Home sweet home

Idag har vi vart hos mamma och pappa och käkat middag hela familjen. Mycket trevligt, som alltid. Det blev stek med god sås och massa goa grönsaker mm. Kaffe på maten och sen spelade vi Bingolotto, för jag hade fått för mig att nån utav oss skulle vinna en bil just ikväll. Så blev ju naturligtvis inte fallet och det slutade bara med ren frustration och kommentarer som "jag ska aldrig mer spela den här skiten" och "vad är det för idioter som tittar på det här  varje vecka", osv. Men det va rätt trevligt ändå =)

Jag tänkte passa på att visa upp hur vi bor, Kristopher och jag, för dom som inte vet detta så kan det ju va jättekul, eller hur? =) Jag har för en gångs skull städat hemma och då passade jag på att ta lite kort för att visa upp mitt hem så som jag vill att det ska se ut. Tyvärr så brukar det hålla sig i det här skicket i ungefär en halv dag, sen är det kläder, disk mm överallt, men dom flesta vet väl vad jag pratar om? Ett perfekt hem är inget riktigt hem kan man ju säga för att trösta sig själv. Men nu tänkte jag alltså visa upp min perfekta  version av vårt hem.

Köket
image37

Sovrum
          

Vardagsrum från diverse vinklar
image40

             

Tredje rummet med bäddsoffa och datorhörna.
image43

Avslutningsvis den lilla hallen.
   

Japp så bor vi! Trivs bra men vi är ruggigt sugna på att flytta till något större faktist. Vi har ju en trea och det är mycket bra men lite större rum och mer förvaringsmöjligheter vore inte dumt. En klädkammare skulle jag inte tacka nej till! Men det är väl så; alltid nått man saknar. Jag har några önskemål som jag gääärna skulle vilja ha som vi saknar nu:

  • Badkar
  • Klädkammare
  • Tvättmaskin i lägenheten
  • Diskmaskin (inget måste, men en fin bonus)
  • Större toalett
  • Tak på balkongen

Ja, det var nog det.. =) Men får man allt det så hittar man väl andra saker man saknar antar jag.
Nej, nu ska jag titta på en film som börjar på trean kl 21, ... och så kom Polly tror jag den hette.
Bye!


TAKIDA

image30

Ja igår var det den stora Takidakvällen. Jag jobbade på dagen, sen åkte jag hem, gjorde mig iordning och drog till Marie och Fredrik. Mycket trevlig förfest som alltid hos dom, med bra musik och trevligt snack.

 
Marie & Fredrik


Jag börjar komma i form


Redbull Vodka :)

Vi drog till Nöjesfabriken vid typ 22.40. Lång kö när vi kom dit, men den gick ganska fort. Men när vi kommit halvvägs så dyker det helt plötsligt, från ingenstans, upp en till kö bredvid "originalkön". Då börjar vakterna släppa in BARA i den nya kön, så vi stog still skitlänge. Tina blev lätt irriterad kan jag säga. Tillslut blev vi så sura så vi bytte kö och då var vi inne på två minuter. Helt galet konstigt system, men men, in kom vi iallafall innan Takida började spela. Halv tolv drog dom igång. Lite besviken om jag ska va ärlig, för dom spelade nästan inga låtar jag kände igen (jag har väl lyssnat på fel låtar :P). Det var nog endel från den nya skiva i och för sig, och den har jag inte lyssnat på än. Men dom röjde och det var kul att ha sett dom live. Eller sett är nog fel ord, hört dom live. Stog lite för långt bak för att se nått, men det gjorde inget. Såhär ser iallafall snubbarna ut:
image31
Och såhär mycket såg jag utav dom, hehe:
image32

Det var kul iallafall, men ruggigt mycket folk, nästan juldagsvarning. Det var ju erotikmässan samtidigt på Nöjesfabriken, så dom som inte var där för Takida gick väl dit istället. Vi gav upp lite tidigare än stängning för vi var så jäkla fyllehungriga. Vi traskade iväg till Alpina och köpte pizza, inte dumt!

image33

Vi avslutade kvällen med en lååång kall promenad hem, som var mindre rolig med diverse bittra miner och sura humör, men det är sånt som händer i fyllan och villan! :)
Det var i det stora hela en kul kväll med mycket folk, men som vanligt; Förfesten är den bästa!

