Trööööött! What´s wrong?

Goddagens alla glada!

Jaha, vad har jag att förtälja idag? Inte så himla mycket måste jag säga, jag jobbar, jobbar och jobbar. Sen när jag kommer hem äter jag och sen somnar jag :P Jag förstår inte vad det är för fel på mig, har varit skittrött den senaste tiden. Somnar vid åtta, nio varje kväll! Igår orkade jag inte ens se Ugly Betty och det börjar klockan åtta så det är skitskumt. Och Prison break i måndags var ju bara att störtglömma, då snarkade jag och sov i soffan för lääänge sen! Och det ska MYCKET till för att Tina ska missa Prison break! Kristopher tycker att det är tråkigt och det kan man ju förstå, jag tycker också att det är skittråkigt. Hoppas det bara är en fas några dagar, för så här kan man ju inte ha det! Men det kanske har med klockomställningen att göra, för jag är faktist mycket piggare på morgnarna, imorse vaknade jag vid halv åtta, superpigg! INTE min stil. Iofs inte konstigt när jag somnade vid åtta igår, hehe :P
Ska jobba ikväll. Ska bli ganska skönt att jobba kvällen känner jag, va längesen nu. Det kan ju faktist också va en anledning till att jag har vart så trött, jag är inte van att gå upp så tidigt så många morgnar som jag har gjort på senaste. Haha, jag analysera mig själv och försöker komma på en förklaring :P Men det känns bättre då, igår trodde jag att jag hade canser eller nått, så det var därför jag va så trött. Ni som känner mig vet att det inte är något ovanligt att Tina tror hon har canser eller någon annan dödlig sjukdom :-D Det händer titt som tätt, hjärtinfarkt eller inte heller ovanligt att jag får en släng av ibland.
Ska jobba sju dagar på raken, idag är dag två. Går nog bra, det är ju blandat dagar och kvällar, hade det varit sju morgnar hade det INTE gått kan jag säga, puh!

I måndags var jag och syrran på stan. Det är farligt att gå på stan med Sofia för hon har så lätt för att bränna pengar. Jag hittade en fin mössa och ett par matchande vantar på H&M. Dom köpte jah. Sen hittade jag en ännu finare mössa med matchande vantar på Gina Tricot. Jag fick lite ångest, om jag skulle lämna tillbaka det jag köpt på H&M eller hur jag skulle göra så jag rådfrågade min kära syster:
"En, sån sak kan du ju inte fråga mig, vet du väl", sa hon. "Jag hade ju köpt båda två utan att tveka."
Jaha...
Också ringer Kristopher och frågar om jag har köpt något, har är HELT tvärtemot Sofia. Jag berättar att jag har köpt vantar och mössa.
"Har du inte redan det?" frågar han då. Herregud..
"Jo, jag har mormors gamla fingervantar, känns osm det är dags att köpa nya".
Haha, ja herrgud. Jag gick iaf och lämnade tillbaka vantarna och mössan från H&M, för helt plötsligt tyckte jag inte dom var så fina  längre, så köpte jag dom från Gina Tricot, mycket bättre! Köpte även en skitfin klänning på Gina Tricot, endast 149 kr, ett kap! Det var också tack vare Sofia jag köpte den. Jag provade den och tyckte den var skitfin, sen kändes det ändå onödigt och då sa jag till Sofia att jag kanske skulle vänta.
"Absolut INTE, dom där klänningarna tar slut direkt, dom har nyss kommit in så köper du den inte nu så kommer den inte finnas kvar!" haha, hon är rolig Sofia, shopoholic!
Förresten Emmeli, Sofia skrek rakt ut när jag nämnde Beckhamfrillan och att du ville klippa den på henne eller mig, att den skulle du minnsan klippa på HENNE i första hand och INTE på mig! Haha, först till kvarn :P Men hon vill nog ha den extrema varianten (som alltid) med kortare på ena sidan eller vad hon sa. Jag håller mig till aningen diskretare, men det  vore inte dumt att klippa kortare bak och brantare "lutning". Kul, kul att du snart börjar jobba!
Nej nu ska jag göra mig iordning för arbetet, so long!


Party party i Vålberg!

Halloo alla glada och ursäkta att jag är så dålig på att skriva, men är man en mycket upptagen kvinna så är man! :P
Har jobbat endel och vart trött som busen på senaste tiden.. Men idag vaknade jag och va upp med tuppen, klockan åtta (INTE min stil!) Men, som Emmeli skulle ha sagt; den är ju egentligen nio. :P

Jaha, ska man börja att kommentera Idol? Vet inte om jag ens bryr mig om det längre, tycker inte att det är så bra.. Det har ballat ur på något vis, dom som jag tyckte va så bra är inte jättebra och Daniel är bra men han är bra jämt så det är inge kul. Nej det struntar vi i! =)

Det blir roligare att berätta om den mycket trevliga festen jag var på i lördags. Jag var hos en arbetskompis, Jessica, som jag jobbar med på 34an, hon hade inflyttningsfest. Hon bor i Vålberg så det var ju en liten bit att åka, men snälla Elin var nykter och körde dit så det var jättebra! Det var mycket trevligt hemma hos Jessica, vi satt å tjöta, drack vin och sen efter tillräckligt med vin blev det kareoke! Himla skojsigt måste jag säga, vi körde massa schlagerlåtar!
  
Schlagerkareoke i barnrummet

  
 
 
  
  
Party party!

Frammåt halv elva ville våra privatchaffuörer dra in mot stan så då var det bara att hänka på! Då va Tina bra i gasen, men Therese (i röd tröja) var ju inte den som var den, utan hon drog med sig dunken med vin i bilen för att fylla på fyllona lite extra. Det satte bra skruv det kan jag säga! När vi var framme i stan insåg vi att vi inte kunde ta med oss den kära dunken längre än så, men då kom Therese på ett ytterligare genidrag! Titta här:

image112

image113

I ett träd utanför Bishop´s lämnade vi den stackars dunken. Vi tyckte att det var smart för där skulle nog INGEN se den (?) och den kunde hämtas igen efter krogen. Blev den hämtad eller glömdes den bort? Ingen aning, det är ett mysterium :P
Men den där dunken gjorde mig inte gott för vi gick till Blå en stund innan det var dags för Blue moon och inne på Blå mådde jag så gräsligt dåligt! Jag var helt väck kan jag säga, alldeles för full! När det var dags att gå därifrån så hade jag bestämt mig för att åka hem, jag skulle bara "följa" dom andra en bit, men vipps så stod jag helt plötsligt inne på Blue moon, likt förbannat! Jag fattade inte mycket kan jag säga. Men det var rätt bra att jag gick med ändå, för jag hade himla kul! Röjde i schlagerbaren och minglade lite :P

Igår var ju en klassiskt bakfylledag såklart. Kristopher var också bakfull, han var ute med jobbet och firade nån som fyllt 30, så vi låg i en varsinn soffa, köpte pizza och cola, och hyrde två filmer. Perfekt bakfylledag! Det enda som störde den var att vi var tvugna att tvätta... Men men det gick det med.

