :P Lille sötskiten

Vi smög iväg till lusthuset ett gäng och hade en liten minifest en stund. Sen blev vi avbrutna för det skulle tävlas. Ett av kvällens många citat: "The return of the lusthouse" Sulan lixom, vad kan man säga om honom, vilken stjärna!
 

We-tävling
 

Kvällens höjdpunkt! TUNNAN!!

  

  

Johan sömne, haha!



Idag har vi bara slappat, käkat McDonalds och kollat film, Dan åkte hem vid 18 ungefär, sen vart det en tur till mamma och pappa för att hämta "Män som hatar kvinnor" som jag ska titta på nu! Där stog maten på bordet, så det var ju perfekt, hehe.
Kanonhelg!

 


Dan

Nu kommer Dan hit vilken minut som helst, så nu hoppas jag på en fantastico helg! :D
Har vart dålig på att skriva denna vecka, vart trött som ett as! Har dessutom inte haft något vettigt att skriva om heller så var det bra med det. ;)
Imorrn vankas det 30-årsfest, det ska bli så jävla roligt, så jag skriver efter helgen istället =)

Vimmel

Hihi, jag hittade oss bland vimmelbilderna på nätet nu också! Tillochmed dom tyckte att detta var en kväll att minnas, som skulle dokumenteras! Så jäkla söta =)


Galen kväll!

Alltså fy satan vilket party det blev igår! Hahahaha, jag vet inte vart jag ska börja, en heeeelt galen kväll som vi sent kommer glömma (eller rättare sagt som alla glömde, hahaha)

Va hemma hos Carro och Per igår för att fira Carro som fyllde 26 år. Vi käkade och drack, hade trevligt och kom i fin form inför krogen. Inga skandaler då inte. Per och Peter fann varandra och höll ihop hela kvällen som new BFF´s, haha!

Nyfärgade systrar, Sofia har blivit rödtott, assnyggt om jag får säga mitt! :D


Carro har aldrig någonsin varit snyggare än igår! Ytterligare en rödtott som såg ut som en ängel i håret, assnygg klänning och partymakead av självaste Tinchen! ;)
  
Jag va het som en gris igår, Dancingqueen :P
  
Vi träffa TB på ankan och många andra kändisar också!


Dom flesta drog till Koriander, men jag, Petra och Sofia ville till ankan så vi gick dit och där träffade vi Malin, Sandra och många andra kändisar, hade riktigt galet kul där igår! Fullar och fullare blev vi alla och en fågel viskade i mitt öra att Petra blev utslängd och hemkörd av polisen, starkt jobbat PG! :D
När krogen stängde mötte vi upp Peter, Per och Carro för då skulle det vankas efterfest hemma hos Carro och Per och det skulle ätas rester från maten det bjöds på tidigare på kvällen. Taxiresan var den SJUKASTE och ROLIGASTE på länge tror jag, och bra i gasen var vi allihopa!

Taxiresan, här börjar det bli suddigt för oss alla...
  
  


Väl hemma hos Carro och Per åt vi juvlig fyllemat och sen korkade Per och Peter upp whiskeyflaskan och Sofia och Carro halsade vin direkt ur flaskan, classy! Själv pratade jag i telefon som en dåre, om vartannat med Dan och med Malin, Malin var dyngrak och arg och Dan var trött och söt. Sen la sig Tina tillrätta i soffan och BOM! Sen sov, nej inte sov, deckade jag stenhårt och vet inte vad som hände mer. DÅ va klockan runt 3.