Jag är inte ett dugg bakfull idag, det känns bra! Kristopher, däremot, ligger som ett vrak i soffan och har en dundrande huvudvärk. Men så var han klappaste kanonpackad igår också, så idag får han betala :)
........................................................................................................

Idag har jag varit hos mamma och pappa och fikat med dom och med Stefan och Anneli. Trevligt, vi drack kaffe och åt en god äppelkaka som mamma hade bakat. Anneli har tydligen fått havandeskapsförgiftning, så hon får bara vila och ta det lugnt. Det närmar sig nu, snart bara två veckor kvar, spännande!
Idag ska jag för övrigt vinna miljoner på Lotto, fick för mig att spela idag, lite kul ibland. Annars blir det inte många knop idag, ska väl följa Kristophers exempel och lägga mig i soffan och inte resa mig därifrån mer idag.
*********************************************************************
TILL MARIE
Eftersom du läser min blogg så tänkte jag passa på att visa dig den där underbara bilden på dig från förra sommaren. Det verkar inte blir av att du får se den annars, så titta och njut! Vem blir inte sugen på en kall öl i solen när man ser det  här?
image34
Mmmmm..............  :) Kunde vart reklam för Falcon det här, hehe.
**************************************************************
Tack för mig för den här gången!

Shoppingdag!

Japp, löningsdag är lika med shoppingdag. Så fort man får pengar så ska det köpas och köpas. Första veckan efter lön brukar kännas ganska bra sen är man helt plötsligt sådär ruggigt fattig igen.. Förstår inte hur det går till :P
Men idag har jag bara köpt nödvändiga saker (nästan) och jag har faktist fyndat lite också!
Jag började med att köpa vax till Kristopher, det var mycket behövligt för det var helt slut. Det köpte jag på Självfallet, där jag hade 10% rabbat genom Karlstadskortet eller vad det heter. Första fyndet! Så jag slog på stort och köpte en stor burk vax, så jag fick mer i rabbatt :P
Sen tutade jag ut till Wåxnäs och Parva Zoo för att köpa kattsand. Inte så spännande eller roligt, men mycket nödvändigt..
Vidare till Bergvik och Bolaget. Nu laddas det inför Takida imorrn vill jag lova! Så jag köpte vin till mig och cider till min manliga pojkvän :)
Jaha sen bar det av in till stan. Jag höll tummarna för att ett par stövlar på Din sko skulle finnas kvar, men tji fick jag, dom var veck. Men däremot, till min lycka, så hade Skopunkten öppnat i Duvan! HURRA tänkte jag och slängde mig in i affären. MQ:s gamla lokal. Jag hittade bara två par skor som jag verkligen ville ha och två par kan man ju inte köpa, det är ju bara korkat, så jag ringde syrran som jag visste va på stan, så kom hon och plockade kvickt ut ett tredje par till henne. Så bra det kan bli. Hon får ju såklart betala en LITEN summa, men det var dessutom 20% rabbatt där idag, så både hon och jag känade på denna affär. Andra fyndet!
image24
Mina nya dojjor. Känns gött, ett par svarta stövlar var jag i behov av!

Jag var på ett himlans shoppinghumör idag och hade en teori om att vi har så bra ställt just nu så jag kan bränna ett par tusen. (hehe, vet att Kristopher läser; lugn och fin!)
Men när man är sådär galet shoppingsugen så hittar man ju såklart inte ett skit. Typiskt.. Fast det kanske är lika bra det, för skulle jag ha bränt ett par tusen idag så hade jag nog insett att vi kanske inte har det sådär ruggigt gott ställt ändå som jag först trodde :P
Men men jag hittade iallafall ett par byxor och en T-shirt på H&M. T-shirten kostade faktist bara 69 kr (Tredje fyndet!) och byxorna 199 kr (Fjärde fyndet!). Tycker jag faktist inte va farligt. Så jäklar vettu, fyra fynd, inte dåligt! :)
                  