Nej, nu ska jag göra frukost och väcka min käre livskamrat, nu får han inte sova längre! =)


J**LA ARBETSFÖRMEDLING!

Jag blir så förbannad så hälften vore nog! Kommer hem nu på eftermiddagen, glad i hågen och förfäntansfull över vad lönespecen ska visa för summa denna månad :P Så ser jag att det är ett till kuvert på golvet. Arbetsförmedlingen, kul kul. Vad är det nu då? tänkte jag.
"Nu är det säkert nått usk-vikariat utanför Karlstad" tänker jag och öppnar kuvertet med en suck. "Jaja, jag får väl skicka in en ansökan" tillägger jag bittert i mina tankar :P

Platsanvisning:
Ett ledigt arbete att söka

Servitör/servitris (!!!!!!!!!!!!!!)
Arbetsplatsen: Arena, Karlstads kommun
Tillsvidareanställning
Heltid
Tillträde: omgående

Att jag inte drog av mig håret!! Är dom helt blåsta, eller vad är det för fel??!!! Vad länge ska jag behöva "straffas" för att jag råkade välja fel inriktning på gymnasiet, som jag för övrigt tog studenten ifrån för 4,5 år sen! Jag blir så trött... Jag har dessutom typ aldrig serverat i hela mitt liv och jag har klart och tydligt förklarat för mupparna på arbetsförmedlingen att jag har lämnat restauranglivet bakom mig för lääänge sen!  Har ju för fan jobbat i vården ända sen jag tog studenten, typ. Stod i en bar i ett par månader i Nässjö, i brist på annat. Jag blir galen bara jag tänker på det, måste få spotta ur mig min ilska! Kan dom inte bara acceptera att jag är omskolad nu och faktist VILL jobba i vården nu?? Hur svårt kan det va?
Inte för att jag är speciellt orolig för att jag skulle få jobbet, har ju noll erfarenhet som servitris och jag kan beskriva mig själv som en numera ingrodd vårdkossa med noll arbetslust i ansökan. Men bara tanken på att jag faktist måste lägga ner tid och energi på att söka det här jobbet, skriva ett personligt brev och skicka iväg till Arena. Och allt detta besvär för att jag ska få behålla en sketen A-kassa, med en dagpenning på 317 kr (blir för övrigt ca 4000 kr i månaden efter skatt om jag skulle leva på kassan, vem fan klarar sig på det???!!!) som jag dessutom säkert aldrig kommer utnyttja för jag jobbar så mycket. Nej, nej det här systemet gör mig mer än vansinnig! Jag väntar några månader och ser att jag får tillräckligt med jobb och sen går jag ur skiten i stället, det är fan inte värt besväret!
Jag är så arg (kanske ni har förstått? :P ) så det går inte att beskriva med ord! Skicka ut ansökan till dom som är arbetslösa och INTE jobbar i stället, finns hur många som helst som lever på A-kassan som skulle behöva ut i arbetslivet! Helvetes skitsystem!

Trip till Molkom & Viken

God afton alla glada!

Idag har jag vart på roadtrip till Molkom. Jajjämensan, ni läste rätt! :P Va och hälsade på Sandra. Det var himla trevligt, vi har inte träffats på typ två år. Hon hade flyttat till ett litet torp eller vad man ska kalla det som låg precis vid molkomssjön, skitmysigt! Sjöutsikt =) Hon hyrde det tillsammans med sin kille. Det var himla fint måste jag säga, kul att ha lite tomt och så att pyssla med också. Vi drack kaffe och pratade gamla minnen och nya händelser, som sagt, mycket trevligt.

När Kristopher slutade jobbet åkte vi och Sofia och hälsade på Elvin. Vi fikade lite och gosade med lillkillen. Han har redan växt måste jag säga, har gått upp 400 g på tre dagar! =) Tjockis. Första gången Kristopher träffade Elvin idag så det var kul.



Elvin bajsade på sin pappas byxor idag, rätt ut när han låg på skötbordet! =) Rätta takter Elvin! :P

Måste visa vad synd det faktist är om Kristopher ibland. Jag såg på Bonde söker fru nyss och han ville se på fotboll. Då fick han titta i sovrummet den första halvtimmen och vi har så fruktansvärt liten tv där så jag tror inte han ser bollen från sängen. =) Så då får Kristopher sitta och titta på fotboll såhär:

Hehe, det är allt som oftast som han sitter på det här viset, som en käppkines på en klappstol. Stackarn.. =) Jag lovar, vi ska inhandla någon typ av fotölj till sovrummet. Och kanske en större tv någon gång i framtiden. Men jag vill understyka att jag sitter där inne lika ofta som han, bara att jag har bättre syn så jag kan ligga i sängen :P
Elaka kvinna. Men jag är snäll också... Ibland :P
Nu får han iallafall tv:n i vardagsrummet resten av kvällen så nu ligger han i soffan och snaskar chips. Min lilla gubbe =)
Imorrn blir det arbete igen, tre morgnar ska jag jobba nu, fy fan va tölit att gå upp på morgonen! Men det går alltid bra när man väl kommit upp, men innan man har gjort det... Skönare att jobba någon kväll också, men nu blir det mycket morgnar framöver. Men det är ju gött att va ledig på eftermiddagen också. Det är för- och nackdelar med både och, variationen är bäst.
Gonatt!

