VOLBEAT!!

Så jävla nöjd! Jag har verkligen lyckats få två biljetter till Volbeat på Nöjes 6 Mars! JÄVLA ÖÖÖÖÖS!!! Facebook är bra att ha ibland :D
Och för inte alltför dyrt, 400 spänn styck!
Det är ju förjävla watchclean!!



Dagens svengelska: Wifediet-----> Frukost


Spelning och vårkänslor

Igår efter jobbet var jag på Ankan och kollade på Pers band som spelade. Det var grymt bra! Har aldrig sett dom spela förut, men all cred till er Per, det var svinbra! Ser fram emot att höra mer, det var bra drag i låtarna! Så det blev lite öl och vi hade jättetrevligt!









Idag har man ju fått bevis på att det finns ett ljus i tunneln, ett slut på det mörka kalla helvetet. Fan va bra humör jag har vart på idag när det nästan har varit vår ute! Man blommar ut, vaknar upp, blir människa igen! Man vill göra allt, blir pigg och jaa, allmänt mindre bitter helt enkelt! ;-) Hehe...
Har vart till Bergvik med Sandra sen gick på pizzeria och åt kebab, myspys! Planerade för allt stölligt och roligt vi vill göra när det blir vår, jajjemen! Den känns faktist inte alltför avlägsen nu efter denna grymt fina dag!

Dagens svengelska: Building if----> Bygger om

Söving

Hur sov jag inatt då? Som en prinsessa! Som en medvetslös, som ett litet barn. 12 timmar rätt av, jag gillert! Nu blire jobbing!

Dagens svengelska: Withknownslose-----> Medvetslös

Fattuesday!

Haha, ja idag är det, som Emmeli skrev till mig Fattuesday. Steget före mig på svengelskan där, jag är glad att mitt budskap sprider sig! :D Har dock inte fått nån semla, buhuuuu!!! :(

Tina sov i 1,5 timme inatt! Det var fan slitsamt idag dä... KUNDE verkligen inte somna, helt sjukt! Rulla runt och flytta mig fram och tillbaka från säng till soffa, soffa till säng, snurra, vände och vred. Lyckades somna vid typ 4 sen ringde klockan 5.30! Va pigg jag va då! :S Fy fan....
Så eftermiddagen har tillbringats i soffan, har sovit i typ 1,5 timme nu, vaknade nyss till. Så bara hoppas att jag kan sova inatt nu då! Med det går säkert bra. Är ju helt slut nu så :P Hehe. Tack och lov gör jag kvällen imorrn, så jag får sova ut!

Dagens svengelska: Sharkes you?-----> Hajar du?

Det vita helvetet

Fick höra hela, jag upprepar, HELA dagen igår att det skulle bli strålande solsken hela dagen idag! Jaha.. Slår upp mina vackra blå och får en käftsmäll direkt såhär på morgonkvisten, fan va det snöar! Måste säga att jag är så sjukt trött  på snö nu! Kan det inte bara blaska bort? Jag vill se gröna gräsmattor. Jag vill höra fågelkvitter, jag vill dricka kaffe på trappen med solen i ansiktet, jag vill känna skitdoften när kälen tinar i backen, jag vill ta en öl på en uteservering, jag vill se blommorna blomma....
Vet inte om jag har varit såhär trött och less på vintern nån gång förut? Jag förstår VERKLIGEN vad allas vår Kjell (mormors  man för alla er som inte vet) menade när han klagade på att "det vita helvetet" var här.

Dagens plan: Alkoholförtäring

Dagens svengelska: Watchclean-----> Klockren
                                      (Inte ny för alla)

Jah bor i Värmland jah!

Skaru ha däj é ölkörv ällär é börgörö medan jah går på gölfbana för å hette gölfböllsöppehöllören som rök bört? Fan va bölla flög! Jah har ju en sön där ölbörksöppnörhöllörö där de ska hänge é ölbörksöppnörö nönstans om du vill ha é öl te körva! Dä ä bare å öppnö öpp dä!

Uuuu, va en älsker värmländskan, dä ä så gött å hörö på!
Jag är rätt nöjd över det här lilla stycket som jag klurat ut själv, så mycke har jag haft att göra ikväll! HAHA!

För er som blir förvirrade:
*Börgörö= Burgare
* Gölfböllsöppöhöllörö= Golfbollsuppehållare= Pegg
* Ölbörksöppnörhöllörö= Ölburksöppnarhållare, alltså nån form av krok el. dylikt där man kan hänga upp en kapsylöppnare
*Ölbörksöppnörö= Kapsylöppnare





Hela stycket på "svenska" :P
Ska du ha dig en ölkorv eller en burgare medan jag går på golfbanan för att hitta golfbollsuppehållaren (peggen) som försvann? Fan va bollen flög! Jag har ju en sån där kapsylöppnarhållare där det ska hänga en kapsylöppnare någonstans om du vill ha en öl till korven. Det är bara att öppna upp det!


