Smaaaart

Jag är ju ett geni alltså... Fick för mig att rensa bilder från bloggen som jag laddat upp, va ju endel. Vad jag inte visste var att när jag tog bort dom därifrån så försvann dom även från inläggen.... Så nu är hela min blogg bildfri, kanon Tina! Bra jobbat...
Tillochmed loggan jag hade är veck... Trött jag blir.

Ett sidospår

Ja igårkväll blev det ett litet sidospår i mitt nya nyttiga liv. Fast det var bestämt sen ett tag att vi skulle ut igår, så det var inget att göra åt =)
Blev nästan krogrundevarning igår och dyrt blev det också! Startade med mat och öl på Ankan i stan. Sen vidare till hamnen för en öl, men där var det inget vidare kul så vi drog ganska snabbt vidare till Koriander där vi spenderade resten av kvällen.
Jävlar va mycke gooa vänner jag träffade ute igår! =) Svinkul! Det var nästan så att "alla va där!" Kul när man träffar folk ute så spontant utan att man är beredd på det! =)


Mina söta vapendragare för kvällen! Emelie G va med en sväng i början på kvällen också, men hon skulle upp och jobba så hon vek av när vi gick till hamnen



Stötte på två psykfall i hamnen =) Therese S och Alexandra var där också, men dom fastnade inte på bild  (inte för jag vet om dom här egentligen gjorde det heller men, haha!)



Peter Siepen var på Koriander som vanligt på onsdagar och hetare än någonsin... :S



Sandra dök upp från ingenstans, helt oanmäld =)



Söta Helen dök också upp från ingenstans, tokglad! Haha =)



Malin och Konsum bangar aldrig


Stötte även på Therese Ef och Sofia, mycket roligt! =) Så som sagt en himla massa goa vänner samlade under samma tak igår kväll! =)

Idag blir det slappdag för hela slanten! Har hyrt Twilight som jag sitter och tittar på nu, och undrar varför jag intesett den tidigare?? Hittills är den dyngbra!

Nya livet

Jaha nu har jag tagit tag i mitt nya liv, dag 2 nu! =) Å jag hoppas det inte bara varar i en vecka, hehe... Ska faaan gå ner iaf 3 kilo! Det ska jag väl klara? Har jag gått ner 14 kg en gång, måste jag väl klara 3? Allt har med viljan å envishet att göra, så jag hoppas jag inte tacklar av! Just nu känner jag mig taggad iallafall! =)
Så igår och idag har jag varit ute och pumpat å gått med stavarna, och jävlar vad jag går! Är det någon som inte tror mig? Jag har bildbevis, ;)

Såhär såg jag ut när jag kom in från turen tidigare idag:


Lagomt frääääsch! Tycker ni jag e äcklig som lägger upp en svettbild? Det skiter jag i, visst är jag duktig som rör på fläsket? ;)

Tjipp tjipp!


Fixat

Utväxten är ett minne blott för den här gången, uuuuu va gött dä känns! ;)



Tjejkväll

I onsdags vankades det tjejkväll på aftonen, de va jävligt trevligt! Marie bjöd på alkoholfri strawberry daqouries och sen blev det kräftpaj med vitlöksbröd till, mumms!! Va så sjuuukt gott, glömde dock att be om receptet, men det ska jag allt ta! ;)
En skitmysig kväll och kul att se Marie igen som ska föda nu om 6 veckor, magen hade växt rejält sen jag såg henne senast kan jag säga! =) Sååå fin!






Dags att färga håret?

Nu har jag slagit personligt rekord i blyge utväxten :P Herrejesus.. Gillert icke!



Börja träna

Hoj hoj, tillbaka-kastad i verkligheten! Tredje arbetsdagen är avklarad. Känns kul att va tillbaka på jobbet måste jag säga, men är sjukt trött nu i början innan jag kommit in i det igen.
Tänkte jag skulle försöka ta tag i att börja träna å så nu när det är vardag igen. Jag MÅSTE det!! Haha, säg till määäj!
Men vafan, det e ju fullt ös hela dagarna känns det som, hur kan man ha så mycket för sig utan att egentligen inte ha nått för sig? Men hellre det än att alltid vara sysslolös, hehe.