Efterfesten
  


Tina vaknar. Tittar på klockan. Den är 7. Vart fan är jag? Tittar mig runt och det tar en stund innan jag kopplar att jag ju är hos Carro och Per. Pustar ut, skönt. Kläderna har jag på mig och ingen filt har jag över mig och tänker: "Gud vad jag måste ha deckat!" Vet inte ens om jag har gjort det någon gång innan, någonsin på detta viset. I en soffa på en efterfest. Nej, jag tror inte det. Jag går upp för att hämta en filt. Då ser jag Per. Han sitter på golvet i hallen, med ryggen mot mig. Jag vette fan vad han grejar med och just då skiter jag i det, jag är fortfarande bra full. Jag säger inte ens något till honom, bara tar filten och tänker: "jaha, där sitter Per på golvet" och går och lägger mig igen. Haha så jävla sjukt såhär i efterhand! Han varken såg eller hörde mig. Jag hör hur han grejar och det smäller och har sig i hallen men jag orkar inte bry mig, somnar om.
Klockan tio ringer Dan. Kommer inte ihåg vad vi pratade om, går på toaletten och ser hur Pers byxor och kalsingar ligger på golvet där han satt vid 7, han har lyckats krängt av dom, men skjortan va forfarande på, hahaha! Inne i badkaret ligger en fårfäll, va fan har dom gjort med den? tänker jag. Går och lägger mig igen, vaknar runt 12 när jag hör att dom har vaknat till därinne också.
Carro kommer utsmygandes försiktigt och tittar på mig förvånat: "Är du här? Vad gör du här?"
"Jaa, jag måste ha deckat stenhårt", säger jag
"Men du va väl inte ens med på efterfesten igår?" säger Carro. "När kom du hit?"
Hahahahahaha, som bilderna visar så åkte vi ju taxi alla tillsammans och jag är med på efterfestbilderna, så jo då =)
"Peeer!" ropar Carro
Hör ett grymt till svar.
"Visste du att Tina är här?" frågar Carro
"Neeee.."
Sen går Carro in på toaletten och man hör ett beklagligt: "Neeej.... Älskling.... Du har spytt på pälsen..."


Per kommer uppsläpandes och jag kan säga att han har gett uttrycket "sju svåra år" ett ansikte! Fy satan, haha! Håret åt alla håll i skjorta och kalsonger och strumpor med spya på, aahahaha!

"Vad fan har du gjort på ögat, Per???!"

"Jag vette fan, men det gör jävligt ont", säger han.

Ett snyggt jack på ögonlocket, blod runt ögat och det är helt igensvullet, så såg han INTE ut när jag deckade iaf!

Den stora frågan var: "Vad fan hände igår?"

Jag sov, Carro och Per minns ingenting, det kändes lite som filmen "Baksmällan" fast på riktigt. Ingen visste vart blåtiran kom ifrån, ingen visste vem som hade tagit in fällen till badkaret och ställt en hink brevid Pers säng, ingen visste när och hur Sofia och Peter kom hem! Så jävla sjukt! Per hade sån grym ångest, så jag tyckte riktigt synd om honom! Jag tyckte ju mest att allt var lite komiskt, å inte så lite heller! =)

Nu var vi ju tvugna att få klarhet i det här, så jag ringde syrran och fråga återigen: "Vad fan hände igår?"
Så med facit i hand:
Jag deckade, kort därefter deckade Carro. Syrran och Peter va kvar till halv 6 på morgonen, grabbarna drack whiskey, blev dyngrakare och dyngrakare! Per säger att han bara ska gå på toaletten, men hamnar i sängen istället så då beställer Sofia och Peter taxi. Så hör dom hur Per spyr i sovrummet så Sofia rycker in, haha. Lägger mattan i badkaret och ställer fram en hink till han.

Varför han satt på hallgolvet klockan 7 på morgonen kommer vi nog aldrig få veta och inte heller hur han fick jacket på ögat, men kanske det var smällen jag hörde där vid 7 som jag inte orkade gå upp och kolla vad det var...

Dom andra då? Ja Sofia va uppe och hjälpte Frida att flyttstäda, hur hon nu orkade det!? Peter vaknade vid 14 och va fortfarande dyngrak, blev lite spyor där också visst! :P Så blir det när man drar i sig whiskey till fram på småtimmarna grabbar!
Bättre att däcka i soffan ;)
Hihi... Vilken jävla natt/morgon

Men det var en utav dom roligaste kvällarna på MYCKET länge, så tack alla inblandade, jag tror vi hade lika dyngkul allihopa! =)


Kärlek

Jag har blivit kär. I ett par skor. Det här är ren lycka, alltså, jag MÅSTE ju ha dom! Har så sjukt mycke räkningar denna månaden dock! Och ska köpa skor på skopunkten i första hand som jag måste ha, rent praktiskt. Dom här är ju mer bara i kärlekssyfte. Men jag måste nog ha dom, vare sig jag har råd eller inte! Detta kan väl anses som ett nödfall så man kan norpa lite från sparkassan i värsta fall...? :P


Fredagsmys

Så ännu en arbetsvecka till ände, fy fan så gött!