Tölig fredagskväll

BOOOOOOOOOOOOORING!!!!!!!!!
Har så jävla tråkigt! Men det är egenvalt, jag ville inte göra något idag, är sleten! Men ändå har jag förjävvla tråkigt, känner för att gå ut på ballen å bara skrika; booooooooooooooring!
Har satt på kaffe som jag ska avnjuta ENBART för att jag verkligen inte har något bättre för mig.

Det här med Let´s Dance.... Vad är det med det programmet, varför pratar alla om det, varför tittar alla på det? Det är så JÄVLA dåligt! Samma sak VARJE vecka, okej dom blir lite liiiiiite bättre för varje gång, men det är ju när dom e dåliga det är kul att titta på! Alltså blir det mer och mer värdelöst... Tycker ni jag e bitter? Dä ä gött dä! Nej. kom på nån bättre fredagsunderhållning!
Å vad har hänt med "Hjälp!" då, det var ju kul förra året...

Dagens svengelska: Acegood-----> Asbra

Sandra & Josse

Idag bjöd Sandra å Josse in sig själva till mig på en fika. Det var trevligt, och fan på tiden för Josse har inte vart här förut! Så det var kul. Sen tog vi en prommis hem till Josse på Herrhagen det var gött att röra på dököttet lite! Sandra och jag åkte hem tillbaka till mig sen och här har vi suttit nu och pratat skit över en öl, mysig eftermiddag och kväll!

Sandra och Josse


Dagens svengelska: We fatt you----> Kan ha två betydelser: Vi fattar/ Vi förstår dig

Svengelska

Ända sen högstadiet har ju jag varit mycket road av att prata svengelska. Tycker det är sjukt roligt att direktöversätta svenska till engelska och ibland blir det ju bra galet.Så törr är jag, men det var ju inge nytt :P Jag pratar svengelska varje dag och kommer nästan varje dag på något nytt, så nu tänkte jag att jag skulle utbilda er läsare lite i svengelska. Som ni sett har jag nu i två dagar lagt in "dagens svengelska" och jag ska nu försöka göra detta till en grej förstår ni, en tradition. Orden, eller meningarna ska vara något jag kommit på under dagen, och har det vart en dag jag inte kommit på nått svengelskt så kan det hända att jag lägger in en gammal goding, det är ju inte alla som hört alla briljanta ord jag använder! Troligtvis typ bara jag som blir sjukt road av detta, men va fan, läser ni så får ni skylla er själva! :P


Ikväll blir det en ny som jag sa till min arbetskompis ikväll:


Dagens svengelska: No, it´s just to take the bullet by the horn!------> Nehe, det är ju bara att ta tjuren vid hornen!


Nytt hem

Idag har jag vart på IKEA med min mor. Jag var tänkt att bara köpa ett litet hörnbord, men det blev ju såklart mer än så. Så innan jag var klar så hade jag köpt på mig ett hörnbord, blockljus, taklampa, gardiner till både köket och rummet, handdukar och en badrumsmatta. Så nu har jag ju nästan fått mig ett nytt hem, det är sååå kul att handla ju! Så nu är det lite ljusare i rummet, satt upp ljusare gardiner och har äntligen en taklampa som pappa var här å satte upp förut!

Lite bildbevis för den som tycker det är kul:

Ny lampa och nya gardiner


Taklampan är naturligtvis grönblommig, grönt är ju Tinas favorit!




Nya sidobordet med blockljusen på. Ser gardinerna bättre här också, dom är svart, beige och grönmönstrade



Så idag har jag haft fullt upp med att greja här hemma, lagt upp gardinerna och gjort lite halvfint. Köksgardinerna kommer det väl bildbevis på senare, vi köpte tyg på metervara som mamma skulle sy till en kappa åt mig, så den är inte färdig än.

Så nu är jag sleten (verkar vara standard för mig på kvällarna, slappo). Har tryckt i mig en skål med hemmagjord sallad som var lite FÖR god faktist! :P

Dagens svengelska ord: Beatingiron----> Strykjärn

MOAHAHAHAHA!