Jag & syrran

Tycker det är lite roligt att lägga in sånna här smarta konversationer som blir mellan mig och andra ibland. Såklart så lägger jag inte in allt dumt jag säger (då hade jag inte gjort annat än å sitta här å skriva :P) utan det är roligare att håna andra =)
här är iallafall en genomtänkt dialog mellan mig och sofia:

S: Senast jag var riktigt full utan att må dåligt var när vi  "festade på lorensberg"
T: Ja men du dricker ju alltid sprit, eller hur?
S: Ja, men det har jag ju gjort ända sen första fyllan de
T: Ja men det kanske är därför du alltid blir dålig, du kanske inte ska dricka sprit. Jag dricker aldrig sprit, blir skitkonstig utav det. (drar en lång historia om hur jag låg i en buske i Molkom för många år sen)
S: Men jag tycker ju inte om något annat.
T: Du får dricka vin.
S: Ursch va äckligt!
T: Men du kan ju blanda vinet med Sprite, det är sött och gott.
S: Ja ja, men det är ändå inge bra för jag blir så efterbliven av vin...
MOAAHAHAHAHA!
S: Eller nej, hehe, bakfull menar jag!

Hehe, det tyckte jag va lite kul, tog ett tag innan hon rättade sig själv också. Ja, det är ju dumt att dricka vin om man blir efterbliven utav det. Fast det kanske stämmer det också om man tänker efter. Med tillräckligt mycket vin (eller annan alkohol) blir vi väl alla lite efterblivna? =)

Syrrans senaste "goa" fylla :P
image89
image90
image91

Japp, visst var hon berusad alltid, precis som alla vi andra. En kväll värt att minnas. Jag skippar dom pinsamma bilderna på mamma och pappa :P  Det här är Sofias inlägg :D

TV-nörden

Jag har nytt rekord på antal unika besökare på min blogg, hela 10 unika besökare! MOAHAHAHAHA! Inte sådär ruskigt högt antal, men jag brukar ligga på 5-6 stycken så det har ju faktist dubblats! :P Jättekul, iaf alla som läser mitt ordbajsande här som oftast inte handlar om någonting! Fortsätt med det!
Igår var den stooora måndagen där mitt absoluta favoritprogram ÄNTLIGEN skulle dra igång igen. Ni vet väl alla vilket jag pratar om: PRISON BREAK
Det var ungefär lika jättebra som alltid, men det kändes att det var längesen man såg det, va lite ringrostig och man va tvungen att tänka till lite extra. Men man kommer in i det igen, det var en timmes ren och skär glädje :P Är det någon som undrar varför så många (speciellt tjejer) följer Prison Break? Jag ska visa varför :P 
 
 
 That´s why :P
(Glöm inte att jag älskar dig Kristopher så bli inte sotis nu, hihi )
;) pöss

Ikväll är det dessutom säsongsstar för Ugly Betty, en annan MYCKET bra och rolig serie! *mycket nu!* Jag kommer bli (eller är) världens serietönt nu, måste sitta hemma varje kväll och följa tv:n haha! Nej då inte måste, men det går nog något varje vardag nu som jag följer.
Här är min tv lista för veckan:

Måndag: Slötitt: ID & Pokerfejs
Måndagsmåstet: Prison Break 

Tisdag: Slötitt: House
Tisdagsmåstet: Ugly Betty

Onsdag: Slötitt: Top Model STHLM, Fråga Olle
Onsdagsmåstet: Bonde söker fru

Torsdag: Slötitt: Du är vad du äter
Torsdagsmåstet: Labyrint

Fredag: Slötitt: Fredag hela veckan
Fredagsmåstet: IDOL

Sen har vi ju Deal or no deal om man inte har något liv på en lördag och Parlamentet är ju ett hett val på söndagar.
Visst är det skrämmande? Jag kan nog utse mig själv som den ultimata TV nörden! Jag har aldrig följt så många serier och program på tv som jag gör nu! Men det är ju inte mitt fel att det går så många bra serier på samma gång! ;)
Men men, jag är ju inte så fast i dom alla så jag skulle må dåligt om jag missade ett program. Det är nog bara Prison Break jag skulle må dåligt över. Och lite Idol... =)
Jag är ledig idag, det är därför jag sitter här och skriver om en massa onödig skit. Ska kanske diska, men det går ju fort. Solen skiner ute så jag borde vara aktiv utomhus, men vad skulle jag göra då? Jag ska faktist ut med Ludde sen, det får räcka, vi brukar ju gå nån timme sådär. Nej nu blir det lite Facebook innan jag lämnar datorn! :P

Jobbar, sliter och roar sig däremellan

Ja nu har jag varit riktigt usel på att blogga måste jag säga, I´m sorry. Så nu ska jag uppdatera lite! Har jobbat stenhårt under helgen och med så tidiga morgnar så har det blivit himla tidiga kvällar också, somnat senast 22 dom senaste kvällarna nu.
Kan ju börja med att komentera fredagens Idolprogram, det måste ju vara med! Tyckte att dom flesta va rätt dåliga i fredags faktist, va nog ingen "wow-känsla" direkt. Patricia åkte ut, det var bra. Tycker hon e rätt menlös får jag lov att säga. Hoppas fortfarande lite på att Amanda ska va så bra som hon var under audition, men det är hon inte riktigt. Mattias tyckte jag va bra, men just nu håller jag på Kristoffer. Daniel va inte bra i fredags. Nog om det.

Igår va en himla trevlig dag får jag lova att säga.
 Jag jobbade bara till typ halv tolv på dagen på Rosenbad. Sen åkte jag förbi Damm´s och köpte lite goda bakelser som jag tog med hem till mamma. Där va mamma och pappa i full färd med höstrensning och krattning i trädgården. Jag passade på att busa lite med Ludde och lära honom lite tricks :P
Sen tog vi en god kopp kaffe och åt den goda bakelsen.

Under eftermiddagen åkte vi hem och fikade (igen) hos Stefan och Annelie och glodde på den underbara Elvin i två timmar. Tänk att man bara kan ligga och stirra på en människa som ligger och sover och tycka att det är helt underbart. Fantastiskt. Och vid minsta rörelse, jäspning eller nått annat så säger man "åhhhhh..." och tycker att det är helt otroligt. Det är kul =) Han e fortfarande lugn och snäll.

När vi hade fikat och stirrat färdigt på Elvin åkte jag hem och möttes av finfrämmat :P Emmeli, Kristian och Elina var hos oss. Kristian, Kristopher och Elina skulle se på fotboll hemma hos oss och jag och Emmeli skulle träffa Ida på stan. Vi gick till kebab House för jag och Emmeli var ruggigt sugna på pizza! Så pizza fick det bli å gott var det! Trevligt som busen hade vi dessutom vi tre. Pratade "typiskt karlar" och "typiskt tjejer" och annat kul =)

Ida & Emmeli
image86

Jag & Ida
image88 

Idag har jag jobbat och slitit på 34:an, kul kul! Ska dit i morrn bitti också. Under eftermiddagen har jag varit hos farmor som hade lite kalas för hon fyller år imorrn, grattis! Fick massa kakor, bullar och det avslutatdes med en fetingtårta.
När jag kom hem började Kristopher laga mat å det var bara att fortsätta äta :P Kyckling med pommes och sweet chilisås, gott gott!