Men igår kom jag så långt så jag hämtade mina stavar hemma hos mamma (dom har stått här ett halvår eller nått). Tänkte ta en sväng med dom då. Men när jag kom hem till mamma och pappa fick jag en blixtrande huvudvärk å det värkte och spände bakom ögonen. Så när jag åkte hem var det jobbigt att ens titta på vägen i ljuset, ville bara blunda. Så det var bara hem att lägga sig i sängen med täcket över huvudet, sen halvsov jag en timme typ. Så igår orkade jag ingenting.

Idag känner jag att jag nog hade orkat en powertur, med stavarna, men nu sitter jag ju hemma hos mamma och ska underhålla Ludde så han inte blir själv så länge. Tar väl en sväng med honom, men han brukar aldrig vilja gå mitt på dagen, så jag vet inte om man kan kalla en lunkade tur runt radhusen för ett träningspass direkt :P Lär ju inte bränna så fett med kalorier, hehe..
Sen ikväll är jag bjuden till Marie på tjejkväll, så ingen träning idag heller, hehe... Men sååååå kul det ska bli med brudkväll!! Jag längtar =) Ska bli så jäkla kul att träffa Marie, va skitlängesen och hon ska ju pressa ut en unge om 6 veckor så nu är hon säkert tjock om magen! =)


Nej jag får väl helt enkelt lägga mig här i söffa en stund innan jag går en sväng med hunden, och ta det där med träning en annan dag (som vanligt :P)


Koriander

Jaa den här veckan har jag slagit rekord på antal besök på Koriander, Har varit på Koriander onsdag, fredag ock lördag. Riktigt bra ställe måste jag säga, lite för trångt bara, men vi har haft himla trevligt alla tre dagar =)
Nu är det slut på semestern och imorrn ska det jobbas igen. Ska bli ganska kul att komma tillbaka till jobbet och skönt att allt blir som vanligt igen, trots att jag haft en grymt rolig semester!


ONSDAG
  



FREDAG

  


LÖRDAG
  
  
  

Värmskog

Lite update från veckan som gått. I onsdags åkte hela familjen till Värmskog för att trycka den berömda stora räkmackan. Mätt blev man kan jag säga! Sen tog vi oss ett dopp vid badplatsen där innan vi drog oss hemmåt.









  

Ett ryck!

Jävlar vilket städryck jag fick ikväll! Fick för mig att bara börja tokstäda, så jäkla gött å roligt var det också! =) Och när jag väl va igång så fick jag ett brinnande sug för att möblera om! Så det gjorde hon ;) Jävlar var jag sköv  (stavas det så? det är ju inte ens ett ord, haha) å flytta å drog, tillslut blev jag färdig och nu är jag helt slut, haha! Nu är bara problemet att taklampan sitter fel, hmmm... Tänkte att nån trevlig karl skulle komma hit någon dag och hjälpa mig med det! :D

Så nu ska ni SJÄLVKLART få se bilder ;) Jag har inga förebilder, men dom flesta vet ju hur det har sett ut hos mig =) Om det blev bättre eller sämre, det vet jag inte, men jag tycker alltid det är skönt med lite nytt!

Från hallen sett


Från sängen sett


Från balkongen sett


Från köket sett


Här är jag, het som en gris, redo med sprayflaskorna för att städa! :D

Lördag

Hade en jättetrevlig kväll igår kväll trots att jag va sjukt sleten. Sandra och jag åkte hem till Peter, Anders kompis på några öl. Vi åkte ner till stan och tänkte gå på Koriander, men kön var evighetslång, så vi gick och tog en öl på en uteservering. Jag och Sandra drog oss hemmåt när dom andra drog vidare till Blue moon, kändes som en lugn kväll behövdes :P Så vi stannade till på Kenneth´s och åt grymt goa nuggets, sen åkte vi hem och kröp ner i våra sängar =) Perfekt.

   
  
  
 


Idag har jag vart med mami å papi ner till stan och käka, det blev en gorgonzolagratinerad entrecote på Freden, uuuuu va gött!! :D Och så jäkla skönt att det (nästan) inte har regnat något idag, sol gillar vi!!