Aktiva Agda

Jaa idag har jag fan vart ganska aktiv måste jag säga! Ändå började jag dagen med att jag va på massage, så jag var ju förberedd på att ligga deckad hela dagen efter det, helt färdig. Men det blev jag inte, det blev nästan motsatt effekt! Jag har städat och rensat, vart på tippen, Biltema och Maxi, jajjemen! Fullt ös hela dan. Jag måste säga att jag älskar att ha bil! Man kan göra så mycket mer och det händer saker! Kartonger som har legat å skräpat i snart ett halvår och en stor säck med gamla kläder som tagit plats i garderoben är nu väck, tack vare att jag har bil! Förjävvla bra det där. Så nu börjar det, på riktigt, bli ordning i mitt lilla hem, bättre sent än aldrig! Tyvärr fick jag även slänga den fina golvblomman jag fick av Sofia, Peter, Stefan å Anneli, den dogade för mig, ville inte leva..

Har vart ledig idag efter helgen, är även ledig imorrn, så jäääävla gött! Det är fan skönare att va ledig på vardagar än på helgen! Så jävla gött att va ledig när alla andra jobbar å sliter! Hmmm, mycke svordomar nu... Men det är iallafall jäävligt gött å va ledig! :P

Ikväll har lilla Sandri (som Jennifer skulle uttryckt de :P) varit här och käkat nachos! Det var mysigt och spontant!

Nu under kvällen känner jag dock vad sleten jag blev av massagen, jag ligger halvdeckad i soffan! Ska nog göra lite kaffe tror jag...

Fan va förbannad jag blir på 80+are som kör bil!! Ärligt, när ska det införas läkarundersökningar vid en viss ålder som kan avgöra om en person får ha körkortet kvar eller inte?? STOR trafikfara när halvblinda gubbar med Parkinson och halverad reaktionsförmåga hanterar ett fordon! Skaffa permobil.


Dagens svengelska: Cartheme----> Biltema


Alla hjärrrtans dag

Tack gode gud för att jag har ett jobb och tack gode gud för att jag jobbat denna helt onödiga dag. Magsjukan går, men vad gör de? Hellre torkar jag spyor än sitter hemma framför datorn på alla hjärtans fucking dag. Haft en alldeles excellent kväll med min braiga arbetskamrat Jenny.
Nej jag är inte bitter...
Äsch, det e jag faktist inte! Vem bryr sig egentligen om alla hjärtans dag? Jag är inge bittrare idag än vanligt :P
Jag ska ta å trycka lite popcorn tror jag, hälla i mig en liter cola light, ta en dusch å krypa ner i sängen och jag gillert stenhårt!

PS. Melodifestivalen suger stenhårt, jag håller dock tummarna för 1000 miles, den kommer jag digga!


Utmanad

Jag har blivit utmanad av Emmeli.

1) Favorit -TV-program;
Scrubs och 2 1/2 Män

2) Fyra saker jag gjorde i går;
Åt på Mongolian
Såg Yes Man på bio
Handlade på Bergvik
Diskade en jättedisk

3) Fyra saker jag ser fram emot;
Våren!
Semestern
Kryssningen med jobbet (som kanske tyvärr inte blir av nu!!)
Löning, alltid löning


4) Fyra favoritrestauranger;
Alfies
Pråmen
Arena
MaChé

5) Fyra saker på önskelistan;
Har bara ett önskemål och det är att turen ska vända för våran familj!

6) Fyra personer jag utmanar;
Petra

Therese

Jolie

Sen har jag inga fler bloggvänner! :P

Liam

Vår älskade ängel Liam skulle ha fyllt fem månader idag! Moster tänker på dig varje dag! Vi saknar dig så lille gubben..



Massa pussar från moster!

Bitterfittan Thess

Jag ska ge lite reklam för en dagsfärsk blogg! Therese har börjat skriva en till blogg, som enbart ska handla om saker som hon stör sig på. En briljant idé om ni frågar mig!! Jag blev tillochmed lite avundsjuk för att hon varit så otroligt smart! Therese är ju en riktig Bitterfitta som stör sig på det mesta, och det tycker ju jag är så himla härligt, för att störa sig på saker är jag också mycket bra på! Det finns ju så sjukt mycke att störa sig på, så det blir nog inga problem att hålla igång den bloggen! ;) Hehe...
Så alla ni som e som jag och tycker om att läsa om härligt bittra människors åsikter, så gå in på sakerjagstormigpa.blogg.se

Jag kommer även ha hennes länk på min blogg, såklart vid namn Bitterfittan!

Manliga Tina

Jag tyckte ju detta Morphing va riktigt kul och idag fick jag för mig att jag skulle testa hur jag skulle sett ut som man, hahaha! Det var RIKTIGT kul! Så idag har jag beblandat mig med manliga kändisar och självklart ska ni få se dom bästa resultaten! :D

Ashton Kutcher


Ben Affleck


Bruce Willis


Conan O´Brian


Freddie Prinze Jr


Ian Somerhalder


John Travolta


Jude Law


Aaaahahahahahha, jag gillar ju Conan O´Brian stenhårt! Sååå jag, eller hur??? Haha!! Bruce Willis är inte dum heller, hahaha!
Jag är verkligen SÅ road just nu!