Igår vart det den årliga surströmmingsträffen, och gott som fan var det! Jaa, jag tycker om surströmming, och den som aldrig har smakat är TYST! :P hehe...
Dom flesta tycker ju inte om det, men jag som är galen i salt (smakar ju i princip bara salt) tycker att det är riktigt smaskilajjbans! Ett jävla pill att rensa fisken dock, så det tar ju tid innan man får hugga in, men det är det värt! =)

Idag har jag tränat på friskis, blev 3 ggr denna vecka, mycket bra! Ska försöka bege mig ut med mina stavar imorrn också, jag hoppas jag hinner med det!

Ikväll blir det soffläge för Tina och fy satan så gött! "De blir ju fredagsmyyyys..!" Jag har köpt sourcream-stjärnor som jag sitter och smaskar på och kvällen blir nog inte lång känner jag! Är sleten efter träningspasset idag, det var riktigt hårt!


Imorrn blir det party hos Carro för att fira hennes födelsedag, snuttan fyllde år igår!! Det ska bli skojsigt! :D

Ha en härlig helg alla!


Tatuering!

Å å å å å !!!!
Glömde berätta att jag bokat tid för tatuering åxå, jippiii! :D
Jag å syrran bokade idag, det blir gaddning 24 sep för våran del, då ska blomrankan på benet förlängas!

Produktiv dag

Fan vad jag har hållt igång idag! Från morgon till kväll, fått en massa gjort! Klockan 7.30 steg jag upp idag (det är sant!!) för att tvätta. Efter frullen rensade jag bland alla mina kläder i garderoben och byrån, fan va gött sånt är! Bort med all gammal skit som bara hänger där och tar plats!

Tog svängen till mamma där syrran var å passade Ludde. Där städade jag bilen, sen tog vi en tripp till IKEA, jag å syrran. Pank som en lus som jag är så fick jag nöja mig med att titta och drömma, men jag fick iallafall med mig ett par galjar hem :P

Under eftermiddagen och kvällen har jag varit hos Malin som bjöd på mat, skittrevligt! En kycklinggryta, som tydligen finns i princip färdig fryst i påse, den va faktist SKIIITGOD!! Så hade hon spetsat den lite då, men den MÅSTE jag köpa hem! Kunde ha ätit ihjäl mig faktist!

Imorrn är det jobb igen, känns som jag vart ledig i evigheter, skööön känsla! ;) Men 4 dagar är ju ganska länge faktist. =)
Tjipp!

Fyndat

Jaa, som jag trodde så hade jag gått upp ett halvkilo efter helgens "mofferier". Men det kan jag ta, det är snabbt fixat när jag sätter fart med träningen som jag ska göra nu! Va iväg på ett stenhårt pass nu idag, det var så jävla gött, man känner sig verkligen DUKTIG efteråt, en hääärlig känsla! =) Däremot tror jag att jag lägger ner kaloriräkningen, känner att jag örker inte. Jag ska ta och bara helt enkelt äta nyttig mat och träna mycket istället, så får vi se vart det för mig =) Så om nu Stefan ser det som att jag har "gett upp" så visst, då får han tycka det, jag tänker INTE sluta träna nu när jag äntligen tagit tag i det!

Idag har jag fyndat jääärnet! Jag är SÅ nöjd och glad över mitt köp! :D Var erbjudande på Cubus, valfria jeans och valfri top för 399 kr. Jag hittade precis ett par såna jeans som jag har velat ha, ljusa trasiga och hör och häpna!: Dom satt bra också! Så då fick kontot bära eller brista, jag var tvungen att köpa!

Så jeansen och den vita toppen köpte jag idag, det mörka linnet i mitten köpte jag förra veckan.