                         Neutral röd T-shirt                     3/4 rutiga brallor, rätt coola faktist

Det är synd bara att när man väl börjar handla (jag köper inte så jättemycket kläder)
så vill man ju bara ha mer och mer. Jag skulle velat haft en ny väska.. Och lite fler stickade tröjor.. Med mera, med mera... Men men nu har jag skor iallafall. Det bästa är att inte köpa nått alls, för då tappar man nästan suget.
Lite snabbt idolsnack. Amanda är överlägsen! Guud va bra hon var ikväll, helt galet! Marie är ju också duktig, men Amanda håller en klass för sig tycker jag.
Nu är det nog dags för mig att sova snart för jag ska upp i ottan och jobba imorrn. Imorrn blir det sjukhuset, va ett tag sen jag var där nu.
Gonatt!

Top Model & Idol

Hmm tittade en sväng på Top Model sthlm nu, men blev alldeles för arg för att kunna forsätta titta på det. För det första; Varför heter Top Model STHLM??! Låter det coolare eller? Tycker det låter fånigt. Dom gör om sig idag, får klippa och färga håret. Det brukar alltid va kul att titta på för dom är så duktiga och det brukar alltid bli sån skillnad. Men så är det ju alltid någon som ska börja lipa för att dom ska klippa bort deras låååånga VACKRA hår! Mycket riktigt... En tjej med långt blont, om jag får säga det själv, extremt tråkigt hår, blev ju heeelt förstörd för att stylisterna ville klippa henne. Vad hade hon förväntat sig?? Top Model har ju gått i typ 5 år (eller är det mer ändå?) och VARJE år klipper dom deltagarna. Sen kan jag inte förstå hur dom ens kan säga emot dessa världskända expertstylisterna. Dom om någon vet väl vad en person passar i? Mig skulle dom få raka om det var det dom ville :P Nej då.. Men har man en modelkarriär framför sig så tycker jag inte man sabbar den bara för att få ha kvar sitt långa hår, eller? Klippte hon sig tillslut? Jag vet inte för jag orkade inte se mer. Hehe, jag tittade i typ tio minuter och lägger verkligen ner mig till max på att skriva om det här.. Men jag blev arg..


Idag åt jag surströmming igen :P Det var lika gott idag hehe. Men det blev bara en surströmmingsmacka ida, jag var ju tvungen att få plats med lite sill också, mums!

Åååååå, jag var på ryggmassage idag, det får jag inte glömma att berätta. Gud va gött det var, skulle vilja gå varje dag! Behövligt var det också för jag har ont i ryggen som satan. Och enligt hon som masserade så var jag ungefär som en stel planka med knutar. Inge bra. Får nog gå iväg några gånger framöver så jag får ordning på ryggen. Gött vare som sagt, men nu i efterhand har jag nästan ännu ondare i ryggen, men det kanske blir så? Ajaj.

Va ute en sväng med Ludde idag också (det regnade inte, hurra!). Jag gick en sväng runt Orrholmen, medan mamma försökte sälja sin bil. Det ville sig inte.. Hon blir nog aldrig av med den där bilen, vilket är mycket konstigt med tanke på vilket bra skick den är i.

När Kristopher slutade hämtade jag honom och så var det dags för storhandling, alltid lika kul! Känns skönt när skåpena är fyllda.

Nu över till Idol. Daniel är ju hur skön som helst! Mycket bra idag, hoppas han går vidare. Men jag har tre favoriter så jag var ju såklart tvungen att rösta på alla tre.

[Bild: Daniel Ohlsson]
         Andreas sjunger klockrent!                         




[Bild: Daniel Ohlsson]
Daniel är ju hur cool som helst!



[Bild: Daniel Ohlsson]
Christoffer har häftig röst!

Japp detta är mina tre manliga idoler, men sen är det ju brudarna också... Ja det blir svårt i år för det är många som är bra. Men utav brudarna så är nog Amanda och Marie helt klart bäst.

[Bild: Amanda FOTO: TV4]           [Bild: Daniel Ohlsson]

Ja dom får vi se mer utav imorrn, kul kul. Visst är jag löjligt engagerad i Idol? :D

Nej, nu ropar duschen på mig!