Nej nu ska jag slänga mig framför tv:n och kanske somna där? =) Det är rikitgt gott att somna i soffan tycker jag. Inte ett skit verkar det va på tv:n idag heller så man kan lika gärna sova :P

Gröna träd

Jag tänkte bara lite snabbt lägga in en konversation mellan mig och Kristopher som vi hade igår, ett bevis på att han inte är extremt nyttig utav sig :P

K: Idag har jag varit jättenyttig!
T: Jasså, vad har du gjort då?
K: Jag köpte en sån där färdigrätt med fullkornspasta!
T: Jaha..
K: Ja, och så var det massa grönsaker i och såna där gröna vet du.. (försöker visa med händerna, formen på grönsaken)
T: Sånna där gröna? det finns ganska många grönsaker som är gröna *skratt*
K: Ja men du vet, sånna där som ser ut som ett träd!
T: Broccoli
K: Ja just det! Och jag åt dom! (På riktigt, stolt!)

Japp, intelligent samtal, haha!


BBB

Blev inget bloggande igår. Jobbade under dagen igår, sen åkte jag direkt och handlade. Vaknade upp med en hemsk förkylning igår morse, så jag va rätt seg hela dagen igår.
Till middag igår åt vi, för ovanlighetens skull tacos :P




Jag låg bara i soffan under kvällen, somnade strax efter nio till House. Man blir bra sleten innan en förkylning har brutit ut helt.
Idag är jag ännu tätare i näsan kan jag säga, nässpray hade suttit fint! Men men jag får väl ta en ångande dusch för att luckra upp lite :P
Åkte till Ludde imorse och gick en lång härlig morgonpromenad med honom, solen sken och det va skön temperatur. Passade på att diska och vika lite tvätt åt min hårt arbetande moder, hehe.

Sen bar det iväg till Bilprovningen, dags att besiktiga bilen! Usch, va lite nervös innan, men det blir man väl. Jag har varit och besiktigat bilen tre gånger nu, men jag kommer aldrig ihåg hur man gör när man har kört in bilen, så det funderade jag på medan jag väntade på att mitt registreringsnummrer skulle blinka på skylten. Ska man stänga av motorn, eller ska den va igång? Ska jag stänga dörren efter mig? Ska nyckeln sitta kvar i bilen? Massa sånna världelösa småsaker satt jag och funderade på och försökte se hur dom andra bilarna gjorde som åkte in innan mig. Snacka om världsproblem. Man vill ju inte göra bort sig :P Men, men det löste sig rätt naturligt när man väl kört in, hehe, tog en kopp kaffe och lät dom sköta sitt. Gick bra iallafall, hade tydligen trasiga parkeringljus (vet jag för övrigt inte vad det är för ljus ens, troligtvis inga vi använder, för vi kollade ljusen innan vi åkte dit) men det var inget vi behövde besiktiga om bilen för utan det var bara att fixa på egen hand. Sen var det tydligen mycket rost på den/det som dragkroken (har en avtagbar) sitter fast på, så det rekomenderades att bytas framöver, ingen anmärkning.  Skönt när den går igenom!

Efter den persen tog jag svängen till Toys´R Us för att titta efter nått litet till Elvin. Hittade en jättesöt Nalle Puh som var till för 0+. Den var nästan lika stor som Elvin själv, jättemjuk och så skallrade den om man skakade på den. Perfekt, den fick det bli! Billig var den också :)
Åkte och hälsade på Elvin, Stefan och Annelie vid halv tre. Mormor (Elvins gammelmormor)hade inte träffat lille Elvin än så jag och Sofia åkte dit med henne. Han var nog ytterligare lite sötare den här gången :) Men det är väl så, dom blir sötare och sötare dom små liven. Men han var så trött, så trött så han bara sov när vi var där. Mamma kom förbi när hon hade slutat jobbet också, hon kan inte hålla sig borta! :) Är så stolt över sitt första barnbarn så!
Mamma, mormor och Stefan tog svängen förbi Kjell när vi hade suttit och trånat i ett par timmar. Jag hann inte följa med för parkeringen gick ut. Kjell var tydligen pigg idag, roligt! Han var orienterad och klar och han såg tydligen piggare ut i ögonen. Hade fått en rullstol som han hade provsuttit också och han åt bättre nu än innan. Det är bra gjort, var ju ändå bara en vecka sen han opererades, så det går allt frammåt!

Ikväll har vi ätit stekt kyckling med pommes, gott gott! Provade en ny sås till som var väldigt god, en sweet chilisås. Man blandade såspulver med creme fraiche till en kall sås, den var inte alls dum!
Har nyss sett Bonde söker fru. Jag blir nog fast i den serien med.. Och till veckan börjar både Prison Break och Ugly Betty. Hur ska man hinna?? :)
Tycker lite synd om den där Fredrik.. Han är ju pinsam alltså, men ack så blyg, stackarn!
[Bild: Fredrik Karlsson FOTO: TV4]
"Då blir det VÄLDIGT roligt"

Nej, nu måste jag ta mig nått som kan lindra min förkylning! Vet inte vad det skulle vara men, kanske lite te?
Sugen på varm nyponsoppa med glass! Det var hundra år sen jag åt det, undrar om det lindrar förkylning? :P


Någon som funderar på överskriften, BBB? Jag tyckte att jag var lite fyndig och sammanfattade dagen med tre B:n
Besiktning
Bebis
Bonde söker fru