 

Sista natten med gänget

Ja inatt tog jag beslutet att jag inte orkar hålla på att träffa Henrik som vi gör längre. Inget som kommer utvecklas så känns lite meningslöst och det blir ju bara uppehållande på något vis. Så vi pratade inatt och nu är det slut på det roliga. Känns tråkigt med samtidigt lite skönt. Blandade känslor.
Har iallafall haft grymt roligt under perioden jag umgåtts med dom. Så här kommer lite bilder från igår, sista natten med gänget.





Mys

Perfekt väder för hyrfilm, snacks och ligga i soffan med en filt heeela kvällen =) Har laddat upp med två förutsägbara lätta filmer som jag ska ligga å glo på ikväll, Bedtime stories och Bröllopsduellen =)
 
Ha en bra kväll trots regn och rusk!


Frågor

Myser ner mig i soffan och ägnar mig åt lite tidsfördriv ;)


FAVORITER
Dialekt: Göteborgska
Mat: Oj... Smörgåstårta, Grillat, Pizza, Skaldjur, finns ju hur mycke gött som helst, matälskarn ;)
Låt: Rap das armas :D
Film: Många, men Remember the titans, Butterfly Effect, Nyckeln till frihet, Greven av Monte Cristo, Benjamin Buttons, jaa kan hålla på länge här :P
Tecknad figur: Stewie i Family Guy, lätt! =)
Sport: Friidrott
Komiker: Johan Glans
Veckodag: Lördag
Glassmak: Vanilj
Soloartist: Svårt, vet ej


FÖR TILLFÄLLET

Humör: Trött men glad
Tanke: Vad ska jag hyra för film sen?
Kläder: Mjukisbralls och linne, toppat med en filt =)
Bakgrund: Bakgrund?
Känsla: Mätt som en gris
Tid: 17,29
Bästa sak: Att ha semester =)
 
FÖRSTA
Bästa vän: Desireé Bergendorff
Husdjur: Kanin
Utlandssemester: Om man inte räknar Danmark så var det ju Kreta då när jag va 14/15 år
Piercing: Naveln
CD skiva: Whitney Houston- Bodyguard och Arvingarna- Tjejer
Bil: Ja det e ju pilen jag skumpar runt i nu de, las hyundaias
Ord: Vet inte


SENASTE

Telefonsamtal: Mamma
Mat: Torsk i ugn med grädd- och chilisås, pressad potatis å majs och broccoli till det, nyss tryckt i mig =)
Dryck: Vatten med citron i
Biltur: Igår från mamma och hem till mig
Tv-program: Halvglor på American Idol just nu
Köpta klädesplagg: Köpte tre nya BH:ar i förrgår, om det räknas som klädesplagg?


HAR DU NÅGONSIN

Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med i TV: Va ju med i nått ungdomsprogram när vi gick i typ 4an, som handlade om kärlek, vad hette det programmet nu igen?? Jag å Kristian Flygar satt på en bänk och skulle va kära, hahahah
Varit med i tidningen: Ja


NEJ TACK
Skolämne: Geografi och Idrott
Mat: Lever och rotmos
Musik: Oj jag som lyssnar på allt, haha! Kanske inte opera och gamla visor :P
Dryck: Teuqila, uäck!
Djur: Fåglar


4 SAKER

Du gör när du har tråkigt: Kollar tv, kollar facebook, bloggar (som det här, haha), åker till mamma
Du gjorde igår kväll: Drack öl, dansade, sjöng, badade
Du kan höra just nu: TV:n, trafiken, regnet, tangenterna
Du inte kan leva utan: Familjen, vännerna, datorn, mobilen


3 PERSONER

Du kan berätta allt för: Carro, Sandra och Emmeli
Du tycker om: Fånig fråga, finns ju hur många som helst! Min familj och alla mina vänner såklart

