Nytt kök snart

Folk har gett upp min blogg har jag märkt, besökarna är numera obefintliga. Tråkigt, men det blir väl så när man aldrig skriver. Får jobba upp antalet sen när våran dator funkar igen =) Japp, fortfarande inlämnad, det är inget ös på gubbarna på Siba måste jag säga! Börjar faktist sakna datorn lite nu, känner mig lite isolerad ärligt talat. Nu är jag hos mamma för att betala räkningar och gå en sväng med Ludde.
Annars vet jag inte om jag har så mycket nytt att komma med. Har mest jobbat. Mammas kök ska rivas till helgen, det ska bli kul! Äntligen ska 60-talsköket ut och ett IKEA-kök ska in (MED diskmaskin! :P) Vi ska alla va med och riva, skruva, koppla, och montera under helgen, det blir nog bra.
Har beställt nya sängar som kommer om ett par veckor, LÄNGTAR! Ska bli så skönt att slänga våra skitsängar åt helvete och få ligga i riktiga sängar, mmm.
Nej, jag har ingen fantasi idag, kände bara att jag behövde uppdatera mig när jag ändå satt vi datorn. Är ruggigt trött idag.
Hej svejs!

Grabbarna grus!

Jaa ni, i senaste inlägget skrev jag ju att jag och Kristopher skulle till Pråmen och att det snart var dags för oss att gå ut med Emmeli och Kristian. Så när vi kom dit i fredags så var det bokat för fyra. Jag tittade på Kristopher med höjda ögonbryn. Sen glider Emmeli och Kristian in och Emmeli såg minst lika förvånad ut hon! Då har våra goa grabbar pratat ihop sig och överraskat oss tjejer! Som en liten alla hjärtans dag-present. Och överraskade blev vi verkligen! Gud va kul det var, vi hade jättetrevligt och åt skitgod mat! Mycket lyckat, tack för det boys!

På lördagen var vi bjudna på födelsedagskalas hos Emmeli och Kristian eftersom Elina fyllt ett år, såklart jättetrevligt som vanligt ;) Elina fick en nalle av oss, som vi hoppades på skulle gå hem hos henne. Vi fikade, åt semlor och tittade på ett jättefint bildspel med musik till på Elinas första år. Så spelade vi såklart sällskapsspel, som alltid är lika kul! Tiden springer iväg när man spelar, skulle kunna spela en hel dag! Har tagit flera fina bilder, men dom kan jag tyvärr inte lägga in, eftersom vår dator inte ännu fungerar. Sitter hos mamma nu och skriver. Har nyss fått massage av mammas arbetskamrat så jag är mör som fan nu. Mycket skönt!
Mamma ska bjuda på lax sen, men just nu ligger hon på massagebordet ;)
Ikväll är det yoga igen. Just nu känner jag ärligt talat inte för det alls, blev så trött efter massagen...
Annars inget nytt, jag har jobbat i helgen, men nu är jag ledig i tre dagar, ska bli MYCKET skönt!

Uppdatering

Hej hopp!
Snabbt inlägg idag, är hemma hos mamma, blir snart hämtad av Kristopher. Igår var det ju alla hjärtans dag. Lite mys blev det, Kristopher hade köpt en jättebukett med tulpaner, jättefina! Jag lagade lite mat, det blir lövbiff, klyftpotatis och Café de Parissås, mmmm, levande ljus och allt sånt där romantiskt kraffs :P Hehe, nejdå. vi hade så mysigt så. Fyndade gardiner på Olssons tyger igår också! Kul, kul, köpte till både tredje rummet och köket, blev himla fint när jag tillslut fått upp dom! ;)
Idag har jag vart och fikat hos Pia och Nova, trevligt som vanligt! Tog en härlig promenad i vårvädret och köpte med semlor på vägen. Eller vårväder... Måste säga att det var bra kallt, men härligt ändå! Gick hem sen också.
Ikväll ska jag och Kristopher faktist på Pråmen och äta! Har pratat om att gå ut och äta ett tag och nu har Kristopher tagit tag i det, ska bli skitgott! (Emmeli och Kristian: Dags att gå ut alla fyra snart också, eller hur?? :))
Annars jobbar jag och sliter, dagarna går! Jobbar nu hela helgen, imorrn ska vi på födelsedagsfika hos Emmeli och Kristian för lilla Elina har fyllt 1 år! Det ser vi fram emot!
Ha en bra helg alla!