Smart va??!
:P


Ett litet under

Ja nu har jag precis kommit hem från sjukhuset där vi har träffat Elvin (namnet är tydligen bestämt) Gud vilken liten skönhet! Verkligen en helt perfekt bebis på alla sätt och vis! Han va så fin och söt så herregud! Men det är ju klart att man tycker det =) Alla bebisar är i och för sig söta, men lille Elvin är såklart extra söt ;) Alla mådde bra och dom nyblivna föräldrarna var så stolta så. Förstår att det var jobbit för Anneli för jag har aldrig sett en nyfödd bebis som ändå var så stor. Han såg verkligen inte ut som en nyfödd, han hade mycke fett på kroppen, korvig och go! Och huvudet var inte alls "slängigt" utan han var väldigt stadig. Och vilka händer och fötter! Haha, vi funderar på om strumporna kommer att passa som mamma hade köpt, hihi.
Han var mörkhårig och ögonen var mörka. Vet inte om dom är mörkblåa eller bruna för han har inte tittat så stort än, men troligtvis är dom bruna som föräldrarna har. Än så länge en väldigt snäll bebis, men han är ju inte ens ett dygn gammal än, så det vet man ju inte hur det blir än. Men han har vart tyst och snäll hela tiden. Jag önskar att jag kunde visa en bild här för han var så inni bombens söt! Men det är inte föräldrarna så pigga på, så för er jag känner får jag visa när vi ses!
En tjock liten söt korv var han iallafall, lille Elvin! Man kan ju inte bli annat än sugen på att själv skaffa sig ett litet knyte =)
Var förbi Kjell en sväng också. Han mår väl sådär. Är sängliggande, hade suttit ett stund på sängkanten med sjukgymnasten idag tydligen. Vi får väl se om han blir starkare. Han åt och drack inte så mycket än men det kanske kommer det med, vi får se.

Imorrn ska jag jobba på 34:an. Nu var det ganska längesen jag var där faktis, har mest vart på Rosenbad. Får se om rutinerna sitter :P
Kristopher fick inte jobbet på RJ´s möbler, tyvärr. Var lite synd för det ville han ju ha. Men det kommer fler intressanta jobb, det är bara att söka vidare om han känner för det, nya tag!
Nu är det time för att slappa framför tv:n!

4395 g & 53 cm

Ja inatt kom lille pojken äntligen ut, efter en intensiv och komplicerad förlossning, tydligen. Det hade tydligen varit ett väldigt pådrag med läkare och personal. Krystvärkarna började vid nio på kvällen men lille killen ville inte komma ut förrän vid två inatt, men hjälp av en sugklocka. Han ville knappt då heller men, som sagt, tillslut kom han ut. Så idag är dom nyblivna föräldrarna måttligt sletna. Ett dygn tog det. En stor kille blev det, som väntat: 4395 g och 53 cm, lång och ståtlig! :P
Har inget namn än, men dom har pratat på Elvin. Kan det bli en liten Elvin tro?
Hoppas på att få möta undret idag, om inte föräldrarna är för trötta. Ligger på avd 11 nu.
Det är iaf en stolt faster som skriver och välkomnar lilla knytet till denna värld!
Nu ska faster åka och köpa present :)

Baby påväg!!

Ska bara meddela alla kära läsare att Tina snart är faster! Jajjemän, nu är Stefan och Annelie på förlossningen, värkarna är igång! Å herregud vad spännande, jag är skitexalterad! Kan bara tänka mig vad dom ska va hehe =) Vad blir det för ett litet knyte, en tjej eller kille? Mycket spännande, jag önskar dom all lycka till!

Smoothie & Idol

God afton! Ska visa er min mycket goda lunch jag åt idag. Inte mycket till lunch kan man tycka, men det är ganska mättande faktist!

image82
image83

En härligt god smoothie! Jag gjorde den på vaniljyoghurt, banan och frysta hallon och blåbär, mums! Det är min favoritsmoothie dä!

Spännande att se vem som åker ur Idol ikväll nu! Håller inte på Amanda längre kan jag säga, hon har vart dålig på båda veckofinalerna nu, lite synd.. Christoffer va bäst ikväll! Han har häftig röst och Daniel va bra som vanligt. Jag ska rösta på Christoffer ikväll! Heja heja!
[Bild: Christoffer Hiding FOTO: TV4]

Shoppat på Haléns

Japp jag har beställt lite kläder.. Dumt, jag vet, för vi ska ju spara pengar, men jag intalade mig att detta var nödvändigt. =) Behövde faktist en ny bikini tills vi ska åka utomlands och då tyckte jag att jag kunde passa på att handla lite tröjor till hösten och vintern också :P Onödigt att bara skicka efter en bikini, eller hur?? =)
Jag ÄLSKAR långa tröjor och leggins! Det är nog det bästa modet vi haft tror jag, det är såå skönt att gå i! Och jag tycker nämligen att jag har lite dåligt med tröjor som man kan ha leggins till, så jag passade på att köpa lite sånna :) Det här har jag beställt: 
 
Jag vet, två par svarta bikinis, men den i mitten va faktist på rea, fick ge typ 70 spänn för den, nästan gratis!

image78image79image81
image80

Jadu, det blir nog bra dä, nice nice!
Nej, lite mat innan jag far till jobbet igen kanske?

Go Kjelle!

Javisst, han är helt otrolig gubben. Mamma jobbar idag så hon hade varit till Kjells avdelning och hälsat på imorse. Gubben är pigg som en mört! Han satt uppe och drack välling och det var prima liv serru! Okej, en hel del smärtstillande hade dom nog proppat i honom så han var väl säkert lätt drogad, men ändå. Och han var klar sa mamma, pratade om Annelis förlossning som snart är på gång osv. Det har han inte gjort på ett tag! Ja kära nån, nio liv som Emmeli sa, jag tror det är mer liv än så han har nästan! =) Men det var ju kul, hoppas han får va pigg ett tag nu då och att han vänjer sig vid att leva med ett ben. Han får ta en dag i taget! Jag är sugen på att åka och hälsa på honom, men jag ska tillbaka till jobbet om ett par timmar och Kjell ska på dialys idag, så det blir ju lite stressigt. Söndag eftermiddag kanske, då går jag dagen. Ja det var fina nyheter iaf, känns bra!
Go go Kjell!

Nervöst...