 


Regnet bara öser ner...

Det är så typiskt; Varje gång jag ska passa Ludde så spööööregnar det ute. Jag har glömt hur det är att gå ut med en hund utan att det regnar. Jag blir så trött.. Så nu sitter jag hemma hos mamma, å hundjäveln skäller, å regnet står som spön i backen. Får väl gå ut med den luven snart antar jag. Men det roliga är att när man väl klätt på sig och står utanför huset så vägrar han att gå. Det slår aldrig fel. Besvärlig denna hund, han är aldrig nöjd, förutom när matte är hemma såklart. Mat har han fått så han e inte hungrig. Vad vill han egentligen??!! Jag vet vad han vill, han vill ligga ute på gården, men det e inte jätteroligt att ta hand om en 50 kg dyblöt hund sen när han ska in. Lera i hela huset, tjohooo. Låter jag bitter? :P

Ska jobba ikväll, börjar halv fyra, på Rosenbad. Det känns bra, e inge kul att va hemma i allt för många dar. Ska visst sitta vak hos någon, kanske inte lika kul, men det får gå det med.

Är bjuden på ljusparty imorrn. Aldrig hört talas om tidigare. Tydligen någon kompis till Pia som ska ha så hon frågade om jag ville följa med. Går nog dit om jag inte ska jobba. Man får köpa stearinljus i olika former och dofter som ska lugna själen osv. Kan jag kanske behöva :P
Börjar bli gammal, förr gick man på dildoparty och nu är det ljusparty haha. Jaja så är det.

Nu får jag väl gå ut med det skällande odjuret. Jag lovar att han inte vill gå. Jag ska aldrig skaffa hund, det vill jag lova. Räcker med dom två odjuren jag har hemma. :D

Härlig dag!

Ja det blev ju utgång i fredags som min önskan var. Tyvärr höll ju inte det fina vädret i sig utan det började naturligtvis att regna. Men, men det var någon smart typ som uppfann paraplyet så det ordnade sig det med. Min vän och partypingla Marie var inte sen att hänga på, så jag traskade iväg till henne vid halv sju och började pimpla vin. Jag har aldrig tråkigt med Marie, henne kan man alltid lita på att man har roligt med när man ska ut. Som vanligt så är det ju roligast på förfesten. Bra musik och gott vin, och förväntningarna på kvällen är alltid höga, även fast man vid två på natten undrar vad man har på krogen att göra. Ingen träffar man som man känner, vart har alla tagit vägen? Flytt fältet kanske, men vilken plats på jorden är bättre än älskade Karlstad? =) Jaja det var iaf trevligt, vi dansade och tjötade. Nu får jag hoppas att Marie inte blir alltför sur om jag lägger upp ett par goa partybilder på oss två. =)

                                                                          
                                                                         Titt va sköj vi har det! :P

                                     
                                                                           

                                                                          Marie, lika söt som alltid

                                                                           

                                                                         Jag, lika tokig som alltid

Så igår låg jag bakfull näst intill hela dagen, därav ingen bloggning. Nu börjar Andra avenyn så nu blir det paus i skrivandet!

Jaha, det var det... Verkade väl inte superduper bra men efter några program så blir man väl fast i den skiten också :P Lite kul att se när syrrans kompis är med i serien. Jaja.

Idag har jag haft en ganska händelserik dag får jag lov att säga. Den började med att jag jobbade några timmar, mellan 7 och 12 på Rosenbad. Kull att vara tillbaka där får jag lov att säga. Sedan tog jag bilen till mamma och drack en kopp kaffe med henne och pappa. Därefter gav vi oss iväg med bilen till gamla flygfältet och gick en låååång promenix med Ludde, mammas hund. En gosig, mesig, jobbig och väldigt vacker skithund =)

image18

Lilla Ludde i snön

Efter en promenad på 1 timme och 20 minuter kändes det perfekt att åka till syrran och fika. Där blev vi ett helt gäng, nämligen Sofia, Peter, jag, mormor, mamma och pappa. Sofia hade köpt wienerbröd och vi drack gott kaffe. Efter fikat var jag bara tvungen att visa Paul Potts på internet. För er som inte sett honom uppmanar jag er; GÖR DET! Kan vara det bästa jag sett. Paul Potts vann en Talangtävling i England genom att sjunga opera. Riktig sagohistoria om en mobbad snubbe som säljer mobiltelefoner och kan sjunga opera bättre än självaste Pavarotti. Typ.. Jag tror aldrig jag har sett något uppträdande som påverkat mig så mycket, lipar varje gång. =) Så som sagt, ni som inte sett det, googla Paul Potts, lyssna och njut!