  

Jeansen kostade egentligen 499 kr och toppen 149 kr, men fick båda för 399 kr! Så när jag pratade med Danne förut så berättade jag exalterat att jag faktist hade känat 250 spänn på denna affär! Han ansåg snarare att jag hade blivit 399 kr fattigare ;)
Vad anser ni??? =)


Besök i helgen

Jaha nu är helgen till ända och det är synd, för den har varit tokbra! Har haft besök från Kalmar hela helgen, och det har ju inte varit alls dumt! En helhelgsdejt med Dan som han ju heter. =)
Kanske ett par av er som missat honom? Han är iallafall 27 år och bor (tyvärr) i Kalmar. Har väl kanske varit lite halvhemlig om honom, tänkte att vi skulle träffas ordentligt först innan han blev offentlig.


Så han kom iallafall i fredags, ganska sent, så då hann vi bara käka lite middag och snacka lite, men det räckte gott det. På lördagen tog vi en repa på stan, kolla lite affärer och tatueringsstudios, det gillar ju han. Vi gick även till nån liten shop i Haga som säljer rockerskläder och lite skategrejer och där blev vi stånas i nån halvtimme för han tjöta med dom (han äger en egen liknande affär i Göteborg, och han är galet pratsjuk, så dom hade endel att säga varandra :P)
Efter det blev jag bjuden på mat på Nya Peking, kanon, kanon =)

Under eftermiddagen blev det lite slappa och Smala Sussie och på kvällen drog vi iväg på tjejkväll till Therese, haha! Så det blev tjejkväll+Dan och jag hoppas det gick bra för alla er brudar som var där! =) Vi hade himla trevligt iallafall! När brudarna drog på krogen för att skaka rumpa så gick jag och Dan hemmåt.
Idag har vi bara slappat i soffan, sett på film och pratat. Han åkte hem vid 15.30 och har nu nästan precis kommit hem, det är inte nästgårds precis! :S
Så vi får väl se hur och om detta utvecklas gott folk!


Me and Rocka Billy-Dan, charmig som få, en riktig liten luv ;)



I eftermiddag har jag vart hemma hos mamma och pappa på söndagsstek, uuuu så gött de va! :D Denna helgen har blivit helt urballad vad gäller maten kan jag säga! Så imorrn lär jag INTE har tappat i vikt, snarare gått upp! Men, men nya tag imorgon! =)


Partey

Ja igår vart det lite fest, fan va kul vi hade! Vi var riktigt på gång och även fast det var jättelite folk på Koriander så hade vi svinkul ändå, röjde loss på dansgolvet som tre idioter. Hemma hos Malin innan lyssnade vi på en hel massa gamla godingar och vi hittade ett gammalt kassettband som vi dammade av och satte på, haha nostalgitripp (speciellt när vi letade efter en speciell låt och fick spola, aahahaha!)




Kasetten!! :D


Vägningsdag

Åh herrejösses vad trött jag är nu! Man blir så gött trött av att träna alltså, så är det ju bara =)
Idag har det varit fullt ös hela dagen, trots ledig dag. Startade med att åka till Ludde, sen var det handling som gällde och shoppa lite kuligt på Bergvik, hann även med bolaget =)
Köpte en ny kjol, ett nytt linne, ett armband och ett halsband. Orkar inte visa nu, men kanske, kanske imorrn.
Sen vare bara hem och byta om för att åka med Sandra till Friskis där vi körde ett apsvettigt gympapass. Jag och Sandra svettades mest i hela salen tror jag, haha! Dyngjobbigt, men kul var det!
Eftersom både jag och Sandra har sovmorgon imorrn så tyckte vi att vi kunde umgås och käka efter träningen, så hem och duscha, sen blev det tacos hemma hos Sandri. Nu har jag nyss kommit hem och är heeeelt färdig! Ska nog lägga mig och läsa lite bok i sängen tror jag. Mys =)

Så vare vägningsdag idag... Inget vidare muntert, har bara gått ner ett hekto sen förra veckan, så nu är det precis 2 kg på 2 veckor, vilket iochför sig inte är så dåligt. Men man blev ju så taggad efter första veckan, men men. Bara jag inte går upp, det är det viktigaste!
Mätte mig dock runt midjan också, och det kändes ju mer positivt! Den låg på 84 cm för två veckor sen och idag på 79 cm! 5 cm på två veckor, det e fan inte dåligt! Så kanske e bättre att mäta sig, hehe...Dom som vet säger ju det iaf :P

Nej, nu blir det jag, sängen och "Pojken som inte fanns"!
Imorrn blir det ett besök hos Emmeli innan jobbet, det ska bli mycket kul!