Jaa, idag har det varit en nervös dag för oss alla i familjen. Jag jobbade till klockan tre och har tänkt hela arbetsdan på hur det skulle gå för Kjell. Det är ju inte mycket med gubben längre. När jag sen kom hem var jag så nervös så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, hade dåliga aningar, kändes inte bra. Så jag åkte hem till mamma, orkade inte va själv kände jag. Där var Sofia och mormor också och när jag kom dit kändes det bättre. Man ska aldrig va själv om man är orolig, man bara stressar upp sig själv! Vi hörde inget under tiden jag var där och ju längre tiden gick desstom bättre kändes det. Dom hör ju inte av sig från sjukhuset om det inte har hänt någonting. Är allt som det ska får man själv ta reda på information. Mamma rinde mig för en stund sedan och då låg han på uppvaket, så opperationen var färdig. Men det var ju under uppvaket som det hemska hände senast när han fick hjärtstillestånd, så än vet vi ju inte riktigt hur stabilt det är. Hela benet är borta nu iallafall.. Var ju inte tanken från början, men infektionen var tydligen så pass spriden och det var så dålig cirkulation i benet så dom var tvungen att ta hela.. Stackarn. Han är nog inte ens medveten om att dom skulle ta hela benet, för idag var han knappt kontaktbar innan operation tydligen.
Man kan inte låta bli att fundera på vilket som hade vart bäst? Att få somna in nu, eller att leva vidare ett tag till med ett ben och knappt alls kunna klara sig själv. Livssituationen blir ju en helt annan med ett ben och det är lång väg med massa rehabilitering och sängliggande innan han kan leva ett någorlunda drägligt liv... Jaja, man ska väl inte fundera för mycket heller, hur det än blir så blir det nog bra i slutändan. Det brukar bli det.

Ska avsluta med lite muntrare saker, tänkte lägga in ett par bilder på Ebba som jag tog nyss, för oj vad busig hon är just nu! Jättekul! =)

Promenaddag

Idag har min dag bestått utav promenader. Nejdå, inte bara men oj vad jag har gått idag =)
Min dag började med att klockan ringde vid halv nio. Då var det bara att slänga sig på cykeln och trampa iväg till mamma för att passa Ludde. Vi var ute och gick en härlig promenix på sisådär 40 minuter. Sen blev det kaffe och frukost hos mamma, där jag var till runt tolv nånting.

Jag och Emmeli hade bestämt oss för att ta en promenix i höstvädret idag, så vi gick vid ca halv ett och gick i nästan två timmar runtom i Karlstad. Gissa om jag var mör sen?! :P
image66


Men ack så gött det var, kall frisk luft och en hel massa tjöt med Emmeli. Med henne kan man gå nästan hur långt som helst! :) Vi hade en hel massa att prata om idag och det var en mycket trevlig och skön promenad!

Lilla Linisen var ju med också såklart, men hon sov djupt från det att promenaden startade tills det att den slutade, så hon uppfattade nog knappt att hon vart ute =)

Vi passade på att leka lite fotografer också under promenadens gång, så det blev lite fina höstbilder. Hösten är ju väldigt fin med alla dess färger. Emmeli gillade dom röda bladen bäst :)

image70

Härliga höstbilder va? Ska passa på att visa upp Karlstads vackra stenbro också (och vackra Emmeli såklart,hihi), vi gick längs älven en bra bit.
image71

När jag kom hem var jag helt slut kan jag säga! Värmde mig lite champinjonsoppa och sen deckade jag en stund i soffan.
Jag väcktes utav ett ledsamt telefonsamtal, syrran ringde och sa att Kjell var så dålig och att vi borde åka till sjukhuset och hälsa på honom (det lät som sista gången, typ). Mamma hade varit där igår hos honom och då var han inte kontaktbar knappt. Så vi åkte dit nu under eftermiddagen med mamma och mormor, men när vi kommer dit så är han bra mycket piggare än vad vi var förberedda på. Skönt! Han var med och samtalde och frågade saker osv, inte alls som väntat! Nu ska han ju amputera foten/benet imorgon, så det blir en orolig dag... Att bli nedsövd i hans tillstånd är ju inte riskfritt. Så nu är det bara att hålla tummarna för gamle Kjell! Han får uppleva han...

Blev ingen entrecot som planerat idag, var så jävla trött efter sjukhusbesöket, så vi följde mammas exempel och köpte McDonalds. Kändes helt rätt kan jag säga! =) Gött vare!
Nej jag tror faktist att det blir sängen ganska snart är trött som busen idag, tror jag har en förkylning i kroppen som vill ut!
Nattinatti!


Måndag, en sån härlig dag

Hej alla glada!

Idag tycker jag att vi har hittat på en hel massa kul faktist! Jag och Kristopher har varit lediga hela dagen tillsammans idag. Vi började i förmiddags, efter frukost med en promenix i det härliga vädret ute på Skutberget. Vi tänkte ta 5 km, men där vägen delade sig hade vi båda ett svagt ögonblick så det fick bli 3,5 km. Bättre än ingenting, eller hur?? =) Jag har faktist gått upp 2 kg (ja vet, låter inte så fasligt, men rätt vad det är så är det 4, 6 osv..)så jag fick ångest idag igen och skulle börja ett nytt liv... igen... :P Men det var gött att ta en promenad, det var ju liktigt soligt och skönt idag, blåste ingenting inne i skogen heller, annars har det ju vart rätt blåsigt idag.

Efter promenaden åkte vi till Jysk för att spana lite. Som vanligt hittade jag ingenting i den dåligt ordnade affären. Jo! Vi såg en jättefin ljusstake som jag var beredd att betala mycket för, men den var ju såklart slut, fanns bara som visning uppe på ett bord. Typiskt... Vidare till Rusta, typ 100 år sen jag var på Rusta nu, så vi tyckte att det kunde va lite kul. Där hittade jag en väggljusstake som jag faktist klippte. Har velat ha en ljusstake på väggen i hallen länge. Är smidigare att ha dom sittandes på väggen så man inte behöver oroa sig att katterna ska eldas upp. Speciellt när man ska tända ljus på ett sånt ställe som hallen där man inte är hela tiden.
Här är väggljusstaken jag köpte, 40 spänn tyckte jag va billigt:

VÄGGLJUSSTAKE SMIDEDet är en sån ljusstake som det ska sitta blockljus på, 3 stycken.
Men när vi kom hem fanns det ju ingen bra plats för den i hallen! =/ Hade inte tänkt på att vi har satt upp en spegel där jag hade sett framför mig att dena skulle sitta.... Så nu sitter den i vardagsrummet så länge (som om vi inte har nog med ljusstakar där..) så får vi fundera på vart vi ska placera den sen.