När vi alla tittat på Potts och grinat en sväng tog jag bilen hem för att lite kvickt sopa lorten under mattan innan vi fick celebert besök utav våra flitigt bloggläsande vänner Emmeli och Kristian :P Och lilla Elina såklart, som växer och blir så stor, herregud vad fort det går, nästan lite läskigt. Och, som alltid hade vi supertrevligt, beställde mat från Vedugnen som satt där den skulle. Vill uttrycka min kritik dock, till den otroligt otrevliga personal som jobbar på Vedugnen, skäms! Hade ni vart aningen trevligare hade vi nog handlat oftare hos er för maten är god. Det kallas SERVICE.


                
Mor och dotter               Tina och Elina                      Kristopher              Far och dotter


Som sagt, kuligt som alltid. Efter att vi hade tryckt i oss nachos och pizza så blev det Paul Potts igen. =) Min nya Idol, jag vill visa honom för hela världen! Hehe... Emmeli, Kristian och Elina skulle ta en härlig promenad hem denna sköna kväll så vi hängde på. Det var riktigt gött faktist, 45 minuters promenix, hemma lagom till Andra Avenyn...
Jaa och så har ännu en dag gått mot sitt slut. En bra dag, med massor av roliga och trevliga händelser. Tänk vad lagom att jobba till 12 och sen bara roa sig :P Om man ändå hade råd med det.
Tack och hej!


Tråkigt att va hemma

Det är lustigt det där.. Nu har jag jobbat som bara tusan nästan hela september. Idag är jag ledig och blir genast rastlös. Sitter och surar över att mamma och syrran jobbar. Vet att jag behöver städa toaletten, men jag låtsas att jag har viktigare saker för mig, nämligen att sitta här och uggla. Solen skiner också, så när man är ledig och solen skiner, så brukar Tina bli lite partysugen. Söndagens hemska bakfylla är som bortblåst, "Det har aldrig hänt" :P Det bästa är egentligen bara att ha nästan fullt upp hela tiden, finns inge tråkigare än att vara rastlös!

Kristopher har börjat fiskat efter annat jobb, lite spännande! Tror han har skickat iväg sex CV och faktist fått respons från fyra! Inte dåligt utav pöjken. Men två var lite långt borta, den ena skulle han åka till Stockholm på intervju, och det andra jobbet var i Örebro. Örebro är ju inte så farligt långt, men nu jobbade Kristopher den dagen det var intervju så.. Men han har träffat en snubbe från Norrland som heter Tore. Han har gett ett fint erbjudande till Kristopher, men då kommer han va borta typ fem dagar i veckan... Denna Tore skulle starta sitt säljföretag i en ny region, nämligen nere i Småland, och han ville att Kristopher skulle vara med och starta upp detta. När det sedan skulle bli fler anställda där så skulle Kristopher få jobba som säljledare för södra Sveriges region. Stort som fan ju, men det blir nog jobb därefter också.. Och vårat gemensamma liv blir ju näst intill goodbye! Så det blir nog inte aktuellt, om inte Kristopher ångrar sig. Han vet ju vad jag tycker men han får naturligtvis göra så han vill, det kan ju även vara världens chans.. Svårt det där. Men Kristopher är lite för familjär för att ha ett "bortajobb" tror jag. Och jag med :)

Jaja, nu ska han träffa nån annan på måndag, det ska tydligen öppna en ny möbelaffär i Karlstad som sökte personal, dit han ska på arbetsintervju. Så länge det blir bättre betalt och han är i Värmland så är jag nöjd :P
Men det är kul att han får lite respons iaf, att företag är intresserade, han var så orolig för det innan. Vad mycket det gör att man har jobbat ett par-tre år, att komma direkt från skolan är inte lätt. Alla företag vill att man ska ha arbetserfarenhet. Man ska typ va runt 25 men ändå ha jobbat i tio år och ha en lång, fin utbildning. Går inte riktigt ihop det där...