2 VAL
Coca cola eller fanta: Kan inte leva utan Cola, så inget svårt val :P
Hund eller katt: Hund


1 ÖNSKAN
Att syrran blir gravid snart  


E-type

Hade en skitrolig utekväll igår! =)
Jag och Carro startade hemma på min balle med några öl o kvällssolen. Sen drog vi ner på stan, mötte upp Malin och tog ett par bira på Harrys uteservering. Vi drog vidare till partytältet på torget, som ju inte var något speciellt vidare kanske, men ganska trevligt ändå =)
När tältet stängde åkte Carro hem och jag å Malin styrde kosan till BMB och EEEEE-TYPEEEEE!!! Haha, så jävla grym han va! Sjukt bra alltså, vi rockade loss längst fram som enna riktiga groupies =)
Kvällen slutade med bad i älven, grymt gött! =) Totallyckad onsdagskväll!







Michael Jackson

Tv 4 visar Michael Jackson hela dagen och jag ska titta på det resten av kvällen bara så ni vet! Folk får säga vad dom vill om honom, men han är en utav dom grymmaste (eller kanske DEN grymmaste) artisten vi haft genom tiderna. Har alltid gillat Michael så kvällen ska bli en fröjd =)


Fantastiska dagar!

Jaa nu har jag haft tre grymt roliga dagar, så nu är jag helt färdig! Har vart fullt upp varje dag. I torsdags var ju min stora dag, då fyllde jag 25 ;) Då tillbringade jag hela dagen lagandes mat och bakade tårta till min familj. Gjorde en stor jävla kycklingsallad som vi fyllde i pitabröd och med två olika dressingar till. Det va smaskilajbans och lagom måltid med tanke på den stekande hettan.

Fiffig tårta va? :P Höhö



 

Fredagen var vännernas dag. Jag fick låna pappas lägenhet och det var allt tur dä för vi blev allt några stycken, det var fullt hus och tekande hett, men jävlar så roligt jag hade! Det var så himla kul att ha alla vänner samlade på samma gång och det är en kväll jag kommer minnas, den kunde inte ha blivit bättre!

Såhär hade vi det hemma:
  
  
  

Mina godeschte och jag samlade =)


  
  

Sen bar det av till Ankan där vi röjde loss i hettan!
  


När vi inte längre stog ut med hettan därinne så gick vi ut och tog en öl på en uteservering innan det stänge, sen bara det av för nattamat på Burger King, mmmmm.... =)
  

Full, svett och jävlig, BH:n syns, ingen ordning alls, dags att gå å lägga sig tror jag! ;)


Josefina försökte underhålla mig i väntan på att Henrik skulle komma från krogen
 

Vad Bärra, Henrik och jag gjorde tänker jag inte tala högt om, men fy fan va komiskt det va :D

Alltid lika kärleksfulla


Dagen efter hade jag lita att pyssla med.... Fy fan vilket bombnedslag det vart! Men det blev ordning på det också tillslut =)


Massa fina presenter fick jag ju också =)
  
 

Kameran har jag köpt själv idag, men för pengar jag fick när jag fyllde år så vi kan ju säga att den är ifrån mami och papi! =)
Återigen, tack alla för dessa fantastiska dagar och tack igen för alla presenter! Jag kan inte bli mer nöjd, top notch ;)
(Puh, detta inlägg var ingen lek att göra, tog sin tid! =))

Shopping

Har inhandlat lite nya kläder på senaste

Köpt i Danmark:







Från H&M:s internetREA:
   

Från Gina Tricot:



Ojoj vilken skillnad på bild! Min mobilkamera är inget vidare alltså... Sista bilden e tagen med webcam.

Idag är det my birthday, grattis till mig!! :D



Båtbuss och uteservering

Igår premiäråkte jag båtbussen till Hammarö. Var väl inte något sådär speciellt måste jag säga, men visst är det alltid härligt att vara ute på vattnet en stund =)
Det blev Tynäs för sol och bad.




På kvällen cyklade vi ner till stan och drog en uteservering. Perfekt i hettan med ett par kalla öl och en grym kräftsallad på Ankan. Eriksson och Carro åt den största räkmackan jag sett i hela mitt liv och salladen med kräftor va inge dålig den heller! Rekomenderas!


RSS 2.0