Trasig dator

Våtan datorskärm har ju som sagt kolappsat. Lämnade in den i torsdags på Siba och dom sa att det skulle ta TRE veckor! Hur nu fan det kan ta så lång tid att kolla en skärm vet jag inte men. Det sorgliga är att det nästan alltid tar ännu längre tid än vad dom säger. Usch och fy. Ingen som har en gammal skärm som står och skräpar? För inte hade dom någon låneskärm heller dom svinen. Jaja, vi får väl överleva. Det sjuka är vad mycket mer man får gjort när man inte har dator hemma, haha! Så mycket tid över helt plötsligt, man hinner med disken för en gångs skull ;) Ofta när man sätter sig vid datorn för att "jämt kolla mailen eller bloggen" så bli man sittandes en timme eller två. INTE bra! Så nu kan Kristopher och jag passa på att umgås och prata, sånt vi inte hinner när vi har data, haha. Lite sanning ligger det faktist i det, det är nästan alltid någon utav oss som fördiver tiden framför datorn. Jaja, nu är jag iallafall hemma hos mamma, tog en promenad hit i det härliga vårvädret, som det faktist är ute idag! Jag skulle kunna gå i timmar känns det som, var så himla gött ute idag!
Annars har det inte hänt så värst mycket, har jobbat i helgen. I fredags var jag på IKEA, igen, med mamma, Sofia, Anneli och Elvin. Köpte inget den här gången heller, glödlampor bara :P
Igår efter jobbet var jag och fikade hos Stefan och Anneli, fick gott hembakat! :) På kvällen sen var jag på Yoga, eftersom jag hoppade över i tisdags.
Nu ska jag följa med mamma till Elgiganten. Känns inte jättelockande, hade hellre tagit en lång promenad! Men det blir säkert bra, kan passa på att kolla på hårblås, min är nästan paj, ajaj!

IKEA och filmkväll

Sitter hos mamma och ugglar, vart ute med Ludde i snöblasket.
Igår var jag på IKEA med syster yster. Det var fan på tiden, var hur längesen som helst jag var där! Köpte inget speciellt dock, lite småkraffs bara, ljusstakar, glas, lite dukar osv. Men det är ju kul att kolla och planera framtida köp, när man har råd. Tog även en sväng förbi Plantagen och tittade på när Kristopher jobbade :P Är ju rea på hela butiken nu så det var kul!
Till kvällen hyrde jag två filmer som båda var helt okej.





Våran datorskärm pajade igårkväll... Tölit! Den bara slocknade. Så vi får väl se vad mycket Internet det blir nu då, man kanske bara får en ny också, jag vet inte.
Idag är det fettisdagen också, någon som ska äta semla? ;) Jag hoppas på en iallafall! Ska på yoga ikväll också. Ha en bra dag!

Days of our lives

Jag antar att dom flesta någon gång har sett "Våra bästa år" på trean. Just nu är det ju en seriemördare som härjar runt i Salem, och alla som tittar vet att det är psykdoktorn Marlena som är mördaren. Det har dock inte kommit fram i serien än. Det jag tycker är lite roligt är att ingen faktist har fattat att det är hon än!
Exempel:
Marlena står i sitt sovrum med en stor köttkniv i handen. Framför henne sitter en vän till henne (som för övrigt är synsk). Denna vän märker inte att Marlena håller i en köttkniv och troligtvis snart kommer att mörda henne. Plötsligt kommer John, Marlenas exman, inrusandes och ser att Marlena håller i köttkniven med en ondskefull blick.
John: "Marlena, vad håller du på med!? (förskräckt)"
Marlena: "Åh, John, det tror jag nog att du vet... (tittar med onda ögat)
Här tänker man ju att, ÄNTLIGEN, kom dom på henne! Men nejdå.
John säger: "Ja, jag vet Marlena. Du har en jättestor vass köttkniv i sovrummet och tittar med ondskefull blick på oss för att du är rädd att mördaren ska komma hit och ta dig! Stackars dig, Marlena!"
Nästan rollfiguren Marlena själv blir chockad över hur korkat det är.
"Öhh ja just det, så är det ja..."
Nästa program:
Marlenas dotter kommer på Marlena med att hysteriskt stå och klippa sönder ett klädesplagg, som råkar vara exakt samma klädesplagg som mördaren hade på sig under en kväll när hon mördade.
"Men mamma, varför står du och klipper sönder din klänning, som är samma klänning som mördaren har? Man kan ju nästan tro att du försöker förstöra bevis, men så är det ju inte för du är ju min mamma."
Inte heller här trillar poletten ner. Och så håller det på, program efter program. Jag gissar att dom listar ut vem mördaren är i Maj 2010.
MEN, det sjuka är inte hur dåligt programmet är. Nej, det sjuka är att jag faktist har fastnat i det! Japp, gott folk, Tina följer "Våra bästra år". Inte maniskt varje dag, men jag håller mig uppdaterad. Inte så svårt förresten för alla vet ju att man kan missa alla program i två veckor, eller förresten, i två månader, och ändå hänga med vad som händer, för det händer INGENTING. Det står still. Ändå tittar jag på det minst tre dagar i veckan. Å nu har jag skrivit alldeles för mycket om Våra bästa år så nu får jag ge mig!

Like sand thru an hourglass, so are the days of our lives!

RSS 2.0