Nej nu får jag väl ta tag i den där jävla toaletten, fy fan..

Surströmming!

Igår efter jobbet tog jag cykeln och trampade iväg till mamma för att käka surströmming, mmm. Buäck! tänker nog de flesta, men det är faktist SÅ gott! Och den som jämför det med hur det luktar kan lägga ner för det smakar absolut INTE  som det luktar. Vem skulle äta det då??? Man rensar fisken på ben (jag tar bort skinnet också) Sen brer man ett hårt tunnbröd med smör, lägger på delad potatis och surströmmingen och strör över rödlök. Voila! Bara att börja äta, mycket gott! Och det blir bättre för varje år. Smakar egentligen bara salt, men kombinationen med potatis bröd och lök blir kanon! Vissa har gräddfil på också. Så den som gillar salt och inte provat surströmming; PROVA, det är gott! Lukten vänjer man sig vid efter ett tag, men jag håller med; den är inte att leka med..
                                            

Det  var jag, pappa, mamma, faster Inger, farbror Anders, farmor och Annelie, brorsans tjej som gluffsade i oss. Det är väl något norrländskt det där med surströmming, eller? Tror inte det är lika många i södra Sverige som gillar det som vad det är uppe i norr. Farfar kommer ju uppe ifrån norrland så på pappas sida har dom alltid ätit surtrömming, och älskat det. Likaså mormor är från norrland och älskar surströmming. Brorsans tjej Annelie kommer ända uppe ifrån Kiruna och hon älskar också surströmming. Här i Värmland hör jag inte många (inte i min ålder iaf) som gillar surströmming, men jag tror ärligt talat att de flesta inte har provat. Utgår bara från att de inte tycker om det pga av doften. Fegt tycker jag. Jag kunde inte heller fatta hur man kunde äta det innan jag hade smakat, men så fel jag hade. Det är som med blodpudding. Folk smakar det inte bara för att det är BLOD!
Okej, och vad är det i en KORV?
Bra mycket äckligare saker än bara blod.

Nej nu ska jag inte va dum, folk får äta och inte äta vad dom vill, men jag tycker iaf inte att man ska säga att något SMAKAR äckligt innan man har SMAKAT det. That´s all.

Jaha det här blev ett inlägg om äcklig mat. Så kan det bli när man börjar att skriva så vet man inte riktigt hur det ska sluta :P
Nu ska jag vika tvätt, tack för mig!


Mina bebisar!

Okej, jag vet jag skrev nyss... Men nu är det slut på tv program, Kristopher ser på fotboll och jag sitter här och glor. Ska snart gå och lägga mig, men det är aningen tidigt, slockande en stund i soffan förut så jag e inte så trött nu. Jag kom på att jag inte har visat mina små bebisar än! Måste man ju visa upp mina älsklingar Isola och Ebba, två korkade katter som förgyller och förpestar mitt liv. =)

image7

Otroligt vackra, eller hur?!



image14

Isola är den röda, som är jävlig och tuff men ruskigt gosig. Ebba är den grå som är rädd och blyg men ruskigt gosig  :) Och dom älskar varandra mest i hela världen! Gos gos.

Jag blev drogad och mamma är beroende.