Så här har vi beviset, jag skulle vart heeet som kille, eller hur? :D




 


Bil

Jaha, då var man bilägare nu då, jihaaa!! Kristopher sålde silverpilen till mig för en billig peng, det var snällt! Så nu glider jag återigen runt i den lilla Hyundaien, känns otroligt skönt att ha en HELT EGEN bil! Men det är väl jävligt typiskt att det blir nån skit med den nu då, så positiv e jag!

Så ser ni en sånhär bil på vägen så kan det vara fara och färde för då kan det vara Tina som sitter bakom ratten! :D HA!


Morph

För typ 1,5 år sen när jag precis hade börjat blogga så gjorde jag ett inlägg när jag hade "morphat" mig. Detta innebär att man tar ett kort på sitt eget ansikte och blandar det med en annans. Nu har jag roat mig med detta igen och tänkte visa lite bilder där jag har blandat mitt ansikte med olika kändisar! Detta är ett skitbra nöje för er som har lika mycke fritid som jag!

Jag och Misha Barton


Jag och Sandra Bullock


Haha, den här e så stygg! Jag och Victoria Beckham



Jag och Paris Hilton


Jag och Pink


Jag och LIndsay Lohan


Jag och Jessica Biel


Jag och Nicole Scherzinger


Jag och Pamela Andersson, haha vulgovarning!


Vilken bild tycker ni är bäst??? :D

Så har ni tråkigt nån gång så gå in på MorphThing och ha lite roligt! =)

Att supa eller inte supa...

..det är den stora frågan! Det blir Melodifestivalen hos Carro ikväll, om det blir utgång eller inte efter detta, det återstår att se, jag är mycket kluven!
Pettza å några öl ska nog gå ner iallafall :D

Semla



Nu har jag tryckt en sån här två dagar på raken! Inge äcklig jag e!
Förjävvla gött med semla för övrigt! ;-)

Jag älskar mitt jobb

Ibland älskar jag verkligen mitt jobb. Idag har jag varit med om något riktigt mysigt som värmde hela min själ och det fälldes ett par tårar. Det är när man får vara med om sånna här tillfällen som man vet att man har bland det bästa jobbet man kan ha och att jag betyder så fruktansvärt mycket. Vi gör såååå mycket för andra människor och jag blir alldeles varm när jag tänker på det! Blir lipfärdig igen :P Jag är sjukt stolt över mitt jobb!
Såklart kan jag ju inte berätta om händelsen eftersom man ju har tystnadsplikt.

Vad jag däremot kan säga är en annan sak som hände igår på jobbet som var lite roligt. En go gubbe satt och stirrade på mig och det såg ut som han sökte kontakt och ville ha hjälp, så jag gick fram till honom och frågade vad han ville.
"Nej jag ville ingenting, jag tycker bara att det är så trevligt att titta på dig för du är så ung och så vacker."

Jag suger åt mig direkt! Och jag ignorerar det faktum att herren i fråga är dement, det hör inte till saken :P Jag är ung och vacker. Punkt.

Red red wine

Idag har jag ägnat mig åt god mat och ett par glas av det här:





Det var ju förjävvla mysigt måste jag säga! Men nu är jag trött som ett as, så sängen känns inte alltför avlägsen, ska ju upp å jobba! :D

Fest

Jaaa igår vart det fest! Förfesten va himla trevlig, som alltid, på Ankan var det väl sådär får jag säga. Det hade ju blivit himla fräscht, men det var inte jätteroligt där. Jag vart ju lite för full också, så jag nästan blev lite slö och då är det ju svårt att ha kul. Träffade inte heller så jättemånga jag kände. Det kändes inte riktigt som att man va på Ankan nu när det var nytt, va ju inte samma folk heller. Bara hoppas att det är nyhetens behag att många vill dit nu för att se hur det blev, så att det blir som vanligt sen igen ;) Det var dåligt med rockstyle, det var de som va problemet! Ankan är ju annars rock, men det var det inte igår, samma stil som alla andra nattklubbar, det tycker vi inte om!

Tog lite bilder på förfesten med min råkassa mobilkamera, kanske roligare än inget alls!

Sisters


Den stackars manliga barbaran fick va med om mycke under kvällen... :P




Pöjkera










Hallå, vart e Pitha då?? Inte ett enda kort på den snubben, fan va diskret!
By the way så var det inte bara jag som var rund under fötterna igår, Sofia var tvungen att "ta ett varv" innan hon fick gå in på Ankan för vakterna igår! MOOAHAHAHAHAHA, det tyckte jag va lite halvroligt :D

RSS 2.0