När vi kom hem ställde jag mig i grytorna för då började vi på att bli lite småhungriga. Idag blev det korvstroganoff med pasta, gott gott!
Korv Stroganoff








Va ruggigt kaffe, och sötsugen efter maten så vi slänge på lite kaffe. Men just som vi skulle sätta oss och dricka så ringde mamma och frågade om inte vi ville med till Stefan och Annelie och fika. Det var ju alldeles perfekt för nått sött till kaffet saknade vi. Så vi åkte dit direkt, drack kaffe och åt vetelängd och finska pinnar, mmm... (Det var det nya, sunda livet dä :P ) Stefan ville visa deras nyinköpta köksbord med stolar. Mycket fint ekbord, för fyra men som man kunde dra ut så åtta personer rymdes, superbra det ju! Skitsnygga och sköna stolar var det också, allt inhandlat på IKEA. Vi passade även på att beundra barnvagnen, skötbordet och lite små söta bebiskläder. Gud va spännande, undrar vad det blir för sort?? =)

Efter fikat bar det av till syrran och Peter. Vi hade bestämt att vi skulle spela tv-spel med dom idag. Dom har nämligen nyss inhandlat Nintendo Wii, mycket skojsigt! Så vi spelade bowling till en början och jag tror att alla fyra vann en varsin gång, så det var ju rättvist och bra =) Sen provade jag på både baseboll och boxning, det har jag aldrig gjort förut, och jäklar vad kul det var! Baseboll var nästan roligare än bowling och boxning var lite kuligt det med. Men jobbigt som fan! Herregud, som ett träningspass! Dom andra var också roade när jag boxades kan jag säga, Sofia filmade mig och jag säger bara: Det ska man INTE göra bland folk, haha! Vilken fåntratt, man ser ju inte klok ut! Men kul var det iaf. Jag hade verkligen planerat att ta med kameran dit så att jag kunde visa fåniga bilder här sen, men det glömde jag ju såklart! Det får bli nästa gång, det dröjer nog inte innan vi spelar det igen.

Ja och nu sitter vi hemma och har det gött efter en relativt aktiv dag. Dom ringde under kvällen från Rosenbad så nu ska jag jobba imorrn kväll. Känns gött, nu får jag typ 37 timmar den här veckan, alldeles lagom!
Gud va sötsugen jag är, jag har verkligen ett sockerbehov igen, det är inget kul! Det var rätt skönt när det var borta.. Men men, jag ska nog läska er läsare lite också! :P


Nej usch... Liiite godis får jag äta idag när jag har motionerat både på Skutberget och med tv-spelet, eller hur? :P Hehe, ha en bra kväll!

Klockren utekväll!

Japp igår hade vi en himla trevlig kväll får jag lov att säga! Vi bestämde oss att gå ut och äta på Alfies, jag och Kristopher. Så vi bokade bord till klockan sju. Vi bestämde oss för att åka ner lite tidigare och ta ett glas vin innan maten, på Arena Bar. Det var första gången jag var där, skitmysigt! Så där satt vi i ca 40 minuter och tjötade och drack vin, mys mys!

    

När klockan närmade sig sju gick vi vidare till Alfies där vi fick ett litet bord för två. Jag beställde biffstek med bearnaisesås och potatisgratäng, och Kristopher beställde oxfile med bearnaisesås och pommes. Till det delade vi på en flarra rödvin, gött som tusan! Mitt i maten dyker det upp två välbekanta ansikten, nämligen Kristian och Emmeli! Dom fick ett bord för fyra så vi blev ditbjudna, vilket var mycket trevligt! Det blir nästan lite extra kul när det blir så otippat och oplanerat sådär. Att man bara "stöter på" varandra. Både jag och Kristopher tyckte det var himla lyckat!

image61
Grabbarna grus!

image62
Brudarna!

När alla var mätta, nöjda och glada betalade vi och gick vidare. Emmeli och Kristian traskade hem till lilla bebben och jag och Kristopher var ju lite runda under fötterna så vi ville ju inte riktigt bege oss hemmåt ännu. Så vi ranglade iväg till Bishop´s och tog en varsin bärsa. Va inte lika gott som vin, skulle nog ha hållit mig till det, men det känns som det är öl som gäller när man är på Bishop´s på något vis. Pappa kom förbi och bjöd oss på en till bärsa när klockan var tio, mycket trevligt! Det var längesen han var på Bishop´s nu, han passade väl på nu när mamma var i Göteborg och roade sig :P



Två öl senare tyckte Kristopher och jag att vi var tillräckligt berusade, så då var det dag att dra sig hemmåt. Pappa stannade kvar, som vanligt var det ett antal där som han kände och kunde prata med.

Pappa ser lite berusad ut, kisar mot blixten =)






Som sagt, himla trevlig utekväll! Tänk att det blir nästan alltid som bäst när man inte planerar.

Idag har jag, Sofia och mormor varit och hälsat på Kjell. Han är på sjukhuset nu istället för Rosenbad. Han är skräpig gubben. Frånvarande och trött.
Nu ska jag börja laga mat snart. Det blir tacos idag =) Blivit en riktig svullohelg för oss, men det kan va gött ibland! Imorrn får det bli husmanskost igen =) Men jag intalar mig själv att tacos inte är så farligt, det är ju mest grönsaker, eller hur? =)


Förlovning!

Men va fan, nu glömde jag att berätta igen; syrran och Peter har ju förlovat sig, gratulerar! Dom förlovade sig nu under veckan på deras ettårsdag, har redan glömt om det var tisdag eller onsdag :P
grattis gratiis grattis, nu går det bara utför! Moahaha! Nejdå.. =)

image58

Modevisning och myskväll

Nej, usch vad dålig jag är på att skriva nu, skäms på mig! Men jag får skylla på att jag har jobbat och slitigt hela veckan. Igår jobbade jag dagen till klockan tre, på Rosenbad. När jag slutade tog jag hissen upp någa våningar och hälsade på Kjell som är på en annan nåning där nu. Mamma och mormor var också där. Vi fikade och pratade lite. Kjell är inge pigg kan jag säga. Sa inte många ord under tiden vi var där och det är ovanligt. Vi får se vad det blir med den stackars gubben.  

Mamma berättade att hon köpt en kjol, men jag var TVUNGEN att följa med henne hem för att godkänna den. Hon var rädd att den var för kort för "en gammal kärring som hon", som hon ungefär beskrev det. Hon ville inte verka patetisk sa hon, haha. Den var inte för kort tyckte jag, den slutade lite ovanför knäna, men så hade hon ju tjocka, typ tights under så hon visade ju ingen hud. Så fin så, mor min =) Hon är i Göteborg idag och roar sig med några vänner och då skulle hon ha den där kjolen ikväll när dom gick ut. Men hon hade en backup om hon skulle känna sig patetisk, ett par nya jeans. Hehe, hon är rolig ibland.