Vet inte varför jag skriver eller vad jag ska skriva, har ingen fantasi idag, och inget har jag gjort heller. Bittert värre. :) Är trött som en bäver, har jobbat hela helgen. Så tackade jag ja till jobb imorrn också, gäller att "visa framfötterna" som det så snyggt heter. Känner just nu fet ångest över att gå upp imorrn igen, orkar inte. Men det blir väl bra när man väl kommit dit, så är det ju jämt.
JO! Jag har gjort en kul sak idag, vart på IKEA för fjärde eller femte gången här i Karlstad, haha! Nästan mer där än vad jag är hemma, inte ett skit har jag köpt och mer och mer vill man ha för varje gång man är där. Jo jag har faktist köpt nått litet vid varje besök. Idag blev det en wookpanna. Alltid bra att ha. Gången innan blev det servetter och bordstabletter. :) Men idag var jag där med min Kristopher, för han var det första gången på Karlstads IKEA. Innan har jag vart med mamma och syrran. Mamma är IKEA-beroende. Idag ville hon åka dit igen, följde nästan med oss. "Bara för att äta" sa hon. "Jag vill till IKEA och äta, för det är så billigt" Okej..... Mamma som inte tål folk. Lustigt..
Jag var på 50-årsfest i lördags. Jag tvekade in i det sista, ville egentligen inte gå, men Tina gick dit ändå.. hmmm... Men jag blev positivt överraskad, öppen bar och trubadur. Tjoho! tänkte jag. Tjoho! kände jag inte dagen efter... Jag tror jag blev drogad. :P Tanken har slagit mig iaf.. Blev full som en kastrull på nästan ingenting. Okej ingenting är en underdrift, men jag drack inte mer än vanligt när jag festar, snarare tvärtom. Och dagen efter... HERREGUD! Aldrig vart mer bakfull, det kan jag nog lova, spydde (intressant information) hela dagen efter. Men det var inte det värsta, utan det värsta var att jag var tvungen att släpa mig iväg till jobbet i detta skick.. ojojoj. Tur att det var en lugn kväll, det blev min räddning. Jag funderar starkt på att bli nykterist efter denna pärs, och det kan jag säga att det är inte ofta den tanken slår mig :P Men jag överlevde iaf söndagen, men det var knappt.

Blev ruggigt besviken när jag tittade i tv-tidningen förut. Var helt inställd på att se på Idol ikväll, men det är ju inte förrän imorrn! *suck* Så det får bli Andra avenyn och Id istället.
Tjipp!

Trerätters

Jajjemännsan, igår kväll var jag hemma hos systeryster och käkade trerätters, ruggigt seriöst. Parmiddag med våra kära sambos. Vi delade upp jobbet på det viset att jag och Sofia lagade maten och Kristopher och Peter drack öl och vin. Lät som en rättvis uppdelning va? :-P
Jag och Sofia höll oss nyktra och ordentliga eftersom vi båda skulle upp vid fem imorse och jobba (som sagt; en hårt arbetande kvinna)

Här sitter pöjkera och myser i väntan på att maten ska bli klar.
image2

Vad åt vi då för smarrigt,jo det ska jag sannerligen berätta med både ord och bild. Vi startade upp kvällen med en smarrig skagentoast, mmm... Förrätter är alltid för små, men dom ska ju också bara va aptitretare..

image3

Gott, gott, gott!! Till huvudrätt sedan klämde vi i oss klyftpotatis med vitlök, fläskfilé, smörstekta champinjoner, madeirasås och en god sallad.

image4

Vi va rätt mätta efter detta vill jag lova, ojojoj! Men en efterrätt skulle ju klämmas ner också, inte att förglömma! Jag tryckte i mig cheesecaken men jag var alldeles för mätt för att ens orka lyfta kameran så den fick jag inget kort på :P

                                          
Peter & Kristopher                                             Jag & syrran


Mätta blev vi och trevligt var det. Synd bara att jag var tvungen att köra hem, annars hade det inte suttit helt fel med lite rödvin till maten... Vi får se, det kanske blir lite vin ikväll istället, gör ju kvällen imorrn!

This is me

Jaha.. Det här med blogg har jag hört är en populär grej :-P
Rätt sent ute men det är så det brukar va med mig, jag e lite slow. Men en blogg är ju aldrig fel inte så dumt att få ordbajsa lite ibland.

Tänkte jag skulle berätta lite om mig själv. Vet inte om man gör det i en blogg men jag gör det iaf. Jag heter iaf Tina, är 23 år och bor i Karlstad. Har två katter tillsammans med min sambo som jag har bott ihop med i 3,5 år, gammal i gemet :-P

Jobbar som undersköterska, både i kommunen och på centralsjukhuset. Som timvikarie får man slita och släpa där det behövs :-P
Läge för en bild?
image1

RSS 2.0