Ge mig höst

Igår blev det inget bloggeri. Va för sleten när jag kom hem. Igår tog jag mig iallafall en härligt svettig morgonprommis i solen, det var hett som fan! Vill nån slå ner mig till backen om jag säger att jag längtar lite till hösten...? Den här värmen kan kvitta mig nu ärligt talat, tänk va härligt med sval, frisk luft! =) Behöver ju inte regna så jävligt som det har gjort men jag mår faktist inge bra när det bli för varmt.

Ska nog boka tatueringstid snart tror jag, ta tag i det till veckan tror jag =)

Träningsvärk

Jäääävlar vilken träningsvärk jag har efter aerobicsen! Ont fan i varenda muskel i kroppen, haha! Kanske är effektivt det där =D Rätt skön känsla med träningsvärk, fast man blir stel å jävlig också!

Ikväll har jag jobbat, tog en sväng förbi mamma i förmiddags och åt frullen där =)

Dagens kaloriintag: 1221

Dagens motion: Nada (släpandes runt halva Piggelinspåret med mamma å Ludde räknas inte som motion, haha)

Dagens känsla: Vägde mig imorse och det var en ren käftsmäll, man ska INTE väga sig mitt i veckan, BARA vägningsdagen! Senast jag gjorde det var det positivt, det var det inte idag, så en liten motivationssvacka nu!

Trött

La mig tiiiidigt igår, jag va så sjukt sleten! Så jag sov som en stock hela natten, vaknade när klockan ringde vid 6 och var faktist ganska pigg och har sen varit pigg hela dagen. MYCKET skönt! =) Nu däremot, efter träning och mat så är jag typ lika sleten som igår, så nu ska jag lägga mig i soffan och kanske somna till lite ;) Gott.

Dagens kaloriintag: 1822 (200 över gränsen, ajaj!! Men va så jävla sugen på spagetti å köttfärssås, hehe)

Dagens motion: 1 timmes aerobics på Friskis och svettis, så köttfärssåsen var jag fan värd!

Dagens känsla: Oförskämt pigg hela dagen som sagt, och blivit grymt taggad till att börja gympa igen, kul kul! :D

Ny kjol

Köpte en kjol idag lite spontant. =) Var på stan en sväng med ett par arbetskompisar för att köpa lite tavlor till jobbet. Så ryckte jag med mig en kjol som jag insåg att man kan ha på lite olika vis:

Såhär är det nog tänkt att man ska ha den:


Om ett par kilon till kan jag ha den såhär:


Tubtopp till en annan nederdel:



Korta kjolen och den lite längre kjolen:
 

Går att ha den ytterligare längre, men då slutar den precis nedanför knät och jag haaaatar den längden, det är bland det fulaste jag vet :P
Käckt va? =D 
Fem plagg i ett för 129 kr, inte illa pinkat ;)

God mat

Idag provade jag för första gången ett recept från Viktklubb, jag lagade aubergine- och tomatgratäng och det var mumsigt värre! =)

Såhär såg det ut innan den åkte i ugnen och innan den var gratinerad =)


Recept för den som vill prova =) (Endast 168 kalorier per port, men jag åt 2 port ;))

4 portioner
600 gramaubergine (2 st)
400 gramzucchini (squash)
 vatten eller grönsaksbuljong
3 klyftavitlök
1 mskolja
 salt och peppar
1 tsktimjan
1 tskbasilika
4 sttomater
1 dlmatlagningsgrädde, ev laktosfri
1 tskvetemjöl
2 tskljus fransk senap
50 gramlagrad, mager riven ost

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Skär auberginerna i 1 cm tjocka skivor. Dela zucchinin på längden och skär halvorna i 1 cm tjocka skivor. Förväll aubergine och zucchini var för sig i lite vatten eller grönsaksbuljong 3-4 minuter. Skiva tomaterna.