Efter modevisningen körde mamma hem mig och jag slocknade i soffan i nån timme, tills Kristopher kom hem. Han berättade att dom hade ringt från det där jobbet han sökt, den nya möbelaffären som ska komma till Karlstad, RJ`s möbler eller vad den heter som ligger i Kil också. Han ska få komma på en andra intervju, kul kul! Dom är väl fem eller sex stycken som skulle få komma på en andra intervju. Vi får hålla tummarna för Kristopher vill verkligen ha det här jobbet! Tyvärr verkar det bara finnas en heltid och en halvtid, och en halvtid är ju kört, så då finns det ju bara en plats... Men vi får hoppas!

Vi beställde var sin fetingpizza igårkväll och myste till Postkoden, Idol och Fredag hela veckan. Mycket gött! Besviken på Idol dock, jag som hade sett fram emot Amanda som jag gillar så mycket, gjorde nästan sämst ifrån sig utav alla igår! Skäms! Men Daniel var bra som alltid och Sam får jag nog säga var bättre än vad han brukar va (förutom när han försökte sjunga höga toner, det var bara pinsamt). 
Fredag hela veckan va lite roligt, verkar bättre än Hey Baberiba tycker jag, lite mer folk som medverkar.  
Idag som jag lääänge, det var skönt. Lite halvångest när jag vaknade bara, eftersom det var strålande väder ute. En dag som denna ska man va ute och gå, som det ryck jag fick häromdan. Tyvärr känner jag inte samma entusiasm för det idag.. =/ Och Kristopher har deckat i soffan efter en tråkig arbetsdag, men kanske ska jag släpa med honom ut? Vi får se..

Jag var och handlade en sväng förut, mer än så har jag inte gjort idag. Köpte ett par goda köttabitar som vi tänkte tillaga ikväll, men nu blev jag lite halvsugen på att gå ut och äta på restaurang. Va så jävla längesen nu, vore inte dumt... Emmeli och Kristian har inspirerat mig! =)
Vi får se hur det blir om vi äter hemma eller ute. Alfie´s vore inte dumt dock... Sugen som fan på deras biff och potatisgratäng. Mmmmm...........
Nej, nu ska jag väcka Kristopher, så här kan vi inte ha det! :P

Jag med massa kändisar!

Okej, jag har hittat en riktigt kulig internetsida, där man kan blanda ett kort på sig själv med ett kort på en massa kändisar. Hur kul som helst! Så nu har jag blandat mig med en himla massa snygga kändisfejs, och hej å hå vad snygga vi blev tillsammans :P Måste visa några exempel. De flesta blev ju mest lik själva kändisen, men på vissa finns det små små drag av mig, eller? =)

                    
Jag/Cameron Diaz     Jag/Julia Roberts   Jag/Marilyn Monroe

image49
Den här gillar jag! hehe, Jag/Gollum

image50
Den här är inte heller dum! Jag/Harry Potter

                 
Jag & Shrek           Jag/Carmen Electra  Jag/Christina Aguilera

Jag provade med litte karlar också, men det blev inte så trovärdigt, med målade ögonfransar och skägg... Men men det var väl lite halvkul det med.
               

David Beckham      Elvis Presley           Johnny Depp


Slutligen, jag som den mystiska Mona-Lisa:

image57

Som sagt, mest lik kändisarna men.. Lägg märke till att alla har min tjusiga leverfläck på halsen, haha! Till och med Shrek och Gollum =) Tyckte jag nästan va roligast utav allt.
Men jag skulle nästan ha haft en bild på hur bara kändisarna såg ut på korten, för då hade man sett större skillnad. Men men, en kul grej bara.


Hårt arbetande & hurtig!

Nej usch, nu har jag allt vart dålig på att skriva, skäms på mig! Men det känns som jag har vart en bissy lady dom senaste dagarna. I måndags var jag och Kristopher på IKEA. Det var kul att gå där och känna att man hade råd med lite mer än bara ett blockljus, som det har vart tidigare jag vart där. Vi köpte lite småkrafs, nån lampa, spegel, ljus och lyktor. Småkrafs, som sagt.
Jag ÄLSKAR levande ljus! Det är det bästa med hösten, att man kan tända upp riktigt ordentligt och bara mysa, mmm. Eldade i den öppna spisen i måndags också, det är inte var dag vi tar tag i det, men gött var det, för usch va kallt vi hade det hemma!

Igår fick jag ställa klockan för då skulle ja va förste hundvakt åt Ludde på morgonen, så det var bara att släpa sig upp och åka iväg till Lorensberg. Det gick bra, för det var strålande solsken igår, då blir man pigg som en mört! Ludde och jag gick i Rudsspåret och som vanligt frågade jag mig själv varför jag inte är ute och går varje dag, det var så skönt! Speciellt att gå innan frukost, för gud va god frukosten är sen när man kommer in och är riktigt hungrig!

Igår eftermiddag jobbade jag på Rosenbad. Det är lite lustigt för jag har varit orolig för att jag inte ska få någon A-kassa och därför vart nervös när jag inte har jobbat. Jag har ju vart ledig nästan hela förra veckan. Men igår kom beslutet från A-kassan och jag har rätt till den! GÖTT tänkte jag, nu kan jag slappna av och behöver inte oroa mig, utan kanske njuta lite av att va ledig. Jag lovar, det tog 10 minuter så ringde det från Rosenbad och dom frågade om jag ville jobba kvällen. Och ikväll ska jag också jobba, och i helgen, vem vet däremellan också, kanske? Det är lite komiskt.. Men det är bara bra att jag får jobba, det är inte roligt att gå hemma för mycket heller, och pengar behövs ju alltid, det blir ju inte så mycket från A-kassan, även fast det är en skön trygghet. Så nu är jag en hårt arbetande kvinna i mina bästa dar igen! =)

Imorse när jag vaknade kände jag mig så otroligt tjock och lat (man har ju sina dagar). Jag fick nästan lite lätt panik så jag tvingade mig själv att gå ut och gå. När jag kom in så gjorde jag sit ups, helt seriöst. Det var nått ryck jag fick, tar väl en månad eller så innan nästa ryck kommer :P Men det är, som sagt gött att ta en promenix på morgonen innan frulost, man blir mycket piggare på dagen sen. Det är något jag borde införa, vi får väl se hur det blir med den saken... =)
Nej, nu får jag sätta fart, måste diska och vika tvätt innan det bär av till jobbet. Inte har jag gjort mig iordning än heller, oj nu blev det körigt! :P

RSS 2.0