Skala och hacka lökarna och vitlöksklyftorna. Värm oljan i en stekpanna, lägg i lök och vitlök och låt fräsa på svag värme några minuter tills löken mjuknat utan att ta färg.

Lägg de förvällda aubergineskivorna i botten på en ugnssäker form. Täck med den frästa löken. Lägg de förvällda zucchiniskivorna ovanpå och täck med tomatskivor. Krydda mellan varven. Rör samman grädde, vetemjöl och senap och bred ut blandningen ovanpå tomaterna. Låt stå i ugnen ca 50 minuter. Strö över den rivna osten och låt grädda ytterligare ca 10 minuter. Servera med ett gott bröd och ev rökt kött

Färdiggratinerad


Blev ju helt vegetariskt, men det är ju bara att tilsätta bacon, eller skinka eller nått om man vill ha den matigare, det va himla gott iallafall! =) Jag la till färska champinjoner, det va kalasgott!

Dagens kaloriintag: 1434

Dagens motion: Powerwalk utan stavar 55 min

Dagens känsla: Otroligt nöjd med att jag kom ut på tur idag som sagt!! Trött som ett as, somna i soffan efter maten och lär nog snart gå till sängs för natten!


Nygådd

Kom nyss in från en härlig powerwalk. Jävligt nöjd med att jag tog mig ut idag, har vart dyngtrött heeela dagen, helt färdig! Kunde inte somna inatt så va som en zombie på jobbet idag!
Tips till mig själv: Drick INTE två stora koppar kaffe vid 20 på kvällen när jag ska upp och jobba!! =)

Tänkte banga på träning idag (också). Men sen kände jag när jag kom hem att jag kan ju inte hålla på och skylla på att jag är sleten varje dag? Då ballar jag snart ur. Så det var bara att pallra sig ut. SÅÅ nöjd jag är över mig själv nu när det är gjort! =) Och nu är jag dessutom piggare än vad jag har varit på hela dagen! =)

Nu blir det dusch och sen matlagning!

Nygådd i mina nya träningsbrallor, haha, svettig och go =D

Metoder

Det var en tjej som skrev en kommentar i mitt tidigare inlägg om hur vi går tillväga med våra viktnedgångar och jag känner att det blir för långt att förklara på en kommentar, så jag gör ett inlägg om det istället =)


Min syster, Sofia har börjat med en diet som heter LCHF, Low Carb High Fat. Det är en diet där man äter i princip inga kolhydrater, men mycket fett och protein. Så hon får äta allt som inte är kolhydrater och hon äter tills hon blir riktigt mätt. Hon säger själv dock att det blir inte riktigt lika mycket mat som innan, eftersom hon äter så mycket fett så blir hon mätt fortare. Men hon har följt alla rekomendationer som hon fått när det gäller metoden (hon har en bok om LCHF som är skriven av en läkare) och att hon har gått ner 4 kilo på en vecka är ju kanske väl snabbt, men inget hon kan ha gjort något åt, hon äter sig ju mätt varje måltid =)
Hon tränar ingenting och när man kör denna metod så får man inte träna för hårt heller eftersom man behöver kolhydrater när man tränar.

Jag går efter Viktklubb.se, alltså räknar kalorier. Det är  precis samma princip som Viktväktarna, fast dom har ju gjort om kalorierna till points. Där blir man medlem på internet och får en personlig profil beroende på hur mycke man väger, hur mycket man vill gå ner, på hur lång tid osv. Jag skrev i att jag vill gå ner 4 kilo på 4 veckor och då säger dom att jag ska klara det om jag äter max 1600 kalorier per dag. Innan åt jag ungefär 2600 per dag. Så självklart är man lite hungrig i början eftersom man smäller i sig så mycket mer kalorier annars. Jag har bara varit med i Viktklubb i 4 dagar nu och jag känner redan att jag har krympt magsäcken så jag blir nöjd med mindre portioner. Jag åt ju för stora portioner förut helt enkelt. Så visst är man hungrig i början och visst bantar jag/tänker på vad jag stoppar i mig hela tiden, men jag svälter inte =)
Jag har ju börjat träna mycket nu också, det gör ju också sitt såklart! Det kan man också skriva upp på sin profilsida, så visar det hur mycket man har förbrännt. Ju mer man tränar dessto mer kalorier får man naturligtvis äta.

Denna metoden är det ju mycke räkna och väga maten osv, för att veta hur mycke kalorier man får i sig. Vända och vrida på paket för att kolla vad allt innehåller =)  
Man kan skriva upp allt man äter på viktklubb.se så visar det va mycke kalorier man har ätit och man håller på det viset koll. Många tycker att det är krångligt och tråkigt att hålla på så med all räkning och vägning, men jag tycker det är roligt, så därför passar denna metod mig. Jag sitter dessutom mycket vid datorn så det passar mig för den sakens skull också =)

Jag gillar den här metoden också för att jag får äta precis vad jag vill, fast i begränsade mängder då. Jag ääälskar kolhydrater och skulle nog därför inte kunna gå på tex LCHF eller Atkins. Vill jag äta en pizza en dag så gör jag det, fast då kanske jag inte smäller i mig så mycket mer sen, eller så kör jag ett hårt träningspass för att jämna ut =)

Så olika metoder passar olika personer och jag hoppas du, Sophia som frågade, hittar ett sätt som funkar för dig och att du har fått svar på det du undrade =)


Svullar

Jag firar min viktnedgång idag. Med att synda! Haha, illa? Mja, lite, men men, det är min enda lediga dag på hela veckan, jag är sjukt sleten och tyckte att jag va värd det =)
Skulle ha tränat gympa på Friskis idag, men efter att ha rännt på stan halva dagen och köpt lite nya träningskläder och lite smink, så var jag heeeelt slut när jag kom hem! Huvudvärk och helt svag och matt. Och eftersom jag hade tänkt Donken igår, men det blev sallad iställe så kände jag att det fick bli Donken idag istället! Överskrider ändå inte mitt kaloriintag, så då spelar det ingen roll iallafall :P
Nuggets är det dessutom inte alls mycke kalorier i för den som bryr sig! =) Vill man äta lite kalorier ere ju bara att byta ut pommesen mot en sallad så blir det kanon, det gjorde dock inte jag idag :D


Vill också gratulera min syster som gått ner 4 kilo på en vecka!! Japp, det är sant! Hälsade på henne på Hildurs idag å det syns fan redan! Keep up the good work! Hon kör LCHF-metoden och den verkar ju va kanon.

Så nu är vi tre maniska syskon som jobbar på vikten, haha ;)


Vägning

Jihoo, jihoo, jihoo! Det går neråt, fan va fint! Vägning idag och med tanke på att jag bara har tränat i en vecka och räknat kalorier i 3 dagar så är det ganska finnt att ha gått ner nästan 2 kilo redan! :D Fan va fint, jag är ju nästan redan halvvägs, haha ;)

Startvikt: 72,8 kg

Dagens vikt: 70,9 kg

Gått ner: 1.9 kg


Nu blir det frulle!


Mer läsare

Besöksantalet ökar för varje dag på bloggen nu sen jag började skriva om mitt nya liv. Är det så intressant att läsa om självplågeri? Haha, nej då, det e inte självplågeri, det är faktist gött som fan!

Idag har jag jobbat dagen. Sen blev det ut med stavarna igen, jävlar vad jag tog ut mig! Fick fan huvudvärk. Men gött vare! Har tvättat under kvällen och lilla Sandri har hållt mig sällskap. Vi köpte oss en sallad på Vedugnen och satt och snacka skit. Har aldrig ätit sallad från Vedugnen förut, men den va supergod! Köpte en sallad med parmaskinka å mozarella, mums!

Imorrn äre vägningsdag, håll tummarna för att jag har gått ner! :D

Dagens kaloriintag: 1400

Dagens motion: Stavarna 50 min


Dagens känsla: Lika taggad än, haha ;) Spänd imför morgondagens vägning och hoppas jag inte blir besviken! =)


Tävla

Kom nyss hem från mor och far där det bjöds på grillat ikväll, det va mums! Stefan flög på mig angående min metod att gå ner i vikt och tycker att jag är dum i huvudet för att jag äter lite och går och är hungrig. Försökte förklara för gossen att man faktist bara är hungrig i början tills man har vant sig vid mindre portioner, men han tyckte jag va lika dum i huvudet för det, men det är ju inge ovanligt att han tycker det :D
Vi märkte dock ganska snart att han mest var avundsjuk för att jag har tagit tag i mitt liv men inte han, hahaha! :P Tjockisen skulle allt behöva tappa några kilon han också! Det slutade med att han blev så sporrad så nu ska han börja tävla med mig och allt jag går ner så ska han gå ner det dubbla. Bring it on! Det blir roligt :D

Idag har jag inte vart alls så hungrig som igår, men det märktes ju på kaloriintaget också, grillningen va inge bra, ajaj! Gick över mitt kaloriintag idag, förvisso bara med 100 kalorier, men ändå! Har ju inte motionerat nått idag heller så då blir man ju inte lika hungrig för det heller. Uuuu, nya tag imorgon!


Dagens kaloriintag: 1716 (skulle ha skippat potatispajen hos mamma, haha ;))


Dagens motion: Nada... Har halvångest trots att planen var att vila idag.


Dagens känsla: Blir kul att tävla mot brollan, good luck fatso! hihih


Hungrig

Jahapp, ny dag nya hungerkänslor! Haha! Känns som min blogg kommer att toppas av maniska "gå-ner-vikt-inlägg" den kommande tiden, men det får ni stå ut med ni som läser, blir lite lättare att inte tappa motivationen då också, om man skriver ner det jobbiga och det roliga. Plus att det är svårare att balla ur om ALLA vet att man verkligen SKA! =)

Nu i början är det inte så mycket roligt, mest jobbigt :P Att vänja sig vid att äta så mycket mindre är inte kul, man är hungrig typ jämt å då blir man också trött och får huvudvärk. Men det är ju bara i början innan magsäcken krympt, sen blir man mätt på mindre portioner, skönt att jag vet det iallafall!
Gjorde en sak man INTE ska göra imorse och det var att väga mig, det ska man bara göra en gång i veckan för man kan ju gå både upp å ner under veckan. Jaja skit samma, det var positivt de jag såg iallafall ;)

Hade svårt att somna inatt pga att jag blev så hungrig när jag la mig. Tänkte gå upp och ta en banan, men jag låg som i nån dvala, mellan sömn och vaken, så jag va för trött för att gå upp men för hungrig för att somna. Sjukt! Titta på klockan efter 3, sen tror jag att jag slocknade.

Nu blir det havregrynsgröt å kaffe till frulle! Ingen motion idag, men det hade jag bestämt mig för att ta vilodag idag så jag hinner diska å feja lite innan jobbet. =)


Nu jävlar

Nu jävlar har det nya livet börjat på allvar. Nu är det inte bara träning, nu är det kaloriräkning som gäller också!! Gick med i viktklubb idag igen, det går inte detta. Känner mig som en val, grymt obekväm alltså, här ska det svältas bort minst 4 kg!! Så kom igen nu Tina, jobba, jobba, jobba! Jag är skittaggad och jag ska klara det! 

Veckans vikt: 72.8 (Så mycket har jag aldrig vägt sen jag gick ner senast)

Dagens kaloriintag:1500 (1200 om man drar av för motionen, men det tycker jag är fusk :P) 1622 kalorier får jag äta varje dag för att gå ner 1 kg i veckan.

Dagens motion: 45 min stavgång så svetten lacka i storm och spöregn

Dagens känsla: Taggad som helvete, nästan manisk! Hungrig som ett svin och grym huvudvärk ikväll, troligtvis för att jag ätit för lite, men det skiter jag i.


Natti!


RSS 2.0